Mecze Juve w TV
- Qbayt
- Juventino
- strong return
- Juventino
Sukces Italii na Euro może jedynie zmienić coś w tej materii. Aczkolwiek przyciągających uwagę do SerieA zawodników nie ma aż tak wiele(w bardzo wielu drużynach gra bardzo wielu, dla przeciętnego widza mało rozpoznawalnych Włochów, podczas gdy w EPL łatwo można spotkać murzynów np. z ligi francuskiej lub jakiejś innej ligi, o których gdzieś dzwoniło w jakimś kościele, dotyczy to nawet średnich zespołów, przykładowo-taki Bryan Ruiz idzie do...Fulham, nie do powiedzmy Catanii), do tego fakt faktem, że poprzez Steców pokutuje łatwoprzyswajalny mit o defensywności calcio i efekt-jest jaki jest. A taki jakiś brak ogarnięcia w zarządzaniu, jaki jest w Romie, też propagowania ligi nie ułatwia.
No cóż, zawsze, przynajmniej na razie zostają obce streamy-jakby co.
No cóż, zawsze, przynajmniej na razie zostają obce streamy-jakby co.
- AdiZ
- Juventino
Życzę tego Włochom jak polskim kibicom calcio. Taki sukces na pewno wpłynął by bardzo pozytywnie na wizerunku calcio. Chcąc nie chcąc od czasu do czasu trzeba by było wspomnieć co słychać w Serie A. Przecież Włosi wygrali Euro w Polsce... Canal+ byłby zmuszony wręcz do kupna transmisji z Włoch.strong return pisze:Sukces Italii na Euro może jedynie zmienić coś w tej materii.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jesli c+ da ciala i ktos bedzie zainteresowany ta karta Sky to warto sie tutaj zgadac i zlozyc zamowienie grupowe. Widze kaza sobie Wlosi slono placic za przesylke i warto podzielic te koszty.
Warto naglosnic sprawe (pytanie na ile to legalne i czy ktos z polskiej strony moze sie sprawa zainteresowac) bo opcja 36 zł miesiecznie za calcio i 108 za calcio+sport to bardzo dobra oferta.
Jeszcze pytanie do Czarnego - czy na Eurosportach masz tak jak u nasz mozliwosc wybierania wielu jezykow? Tj. czy jest dostepna wersja z polskim komentarzem.
Warto naglosnic sprawe (pytanie na ile to legalne i czy ktos z polskiej strony moze sie sprawa zainteresowac) bo opcja 36 zł miesiecznie za calcio i 108 za calcio+sport to bardzo dobra oferta.
Jeszcze pytanie do Czarnego - czy na Eurosportach masz tak jak u nasz mozliwosc wybierania wielu jezykow? Tj. czy jest dostepna wersja z polskim komentarzem.
- Sajan
- Juventino
grupowe z włoch na jedną osobę i porozsyłać po kraju może wyjsc taniej
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- CzarnyZkultury
- Juventino
jest dostępna wersja we wszystkich językach w jakich nadaje Eurosport.Pluto pisze:Jeszcze pytanie do Czarnego - czy na Eurosportach masz tak jak u nasz mozliwosc wybierania wielu jezykow? Tj. czy jest dostepna wersja z polskim komentarzem.
lepiej zainwestuj tego +/- 1k w to co wcześniej wrzucałem wówczas będziesz miał:
Cyfra+ Full HD
N HD
Polsat Cyfrowy Full HD
SKY Italia Full HD
SKY Germany Full HD
JSC Sport
D+ HD (hiszpański canal+)
Canal+ HD France
SKY UK (jeśli będziesz miał konwerter na 28.2E)
ja mam 2 lata i jestem mega zadowolony.
- Steryd01
- Juventino
Jako kibic Juve chciałbym mecze na canal+ co tydzień, ale prawda jest taka, że liczba oglądających ogólnie lige włoską w Polsce w porównaniu do Ekstraklasy czy ligi angielskiej jest druzgocąco mała.
i to, że canal+ na chwile obecna nie wykupił praw wynika z kwestii finansowych (mało zwrotna)
Osobiście na canal+ oglądam lige polską, mecze JUVE, czasami inne hitowe spotkania
Jak przeglądałem statystyki oglądalności canal+ to liga polska góruje przed angielską a później długo długo nic i nie mowmy tu o 1 meczu np jak w hiszpanskiej Barca-Real gdzie ogladalność jest duża a później 36 kolejek poniżej poziomu
Jeśli zależy im na kasie to nie wykupią SERIE A, a jeśli na kibicach to kupią
i to, że canal+ na chwile obecna nie wykupił praw wynika z kwestii finansowych (mało zwrotna)
Osobiście na canal+ oglądam lige polską, mecze JUVE, czasami inne hitowe spotkania
Jak przeglądałem statystyki oglądalności canal+ to liga polska góruje przed angielską a później długo długo nic i nie mowmy tu o 1 meczu np jak w hiszpanskiej Barca-Real gdzie ogladalność jest duża a później 36 kolejek poniżej poziomu
Jeśli zależy im na kasie to nie wykupią SERIE A, a jeśli na kibicach to kupią

- pan Zambrotta
- Juventino
jaki model masz Dreamboxa?CzarnyZkultury pisze:lepiej zainwestuj tego +/- 1k w to co wcześniej wrzucałem wówczas będziesz miał:
skąd brać ludzi którzy oferują sharing?