Serie A (1): Bari 1-0 JUVENTUS
- Loremaster
- Juventino
Jako support striker byłby świetny i widzę że w Parmie tak gra , szkoda że w Juve nikt nie dał mu szans na tej pozycji, ale na szczęście móżliwe że jest że za rok wróci do nas.jakku1 pisze:Bylo wiadomo, ze oddanie Giovinco to byl blad i potwierdza sie to juz w pierwszym meczu. Asysta z dzisiejszego meczu:
Aha, druga bramka dla Parmy padla po rzucie wolnym i zamieszaniu w polu karnym. Wrzucal oczywiscie Giovinco.
- Meraviglioso
- Juventino
Mam nadzieje, ze Marotta sie zabezpieczyl i moze sciagnac Giovinco w kazdej chwili.
- jakku1
- Juventino
On bylby swietny na kazdej pozycji w przodzie. Moglby grac jako SS jako lewoskrzydlowy albo trequartista. Szkoda, ze Del Neri tak sie uparl na to 442, bo 451 z Giovinco, Krasiciem i Diego/kimkolwiek innym to byloby to.Loremaster pisze:Jako support striker byłby świetny i widzę że w Parmie tak gra , szkoda że w Juve nikt nie dał mu szans na tej pozycji, ale na szczęście móżliwe że jest że za rok wróci do nas.jakku1 pisze:Bylo wiadomo, ze oddanie Giovinco to byl blad i potwierdza sie to juz w pierwszym meczu. Asysta z dzisiejszego meczu:
Aha, druga bramka dla Parmy padla po rzucie wolnym i zamieszaniu w polu karnym. Wrzucal oczywiscie Giovinco.
No ale nie ma co marudzic. Niech sie Seba ogrywa, a za rok do Nas wroci jako wielka gwiazda ligi ;d
- Michael900
- Juventino
Ja proponuję zwolnić Giuseppe Miernotę i na jego miejsce dać Grześka Lato, albo Zdziśka Kręcine. Del Miernego zastąpić Jackiem Gmochem. Sprzedać Maningera oraz Buffona i odmłodzić skład Jurkiem Dudkiem. Może nam coś wytańczy.
Jeśli się coś nie ruszy i nikt nie wpadnie na "genialny" pomysł zatrudnienia światowej klasy trenera i kilku podobnych zawodników na miarę Juventusu to dalej wszyscy będą mieli wrażenie, że gracze na boisku zamienili się koszulkami.
Jeśli się coś nie ruszy i nikt nie wpadnie na "genialny" pomysł zatrudnienia światowej klasy trenera i kilku podobnych zawodników na miarę Juventusu to dalej wszyscy będą mieli wrażenie, że gracze na boisku zamienili się koszulkami.
- sk1le
- Juventino
Sezon zaczął się tragicznie.. Beznadziejna gra.. Dobrze, że mistrzostwa nie zdobywa się w pierwszej kolejce
. Było widać ewidentny brak zgrania.. Najsłabszy na boisku według mnie Marchisio.. No cóż
miejmy nadzieje, że będzie już tylko lepiej 

- cerb
- Juventino
Nowy sezon to nowe nadzieje...
Chłodno patrząc na skład (pierwsza 11 i zmiennicy) to 4 miejsce jest w naszym zasiegu, bo Inter Milan i Roma sa sukcesywnie budowane od kilku lat wiec maja przewage, a trzeba pamietac ze kazdy mecz z Sampa, Genua, Napoli i Palermo bedzie bardzo trudny.
Co do dzisiaj to ja jestem zadowolony, przegrana 1:0 choc moglo byc 2:0 to i tak postep bo w zeszlym sezonie bylo 3:1 w Bari..
Marchisio gra tak jak grał zawsze w Juve, czyli słabo, nie nadaje sie do pierwszej druzyny - zero asyst i zero bramek - takie sa jego mozliwosci.
Obrona dzis grała dobrze na 4.. ale było kilka błedów i to jest do poprawy.
Pomoc to dramat - zadnego klasowego zawodnika - Melo grał dobrze, a i owszem ale on jest defensorem - z tego bramek nie bedzie.
Del Piero nie jest gotów by biegac z 20-latkami przez pełne 90minut - jako zmiennik bedzie wzmocnieniem.
-------------------------------------
Co do Diego i Giovinco to sa to bledy transferowe - nawet jezeli nie sa brani przy ustalaniu skladu to jestem ciekaw co zrobi Del Neri jak kontuzje zlapie jeszcze jeden napastnik i pomocnik.
A tak to w napadzie Quagiarella Giovinco Diego to było by to!!
Ps. Nie nastawiajcie sie na fajerwerki - bedziemy sredniakie, az do nastepnych transferów.
Chłodno patrząc na skład (pierwsza 11 i zmiennicy) to 4 miejsce jest w naszym zasiegu, bo Inter Milan i Roma sa sukcesywnie budowane od kilku lat wiec maja przewage, a trzeba pamietac ze kazdy mecz z Sampa, Genua, Napoli i Palermo bedzie bardzo trudny.
Co do dzisiaj to ja jestem zadowolony, przegrana 1:0 choc moglo byc 2:0 to i tak postep bo w zeszlym sezonie bylo 3:1 w Bari..
Marchisio gra tak jak grał zawsze w Juve, czyli słabo, nie nadaje sie do pierwszej druzyny - zero asyst i zero bramek - takie sa jego mozliwosci.
Obrona dzis grała dobrze na 4.. ale było kilka błedów i to jest do poprawy.
Pomoc to dramat - zadnego klasowego zawodnika - Melo grał dobrze, a i owszem ale on jest defensorem - z tego bramek nie bedzie.
Del Piero nie jest gotów by biegac z 20-latkami przez pełne 90minut - jako zmiennik bedzie wzmocnieniem.
-------------------------------------
Co do Diego i Giovinco to sa to bledy transferowe - nawet jezeli nie sa brani przy ustalaniu skladu to jestem ciekaw co zrobi Del Neri jak kontuzje zlapie jeszcze jeden napastnik i pomocnik.
A tak to w napadzie Quagiarella Giovinco Diego to było by to!!
Ps. Nie nastawiajcie sie na fajerwerki - bedziemy sredniakie, az do nastepnych transferów.
- ^Slim^
- Juventino
Sissoko <-> Melo TO BYŁO DOBRE! Niczym Grygera <-> DP Ferrary w meczu z Napoli z poprzedniego sezonu. Felipe nieźle się po tym wkurzył, ale co mu się dziwić, grał naprawdę dobry mecz.
Alvarez robił padakę z naszej lewej strony.
Marchsio przez ~30min grał nawet dobrze, miał kilka fajnych podań, potem tradycyjnie zniknął, w między czasie zdążył nawalić przy bramce dla Bari.
Ehh... ciężko się na to patrzy, ale dajmy im jeszcze ze miesiąc, dwa może się zgrają i będzie lepiej. Trzeba dużo rzeczy poprawić, ale ja osobiście liczę na to, że Quagliarelle się dobrze wkomponuje w zespół i będzie strzelał na życzenie oraz na to, że Claudio w końcu się obudzi, po tym jak parę meczy przesiedzi na ławce.
Alvarez robił padakę z naszej lewej strony.
Marchsio przez ~30min grał nawet dobrze, miał kilka fajnych podań, potem tradycyjnie zniknął, w między czasie zdążył nawalić przy bramce dla Bari.
Ehh... ciężko się na to patrzy, ale dajmy im jeszcze ze miesiąc, dwa może się zgrają i będzie lepiej. Trzeba dużo rzeczy poprawić, ale ja osobiście liczę na to, że Quagliarelle się dobrze wkomponuje w zespół i będzie strzelał na życzenie oraz na to, że Claudio w końcu się obudzi, po tym jak parę meczy przesiedzi na ławce.

HEh i masz Marotta swoje włoskie Juve. Obraz nędzy i rozpaczy, żeby jakieś noname-y z Bari jechały jak chciały Juventus.... I niech mi ktoś powie, że nie było widać braku Diego. Właśnie takiego piłkarza nam brakuje, w ogóle takich piłkarzy nam brakuje. Mamy za dużo drewna które potrafi tylko biec. ( Pepe, De Ceglie, Marchisio ) Potrzebujemy piłkarzy technicznych, mających pomysł, którym piłka nie przeszkadza, a nie po prostu biec.
Cała lewa flanka do wymiany. Przydał by się taki Elia, za DC ktokolwiek i do ataku ktoś. W środku liczę za Aquilani coś zmieni.
Cała lewa flanka do wymiany. Przydał by się taki Elia, za DC ktokolwiek i do ataku ktoś. W środku liczę za Aquilani coś zmieni.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
:rotfl:Ja proponuję zwolnić Giuseppe Miernotę i na jego miejsce dać Grześka Lato, albo Zdziśka Kręcine. Del Miernego zastąpić Jackiem Gmochem. Sprzedać Maningera oraz Buffona i odmłodzić skład Jurkiem Dudkiem. Może nam coś wytańczy.
Dzieki ci chlopie za tego posta. Poprawiles mi humor przed snem.
Martinez powazna kontuzja? 12 mln w bloto od samego poczatku. Gorzej zaczac nie moglismy. Dziekuje, dobranoc.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Loremaster
- Juventino
Wątpię Miernotta tak wierzył w swoją wizję i umiejętności że pozbył się wszystkich przydatniejszych w ofensywie piłkarzy - spójrzmyMeraviglioso pisze:Mam nadzieje, ze Marotta sie zabezpieczyl i moze sciagnac Giovinco w kazdej chwili.
1) Diego
2) Giovinco
3) Candreva
4) Trezequet
5) Camoranesi , jak go już nie mogę opchnąć to powinni go zostawić jest lepszy nawet teraz niż Pepe, Martinez czy Lanzafame.
w zamian dostaliśmy
1) Aquilianiego
2) Krasica
3) Pepe
4) Lanzafame
czyli mocno wyszliśmy na minus.
- jakku1
- Juventino
Spokojnie, to dopiero pierwszy mecz. Zobaczymy co przyniosa kolejne.Loremaster pisze:Wątpię Miernotta tak wierzył w swoją wizję i umiejętności że pozbył się wszystkich przydatniejszych w ofensywie piłkarzy - spójrzmyMeraviglioso pisze:Mam nadzieje, ze Marotta sie zabezpieczyl i moze sciagnac Giovinco w kazdej chwili.
1) Diego
2) Giovinco
3) Candreva
4) Trezequet
5) Camoranesi , jak go już nie mogę opchnąć to powinni go zostawić jest lepszy nawet teraz niż Pepe, Martinez czy Lanzafame.
w zamian dostaliśmy
1) Aquilianiego
2) Krasica
3) Pepe
4) Lanzafame
Co prawda na chwile obecna wydaje sie, ze duzo lepszym rozwiazaniem byloby zostawienie w druzynie i Diego i Giovinco, oraz brak transferu Martineza (na tej calej akcji wyszlismy na plus tylko 4 banki), ale moze za rok bedziemy dziekowac Marottcie za trafione mercato.
Powiedział bym nawet, że cholernie jakościowo na minus.Loremaster pisze:Wątpię Miernotta tak wierzył w swoją wizję i umiejętności że pozbył się wszystkich przydatniejszych w ofensywie piłkarzy - spójrzmyMeraviglioso pisze:Mam nadzieje, ze Marotta sie zabezpieczyl i moze sciagnac Giovinco w kazdej chwili.
1) Diego
2) Giovinco
3) Candreva
4) Trezequet
w zamian dostaliśmy
1) Aquilianiego
2) Krasica
3) Pepe
4) Lanzafame
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- ^Slim^
- Juventino
Według mnie Marchisio gra słabo od momentu kiedy Lippi zaczął go wychwalać, że niby będzie super gwiazdą, kapitanem Włochów i Bóg wie kim jeszcze. To było niepotrzebne i teraz chłopakowi przewracało się w bańce.cerb pisze: Marchisio gra tak jak grał zawsze w Juve, czyli słabo, nie nadaje sie do pierwszej druzyny - zero asyst i zero bramek - takie sa jego mozliwosci.

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To dlaczego wkoło gra w 1 składzie? Jest do odstrzału jako pierwszy, zaraz po zdeneczku. Kompletnie bezproduktywny. Na siłę kreowany gwiazdor.^Slim^ pisze:Według mnie Marchisio gra słabo od momentu kiedy Lippi zaczął go wychwalać, że niby będzie super gwiazdą, kapitanem Włochów i Bóg wie kim jeszcze. To było niepotrzebne i teraz chłopakowi przewracało się w bańce.cerb pisze: Marchisio gra tak jak grał zawsze w Juve, czyli słabo, nie nadaje sie do pierwszej druzyny - zero asyst i zero bramek - takie sa jego mozliwosci.