Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS
- Azazel
- Juventino
Bez przesady, już tak psioczycie na Matriego, jak dla mnie trochę na siłę. Jest to typ napastnika solidnego, dobrą sytuację wykorzysta, ale sam czegoś nie stworzy. Ewidentnie brakuje mu partnera w ofensywie, liczę więc na Q w drugiej połowie.
- Filip
Wejdzie Giacc za Esti, a Matri może zmiana z Quagliarella ? Chyba chciałbym żeby tak było 

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Będą 3 ptk zobaczycie
Alex !!!! Lub Fabio

- Wojtek
- Juventino
Co ty piszesz? Co ja pacze?szczypek pisze:Matri jest beznadziejny kiedy jest z przodu SAM. Gdy miał Vucinica to grał zdecydowanie lepiej. Szkoda, że Conte tego nie ogarnia.
To twoim zdaniem Conte powinien wpuścić kontuzjowanego Vucinica na boisko??!?!
Matri gra dobrze ale tak jak koledzy napisali wcześniej jest sam, niema nikogo do pomocy i to niestety jest widoczne.
Licze na komplet puntków!
O nie! Zaczyna się! Zaraz zaczecie go porównywać do brazola. Zobaczycie jak Vucinic wróci;)kogut pisze:Powoli zaczyna mnie lekko mówiąc irytować te jego udawanie fauli, kłótnie z sędziami, machanie łapami po każdej spieprzonej akcji i poprawianie włosków a'la Amauri.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2011, 19:03 przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
- annihilator1988
- Juventino
Matri potrzebuje partnera w ataku, którym Pepe nie jest ! Liczę na Alexa bądź Fabio
- @Maras@
- Juventino
Nie ma powodu zmieniać Matriego. Zmienić należy Estiego, który totalnie nic nie wnosi do gry.Filip pisze:Wejdzie Giacc za Esti, a Matri może zmiana z Quagliarella ? Chyba chciałbym żeby tak było
Elia... proszę

- Alexis93
- Juventino
Mecz może się podobać, jest realna szansa na 3 punkty a tym bardziej na 1 punkt. Co do Matriego... uważam że przesadą jest krytyka która tu na niego spada. Fakt, gra słabiej, nie jest super kreatywny jako samotny snajper ale jest zbyt wcześnie aby go skreślać. Jeśli zablokuje się i nie będzie strzelać bramek to rzeczywiście będzie można myśleć o jego sprzedaży póki jeszcze będzie miał jakąś wartość. Teraz jednak czas kibicować naszym w drugiej połowie.
Juventus na zawsze!
- pablo1503
- Juventino
Jest to solidny napastnik, ale ewidentnie bez formy. Tylko, że my powinniśmy oceniać go, po tym, co robi na boisku, a nie z tego, jakim typem napastnika jest. Iaquinta też potrzebuje jakiegoś partnera, a jakoś każdy po nim jeździł, jak nie potrafił przyjąć piłki.K.M. pisze:Bez przesady, już tak psioczycie na Matriego, jak dla mnie trochę na siłę. Jest to typ napastnika solidnego, dobrą sytuację wykorzysta, ale sam czegoś nie stworzy. Ewidentnie brakuje mu partnera w ofensywie, liczę więc na Q w drugiej połowie.

- Remus
- Juventino
Jak zawsze najsłabiej Esti, ale do tego zdążyłem się już przyzwyczaić. Po raz kolejny widać braki w ataku. Nie ma komu kończyc akcji. Pepe czasem zbytnio się napala na te strzały i co rusz jest blokowany. Oby tak dalej z tyłu i w środku w drugiej połowie. Trzeba poprawić tylko atak. Najlepszy bezsprzecznie Marchisio.
- kogut
- Juventino
Matri niestety jest beznadziejny. Pomijam jego przydatność w grze obronnej jako że napastnikowi to mogę wybaczyć tak udział przy tworzeniu akcji ofensywnych w jego wykonaniu to jakaś parodia. Prawie każde dojście do piłki to strata lub przyjęcie na 2 metry. W ogóle nie wychodzi w tempo na wolne pozycje. Podejmuje złe wybory.
Powoli zaczyna mnie lekko mówiąc irytować te jego udawanie fauli, kłótnie z sędziami, machanie łapami po każdej spieprzonej akcji i poprawianie włosków a'la Amauri.
Dla mnie pierwszy do zmiany.
Powoli zaczyna mnie lekko mówiąc irytować te jego udawanie fauli, kłótnie z sędziami, machanie łapami po każdej spieprzonej akcji i poprawianie włosków a'la Amauri.
Dla mnie pierwszy do zmiany.
- @Maras@
- Juventino
Ale co my niby mamy oceniać w jego grze ? To że nei dostał ani jednej piłki z której mógłby uderzyć ?? Sam musi kombinować i schodzi nawet do skrzydła, żeby tam kręcić obrońców i dośrodkowywać...pablo1503 pisze:Jest to solidny napastnik, ale ewidentnie bez formy. Tylko, że my powinniśmy oceniać go, po tym, co robi na boisku, a nie z tego, jakim typem napastnika jest. Iaquinta też potrzebuje jakiegoś partnera, a jakoś każdy po nim jeździł, jak nie potrafił przyjąć piłki.K.M. pisze:Bez przesady, już tak psioczycie na Matriego, jak dla mnie trochę na siłę. Jest to typ napastnika solidnego, dobrą sytuację wykorzysta, ale sam czegoś nie stworzy. Ewidentnie brakuje mu partnera w ofensywie, liczę więc na Q w drugiej połowie.
Do Matriego w tym meczu nie mam nawet najmniejszych pretensji !!!

- roccoco23r
- Juventino
A ja mam całkowicie odmienne zdanie. Przez całą drugą połowę do momentu, gdy został zmieniony grał taki piach, że nie da się tego inaczej określić. Nie potrafił się nawet dobrze zastawic, brak mu kompletnie szybkości, każde zagranie kończyło sie jak nie faulem w ofensywie, to idiotyczną stratą. Mam nadzieję, że nie zobaczymy go w następnym meczu w podstawie. Niech chłop troche odpocznie, ochłonie z emocji i bardziej się stara. Teraz to kopia naszego drzewa, przynajmniej mi się tak kojarzy. Te jego irytacje po własnej stracie lub nieudanym strzale - Identyko Amauri...@Maras@ pisze:Ale co my niby mamy oceniać w jego grze ? To że nei dostał ani jednej piłki z której mógłby uderzyć ?? Sam musi kombinować i schodzi nawet do skrzydła, żeby tam kręcić obrońców i dośrodkowywać...pablo1503 pisze:Jest to solidny napastnik, ale ewidentnie bez formy. Tylko, że my powinniśmy oceniać go, po tym, co robi na boisku, a nie z tego, jakim typem napastnika jest. Iaquinta też potrzebuje jakiegoś partnera, a jakoś każdy po nim jeździł, jak nie potrafił przyjąć piłki.K.M. pisze:Bez przesady, już tak psioczycie na Matriego, jak dla mnie trochę na siłę. Jest to typ napastnika solidnego, dobrą sytuację wykorzysta, ale sam czegoś nie stworzy. Ewidentnie brakuje mu partnera w ofensywie, liczę więc na Q w drugiej połowie.
Do Matriego w tym meczu nie mam nawet najmniejszych pretensji !!!
- Molek big fun juve
- Juventino
Ehh mecz zepsuty przez A. Conte, dziwna taktyka, brak zmian przy kiepsko układającym się meczu, w przerwie to chyba ich zdemotywował.
Pepe chyba za dużo bramek strzelił, bo non stop próbuje ukuć , nawet mając kiepską pozycję.
Estigarribia, nie wiem co robi na boisku, wolę już Giaccheriniego, a najlepiej Elia.
Nawet jeżeli uda się nam wygrać, to i tak Conte wiele złego w tym meczu zrobił. Sytuacja robi się ciężka, niby nie przegraliśmy meczu, a i tak robi się ciasno jeżeli chodzi o LM , oby po nowym roku, z nowymi siłami i większą agresją grali, bo runda rewanżowa będzie cięższa (Milan w formie, Inter wraca do gry, Roma nabiera sił).
Pepe chyba za dużo bramek strzelił, bo non stop próbuje ukuć , nawet mając kiepską pozycję.
Estigarribia, nie wiem co robi na boisku, wolę już Giaccheriniego, a najlepiej Elia.
Nawet jeżeli uda się nam wygrać, to i tak Conte wiele złego w tym meczu zrobił. Sytuacja robi się ciężka, niby nie przegraliśmy meczu, a i tak robi się ciasno jeżeli chodzi o LM , oby po nowym roku, z nowymi siłami i większą agresją grali, bo runda rewanżowa będzie cięższa (Milan w formie, Inter wraca do gry, Roma nabiera sił).
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- gucio_juve
- Juventino
Fenomenalne widowisko!