Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 22:56

Krasic nie przeczytał mojego posta, w którym rozkazałem mu indywidualny trening przyjęcia piłki... :lol:

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 22:57

Arbuzini pisze:
strong return pisze:Ale będzie po tym meczu, że nie mieliśmy szczęścia, że zmierzamy z pewnością w dobrym kierunku w stronę zwycięstw, że musimy wygrywać następne spotkania. :whistle:
I tutaj wychodzi brak jaj naszego zarządu. Zamparini niby wariat i my jako kibice Juventusu nie powinniśmy go lubić, ale mimo wszystko ja go szanuje. Miał odwagę na łamach prasy wytknąć Delio Rossiemu, że w nie podobało mu się, co zrobił podczas meczu i że nie chce widzieć w swoim klubie asekuracyjnej trenerki.
Tym bardziej, że wystarczyło zabrać się wcześniej do roboty w zimowym mercato wydać jakieś drobne i w ten sposób próbować się ratować, jeszcze przy naszych kontuzjach. A Marotta i DN to przecież dwaj kumple z boiska można powiedzieć.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 22:58

*******************************************************************************************************************************.
(W tym miejscu powinno być kilka zdań, które właśnie wykrzyczałem pod adresem zawodników, Delneriego, Marotty a także ich matek. Poza tym życzyłem Im wszystkiego co najgorsze i żeby doznali tego w jak najboleśniejszy sposób. Wolałem jednak tego nie pisać publicznie co by kogoś nie zgoszyć oraz samemu nie dostać bana).

Czy gramy dobrze czy źle to i tak przegrywamy. Spadamy coraz niżej w tabeli. DelNeri nie ma żadnego pomysłu na grę a zmiany jakie robi to nawet szkoda komentować, bo żadnego w tym sensu. Potrzebujemy trenera i kilku dobrych zawodników, żeby przynajmniej w następnym sezonie zakwalifikowac się do LM lub przynajmniej do LE, bo w tym to walczymy tylko o utrzymanie.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
juve_1987

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 22:59

Mam już dość takiej ohydnej gry. Meczów Juventusu nie da się oglądać. Co to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> za transfery były śmiech na sali, jakiś leszcz co strzelił parę bramek przyszedł do tak wielkiego klubu. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kibicuję juve już 16 lat ale tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> polityki transferowej i dobru trenera to nie pamiętam.
Mam nadzieję że Del Neri zostanie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. trenerem zostanie ktoś uznany w środowisku piłkarski oraz latem zostaną poczynione wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia. Tyle. Forza Juve!

RobRoy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:00

Dobry Mudżyn pisze:Kurde. NAsze boki obrony wolaja o pomste do nieba. Chociaz to niemozliwe, w nastepnym meczu zyczylbym sobie skladu:
Buffon - Salihamidzic, Barzagli, Chiellini, Pepe - Marchisio, Aquilani, Melo, Krasic - Martinez, Matri

chyba nie bylby taki zly. hmm?

a co do samego meczu, to nie gardlujcie na temat karnego. Klasowa druzyna poradzilaby sobie i bez niego z tak grajacym Palermo.
Martineza nie ma co pchać na atak, widać, że sobie nie radzi.

Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:00

Ale mecz z Cagliari powinniśmy już wygrać - > mamy ich najlepszego strzelca, co znakomicie podnosi nasze szanse :smile:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:02

juve_1987 pisze:Mam już dość takiej ohydnej gry. Meczów Juventusu nie da się oglądać. Co to ### za transfery były śmiech na sali, jakiś leszcz co strzelił parę bramek przyszedł do tak wielkiego klubu. ### kibicuję juve już 16 lat ale tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> polityki transferowej i dobru trenera to nie pamiętam.
Mam nadzieję że Del Neri zostanie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. trenerem zostanie ktoś uznany w środowisku piłkarski oraz latem zostaną poczynione wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia. Tyle. Forza Juve!
Polać mu!~
Chciałem tymi słowami to napisać ale uniknąłem bana, że się powstrzymałem.

Na Inter z nowym trenerem i zaczynać sezon 11/12 bo ten już stracony...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:02

Masakra z taką grą...

Momo i jego podanie do Hasana czekającego na zmianę a'la "Złotowłosy Duńczyk" rozwaliło mnie do reszty :rotfl:

Marchisio dziś najlepszy o dziwo :bravo:

Sędzia n/c... może Marotta go w kiblu zamknie za to dzisiejsze widowisko.

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:05

Jacky pisze: (A teraz cos speszyl for Buczus_JuveFan) Marchisio byl nawet widoczny, ale to dobrze, bo bedzie mozna go sprzedac za 15 baniek.
No chyba, że w FM'ie...

Jak dobrze, że nie jesteś w zarządzie Juventusu, byłoby jeszcze gorzej niż teraz :rotfl:.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:06

widać komu zależy a komu nie. Póki Matri nie złapie mentalności reszty zespołu powinien grać, bo on będzie biegał.
Marchisio tak! Aqua lepszy? czym podaniem piętką? przerzutami, które nic nie dają, bo piłka tak wolno leci, że można iść do kuchni zrobić herbatkę i wrócić, a ona nadal leci -_- i do tego ma na plecy, ale w sumie, gdzie skoro Krasic ledwo przyjmuje piłkę w miejscu, która leci na niego?!
martinez? po co ma grać, skoro i tak jest ustawiony w miejscu, gdzie nic nie działa? w ogóle Juventus zero presingu na przeciwniku, Pastore mógł sobie biegać od bramki do bramki, a obok niego jakiś "grajek" a u nas? wiedzą oni co to gra z pierwszej piłki? 50 lat temu grało sie z pierwszej piłki, ale nasi tego nie potrafią? bo najpierw przyjąć, podnieść wzrok, rozejrzeć się, spojrzec na piłkę i dopiero podać :angry:

osobiście? na scudetto nadają się tylko: Buffon w formie, Kielon, Melo w formie ( ale tej najwyższej ) Aqua ( w tej najwyższej i to tak nie jestem pewny ) Krasic ( na początku sezonu ok, bo nie znali jego zwodów, a teraz jego repertuar zwodu w lewo i prawo nie daje korzyści, nie mówiąc szukania tylko na obieg :angry: ) iiii DP, jako joker. Pozdrawiam. Marotto i Agnelli było zainwestować w zespół lepiej, bo nie widzę nas w LM, i kolejny sezon może byc kolejnym powtórzeniem, bo DN niczym nie różni sie od Ferrary i Ranieriego.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:06

No więc moje dejavu nie dotyczy chyba tylko wyników, dzisiaj zobaczyłem ponownie naszego "sprintera" ( dziś był czarny i podawał do hasana). Po zejściu AA ewidentnie przestała się gra kleić, nie wiem czemu miałą ta zmiana służyć. Czasem mam wrażenie, że my jesteśmy najgorsi technicznie w całej lidze. Wogóle nie wiem po co było kupować Toniego, po co nam tego typu napastnicy, skoro my nie mamy w drużynie NIKOGO potrafiącego dośrodkować dobrze piłę ? NO NIKOGO, bez jaj ale to jest wręcz niewiarygodne. Milos znów irytujący, zawsze o jeden zwód za dużo. Adios czempions ligos. Ten koszmar się nigdy nie skończy....

Tak było

Najlepsze jest to, że w jednej kolejce mogliśmy się zbliżyć do Milanu, Lazio, Romy i Napoli...

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:08

RobRoy pisze:
Dobry Mudżyn pisze:Kurde. NAsze boki obrony wolaja o pomste do nieba. Chociaz to niemozliwe, w nastepnym meczu zyczylbym sobie skladu:
Buffon - Salihamidzic, Barzagli, Chiellini, Pepe - Marchisio, Aquilani, Melo, Krasic - Martinez, Matri

chyba nie bylby taki zly. hmm?

a co do samego meczu, to nie gardlujcie na temat karnego. Klasowa druzyna poradzilaby sobie i bez niego z tak grajacym Palermo.
Martineza nie ma co pchać na atak, widać, że sobie nie radzi.
Ale na cofnietego. Grywal tak czasem w Catanii. Hmmm?
Chociaz w sumie...mam inna koncepcje.

Buffon - Salihamidzic, Barzagli, Chiellini, Pepe - Martinez, Melo, Marchisio, Krasic - DP, Matri.

Pepe na PO bo nasi prawi obroncy z Grygera ktory w listopadzie bodajze gral calkiem dobrze to w chwili obecnej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, Sali na lewej - z tegoz samego powodu, Barza - bo Bonuc jest mdły, Marchisio - bo nie robi jakos wiele wiecej szumu w ataku niz Aqua, ale przynajmniej ostatnio dobrze w odbiorze i bramki nawet strzela :>. Szkoda ze nie ma kim zastapic bezproduktywnego ostatnio Krasicia. :/ Dalbym na PP Pepe, ale wtedy na obronie bedzie wakat :/
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 23:09 przez Dobry Mudżyn, łącznie zmieniany 1 raz.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
mirek_r

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:08

Powtórka z zeszłego roku - wraca Buffon na bramkę po Nowym Roku i zaczynają się seryjne porażki...

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:09

bajbek17 pisze:szybka ocena:
Buffon - za szybko Del Neri wprowadził go do 1 składu i się chyba nie stara.
No to jak w końcu? Ma bronić Storari, który mu do pięt nie dorasta?
bajbek17 pisze: Barzagli -drugi Bonucci
Lepszy niż Chiellini.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2011, 23:10

W tym meczu widziałem postęp w grze i gdyby nie złe zmiany to może nawet byśmy wygrali.Zostało 15 kolejek do końca więc jeszcze możemy skończyć na tym 4 miejscu.Dajcie sobie spokój z pisaniem o wywaleniu duetu z Sampy bo teraz do tego nie dojdzie.Trzeba uzbrić się w cierpliwość i do końca wierzyć że się uda

Zablokowany