LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
JooGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2010, 20:45

Pisząc że to śmieszna drużyna bez historii obrażasz Juventus, przypomnę Ci wynik: 1:1...

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2010, 21:11

Ouh_yeah pisze:
it doesn't matter pisze:niewiele brakowało a byśmy tą smieszną druzynke bez historii ograli
Ekhm... to że są mniej utytułowani niż ManUtd a teraz szejkowie pakują w nich pieniądze nie znaczy że są śmieszną drużyną bez historii. Wygrali dwukrotnie mistrzostwo Anglii, czterokrotnie puchar Anglii i raz Puchar Zdobywców Pucharów.
Noooo to im sie w pełni szacuneczek nalezy :rotfl: Wkoncu sa poleczke nizej niż mocarny Huddersfield Town.

Jeszcze zapomniales dodac, ze City jest rowniez druzyną z najwiekszą iloscia tytułów zdobytych w rozgrywkach Coca-Cola Championship, za to tez im sie nalezy respect, wkoncu zaden klub na swiecie nie moze sie taka iloscia tytulów zdobytych w tych rozgrywkach pochwalić :ok:

Dla mnie kazda druzyna budowana w taki sposob jak Man.City jest smieszną, a to ze sa bez jakiejś olsniewajacej historii to juz przeciez nie moja wina. :|

Pisząc że to śmieszna drużyna bez historii obrażasz Juventus, przypomnę Ci wynik: 1:1...
Dziękówka, ale nie musiales. w temacie tez mam wynik podany :ok:

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2010, 21:55

Aha, wygrali mistrzostwo dwa a nie 22 razy więc nie mają historii.

Wyjdź z domu i idź nauczać prosty lud.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2010, 22:00

Ouh_yeah pisze:Wyjdź z domu i idź nauczać prosty lud.
No a co ja teraz robie? :twisted:

Z mojej strony eot, bo szkoda mi kartki na Ciebie. :whistle:

Prosze modów o wyrozumialość.

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 października 2010, 22:32

Łukasz pisze:
mateelv pisze:
Łukasz pisze:(dwóch dm-ów ograniczało się do odbioru i ...strat - znowu głupota Melo)
No chyba żartujesz, że Melo zrobił coś głupiego. Jego akcje w ostatnich minutach, zwody(!) niesamowicie bujnęły grę. Nie pamiętam, żadnych strat.
Mi się dwa razy transmisja przycięła, ale tak wywnioskowałem z przytransmisyjnego czata, to powtarzam. Być może niesłusznie. Nie było żadnej wtopy?
Nie było. Powiem więcej, wszedł i ożywił grę za sprawą swoich OFENSYWNYCH akcji :)

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2010, 11:35

it doesn't matter pisze: Noooo to im sie w pełni szacuneczek nalezy :rotfl: Wkoncu sa poleczke nizej niż mocarny Huddersfield Town.
Jeszcze zapomniales dodac, ze City jest rowniez druzyną z najwiekszą iloscia tytułów zdobytych w rozgrywkach Coca-Cola Championship, za to tez im sie nalezy respect, wkoncu zaden klub na swiecie nie moze sie taka iloscia tytulów zdobytych w tych rozgrywkach pochwalić :ok:
Dla mnie kazda druzyna budowana w taki sposob jak Man.City jest smieszną, a to ze sa bez jakiejś olsniewajacej historii to juz przeciez nie moja wina. :|
"ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje... są dużo głupsi..."

nic jednak nie przebije naszych (pożal się Boże) dziennikarzy... pisanie, że remis Juve jest korzystny dla Lecha - no nie wiem - dużo, dużo lepszym rezultatem byłaby dla nich porażka Juve, bo oni chyba nie myślą o pierwszym miejscu w grupie co?

Remis z City to świetny wynik, bo MC to przecież jedna z lepszych drużyn w Europie (bez dyskusji), podobała mi się nawet obrona w tym meczu, która całkiem nieźle sobie radziła, równie dobrze zagrał Sissoko - chyba wraca do formy i Del Neri będzie miał (obok Melo) kolejnego świetnego środkowego. Oby z meczu na mecz radził sobie lepiej.

Iaquinta - nie ma sensu porównywać go z Amaurim, bo jest zwyczajnie lepszym napastnikiem

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2010, 11:39

Mam wrażenie, że Del Neri jakoś pomija LE. Skład lepszy niż ten z Lechem, ale mógł wystawić lepszy. Widocznie liga jest dla niego ważniejsza... Wynik mnie osobiście nie cieszy, bo mogli wygrać... Meczu nie oglądałem, ale z wypowiedzi piłkarzy wnioskuję, że zagrali dobrze... Czy to prawda - nie wiem. Ale mam nadzieję, że awansują dalej, razem z Lechem....

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2010, 13:22

rafal-1897 pisze:Mam wrażenie, że Del Neri jakoś pomija LE.
Bo priorytetem na ten sezon jest powrót do LM i wszystko jest podporządkowane owym rozgrywką.

srilanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2010, 13:45

Łukasz pisze:
mateelv pisze:
Łukasz pisze:(dwóch dm-ów ograniczało się do odbioru i ...strat - znowu głupota Melo)
No chyba żartujesz, że Melo zrobił coś głupiego. Jego akcje w ostatnich minutach, zwody(!) niesamowicie bujnęły grę. Nie pamiętam, żadnych strat.
Mi się dwa razy transmisja przycięła, ale tak wywnioskowałem z przytransmisyjnego czata, to powtarzam. Być może niesłusznie. Nie było żadnej wtopy?
No to po co pieprzysz takie farmazony? Nie widziales to nie pisz. Widze, ze Melo trzeba sie czepnac bez wzgledu na to jak zagral; wyglada to tak samo jak z Molinaro, pomimo jego coraz lepszej gry bezustannie mu sie obrywalo. A Felipe w czwartek przez te kilkanascie minut narobil duzo szumu w ofensywie, a pilki ani razu glupio nie stracil.
'wywnioskowalem z czata' - :doh:

Szymek140993

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2010, 21:56

Mam wielką prośbę.
A mianowicie nie mogę znaleźć w necie powtórki strzału z wolnego Alexa
(z M.C. oczywiscie) bodajże tak pod koniec meczu dokładnie nie wiem w której minucie ale na bank w 2 polowie. W którym to żucie wolny Alex trafił w poprzeczke.
Gdyby ktoś był tak miły i widzial gdzies w necie ten replay to był bym bardzi wdzieczny o linka, bo to naprawde ladny strzał był :-D

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2010, 22:28

Szymek140993 pisze:Mam wielką prośbę.
(z M.C. oczywiscie) bodajże tak pod koniec meczu dokładnie nie wiem w której minucie ale na bank w 2 polowie. W którym to żucie wolny Alex trafił w poprzeczke.
Gdyby ktoś był tak miły i widzial gdzies w necie ten replay to był bym bardzi wdzieczny o linka, bo to naprawde ladny strzał był :-D

Wiem, że to może i spam, ale napisać "żucie" (chyba, że gumy) zamiast "rzucie" od słowa "rzut" na przykład wolny czy karny to masakra :/
A żeby nie było spamu to Alex strzelał w 86 minucie :)

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 października 2010, 22:32

Szymek140993 pisze:Mam wielką prośbę.
ot. co proszę Cie bardzo.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2010, 14:28

Przeglądając zdjęcia z Manchesteru zauważyłem coś ciekawego:

Obrazek

Jeśli ktoś nie zauważył to podpowiem - pierwszy od lewej w dolnym rzędzie, obok Alexa :P

Jakiś nowy zawodnik? A tak serio to ciekawe - może jest jakiś konkurs w którym można wygrać zdjęcie przedmeczowe. Albo po prostu dzieciak się wbił w wolną przestrzeń :D

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2010, 14:32

tabo89 pisze:Przeglądając zdjęcia z Manchesteru zauważyłem coś ciekawego:

Obrazek

Jeśli ktoś nie zauważył to podpowiem - pierwszy od lewej w dolnym rzędzie, obok Alexa :P

Jakiś nowy zawodnik? A tak serio to ciekawe - może jest jakiś konkurs w którym można wygrać zdjęcie przedmeczowe. Albo po prostu dzieciak się wbił w wolną przestrzeń :D
Może graliśmy tak dobrze dlatego, że mieliśmy jednego zawodnika więcej na boisku :whistle:

ToM.MaR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2010, 17:18

hehe, dobre zdjęcie :)
to jak można sobie zrobić taką fotkę?

Zablokowany