Serie A (17): JUVENTUS 1-2 Catania
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
panowie my nie mamy slabej druzyny ani Secco i Blanc to nie jest cale zrodlo zla. Secco zrobil w miare dobre transfery za ktore chwalilismy go jeszcze niecale pol roku temu. A Blanc'a ocenialscie jako "jedyny normalny" w tym naszym calym zarzadzie.
druzyne mamy dobra na pewno na tyle dobra zeby syknac Bayern czy Bordo problemem jest tu Ferrara. tak wlasnie ten nasz super obronca ktory uwaza sie za trenera. wywalic Ciro zalapac kogokolwiek i dac warunek: wygra LE + 2 miejsce serie A to zostaje na kolejny sezon nie no to sie zegnamy w lecie. na pewno wyjdzie nam to na dobre. ile bedziemy czekac az Ciro sie nauczy trenerki? rok ?
druzyne mamy dobra na pewno na tyle dobra zeby syknac Bayern czy Bordo problemem jest tu Ferrara. tak wlasnie ten nasz super obronca ktory uwaza sie za trenera. wywalic Ciro zalapac kogokolwiek i dac warunek: wygra LE + 2 miejsce serie A to zostaje na kolejny sezon nie no to sie zegnamy w lecie. na pewno wyjdzie nam to na dobre. ile bedziemy czekac az Ciro sie nauczy trenerki? rok ?
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Il Storico
- Juventino
Mam nadzieję, że to prowokacjajuventusprzemek pisze:Brawo Ferrara!
Gratuluję wszystkim zwolennikom Cirro i taktyki z defensywnymi!
Ferrara nigdy nie zagra bez defensywnych
Co do meczu to nie mogę się wypowiedzieć, tak mi gul skacze. To po prostu kpina, a po meczu ten kretyn di merda (Blanc) pluje nam w twarz, udzielając wywiadu dla SKY. Ja nie wiem jak nisko musi upaść nasze Juve by "coś" ruszyło. Miejmy nadzieję, że Ferrara, Secco i Blanc polecą stąd jak najszybciej, bo z nich taka triada jak JP 100% prawdziwi gangsta.
- Subiskiin
- Juventino
Ten analny Bandyta, brzytewki sie chwyta,pan Zambrotta pisze:posłuchaj, bandyto :lol: :lol: zamilcz, bo wrzucimy cały Twój profil do tematu Złotych Ust, a to byłoby wydarzenie jakiego na tym forum jeszcze nie było...juventusprzemek pisze:Bardzo ładny mecz.
Brawo Ferrara!
Gratuluję wszystkim zwolennikom Cirro i taktyki z defensywnymi!
Ferrara nigdy nie zagra bez defensywnych bo się boi..nawet przeciw catanii postawił na Melo!
Nie mamy szans na nic z taką taktyką.
by sławę uzyskać, da d upy i pyska,
na głupka wychodzi, taktyką swą zwodzi,
bez defensywnych pomocników, król dobrych wyników !
- Radidam
- Juventino
czytam i czytam te komentarze i nie wiem czy smiac sie czy plakac.
Rozumiem Ferrara musi odejsc, co do tego nie ma zadnych watpliwosci. Niestety aktualni nasi zawodnicy (Ci grajacy z przodu) nie pozwalaja pokazac prawdziwej klasy Diego, ktory dwoi sie, aby rozegrac dobrze pile. Nasi napastnicy sa zbyt statyczni dla Brazylijczyka, jak on ma im podac w uliczke? Jak oni stoja plecami do bramki i czekaja na wrzute na banke i stracenie? Diego moze jedynie holowac pilke i czekac az sie Caceres, albo Grosso wlaczy. Niestety taktyka 4-2-3-1, albo 4-2-2-2. Innej mozliwosci tutaj nie widze.
Felipe Melo? Hmm po meczu z Romą połowa prawie masturbowala sie przy jego zdjeciach, a teraz gdzie gra o wiele slabiej wszyscy juz go nie chca w Turynie, niestety jak on ma sie podniesc jak wszyscy chca zeby go juz w Turynie niebyło? Gwizdy, gwizdy na niego i zszedł.. Nie dziwie sie reakcji Ferrary. Na pewno teraz Melo jest ciezko, bo kazdy wie, ze Brazylijczyk to wielki wojownik i na pewno nie odpusci.
Hmmm, obrona? Caceres zagral przyzwoity mecz. Grosso nijak. Bezbarwny. Legro - Canna? Chyba sie niezbyt rozumieja... Chiellini wroc..
Srodek pompy. Marchisio oprocz faulu niewidoczny..
Tiago? Grał dzisiaj w ogole?
Czy Ferrara jest tak slepo zapatrzony w nasza pierwsza jedenastka, ze nie widzi, ze w tym ustawieniu, w tym skladzie personalnym nam nie idzie? Gdzie zmiana skladu? Gdzie Seba w skladzie? Melo powinien troche posiedziec i troche wyluzowac poslady, bo jest pod niesamowita krytyka i troche odpoczynku mu bedzie potrzebne.. Momo wroc..
Pozdros.
Rozumiem Ferrara musi odejsc, co do tego nie ma zadnych watpliwosci. Niestety aktualni nasi zawodnicy (Ci grajacy z przodu) nie pozwalaja pokazac prawdziwej klasy Diego, ktory dwoi sie, aby rozegrac dobrze pile. Nasi napastnicy sa zbyt statyczni dla Brazylijczyka, jak on ma im podac w uliczke? Jak oni stoja plecami do bramki i czekaja na wrzute na banke i stracenie? Diego moze jedynie holowac pilke i czekac az sie Caceres, albo Grosso wlaczy. Niestety taktyka 4-2-3-1, albo 4-2-2-2. Innej mozliwosci tutaj nie widze.
Felipe Melo? Hmm po meczu z Romą połowa prawie masturbowala sie przy jego zdjeciach, a teraz gdzie gra o wiele slabiej wszyscy juz go nie chca w Turynie, niestety jak on ma sie podniesc jak wszyscy chca zeby go juz w Turynie niebyło? Gwizdy, gwizdy na niego i zszedł.. Nie dziwie sie reakcji Ferrary. Na pewno teraz Melo jest ciezko, bo kazdy wie, ze Brazylijczyk to wielki wojownik i na pewno nie odpusci.
Hmmm, obrona? Caceres zagral przyzwoity mecz. Grosso nijak. Bezbarwny. Legro - Canna? Chyba sie niezbyt rozumieja... Chiellini wroc..
Srodek pompy. Marchisio oprocz faulu niewidoczny..
Tiago? Grał dzisiaj w ogole?
Czy Ferrara jest tak slepo zapatrzony w nasza pierwsza jedenastka, ze nie widzi, ze w tym ustawieniu, w tym skladzie personalnym nam nie idzie? Gdzie zmiana skladu? Gdzie Seba w skladzie? Melo powinien troche posiedziec i troche wyluzowac poslady, bo jest pod niesamowita krytyka i troche odpoczynku mu bedzie potrzebne.. Momo wroc..
Pozdros.

- white_wolv
- Juventino
Sie nie znacie - Blanc i Secco wciagneli Ciro w akcje JP na 100%!!!
Boże co za czasy.. Juve przegrywa z ostatnia druzyna w tabeli, ten paskudny serb wyjezdza od nas zadowolony a mi sie chce smiac zamiast plakac.
Zreszta po co.. moge sobie zyly podciac a te cwiercinteligenty z zarzadu i tak beda "wspierac swoj projekt".
Boże co za czasy.. Juve przegrywa z ostatnia druzyna w tabeli, ten paskudny serb wyjezdza od nas zadowolony a mi sie chce smiac zamiast plakac.
Zreszta po co.. moge sobie zyly podciac a te cwiercinteligenty z zarzadu i tak beda "wspierac swoj projekt".
Zycze wysokich predkosci i gestego lasu podczas zimowego szusowania na stokach Alp.Blanc pisze: Naszą inwestycją była jakość i zatem nie straciliśmy jej.
- Wojtek
- Juventino
pocieszenie ?? jest beznadziejnie i każdy to wie ferrara musi odejść gdyby był Moggi to ferrara by poleciał jż po meczu z bayernem098799 pisze:A my nadal trzeci w tabeli. Nie ma to jak fart

- Bob
- Juventino
zmiana trenera musi być fabio- na emeryture w zimowej 3ba kupić ofensywnego pomocnika i grać 5 w pomocy , Amauri to kiwał sie dziś sam ze sobą - spowalnia strasznie akcje , traci piłke wiec na sprzedaż jak najszybciej poki jeszcze coś zyskać można , zero akresji a podania jak w lidze okręgowej , przegrywamy 1-0 to nasi wymieniają kilka podań na naszej stronie a z Catani zdazaja wrocić i tworzą mur chiński przydałby sie ktoś kto umie postraszyć strzałami z dalsych odległości bo jak zauwzyłem nasi chcą wchodzić z piłką do bramki . a zarząd sie dobrze ma bo po co transfery zimą robic jak wiecej wleci na ich konto , z taką grą nic a nic sie niezwojuje
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- sexiudo
- Juventino
Ta white_wolv, JP na 100%. Nie powiem, dobre. Ale śmiać się czy płakać? Żałosna jest gra Juventusu teraz, aktualnie. Chyba dosięgnęliśmy już dna, czyż nie? Nie mogę na to patrzeć, miałem tego meczu w ogóle nie oglądać, żeby nie psuć sobie zdrowia, ale obejrzałem, z nadzieją, że zobaczę coś lepszego. Niestety nici, nadzieja matką głupich. Mamy dobry skład, dobrych piłkarzy, na pewno z wielkimi umiejętnościami, tylko ktoś musi połapać koniec z końcem. Ktoś z jajami. Fajnie, że Ferrara nie boi się wyzwań, że spróbował nowej taktyki, ale skoro ona nie wypaliła, mógłby coś zmienić. Tak samo ze zmianami, co to, do cholery, za zmiany? To samo było za Ranieriego, kompletnie nietrafione zmiany, a nas przed telewizorami/monitorami trafiał szlag. Każdy ma jakąś wizję trenerską, rozumiem, ale pewnie rzeczy są oczywiste. Melo na pewno jest teraz w dołku, ale ten gość ma potencjał, wierzę w to, że jest na tyle silny psychicznie, by przetrwać to. Diego przyszedł, ok, świetny piłkarz, ale nie pasuje do gry z dwiema wieżami, kompletnie. W ataku potrzeba mu ruchu, wychodzenia na pozycje. Już ktoś wyżej napisał, Diego biegnie na 40 metrze i musi czekać na Caceresa albo Grosso. Potrzeba zmian, wielu zmian.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Swider10
- Juventino
Meczu nawet nie chce mi sie kometowac... tak jak juz tu ktos napisał tu juz bardziej chce sie smiac niz płakac, tym bardziej ze nie mamy zadnego wplywu na gre JUVE. Inter gra w Lazio JEST 30MIN PROWADZI 1:0 TAKZE JUZ MOZEMY POWIEDZIEC CIAO SCUDETTO :!:
Moze Liga Europejska? choc w to tez watpie ...
Moze Liga Europejska? choc w to tez watpie ...
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- binio
- Juventino
Zwalanie na taktykę jest bezsensowne.juventusprzemek pisze:Żenada ja wierzyłem w Juve zawsze ale póki Ferrara jest trenerem to żal mi piłkarzy a sczególnie Caceresa,Buffona,Giovinco i Del Piero lepiej jak nie gracie niż błaźnicie się przez Ferrarę i jego chorą taktykę.
Mam nadzieję, że Ferrara odejdzie i ww piłkarze pokażą klasę, bo aż marnuje się ich talent przy tak beznadziejnej taktyce Cirro.
To nie taktyka jest winna tylko brak jej realizacji, brak zgrania, mentalności, motywacji.
Catania grała ładniej, podania lepiej im wychodziły niż naszym gwiazdom ...
Do czego to doszło.
Wiele można zrozumieć, taki mecz z Bari nawet jakoś wytłumaczyć można ale to co dziś się działo to nie przystoi Juve. To najgorszy sezon od powotu do Serie A, fatalny wręcz.Grudzień ładnie się zaczął z Interem a kończy się fatalnie.
Jak można w ciągu dwóch tygodni wygrać ładnie z Interem i przegrać w takim stylu z Catanią u siebie ?
Może faktyczne piłkarze chcą pozbyć się Ciro ? Jakoś w to nie wierzę ...
- jsduga
- Juventino
Wesoły dzień dzisiaj nastał... :lol:
Nie ma co ukrywać.Juve na dzień dzisiejszy jest kałem na boisku,po którym każdy szczęśliwe się ślizga
Zabójcza seria dennych meczów to coś katastrofalnego...nie wiem,co Ciro robi jeszcze na stanowisku trenera.Z całym szacunkiem dla niego,ale wymiękł.Juve to coś więcej niż gierka na treningu zrobiona z przypadkowych graczy....
Miał być naszym zbawcą,ale i on nie sprostał wyciągnięciu Juve ze szamba.Meczu nie ma co komentować,bo powtarza się jedno i to samo od hohohoho i jeszcze wczesniej.
Pozdrawiam
Nie ma co ukrywać.Juve na dzień dzisiejszy jest kałem na boisku,po którym każdy szczęśliwe się ślizga

Zabójcza seria dennych meczów to coś katastrofalnego...nie wiem,co Ciro robi jeszcze na stanowisku trenera.Z całym szacunkiem dla niego,ale wymiękł.Juve to coś więcej niż gierka na treningu zrobiona z przypadkowych graczy....
Miał być naszym zbawcą,ale i on nie sprostał wyciągnięciu Juve ze szamba.Meczu nie ma co komentować,bo powtarza się jedno i to samo od hohohoho i jeszcze wczesniej.
Pozdrawiam

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Brutalo
- Juventino
Niestety grał. Dowiedziałem się w 23 minucie....Radidam pisze: Tiago? Grał dzisiaj w ogole?
Rok temu Claudio Ranieri został zwolniony po serii siedmiu meczy bez zwycięstwa i widmie występów w Lidze Europejskiej (po odpadnięciu w 1/8 po wyrównanym meczu z mocnym CFC). Ciro ratuje zwycięstwo z interem, ale wydaje się być kwestią czasu aż dobije do rekordu Siwego. Na dodatek Claudio w swojej boskiej passie chociaż remisował. Teraz przegrywamy, a udział w Champions League zakończył się blamażem na całą Europę ? Skład Ranieri też miał lepszy od Ciro, to nie ulega wątpliwości.
A do czego to zmierzam ? Skoro błagania kibiców, sugestie gazet, obraz gry na boisku i stan konta z przychodów nie zmuszają tego pseudozarządu do drastycznych kroków, to może chociaż odrobina konsekwencji ? Czy jednak terapia szokowa ? Idziemy na dno żeby się odbić ? :lol:
Sam już nie wiem co myśleć...
Good onejsduga pisze: Nie ma co ukrywać.Juve na dzień dzisiejszy jest kałem na boisku,po którym każdy szczęśliwe się ślizga![]()

Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 21:31 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Madara
- Juventino
Polecam Darker Than Black i Requiem For Phantom 8)Push3k pisze:Następnego meczu nie oglądam.
Szkoda siła na to. Pooglądam anime. Hmm. Może Monster?
A co do obecnej sytuacji to powiem tak.
Zwalając wszystko na trenera pokazuje waszą głupotę.
Owszem ma on swój negatywny udział w tym wszystkim, ale nie cały na Boga.
Taktyka - zła?
Skoro to są profesjonalni piłkarze to mają się do niej przystosować.
Nie ma wymówek.
Połowa składu to patałachy.
Zarząd - tragedia.
Zmiany zmiany zmiany
Jeśli już zaczynać to od góry i od samego dołu - czyli zarząd i piłkarze.