Bundesliga
- RedPower
- Juventino
Otóż to,chodziło mi właśnie o takie podejście jakie ma kolega Dobry Mudżyn.
Być pewnym siebie to nic złego,byle w granicach rozsądku.U siebie na forum też przestrzegam przed zbytnim optymizmem,doceniamy rywala i z niecierpliwością czekamy na ten wyśmienity pojedynek!

Być pewnym siebie to nic złego,byle w granicach rozsądku.U siebie na forum też przestrzegam przed zbytnim optymizmem,doceniamy rywala i z niecierpliwością czekamy na ten wyśmienity pojedynek!

- MB9
- Milanista
Bayern, bardzo ładnie dzisiaj poleciał pomimo, że HSV zagrało kupę, to uważam, że bagatelizowanie 'piwoszy' jest strasznym błędem, gdyż mogą zrobić Wam niezłe kuku. Jednak że jestem 'patriotą' to, mam nadzieje, że przejdziecie dalej.
Ps. ten 'słaby' Lewy, dalej strzela, ale mimo to dalej będzie hejtowany
Ps. ten 'słaby' Lewy, dalej strzela, ale mimo to dalej będzie hejtowany

- jareckik
- Juventino
No ja tylko mam nadzieję, że wyjdziemy z defensywnym nastawieniem i nie stracimy bramy szybko anie w pierwszej połowie... Przycisnąć końcówkę, może coś wpadnie;]
- Castiel
- Juventino
Podobno szwaby (Bayern i Borussia) najwięcej biegają w LM. Z tego co się orientuje to mają ponad 11 km w meczu, a my coś około 9-10. Nie chciałbym żeby nas zabiegali. Najlepiej byłoby chyba postawić autobus z nastawieniem na kontry by sami się zmęczyli.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nikt tu nie smie watpic w sile Bayernu i ich gry, ale ludzie zambrotta i inni wyluzujcie portki , i nie porownojcie bundeskopanki do Seria a, no ludzie to, ze stracilismy miejsce w LM jest tylko i wylacznie powtarzam tylko zasluga tego ze nasi kopacze z Seria a olewali Puchar UEFA czy dzisiaj LE, bo bundes kopanka jest smiesznie slaba druzyny ze srodka tabeli to poziom ligi holenderskiej, Bayern Polussia i czasem od biedy Schalke, ktorzy sa bardzo chimeryczni cos ala Roma, reszta jest tlem, tak jak wczoraj 9 -2 , gdzie hamburczycy nie potrafia kopnac prosto pilki jak w lidze polskiej, inne wolfsburgi czy mainze to podobne niski bardzo niski poziom.
Zreszta moje slowa sie potwierdza we wtorek, jak nagle mocarny Bayern trafi na dobrze ustawiona zgrana i taktycznie dopracowana druzyne, i co wtedy ? bicie głowa o mur jak w meczu z Interem 3 lata temu czy rok temu z Chelsea. Bayern lubi otwarte spotkania, z wymiana ciosu, bo u nich najwiekszym atutem jest szybkosc rozgrywania, przenoszenia akcji pod bramke rywala, zejscie skrzydlowych do srodka strzal lub prostopadla pilka. Przy dobrze grajacym Juve, ktore konsekwentnie bedzie grac jak chocby z Interem, Bayern co najwyzej ugra jednobramkowe zwyciestwo i tak sadze, ze zakonczy sie to spotkanie remisem. I Wow nagle okaze sie, ze cos jest nie tak.. jak to przeciez 9 bramek strzelilismy w sobote, Wlosi znowu nas wydymali omg
Zreszta moje slowa sie potwierdza we wtorek, jak nagle mocarny Bayern trafi na dobrze ustawiona zgrana i taktycznie dopracowana druzyne, i co wtedy ? bicie głowa o mur jak w meczu z Interem 3 lata temu czy rok temu z Chelsea. Bayern lubi otwarte spotkania, z wymiana ciosu, bo u nich najwiekszym atutem jest szybkosc rozgrywania, przenoszenia akcji pod bramke rywala, zejscie skrzydlowych do srodka strzal lub prostopadla pilka. Przy dobrze grajacym Juve, ktore konsekwentnie bedzie grac jak chocby z Interem, Bayern co najwyzej ugra jednobramkowe zwyciestwo i tak sadze, ze zakonczy sie to spotkanie remisem. I Wow nagle okaze sie, ze cos jest nie tak.. jak to przeciez 9 bramek strzelilismy w sobote, Wlosi znowu nas wydymali omg

- Vimes
- Juventino
Łojtam, wiedzieliśmy, że Bayern jest silnym rywalem, ale ta ich wygrana z jakimś tam Cheeseburgerem nie robi na mnie wielkiego wrażenia. Zajrzałem do rezultatów sandwichowej drużyny i okazało się, że Cheeseburger potrafił przegrać 1:5 z Hannoverem, który obecnie znajduje się w strefie spadkowej. Co prawda, ograli Borussię, ale też dostali 0:3 od Leverkusen, więc to jest taka drużyna grająca mocno w kratkę.
- Sandro.
- Milanista
Zawsze cieszyłem się z tej frustracji w ze swoich czasów w gimnazjach, "jak to przecież graliśmy tak cool i w ogóle pięknie klepaliśmy piłeczkę a Ci nędzni Włosi którzy symulowali i faulowali wygrali!!111"Cabrini_idol pisze:I Wow nagle okaze sie, ze cos jest nie tak.. jak to przeciez 9 bramek strzelilismy w sobote, Wlosi znowu nas wydymali omg

Co do Bayernu to lekceważenie ich jest głupotą najczystszej postaci, dla mnie to obecnie TOP3 ekipa na świecie, mają kompletny zespół i mimo że najsłabszą ich formacją jest moim zdaniem środek obrony to wcale nie jest ona słaba, to będzie wyrównany mecz, oba składy są mocne tak więc wszystko się może zdarzyć, to będzie piękny dwumecz i liczę (mimo wszystko) na awans Juventusu.
Co do Bundesligi to moim zdaniem jest mocno przehajpowana, wszystko jest tam takie słodkie, radosne i grzeczne, zupełnie nie pociąga mnie ta liga a i zgadzam się że poza Bayernem, Borussią i od biedy Schalke nie ma tam żadnej poważnej ekipy, przeciętne Lazio spięło się na puchary i już wyrzuciło dwa niemieckie kluby z LE, bardzo żałuję że Włosi olewali przez te wszystkie lata LE bo teraz nie byłoby takiego pierdzelenia.
- wagner
- Juventino
Siłe i charakter drużyny tworzy się meczami jak ten z Interem, a nie "wasz" z HamMarino, no ale co ja będę Ci tłumaczył meczu z Interem nie oglądałeś, a twój klubik jest już tak dobrze pobudowany że nie trzeba nic poprawiać, aż mi ciarki przeszły.. O zgrozo :doh:RedPower pisze: A dzisiejsze 9-2 pokazuje nie słabość BL, a siłę Bayernu,o czym przekonacie się we wtorek
chyba bardziej to "Oni" ignorują nas. Troche szkoda bo zawodnicy z Monachium z rozsądkiem wypowiadają się o drużynie przeciwnej. Powiem jasno.. NIe oczekuje strachu. Oczekuje szacunku.Sandro. pisze:Co do Bayernu to lekceważenie ich jest głupotą najczystszej postaci, dla mnie to obecnie TOP3 ekipa na świecie, mają kompletny zespół i mimo że najsłabszą ich formacją jest moim zdaniem środek obrony to wcale nie jest ona słaba, to będzie wyrównany mecz, oba składy są mocne tak więc wszystko się może zdarzyć, to będzie piękny dwumecz i liczę (mimo wszystko) na awans Juventusu
ja uważam że tu jest pies pogrzebany. Włoskie kluby od X lat nie potrafią w "niższej klasie rozrywkowej europy" mieć jakichkolwiek osiągnięć. Przy czym niemieckie grają tam pierwsze skrzypce zbierając pulę punktów.Sandro. pisze:[(...)z LE
@D-Rose Lubie to

Ostatnio zmieniony 31 marca 2013, 12:50 przez wagner, łącznie zmieniany 5 razy.
- D-Rose
- Juventino
Włosi sie już mieli w 2006 roku na Munidalu przekonac o sile niemieckiej piłki. Podobnie na ostatnim Euro(do dzis pamietam to szczescie Szwabo-mordziatych na samą mysl ze są juz w finale Euro hehe).A dzisiejsze 9-2 pokazuje nie słabość BL, a siłę Bayernu,o czym przekonacie się we wtorek
Nie mówie juz o waszych 2 finałach Ligi Mistrzów(kiepski Inter z kiepściutkiej Serie A + Słabiutka Chelsea[6 miejsce w Premier League] pokazywały wam, wasze miejsce w szeregu) Obyscie nam pokazali ta waszą niemiecką siłe z podobnym skutkiem jak w przykładach wyzej wymienionych.
Pozatym Bundeskopanka ssie pałe i tyle mam do powiedzenia

E: Aha i zeby nie było. Nie lekcewaze Bayernu bo wiem, ze jest to bardzo dobra druzyna i bedzie naprawde ciezko przejsc do 1/2 Ligi Misrzów(sam uwazam, ze to Bayern jest faworytem nie 30krotny Mistrz Włoch). Ale denerwuje/irytuje mnie pisane w stylu tego kibica Bawarczyków. Widac, ze te dwa przegrane finały Ligi Mistrzów nie nauczyły was pokory ani troche(a powinny - zwłaszcza ten zeszłoroczny w ktorym mieliscie WSZYSTKO - własny stadion, własnych kibiców, najsłabszą Chelsea od lat ktora była prowadzona przez goscia ktory dopiero co zaczyna kariere trenera, karnego w dogrywce a i tak byliscie za ciency w uszach zeby wygrac Lige Mistrzów), wiec licze ze i tym razem sie mocno rozczarujecie i ten marny Juventus pokaze wam, ze mozecie sobie wygrywac w lidze nawet po 15:0 a i tak nic w Europie nie ugracie.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2013, 13:09 przez D-Rose, łącznie zmieniany 5 razy.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ojojoj pan Zambrotta obrazi się na nas bo lekceważmy bundesligę nazywając ją bundeskopanką...
Wstydźmy się ...
Wstydźmy się ...

- Bayernmeister
- Juventino
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2013.htmlNikt tu nie smie watpic w sile Bayernu i ich gry, ale ludzie zambrotta i inni wyluzujcie portki , i nie porownojcie bundeskopanki do Seria a, no ludzie to, ze stracilismy miejsce w LM jest tylko i wylacznie powtarzam tylko zasluga tego ze nasi kopacze z Seria a olewali Puchar UEFA czy dzisiaj LE, bo bundes kopanka jest smiesznie slaba druzyny ze srodka tabeli to poziom ligi holenderskiej, Bayern Polussia i czasem od biedy Schalke, ktorzy sa bardzo chimeryczni cos ala Roma, reszta jest tlem, tak jak wczoraj 9 -2 , gdzie hamburczycy nie potrafia kopnac prosto pilki jak w lidze polskiej, inne wolfsburgi czy mainze to podobne niski bardzo niski poziom.
Pilnuj lepiej swojej skorumpowanej ligi makaronu, bo za niedługo może wyprzedzić ją liga francuska i portugalska

Ja tam się przekonałem o sile włoskiej piłki w meczu ze Słowakami na mundialu w 2010 r.Włosi sie już mieli w 2006 roku na Munidalu przekonac o sile niemieckiej piłki. Podobnie na ostatnim Euro(do dzis pamietam to szczescie Szwabo-mordziatych na samą mysl ze są juz w finale Euro hehe).

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W 1968 Niemcy nie zagrali na Euro, nie zakwalifikowali się, wtedy ja się przekonałem o ich sile.Bayernmeister pisze:Ja tam się przekonałem o sile włoskiej piłki w meczu ze Słowakami na mundialu w 2010 r.
Ogarnijcie się ludzie. Po co się tak napinać, boisko zweryfikuje wszystko.
- D-Rose
- Juventino
Ty mi lepiej powiedz szwabomarodziaty pastuchu kiedy jakies złoto zdobedziecie, bo sam nie pamietam kiedy ostatni raz cokolwiek z reprezentacją wygraliscie(nie mam na mysli grupy eliminacyjnej do turnieju głównego :lol:). :twisted:Ja tam się przekonałem o sile włoskiej piłki w meczu ze Słowakami na mundialu w 2010 r
ooo jest. Euro 1996. Spreżcie poslady bo za pare lat beda sie z was smiac jak z Anglików ktorzy zawsze są "mocni" tylko cos o tytułach nie słychać. :lol:
Nie wiem. Ma nadzieje, ze Inter. Ty lepiej nam powiedz kiedy jakas budeskopankowa druzynka wygra jakis europejski puchar? Bo cosik cicho o sukcesach waszych druzynek z tej jakze mocarnej ligi :CTo co, kto od następnego sezonu zaczyna z ujemnymi punktami w serie a?
Ostatnio zmieniony 31 marca 2013, 14:35 przez D-Rose, łącznie zmieniany 4 razy.

- Cabrini_idol
- Juventino
Wiedziałem, ze jakis gimbas nie wytrzyma i bedzie nas nawracał na naszym forumBayernmeister pisze: srele morele

Siedzcie sobie w tej waszej super lidze z super zarzadzaniem i super wynikami 9:2. A jak przychodzi co do czego to przecietnie lepsze Lazio ktoremu troche bardziej sie chcialo leje po kolei te wasze super wyrownane druzyny.
Nigdy nie lubialem kibicow Piwoszy ale tylko tych Polskich, bo na innych forach widac szacunek i troche wieksze pojecie o pilce niz na tym smiesznym gimbasiarskim FC BAYERN PL .

- Bayernmeister
- Juventino
To świadczy, że masz bardzo mało lat, czemu mnie to nie dziwi. Nie dość, że Bayern ma więcej wygranych LM od was, to jeszcze na myśl przychodzi mi lekcja futbolu, która dostaliście od BVB w 1997Nie wiem. Pewnie w przyszłym seznie. Ty lepiej nam powiedz kiedy jakas budeskopankowa druzynka wygra jakis europejski puchar? Bo cosik cicho o sukcesach waszych druzynek z tej jakze mocarnej ligi

Począwszy od 2002 osiąganie 1/2 finału / finału na prawie każdej większej imprezie. Tak bardzo cię boli, że włoski futbol to totalne bagno? Powiedz mi lepiej śmierdzący makaronie, kiedy włochy dostaną prawa do organizacji jakiegoś turnieju piłkarskiego? Z waszymi "stadionami" to ciężko będzie nawet o Mistrzostwa Europy kobiet u-18 :CTy mi lepiej powiedz szwabomarodziaty pastuchu kiedy jakies złoto zdobedziecie, bo sam nie pamietam kiedy ostatni raz cokolwiek z reprezentacją wygraliscie