LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
diegoool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 10:14

"Lech Poznań trafił do grupy piątej, w której może zmierzyć się z następującymi zespołami: Juventus Turyn (Włochy), AZ Alkmaar (Holandia), Getafe CF (Hiszpania), AEK Ateny (Grecja), Dnipro Dniepropietrowsk (Ukraina)."

"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 10:15

Ile to było metrów do bramki ??

o 13:30 losowanie na eurosporcie http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE-zn ... omosc.html

OBY LECHHH !!

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 10:35

Sajan pisze:Ile to było metrów do bramki ??
30-32 na oko :)

Tylko ja zauważyłem, że (chyba) Amauri był faulowany dobre 4-5 metrów dalej? :smile:

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 10:52

Napisałby mi ktoś kogo wylosuje Juve? Idę do pracy na 12.00 :/

Mój numer 693 594 895

Bramka Alexa - zaiste chędogo :lol:

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 10:57

stahoo pisze:
Sajan pisze:Ile to było metrów do bramki ??
30-32 na oko :)
To dobre masz to oko :P Jeśli wierzyć temu to 34 metry, o ile dobrze rozumiem włoski :wink:
Tylko ja zauważyłem, że (chyba) Amauri był faulowany dobre 4-5 metrów dalej? :smile:
Też wydaje mi się, ze podeszli bliżej z piłką, ale 5nie aż 5 metrów :)

Ktoś tu napisał, że Alex zagrał w tym meczu z chyba największą ambicją ze wszystkich. Nie widziałem pierwszej połówki, ale w drugiej Del Piero faktycznie przejawiał dużą chęć do gry. Dwa raz też po jego podaniach Amauri był blisko strzelenia gola. Słowem - dobry mecz :ok:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 11:05

Gdy zobaczyłem boisko i warunki w jakich przyjdzie grać, było oczywsite, że zobaczymy antyfutbol. Jak na tym basenie można było konstruować jakieś składne akcje, czy posyłać prostopadłe piłki, jak każdy myślał tylko, żeby jak najmocniej kopnąć piłkę do przodu i za nią biec :whistle:
Szkoda, to na pewno popsuło widowisko.

Plan wykonany, ale nie ma co się zachwycać, przed nami ogrom pracy. Co to za wyznacznik naszych umiejętności Shamrock? Jak oni nie potrafili dobrze przewidzieć co się stanie z piłką kopniętą po ziemi na wodzie.

Jakby nie patrzeć. Obronę cieżko oceniać, na pewno na +, środek bez zarzutów, Motta kolejny duży plus, De Ceglie? Bez komentarza, żal już na niego patrzeć. Boki pomocy, na plus Lanzafame, ma chłopak papiery na grę, potrzebujemy wlasnie takich zawodników, którzy na szybkości miną rywala robiąc przewagę, odrwotności jest Pepe, który spuści głowę i biegnie przed siebie, nie ma dryblingu a pajacuje piętkami tylko jak nie ma przy nim rywala, dla mnie nie nadje się na 1 skład. Sissoko jeszcze pod formą, Marchisio TRAGEDIA! 10 strat i zupełnie nic. Amauri się rozkręca, ma ochote do gry. Diego przyzwoicie, Del Piero- najlepszy na boisku, własnie tyle ile wczoraj spadło deszczu, wylejemy łez, jak powie BASTA...
Corcky pisze:Ktoś tu napisał, że Alex zagrał w tym meczu z chyba największą ambicją ze wszystkich. Nie widziałem pierwszej połówki, ale w drugiej Del Piero faktycznie przejawiał dużą chęć do gry.
Zagrał tylko w drugiej.

Obrazek
Robesso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 11:26

Dragon pisze: Jakby nie patrzeć. Obronę cieżko oceniać, na pewno na +, środek bez zarzutów, Motta kolejny duży plus, De Ceglie? Bez komentarza, żal już na niego patrzeć. Boki pomocy, na plus Lanzafame, ma chłopak papiery na grę, potrzebujemy wlasnie takich zawodników, którzy na szybkości miną rywala robiąc przewagę, odrwotności jest Pepe, który spuści głowę i biegnie przed siebie, nie ma dryblingu a pajacuje piętkami tylko jak nie ma przy nim rywala, dla mnie nie nadje się na 1 skład. Sissoko jeszcze pod formą, Marchisio TRAGEDIA! 10 strat i zupełnie nic. Amauri się rozkręca, ma ochote do gry. Diego przyzwoicie, Del Piero- najlepszy na boisku, własnie tyle ile wczoraj spadło deszczu, wylejemy łez, jak powie BASTA...
Zgadzam się praktycznie z każdym słowem tego fragmentu Twojego posta - co za tym idzie - oceniam dokładnie tak samo naszych graczy występujących wczoraj na boisku.

EDIT. Aaa .. i będzie beka jak faktycznie wylosujemy ten Lech jak od początku tyle postów pada z takim życzeniem ;d

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 11:28

Napisałby mi ktoś kogo wylosuje Juve? Idę do pracy na 12.00 kwasny

Mój numer 693 594 895

Bramka Alexa - zaiste chędogo Laughing
Ja napisze ;)

ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 11:52

Sezon jeszcze się na dobre nie zaczął, a my już mamy bramkę sezonu. :C

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 12:04

jakby mial ktos linka z golem, skrotem z mozliwoscia sciagniecia poprosze o podeslanie :)

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 12:45

:shock: No to Alex strzelił jedną z ładniejszych brameczek w swojej karierze a jest z czego wybierac :bravo:

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
KamilTKWM

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 16:28

Mecze zaplanowano na 19 i 26 sierpnia.

Sturm Graz (Austria) - Juventus (Włochy)

TKWM
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 17:07

No gol Alexa fenomenalny i kto nie powinien siedzieć na ławie?
Tylko tyle Alex Del Piero!

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 22:10

Dobrze wiedzieć :lol: A pokażą na którymś z kanałów Polsatu np Polsat futbol. Bo jak oglądać przez neta to u mnie ciężko bardzo się tnie niestety ale to wina łącza :( A co do bramki Alexa to fakt bardzo ładna :-D

FORZA JUVE
Robesso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2010, 23:58

Miałby ktoś może linka do obejrzenia całego meczu online jak w przypadku pierwszego meczu (tym razem nie ma na RTE) albo linki do ściągnięcia całego meczu ? Byłbym bardzo wdzięczny.

Zablokowany