Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Gotti
- Juventino

To z kolei działa w dwie strony, bo jesteś jedną z tych osób na tym forum, która dużo piszę, ale niestety bardzo głupio pisze co już Ci kiedyś kilka razy wypomniałem, a teraz chciałeś mi pojechać. :rotfl:Jak czytam takie pierdoły, to przestaję się dziwić, że Polsce platynową płytę dostała "Abba pater" Jana Pawła II.
Vucinic jest słaby, był słaby i będzie słaby. Jest to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia no i może jakiegoś większego % fanów Juve i Romy.
Każdy ma prawo do swojej opinii i nie musisz się tu unosić jak szczeniak, bo mój post Ci wadzi.
bez odbioru
- Piotr Juvefan
- Juventino

no trudno przynajmniej kibicujesz Juve...Castiel pisze:Mówisz o tym nawiedzonym religijnym gościu, który zmarnował sobie życie wciskając ludziom ciemnotę?Piotr Juvefan pisze: Lepsze "Abba pater" wielkiego Polaka niż badziewie jakiegoś lewaka.
- Piotr Juvefan
- Juventino

spoko tak zrobię,chyba nie zaszkodzi co nie?Castiel pisze:Pomódl się o zwycięstwo Juve...na pewno pomoże.Piotr Juvefan pisze: no trudno przynajmniej kibicujesz Juve...
Nie musisz być Katolikiem,ale ja np. umiem przyznać,że Zanetti jest wielkim piłkarzem.
- deszczowy
- Juventino

Wadzi mi głupota i krótkowzroczny polaczkowaty hejting. To wadzi mi zawsze. Szczeniaku.Gotti pisze:To z kolei działa w dwie strony, bo jesteś jedną z tych osób na tym forum, która dużo piszę, ale niestety bardzo głupio pisze co już Ci kiedyś kilka razy wypomniałem, a teraz chciałeś mi pojechać. :rotfl:Jak czytam takie pierdoły, to przestaję się dziwić, że Polsce platynową płytę dostała "Abba pater" Jana Pawła II.
Vucinic jest słaby, był słaby i będzie słaby. Jest to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia no i może jakiegoś większego % fanów Juve i Romy.
Każdy ma prawo do swojej opinii i nie musisz się tu unosić jak szczeniak, bo mój post Ci wadzi.
bez odbioru
Niech ten mecz się już zacznie i skończy, bo widzę, ze niektórym ciśnienie i oczekiwanie rzuca się na kresomózgowie.
- couec
- Juventino

Ignorancja typowa polaczkowatego krótkowidza jak widzę jest wszechobecna.Castiel pisze:Mówisz o tym nawiedzonym religijnym gościu, który zmarnował sobie życie wciskając ludziom ciemnotę?Piotr Juvefan pisze: Lepsze "Abba pater" wielkiego Polaka niż badziewie jakiegoś lewaka.
Odnośnie meczu, to jeśli nie zobaczymy na boisku od pierwszych minut esticośdalej to jestem spokojny o wynik.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=83796
Milanowi wypada prawdopodobnie kolejny zawodnik. Mesbah ma ponoć gorączkę i w pierwszym składzie ma wystąpić Antonini. W sumie ułatwiło to zadanie Allegriemu, bo ten miał wybierać pomiędzy tą dwójką zawodników i miał problem z podjęciem decyzji.
Milanowi wypada prawdopodobnie kolejny zawodnik. Mesbah ma ponoć gorączkę i w pierwszym składzie ma wystąpić Antonini. W sumie ułatwiło to zadanie Allegriemu, bo ten miał wybierać pomiędzy tą dwójką zawodników i miał problem z podjęciem decyzji.
Suchar. Kolejny w twoim wydaniu.Castiel pisze:Pomódl się o zwycięstwo Juve...na pewno pomoże.Piotr Juvefan pisze: no trudno przynajmniej kibicujesz Juve...
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012, 16:38 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
A ty pochwal się jak nie marnujesz życia? Przynajmniej o gościu będzie notka w encyklopedii a po tobie co zostanie? Głupie posty na forum JP?Castiel pisze:Mówisz o tym nawiedzonym religijnym gościu, który zmarnował sobie życie wciskając ludziom ciemnotę?Piotr Juvefan pisze: Lepsze "Abba pater" wielkiego Polaka niż badziewie jakiegoś lewaka.
FORZA JUVE!!!
- @Maras@
- Juventino

Jeszcze lepszym tytułem może byłoby "ostateczne upokorzenie"Ouh_yeah pisze:Tak, oni i interowcy lubią takie kretyńskie tytuły newsów jak ten czy "zmiennicy wygrali z Ceseną" [jak się gra pół sezonu zmiennikami].pumex pisze:"Pokazać Starej Damie miejsce w szeregu" - tytuł newsa przedmeczowego na acmilan.com.pl
Może Panowie Redaktorzy JP powinni pójść tym trendem i wrzucić newsa "upokorzyć Milan trzeci raz w sezonie" ?
Tak czy siak myślę, że damy dzisiaj radę i wywieziemy z Mediolanu dobry wynik (minimum remis).
I tak właśnie chyba powinno być. Nie wygrywa meczy ten co dużo krzyczy, tylko ten co się bardziej wykaże na boiskudeszczowy pisze:Panoooooowie... Zabawy w prowokacje tego typu są dobre dla szkoły średniej. Niech oni sobie szczekają, a my po prostu wygrajmy ten mecz i zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni
Tutaj chyba troszkę przesadzasz, bo jakby nie było to w tym sezonie Juventus zawsze ma większe posiadanie piłki (a czasem to duużo większe) i z reguły gramy atakiem pozycyjnym, więc to dla nas żadna nowość. To że gra w kontrze nam wychodzi dobrze (szczególnie z Giacchiem w środku pola) to nie znaczy że problemem dla nas jest atak pozycyjnyPontius21 pisze:Przy takich osłabieniach Milan może przegrywać walkę w środku pola i być zmuszony do gry z kontry. Paradoksalnie to może nam wyjść na dobre bo Juve gubi punkty najczęściej właśnie gdy jest zmuszony do ataku pozycyjnego.

- Piotr Juvefan
- Juventino

http://www.pilka.pl/nesta-nie-zagra-prz ... uventusowi
Dochodzi jeszcze Nesta,choć ten miał już chyba wcześniej jakieś problemy zdrowotne,bo w ostatnim meczu nie grał
Dochodzi jeszcze Nesta,choć ten miał już chyba wcześniej jakieś problemy zdrowotne,bo w ostatnim meczu nie grał
- Castiel
- Juventino

Dobrze, że jeszcze Allegri sobie czegos nie zrobił...Piotr Juvefan pisze:http://www.pilka.pl/nesta-nie-zagra-prz ... uventusowi
- Piotr Juvefan
- Juventino

Allegri to sobie zrobi sepuku po 3 wpadceCastiel pisze:Dobrze, że jeszcze Allegri sobie czegos nie zrobił...Piotr Juvefan pisze:http://www.pilka.pl/nesta-nie-zagra-prz ... uventusowi
- @Maras@
- Juventino

To już nie będzie wpadka, to raczej klęska... albo po prostu przyzwyczajenie ;PPiotr Juvefan pisze:Allegri to sobie zrobi sepuku po 3 wpadceCastiel pisze:Dobrze, że jeszcze Allegri sobie czegos nie zrobił...Piotr Juvefan pisze:http://www.pilka.pl/nesta-nie-zagra-prz ... uventusowi