LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS
- D-Rose
- Juventino
Noooo to im sie w pełni szacuneczek nalezy :rotfl: Wkoncu sa poleczke nizej niż mocarny Huddersfield Town.Ouh_yeah pisze:Ekhm... to że są mniej utytułowani niż ManUtd a teraz szejkowie pakują w nich pieniądze nie znaczy że są śmieszną drużyną bez historii. Wygrali dwukrotnie mistrzostwo Anglii, czterokrotnie puchar Anglii i raz Puchar Zdobywców Pucharów.it doesn't matter pisze:niewiele brakowało a byśmy tą smieszną druzynke bez historii ograli
Jeszcze zapomniales dodac, ze City jest rowniez druzyną z najwiekszą iloscia tytułów zdobytych w rozgrywkach Coca-Cola Championship, za to tez im sie nalezy respect, wkoncu zaden klub na swiecie nie moze sie taka iloscia tytulów zdobytych w tych rozgrywkach pochwalić

Dla mnie kazda druzyna budowana w taki sposob jak Man.City jest smieszną, a to ze sa bez jakiejś olsniewajacej historii to juz przeciez nie moja wina.

Dziękówka, ale nie musiales. w temacie tez mam wynik podanyPisząc że to śmieszna drużyna bez historii obrażasz Juventus, przypomnę Ci wynik: 1:1...

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie było. Powiem więcej, wszedł i ożywił grę za sprawą swoich OFENSYWNYCH akcjiŁukasz pisze:Mi się dwa razy transmisja przycięła, ale tak wywnioskowałem z przytransmisyjnego czata, to powtarzam. Być może niesłusznie. Nie było żadnej wtopy?mateelv pisze:No chyba żartujesz, że Melo zrobił coś głupiego. Jego akcje w ostatnich minutach, zwody(!) niesamowicie bujnęły grę. Nie pamiętam, żadnych strat.Łukasz pisze:(dwóch dm-ów ograniczało się do odbioru i ...strat - znowu głupota Melo)

- ketraB
- Juventino
"ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje... są dużo głupsi..."it doesn't matter pisze: Noooo to im sie w pełni szacuneczek nalezy :rotfl: Wkoncu sa poleczke nizej niż mocarny Huddersfield Town.
Jeszcze zapomniales dodac, ze City jest rowniez druzyną z najwiekszą iloscia tytułów zdobytych w rozgrywkach Coca-Cola Championship, za to tez im sie nalezy respect, wkoncu zaden klub na swiecie nie moze sie taka iloscia tytulów zdobytych w tych rozgrywkach pochwalić![]()
Dla mnie kazda druzyna budowana w taki sposob jak Man.City jest smieszną, a to ze sa bez jakiejś olsniewajacej historii to juz przeciez nie moja wina.![]()
nic jednak nie przebije naszych (pożal się Boże) dziennikarzy... pisanie, że remis Juve jest korzystny dla Lecha - no nie wiem - dużo, dużo lepszym rezultatem byłaby dla nich porażka Juve, bo oni chyba nie myślą o pierwszym miejscu w grupie co?
Remis z City to świetny wynik, bo MC to przecież jedna z lepszych drużyn w Europie (bez dyskusji), podobała mi się nawet obrona w tym meczu, która całkiem nieźle sobie radziła, równie dobrze zagrał Sissoko - chyba wraca do formy i Del Neri będzie miał (obok Melo) kolejnego świetnego środkowego. Oby z meczu na mecz radził sobie lepiej.
Iaquinta - nie ma sensu porównywać go z Amaurim, bo jest zwyczajnie lepszym napastnikiem
- rafal-1897
- Juventino
Mam wrażenie, że Del Neri jakoś pomija LE. Skład lepszy niż ten z Lechem, ale mógł wystawić lepszy. Widocznie liga jest dla niego ważniejsza... Wynik mnie osobiście nie cieszy, bo mogli wygrać... Meczu nie oglądałem, ale z wypowiedzi piłkarzy wnioskuję, że zagrali dobrze... Czy to prawda - nie wiem. Ale mam nadzieję, że awansują dalej, razem z Lechem....
- srilanka
- Juventino
No to po co pieprzysz takie farmazony? Nie widziales to nie pisz. Widze, ze Melo trzeba sie czepnac bez wzgledu na to jak zagral; wyglada to tak samo jak z Molinaro, pomimo jego coraz lepszej gry bezustannie mu sie obrywalo. A Felipe w czwartek przez te kilkanascie minut narobil duzo szumu w ofensywie, a pilki ani razu glupio nie stracil.Łukasz pisze:Mi się dwa razy transmisja przycięła, ale tak wywnioskowałem z przytransmisyjnego czata, to powtarzam. Być może niesłusznie. Nie było żadnej wtopy?mateelv pisze:No chyba żartujesz, że Melo zrobił coś głupiego. Jego akcje w ostatnich minutach, zwody(!) niesamowicie bujnęły grę. Nie pamiętam, żadnych strat.Łukasz pisze:(dwóch dm-ów ograniczało się do odbioru i ...strat - znowu głupota Melo)
'wywnioskowalem z czata' - :doh:
- Szymek140993
- Juventino
Mam wielką prośbę.
A mianowicie nie mogę znaleźć w necie powtórki strzału z wolnego Alexa
(z M.C. oczywiscie) bodajże tak pod koniec meczu dokładnie nie wiem w której minucie ale na bank w 2 polowie. W którym to żucie wolny Alex trafił w poprzeczke.
Gdyby ktoś był tak miły i widzial gdzies w necie ten replay to był bym bardzi wdzieczny o linka, bo to naprawde ladny strzał był :-D
(z M.C. oczywiscie) bodajże tak pod koniec meczu dokładnie nie wiem w której minucie ale na bank w 2 polowie. W którym to żucie wolny Alex trafił w poprzeczke.
Gdyby ktoś był tak miły i widzial gdzies w necie ten replay to był bym bardzi wdzieczny o linka, bo to naprawde ladny strzał był :-D
- Gandalf8
- Juventino
Szymek140993 pisze:Mam wielką prośbę.
Wiem, że to może i spam, ale napisać "żucie" (chyba, że gumy) zamiast "rzucie" od słowa "rzut" na przykład wolny czy karny to masakra

A żeby nie było spamu to Alex strzelał w 86 minucie

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ot. co proszę Cie bardzo.Szymek140993 pisze:Mam wielką prośbę.

- tabo89
- Juventino
Przeglądając zdjęcia z Manchesteru zauważyłem coś ciekawego:

Jeśli ktoś nie zauważył to podpowiem - pierwszy od lewej w dolnym rzędzie, obok Alexa
Jakiś nowy zawodnik? A tak serio to ciekawe - może jest jakiś konkurs w którym można wygrać zdjęcie przedmeczowe. Albo po prostu dzieciak się wbił w wolną przestrzeń

Jeśli ktoś nie zauważył to podpowiem - pierwszy od lewej w dolnym rzędzie, obok Alexa

Jakiś nowy zawodnik? A tak serio to ciekawe - może jest jakiś konkurs w którym można wygrać zdjęcie przedmeczowe. Albo po prostu dzieciak się wbił w wolną przestrzeń

- francois
- Juventino
Może graliśmy tak dobrze dlatego, że mieliśmy jednego zawodnika więcej na boiskutabo89 pisze:Przeglądając zdjęcia z Manchesteru zauważyłem coś ciekawego:
Jeśli ktoś nie zauważył to podpowiem - pierwszy od lewej w dolnym rzędzie, obok Alexa![]()