Wszystko o Interze
- mateo369
- Juventino
Jaki spalony? Pomijając fakt, że to był swojak, to zarówno Ranochia jak i Motta nie byli na spalonym bo w momencie podania byli najbliżej bramki i nie mieli przed sobą żadnego zawodnika Cagliari a w takim przypadku spalonego nie ma. Samo rozegranie wolnego? no cóż, o tym czy jest na gwizdek czy nie decyduje ten, który wykonuje rzut wolny a nie sędzia, błąd popełnili zawodnicy Cagliari bo nie stanęli przy piłce co inter niestety sprytnie wykorzystał.Push3k pisze:
Oczywiście nie dało się normalnie wygrać, po drugim nędznym meczu z rzędu, tylko, e tym razem słabszy przeciwnik.
Spalony spalonym, ale nie wiem jak ktoś może pozwalać na grę bez gwizdka, gdy wolny jest w takim miejscu.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Campione d'Europa
- Juventino
Nie pluj się net-ultrasie, ostatni piłkę dotknął zawodnik Cagliari.Elo Melo:) pisze:Puszku zauważ, że to nie 1 raz interek dostaje dodatkowego combosa od arbitra. Jak był Derby Włoch u nas to był karny dla Juve jak nic po faulu Ranocchi na Matrim.Push3k pisze:
Oczywiście nie dało się normalnie wygrać, po drugim nędznym meczu z rzędu, tylko, e tym razem słabszy przeciwnik.
Spalony spalonym, ale nie wiem jak ktoś może pozwalać na grę bez gwizdka, gdy wolny jest w takim miejscu.
Karny na Matrim? Do lekarza się przejdź.
- Pan Mietek
- Juventino
Naprawdę komiczny gol. Różne sytuacje widziałem ale nie takie w których sędzia pozwala grać bez gwizdka z odległości 25 (?) metrów i to kiedy jeszcze rozmawia z zawodnikami. Brawo inter
A podobno to Juventus miał sędziów w kieszeni.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie masz racji! Sytuacja, którą opisujesz nie jest spalonym, gdy gracz z piłką również jest za ostatnim zawodnikiem drużyny broniącej... Tutaj podanie "szło" zza pleców obrony. Spalony był (jeśli uznamy, że gracze interu byli za plecami obrońcy).mateo369 pisze:Jaki spalony? Pomijając fakt, że to był swojak, to zarówno Ranochia jak i Motta nie byli na spalonym bo w momencie podania byli najbliżej bramki i nie mieli przed sobą żadnego zawodnika Cagliari a w takim przypadku spalonego nie ma.Push3k pisze:
Poza tym moglibyście się przyzwyczaić, że od kilku sezonów "błędy arbitrów" najczęściej sprzyjają jednej drużynie...
- bendzamin
- Redaktor
Nie wiem kogo mozna predzej nazwac 'net ultrasem' - normalnych ludzi, ktorzy przychodza na forum o swojej druzynie, by o niej podyskutowac, czy tez kogos, kto rejestruje sie na forum o druzynie wrogiej tylko po to, by sie ponapinac i powyzywac innych. Spojrz sobie pajacyku na to, jakie dyskusje potrafia tutaj czasami toczyc Luker czy Lord, a jaki wstyd swoim kolegom robisz ty :doh:Campione d'Europa pisze: Nie pluj się net-ultrasie, ostatni piłkę dotknął zawodnik Cagliari.
A wczorajsza bramka i zwyciestwo interu byly na pewno kontrowersyjne i tak tez nazywaja je niezalezne media.
- Campione d'Europa
- Juventino
- to masz okazję zobaczyć.Mietson pisze:Naprawdę komiczny gol. Różne sytuacje widziałem ale nie takie w których sędzia pozwala grać bez gwizdka z odległości 25 (?) metrów i to kiedy jeszcze rozmawia z zawodnikami. Brawo interA podobno to Juventus miał sędziów w kieszeni.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jakim pechem?! jak mnie coś takiego denerwuje! To oni mieli szczęście, że z naszych okazji w ostatnich derbach Włoch nie wpadło więcej goli! (Chiellini, Toni, Matri) :roll:Castiel pisze:Można powiedzieć, że jest równowaga między prezentami, a pechem (poprzeczka z 5m Eto).
Stary, co ty piszesz za farmazony :shock:mateo369 pisze:Jaki spalony? Pomijając fakt, że to był swojak, to zarówno Ranochia jak i Motta nie byli na spalonym bo w momencie podania byli najbliżej bramki i nie mieli przed sobą żadnego zawodnika Cagliari a w takim przypadku spalonego nie ma. Samo rozegranie wolnego? no cóż, o tym czy jest na gwizdek czy nie decyduje ten, który wykonuje rzut wolny a nie sędzia, błąd popełnili zawodnicy Cagliari bo nie stanęli przy piłce co inter niestety sprytnie wykorzystał.Push3k pisze:
Prawda jest taka, że inter wygrywa, ma dużo szczęśia, którego nam brakuje. I oby dzisiaj nam dopisało.
- Pan Mietek
- Juventino
Z tego wynika, że inter kupuje mecze. Bo skoro tamto uznano za ustawiony mecz to czemu ten nie?Campione d'Europa pisze:- to masz okazję zobaczyć.Mietson pisze:Naprawdę komiczny gol. Różne sytuacje widziałem ale nie takie w których sędzia pozwala grać bez gwizdka z odległości 25 (?) metrów i to kiedy jeszcze rozmawia z zawodnikami. Brawo interA podobno to Juventus miał sędziów w kieszeni.
- Pan Mietek
- Juventino
Zgadzam się. Akurat tu nie można do końca winić sędziów. Ale jak sędzia w ogóle mógł pozwolić na takie rozegranie rzutu wolnego?! To jest komedia, jak zeszłoroczny mecz Porto - Arsenal.-10- pisze:Jak sędzia boczny w takim kotle mógł to wychwycić?
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Inaczej. Wyczucie musiało być na korzyść interu. As always. Jeśli tylko można, to gwiżdże się pod inter. Przecież to już staje się nudne <zieeeeew>stahoo pisze:Tak samo jak wychwytuje 1000 innych sytuacji - na wyczucie. Tym razem go zawiodło.-10- pisze:Jak sędzia boczny w takim kotle mógł to wychwycić?
Jaka to by była dopiero afera, jakby im tego gola nie uznali. Matko bosko kochano
- jarmel
- Redaktor
Oglądałem ten mecz i powiem Wam, że to Cagliari stworzyło sobie więcej sytuacji. Inter też miał kilka dogodnych, ale o wiele mniej, zauważyłem że 90% ich akcji szło skrzydłem, na którym grał Maicon, zamiatał wczoraj i w obronie i w ataku, świetny jego mecz. Natomiast druga strona w ogóle nie prosperowała. Na Cagliari to wystarczyło, ale czy wystarczy na Bayern? Szczerze wątpie.
#AllegriOut
- Pan Mietek
- Juventino
Ja oglądałem Bayern wczoraj i (opierając się na tym co słyszałem o Interze i tego co widziałem w meczu z Juve) stwierdzam, że Bayern raczej ich rozwali, tym bardziej, że Pazzini nie zagra w tym dwumeczu.jarmel pisze:Oglądałem ten mecz i powiem Wam, że to Cagliari stworzyło sobie więcej sytuacji. Inter też miał kilka dogodnych, ale o wiele mniej, zauważyłem że 90% ich akcji szło skrzydłem, na którym grał Maicon, zamiatał wczoraj i w obronie i w ataku, świetny jego mecz. Natomiast druga strona w ogóle nie prosperowała. Na Cagliari to wystarczyło, ale czy wystarczy na Bayern? Szczerze wątpie.