WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- gosciu_Muranista
- Juventino
postaram się być tylko powiedzta gdzie jest ta mała serbia?
- Polmos
- Juventino
w Malej Serbii nie mają polsatu futbol, wiec jak przystało na niedzielne popołudnie udamy się na pizze do La Torre na Ursynowie, Al. Ken 97 (przy metrze Stokłosy).
Osoby zainteresowane kupnem biletu na pociąg do Poznania we wtorek zapraszam o godz. 14 do holu Dworca Centralnego.
Osoby zainteresowane kupnem biletu na pociąg do Poznania we wtorek zapraszam o godz. 14 do holu Dworca Centralnego.
- Alexxxxx
- Juventino
Polmos pisze:w Malej Serbii nie mają polsatu futbol, wiec jak przystało na niedzielne popołudnie udamy się na pizze do La Torre na Ursynowie, Al. Ken 97 (przy metrze Stokłosy).
po co az tam jak na Wilczej też jest la torre?
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Polmos
- Juventino
Na wilczej podobno nie mają Polsat futbol, a na ursynowie jest.Alexxxxx pisze:Polmos pisze:w Malej Serbii nie mają polsatu futbol, wiec jak przystało na niedzielne popołudnie udamy się na pizze do La Torre na Ursynowie, Al. Ken 97 (przy metrze Stokłosy).
po co az tam jak na Wilczej też jest la torre?
- centek
- Juventino
no to moze na Sampdorie do tego Winners'a
w koncu ostatnio zainstalowali nowy dekoder wiec raczej nie beda robili tego kolejny raz, a nie wiadomo czy w innych pubach wlasnie nie zrobia "wymiany cyfrowej" podczas meczu z Doria.
co wy na to?
a tak pozatym to mam blisko no i wiecie
w koncu ostatnio zainstalowali nowy dekoder wiec raczej nie beda robili tego kolejny raz, a nie wiadomo czy w innych pubach wlasnie nie zrobia "wymiany cyfrowej" podczas meczu z Doria.
co wy na to?
a tak pozatym to mam blisko no i wiecie

- gosciu_Muranista
- Juventino
- centek
- Juventino
Robimy jakis meeting z okazji meczu z Maccabi?
czekam na odzew i nie wyobrazam sobie takiej samej sytuacji jaka miala miejsce podczas meczu z Sampa ze sam siedzialem w Winners'ie...
no ok kilka metrow obok siedzialo 3 hindusów ale meczu nie ogladali.
odzew, odzew, mobilizacja
czekam na odzew i nie wyobrazam sobie takiej samej sytuacji jaka miala miejsce podczas meczu z Sampa ze sam siedzialem w Winners'ie...
no ok kilka metrow obok siedzialo 3 hindusów ale meczu nie ogladali.
odzew, odzew, mobilizacja

- Czachor
- Juventino
Mi się ostatnio dni pomyliły myślałem
że mecz jest 29, a jak sobie uświadomiłem, że jest 28 to musiałem już oglądać przed kompem. Maccabi jak najbardziej ale obawiam się, że transmisji nie będzie 
Sprawdziłem
i tak jak się tego spodziewałem transmisji nie ma :płaczę: Chyba, że ktoś wie gdzie mają jakieś sky czy inną platformę cyfrową która nie jest polska 

Sprawdziłem