Sparing (18.07): HSV 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 14:32

deszczowy pisze: To nie jest moja mini - obsesja, Tharp. Po prostu uważam, że Treze wielkim piłkarzem BYŁ. Rozumiesz? I zostawianie go nakolejny rok, z nadzieją, że może jeszcze, może jeszcze z 12 (10, 8, 5, 3...) bramek w sezonie pyknie, jest bezcelowe. Potrzebujemy napastnika o takiej, jak Treze specyfikacji, ale młodszego. Mógłby nim być Dzeko... ale są i większe potrzeby.

Trezeguet powinien odejść!

To kogo proponujesz na miejsce Treze?? Z Twoich postów wynika, że chcesz, żebyśmy sprzedali Treze i Amauriego a Dżeko jest za drogi, więc zostaniemy z Iaquintą tylko?? :prochno:

Moje subiektywne zdanie jest takie, że Treze powinien zostac a sprzedac Amauriego i kogoś wypożyczyc, żeby był w razie jakiejś kontuzji (oby się takowe nie zdarzały :pray: ). Szkoda, że Immobile gdzieś został wypożyczony, bo byłby jak znalazł :D

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 14:35

Deszczowy - chcesz sprzedać Treze, a zostać z Iaquintą i Amaurim? Naprawdę cenisz wyżej tą dwójkę od Davida? Dla mnie żaden z nich nie nadaje się do podstawowego składu, ale jeśli miałbym wybierać to wolę zostać ze starym, najtańszym i chyba jednak najlepszym Treze, a sprzedać któregoś z ostatniej dwójki.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 15:42

Tak właściwie, to cały nasz atak jest do wymiany. Iaqu marnuje 8 na 10 sytuacji, od Treze jest starszy tylko Del Piero, a Amauri.... cholera wie, co z nim będzie. A w ogóle to się ode mnie odwalcie, bo mam zdanie, jakie mam, i nie zamierzam się z nim kryć.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 16:53

Kicek7 pisze:Deszczowy - chcesz sprzedać Treze, a zostać z Iaquintą i Amaurim? Naprawdę cenisz wyżej tą dwójkę od Davida? Dla mnie żaden z nich nie nadaje się do podstawowego składu, ale jeśli miałbym wybierać to wolę zostać ze starym, najtańszym i chyba jednak najlepszym Treze, a sprzedać któregoś z ostatniej dwójki.
Trezeguet jest z nich najdroższy... pod względem kontraktu. I to jest problem. Jego umiejętności, podobnie jak Poulsena a nawet bardziej, oraz częstotliwość kontuzji są nieadekwatne do zarobków.
deszczowy pisze:A w ogóle to się ode mnie odwalcie, bo mam zdanie, jakie mam, i nie zamierzam się z nim kryć.
Przytulić? 8)

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 19:01

treze musi zostac...w porownaniu z amaurim z zeszlego sezonu chociazby to niebo a ziemia..brazylijczyko-wloch biega..i tyle i ciagle ma pretensje poprawiajac wlosy czym doprawdy mnie juz irytuje...treze w zeszlym sezonie jako jedyny cos tam strzelal, w dotychczasowych sparach jest najskuteczniejszy

amauri dotychczas popisal sie odbita przypadkiem plka od glowy ktora wpadla do siatki...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 19:12

PrzemasJuve pisze:treze musi zostac...w porownaniu z amaurim z zeszlego sezonu chociazby to niebo a ziemia..brazylijczyko-wloch biega..i tyle i ciagle ma pretensje poprawiajac wlosy czym doprawdy mnie juz irytuje...treze w zeszlym sezonie jako jedyny cos tam strzelal, w dotychczasowych sparach jest najskuteczniejszy

amauri dotychczas popisal sie odbita przypadkiem plka od glowy ktora wpadla do siatki...
tak, to, że Treze jest łysy działa na jego plus.

przez chwilę jako Marco Buffon
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 19:45

W drugiej połowie prawie usnąłem :roll: mam nadzieję, że to nie jest druga część poprzedniego sezonu :whistle:

Obrazek
Zablokowany