Serie A (18): JUVENTUS 1-4 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 00:05

to byl ciezki mecz, w pewnym momencie mialem ochote wylaczyc kompa i isc ochlonac na dwor. gdy Fabio zszedl a jego miejsce zajal Ent to juz wiedzialem ze bedzie ciezko. od razu otworzylem whisky w celu znieczulenia. po 12:30 :roll: i na cale szczescie.
Melo mnie wnerwil, rozumiem emocje i walecznosc ale to juz ostra przesada i idiotyzm. o Encie szkoda gadac, moze powinni go ogolic na lyso to zamiast dbania o fryzurke i machania lapami zajmie sie gra i strzelaniem bramek?! jak nie odejdzie po tym sezonie to pojade i go polamie. koles nadaje sie tylko do ubrania w bombki i swieczki i ustawienia w siedzibie klubu.
Krasic jest nieskuteczny. ale co sie dziwic skoro kazdy trener przeciwnikow wie, ze wystarczy go skutecznie zablokowac a my stracimy wiekszosc sily ognia. smutna prawda jest taka ze brakuje mu solidnego wsparcia na 2 skrzydle, jak i wsparcia dobrego bocznego obroncy na jego skrzydle.
mozna sie wsciekac na naszego trenera, ale jakie on ma pole manewru z taka lawka?! ja sam bym zostawil Alexa i zdjal Enta, Alex zawsze cos pokaze z wolnego, z Krasiciem tez predzej cos zbuduje.
w zeszlym roku o tej porze mialem ochote plakac widzac nasza gre. w tym sezonie mimo wszystko az tak tragicznie nie jest.
niepokoi zdanie prezesa ze atak jest mocny i nie potrzebuje wzmocnien. kiedy on byl u okulisty?! kazdy kibic mu powie ze to nasza pieta achillesowa ( razem z bokami defensywy).
wiec transfery i jeszcze raz transfery :pray:
licze ze nasi "kochani" wlasciciele zrozumieja ze potrzeba wiecej kasy. moze zrozumieja ze klub to nie tylko blyszczenie na trybunach i splendor, ze klub potrzebuje wsparcia. ale dla mnie wlasciciele juz od dawna nie maja jaj, nie szanuje ich i mysle ze zaslugujemy na lepszych wlascicieli.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 00:49

Jesli ktokolwiek zamierza w jakikolwiek sposob usprawiedliwiac zachowanie Melo to jest skonczonym idiota. Podobnie zreszta jak ten kogo broni.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 00:52

Mecz totalna porażka!Po pierwszej połowie miałem ochotę wyłączyć.Mam nadzieje że długo nie będziemy musieli czekać na Fabio.Melo :angry: Jak tak dobrze grał przez cały sezon musiał coś spieprzyć.Mam nadziej że to tylko wypadek i że po sezonie wraca "Mrówka".

PS.Nie ma co się łamać!Forza Juve!

Obrazek
PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 01:58

Pierwszy raz widziałem zespół grający w ustawieniu 4-4-0 :D

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 10:39

PaulCone pisze:Pierwszy raz widziałem zespół grający w ustawieniu 4-4-0 :D
Jak juz to 4-5-0 albo 4-4-1 :P

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:09

Optymistycznie patrząc na grę Amauriego, było to coś w rodzaju 4-4-0,5. Spoglądając krytycznie - kolega wyżej ma rację :lol:

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:25

Melo może nie zagrać nawet do 5 spotkań KLIK :angry: :doh:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:31

deszczowy pisze:Melo może nie zagrać nawet do 5 spotkań KLIK :angry: :doh:
Nie narzekaj, dobrze, że nie dostanie więcej niż 5.

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:32

Nie mów, że patrzyłeś na to w tak naiwny sposób i liczyłeś, że potraktują to jako "zwykłe czerwo"? :lol: Ja bym się cieszył jakby dostał 10...co to 5 spotkan dla takiego przyglupa.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:38

Vimes pisze:
Nie narzekaj, dobrze, że nie dostanie więcej niż 5.
Przypomina mi się faul Pepe, tego z Realu. Jak podeptał kogoś tam. Mam nadzieję, że wlepią mu trójkę. Miesiąc bez Melo i pół roku bez Quaga? Madre de dios.... :/

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:48

kosciu88 pisze:
PaulCone pisze:Pierwszy raz widziałem zespół grający w ustawieniu 4-4-0 :D
Jak juz to 4-5-0 albo 4-4-1 :P
Chyba nie zrozumiałeś ironii...

A mecz do dupy.

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 12:40

Miesiąc bez Melo i pół roku bez Quaga? Madre de dios....
A niech to Amauri trafi. Do luftu z taką robotą. Jeszcze brakuje do kompletu, żeby Kielon się skontuzjował, na 3 miechy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 12:52

Wystarczyły dwa mecze aby wróciły koszmary z poprzedniego sezonu - beznadziejna gra, kontuzję, destrukcyjne zachowanie Melo na boisku. Dwa mecze, to nawet nie były spotkania ze średniakami a ze słabymi drużynami Serie A - Chievo i Parmą. Aby chcieć walczyć o miejsce premiowane grą w Lidze Mistrzów MUSIELIŚMY wygrać. Bylibyśmy teraz wiceliderami ligi z niewielką stratą do Milanu. Ale nie, znów przyszło to samo złe. Znów staczamy się w ligowe "średniactwo" :(

JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 13:21

strong return pisze:
Miesiąc bez Melo i pół roku bez Quaga? Madre de dios....
A niech to Amauri trafi. Do luftu z taką robotą. Jeszcze brakuje do kompletu, żeby Kielon się skontuzjował, na 3 miechy.
odpukac w niemalowanego Enta! :smile:
a ma przyjsc kolejne drewno do tartaku. jest ktos drwalem z zawodu? bo w Turynie Entow nie moga sie pozbyc wiec sie przyda.
vanitas vanitatum, et omnia vanitas

do tego Alex mowiacy ze nie odpadlismy z walki o scudetto :shock: niestety nasza forma jest odwrotnie proporcjonalna od zapowiedzi walki o scudetto. im czesciej mowia o tym, tym gorzej graja :evil:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 16:27

Dzięki chłopaki,

Di Vaio (Bologna), Marchionni (Fiorentina), Miccoli (Palermo), Almiron (Bari), Palladino (Genoa, Parma), Giovinco (Parma), Ibrahimović (AC Milan), Mutu (Fiorentina), Inzaghi (AC Milan), Amoruso (Parma, Reggina, Atalanta), Henry (Arsenal), Zidane (Real).

Zablokowany