RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- olojuventus
- Juventino
czy jest już ustalony termin tego meczyku?
Wesołcyh Świąt wszystkim!!
Wesołcyh Świąt wszystkim!!
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- juveni
- Juventino
a wiec.........
jest maly problem .......... nie mamy sali :?
jeszcze w poniedziałek będziemy próbowali gdzieś znaleść wolne miejsce wiec jak widać zostaje tylko termin wtorkowy
w poniedziałek podam ostateczną informację co do miejsca i terminu (lub koniecznosci odwołania meczu lub przeniesienia na inny termin :? )
mając powyższe na uwadze konieczne będzie żeby wszystkie osoby potwierdziły w pn wieczorem swoją obecność na meczu
jest maly problem .......... nie mamy sali :?

jeszcze w poniedziałek będziemy próbowali gdzieś znaleść wolne miejsce wiec jak widać zostaje tylko termin wtorkowy
w poniedziałek podam ostateczną informację co do miejsca i terminu (lub koniecznosci odwołania meczu lub przeniesienia na inny termin :? )
mając powyższe na uwadze konieczne będzie żeby wszystkie osoby potwierdziły w pn wieczorem swoją obecność na meczu
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
sali nie macie? w moim przypadku z kumplami zawsze graliśmy na polibudzie. tam wynajmują salę, ale jeśli do tej pory żadnej rezerwacji nie zrobiliście to na moje oko macie dwa wyjścia:
1) gra na świeżym powietrzu (nie takie straszne, przerabiałem to nieraz przy kilkustopniowym mrozie 8) )
2) przeniesienie meczu
jestem pewien, że to wina milanistów :twisted: :twisted: :twisted:
prawda juveni?
1) gra na świeżym powietrzu (nie takie straszne, przerabiałem to nieraz przy kilkustopniowym mrozie 8) )
2) przeniesienie meczu
jestem pewien, że to wina milanistów :twisted: :twisted: :twisted:
prawda juveni?
znam te kontuzje... po co było pić!!! :naughty:Witam. Niestety przedwczoraj doznałem kontuzji kostki i nie wiem czy dam rade się wykurować na meczyk, ale robię co mogę.
P.S. Wesołych Świąt ! Smile
- olojuventus
- Juventino
narazie lepiej się postarać znaleźć cos na teraz bo potem będzie gorzej z terminem co najwyżej na feriach ale nie każdy chodzi do szkoły też
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- juveni
- Juventino
No więc .......
udało się załatwić sale na 7 Gimnazjum
dzień: wtorek 30.12.2008 r.
godzina: 12.00
koszt: 45 zł/ ilość osób
stroje: pasiaki lub biała koszulka
przy czym grać zaczynamy o godzinie 12.00 a w szkole trzeba być o 11.45
jeśli ktoś nie wie gdzie to jest i jak tam trafić to możemy się umówić na przystanku koło I Urzędu Skarbowego na ulicy Kopisto (?), zaraz za mostem Zamkowym (nowy most) jadąc od centrum
w razie potrzeby tym co nie mają na pw moge podać moj nr tel.
a teraz czekam na potwierdzenie od osób chętnych
tylko postarajcie się dać odpowidź szybko bo musze wiedzieć ile jest osób chętnych
EDIT:
dzieki Push3k nie pomyslalem o wpisaniu dnia bo wczesniej mówiłem, ze w grę wchodzi tylko wtorek :-D
co do chetnych pierwszeństwo ma ta 8-ka która jest na liście w razie braków będziemy dobierać z tych co się zgłaszali później więc z tego co pamiętam teraz na szybko to mogę wpisać Ciebie Push3k i jednego Twojego kumpla co do drugiego to zobaczymy dzisiaj wieczorem :-D
udało się załatwić sale na 7 Gimnazjum

dzień: wtorek 30.12.2008 r.

godzina: 12.00
koszt: 45 zł/ ilość osób
stroje: pasiaki lub biała koszulka
przy czym grać zaczynamy o godzinie 12.00 a w szkole trzeba być o 11.45
jeśli ktoś nie wie gdzie to jest i jak tam trafić to możemy się umówić na przystanku koło I Urzędu Skarbowego na ulicy Kopisto (?), zaraz za mostem Zamkowym (nowy most) jadąc od centrum
w razie potrzeby tym co nie mają na pw moge podać moj nr tel.
a teraz czekam na potwierdzenie od osób chętnych
tylko postarajcie się dać odpowidź szybko bo musze wiedzieć ile jest osób chętnych
EDIT:
dzieki Push3k nie pomyslalem o wpisaniu dnia bo wczesniej mówiłem, ze w grę wchodzi tylko wtorek :-D
co do chetnych pierwszeństwo ma ta 8-ka która jest na liście w razie braków będziemy dobierać z tych co się zgłaszali później więc z tego co pamiętam teraz na szybko to mogę wpisać Ciebie Push3k i jednego Twojego kumpla co do drugiego to zobaczymy dzisiaj wieczorem :-D
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 11:30 przez juveni, łącznie zmieniany 1 raz.
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- juveni
- Juventino
na razie licze że jest nas 5, jeśli ktoś nie wie jak tam trafić to ja będe na przystanku na Kopisto (jak wyżej pisałem) około 11.30
a reszta bo czasu coraz mniej.........
EDIT:
No i umarł w butach.......
TEMAT MECZU NIEAKTUALNY kilka osób poleciało sobie w gume i rozsypała się ekipa milanistów więc w tym momencie temat należy uznać za zamknięty
przykro mi bardzo ale niestety nic na to nie poradze, że niektórym np. szkoda 3 zł więcej zapłacic za sale
a reszta bo czasu coraz mniej.........
EDIT:
No i umarł w butach.......
TEMAT MECZU NIEAKTUALNY kilka osób poleciało sobie w gume i rozsypała się ekipa milanistów więc w tym momencie temat należy uznać za zamknięty

przykro mi bardzo ale niestety nic na to nie poradze, że niektórym np. szkoda 3 zł więcej zapłacic za sale

We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- juveni
- Juventino
ale cena całej sali to 60 zł/h
więc przy 1.5 h to 90 zł/ilość osób więc nie wiem czy by byli chętni na to poza tym dzisiaj musiałoby się zdeklarować co najmniej 10 osób a myślę, że jest to niewykonalne
więc przy 1.5 h to 90 zł/ilość osób więc nie wiem czy by byli chętni na to poza tym dzisiaj musiałoby się zdeklarować co najmniej 10 osób a myślę, że jest to niewykonalne
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall