LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock
- diegoool
- Juventino
"Lech Poznań trafił do grupy piątej, w której może zmierzyć się z następującymi zespołami: Juventus Turyn (Włochy), AZ Alkmaar (Holandia), Getafe CF (Hiszpania), AEK Ateny (Grecja), Dnipro Dniepropietrowsk (Ukraina)."
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- Sajan
- Juventino
Ile to było metrów do bramki ??
o 13:30 losowanie na eurosporcie http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE-zn ... omosc.html
OBY LECHHH !!
o 13:30 losowanie na eurosporcie http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE-zn ... omosc.html
OBY LECHHH !!
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Corcky
- Juventino
To dobre masz to okostahoo pisze:30-32 na okoSajan pisze:Ile to było metrów do bramki ??![]()

Też wydaje mi się, ze podeszli bliżej z piłką, ale 5nie aż 5 metrówTylko ja zauważyłem, że (chyba) Amauri był faulowany dobre 4-5 metrów dalej?

Ktoś tu napisał, że Alex zagrał w tym meczu z chyba największą ambicją ze wszystkich. Nie widziałem pierwszej połówki, ale w drugiej Del Piero faktycznie przejawiał dużą chęć do gry. Dwa raz też po jego podaniach Amauri był blisko strzelenia gola. Słowem - dobry mecz

Alessandro Del Piero ole!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gdy zobaczyłem boisko i warunki w jakich przyjdzie grać, było oczywsite, że zobaczymy antyfutbol. Jak na tym basenie można było konstruować jakieś składne akcje, czy posyłać prostopadłe piłki, jak każdy myślał tylko, żeby jak najmocniej kopnąć piłkę do przodu i za nią biec
Szkoda, to na pewno popsuło widowisko.
Plan wykonany, ale nie ma co się zachwycać, przed nami ogrom pracy. Co to za wyznacznik naszych umiejętności Shamrock? Jak oni nie potrafili dobrze przewidzieć co się stanie z piłką kopniętą po ziemi na wodzie.
Jakby nie patrzeć. Obronę cieżko oceniać, na pewno na +, środek bez zarzutów, Motta kolejny duży plus, De Ceglie? Bez komentarza, żal już na niego patrzeć. Boki pomocy, na plus Lanzafame, ma chłopak papiery na grę, potrzebujemy wlasnie takich zawodników, którzy na szybkości miną rywala robiąc przewagę, odrwotności jest Pepe, który spuści głowę i biegnie przed siebie, nie ma dryblingu a pajacuje piętkami tylko jak nie ma przy nim rywala, dla mnie nie nadje się na 1 skład. Sissoko jeszcze pod formą, Marchisio TRAGEDIA! 10 strat i zupełnie nic. Amauri się rozkręca, ma ochote do gry. Diego przyzwoicie, Del Piero- najlepszy na boisku, własnie tyle ile wczoraj spadło deszczu, wylejemy łez, jak powie BASTA...

Szkoda, to na pewno popsuło widowisko.
Plan wykonany, ale nie ma co się zachwycać, przed nami ogrom pracy. Co to za wyznacznik naszych umiejętności Shamrock? Jak oni nie potrafili dobrze przewidzieć co się stanie z piłką kopniętą po ziemi na wodzie.
Jakby nie patrzeć. Obronę cieżko oceniać, na pewno na +, środek bez zarzutów, Motta kolejny duży plus, De Ceglie? Bez komentarza, żal już na niego patrzeć. Boki pomocy, na plus Lanzafame, ma chłopak papiery na grę, potrzebujemy wlasnie takich zawodników, którzy na szybkości miną rywala robiąc przewagę, odrwotności jest Pepe, który spuści głowę i biegnie przed siebie, nie ma dryblingu a pajacuje piętkami tylko jak nie ma przy nim rywala, dla mnie nie nadje się na 1 skład. Sissoko jeszcze pod formą, Marchisio TRAGEDIA! 10 strat i zupełnie nic. Amauri się rozkręca, ma ochote do gry. Diego przyzwoicie, Del Piero- najlepszy na boisku, własnie tyle ile wczoraj spadło deszczu, wylejemy łez, jak powie BASTA...
Zagrał tylko w drugiej.Corcky pisze:Ktoś tu napisał, że Alex zagrał w tym meczu z chyba największą ambicją ze wszystkich. Nie widziałem pierwszej połówki, ale w drugiej Del Piero faktycznie przejawiał dużą chęć do gry.

- Robesso
- Juventino
Zgadzam się praktycznie z każdym słowem tego fragmentu Twojego posta - co za tym idzie - oceniam dokładnie tak samo naszych graczy występujących wczoraj na boisku.Dragon pisze: Jakby nie patrzeć. Obronę cieżko oceniać, na pewno na +, środek bez zarzutów, Motta kolejny duży plus, De Ceglie? Bez komentarza, żal już na niego patrzeć. Boki pomocy, na plus Lanzafame, ma chłopak papiery na grę, potrzebujemy wlasnie takich zawodników, którzy na szybkości miną rywala robiąc przewagę, odrwotności jest Pepe, który spuści głowę i biegnie przed siebie, nie ma dryblingu a pajacuje piętkami tylko jak nie ma przy nim rywala, dla mnie nie nadje się na 1 skład. Sissoko jeszcze pod formą, Marchisio TRAGEDIA! 10 strat i zupełnie nic. Amauri się rozkręca, ma ochote do gry. Diego przyzwoicie, Del Piero- najlepszy na boisku, własnie tyle ile wczoraj spadło deszczu, wylejemy łez, jak powie BASTA...
EDIT. Aaa .. i będzie beka jak faktycznie wylosujemy ten Lech jak od początku tyle postów pada z takim życzeniem ;d
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Sezon jeszcze się na dobre nie zaczął, a my już mamy bramkę sezonu. :C
- PrzemasJuve
- Juventino
jakby mial ktos linka z golem, skrotem z mozliwoscia sciagniecia poprosze o podeslanie 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Gandalf8
- Juventino
:shock: No to Alex strzelił jedną z ładniejszych brameczek w swojej karierze a jest z czego wybierac 

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- juventusprzemek
- Juventino
No gol Alexa fenomenalny i kto nie powinien siedzieć na ławie?
Tylko tyle Alex Del Piero!
Tylko tyle Alex Del Piero!
- Darius19
- Juventino
Dobrze wiedzieć :lol: A pokażą na którymś z kanałów Polsatu np Polsat futbol. Bo jak oglądać przez neta to u mnie ciężko bardzo się tnie niestety ale to wina łącza
A co do bramki Alexa to fakt bardzo ładna :-D

FORZA JUVE