Liga Mistrzów 2009/2010
- dzodzik
- Juventino
http://video.uefa.com/video/Competition ... Flash.html
bezpośredni link do losowania
bezpośredni link do losowania
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- kornknot
- Qualità Juventino
Zamknę temat na czas losowania, żeby nie poleciało zbyt dużo kartek bo już widzę, że robi się nieciekawie. Zapraszam do komentarzy a temat będzie otwarty zaraz jak Juve poza ostatniego przeciwnika.
Edit: Zakończyło się losowanie, mamy w grupie Bayern, Brodeaux i Maccabi Haifa
Edit: Zakończyło się losowanie, mamy w grupie Bayern, Brodeaux i Maccabi Haifa
- KimiIceman
- Juventino
Liga Mistrzów UEFA 2009/2010 - podział na grupy:
Grupa A:
1.Bayern Monachium (Niemcy)
2.JUVENTUS TURYN (Włochy)
3.Girondins Bordeaux (Francja)
4.Maccabi Haifa (Izrael)
Grupa B:
1.Manchester United (Anglia)
2.CSKA Moskwa (Rosja)
3.Besiktas Stambuł (Turcja)
4.VfL Wolsburg (Niemcy)
Grupa C:
1.AC Milan (Włochy)
2.Real Madryt (Hiszpania)
3.Olimpique Marsylia (Francja)
4.FC Zurich (Szwajcaria)
Grupa D:
1.Chelsea Londyn (Anglia)
2.FC Porto (Portugalia)
3.Atletico Madryt (Hiszpania)
4.Apoel Nikozja (Cypr)
Grupa E:
1.Liverpool FC (Anglia)
2.Olimpique Lyon (Francja)
3.ACF Fiorentina (Włochy)
4.VSC Debreczyn (Węgry)
Grupa F:
1.FC Barcelona (Hiszpania)
2.Inter Mediolan (Włochy)
3.Dynamo Kijów (Ukraina)
4.Rubin Kazań (Rosja)
Grupa G:
1.Sevilla FC (Hiszpania)
2.Glasgow Rangers (Szkocja)
3.VfB Stuttgart (Niemcy)
4.Unirea Urziceni (Rumunia)
Grupa H:
1.Arsenal Londyn (Anglia)
2.AZ Alkmaar (Holandia)
3.Olympiakos Pireus (Grecja)
4.Standard Liege (Belgia)
Nasza grupa nie jest zła, myślę że wyjdziemy z 1 miejsca, Bayern to nie jest jakiś mocny rywal, o czym świadczy 0:4 z Barcelona, ale tez mój lekki niepokój wzbudza wygrana 4:1 z Milanem, ktory będzie miał okazje jako drugi włoski klub skompromitować zagwiazdorzony Real. Z Interu mozemy miec ubaw :-D bo ciężko raczej sobie wymarzyc żeby wygrali z Barca. Mamy chyba 4 grupy śmierci. B,C,D i E. W Gr. B tylko Man Utd jest pewny awansu w C to sie może wszystko zdarzyć. Jest Marsylia oraz potencjalny czarny koń FC Zurich, czarny koń mowię bo pamiętam jak 6 lat temu FC Basel doszło do II fazy grupowej (dzisiejszej wlasciwie 1/8 finału). Real jak wykorzysta potencjał swoich gwiazd, w co szczerze wątpie to ma pewny awans a Milan bedzie musial sie niemiłosiernie męczyć bo ma średni skład. W Gr. D Chelsea na pewno z niej wyjdzie a o 2 miejsce będą sie bić Porto i Atletico ktore walczyły ze soba w ostatniej 1/8 finału LM i Porto awansowalo dalej dzięki bilansowi bramek po 2:2 na wyjeździe i 0:0 u siebie. A w Gr. E tylko Liverpool jest pewny wyjścia z grupy, Debreczyn bedzie chyba chłopcem do bicia a o 2 miejsce oczywiscie Lyon i Fiorentina i chyba górą i tym razem bedzie Lyon, choć nie miałbym nic przeciwko by Liverpool musiałby sie zadowolić Ligą Europejską
4.Maccabi Haifa (Izrael)
Grupa B:
1.Manchester United (Anglia)
2.CSKA Moskwa (Rosja)
3.Besiktas Stambuł (Turcja)
4.VfL Wolsburg (Niemcy)
Grupa C:
1.AC Milan (Włochy)
2.Real Madryt (Hiszpania)
3.Olimpique Marsylia (Francja)
4.FC Zurich (Szwajcaria)
Grupa D:
1.Chelsea Londyn (Anglia)
2.FC Porto (Portugalia)
3.Atletico Madryt (Hiszpania)
4.Apoel Nikozja (Cypr)
Grupa E:
1.Liverpool FC (Anglia)
2.Olimpique Lyon (Francja)
3.ACF Fiorentina (Włochy)
4.VSC Debreczyn (Węgry)
Grupa F:
1.FC Barcelona (Hiszpania)
2.Inter Mediolan (Włochy)
3.Dynamo Kijów (Ukraina)
4.Rubin Kazań (Rosja)
Grupa G:
1.Sevilla FC (Hiszpania)
2.Glasgow Rangers (Szkocja)
3.VfB Stuttgart (Niemcy)
4.Unirea Urziceni (Rumunia)
Grupa H:
1.Arsenal Londyn (Anglia)
2.AZ Alkmaar (Holandia)
3.Olympiakos Pireus (Grecja)
4.Standard Liege (Belgia)
Nasza grupa nie jest zła, myślę że wyjdziemy z 1 miejsca, Bayern to nie jest jakiś mocny rywal, o czym świadczy 0:4 z Barcelona, ale tez mój lekki niepokój wzbudza wygrana 4:1 z Milanem, ktory będzie miał okazje jako drugi włoski klub skompromitować zagwiazdorzony Real. Z Interu mozemy miec ubaw :-D bo ciężko raczej sobie wymarzyc żeby wygrali z Barca. Mamy chyba 4 grupy śmierci. B,C,D i E. W Gr. B tylko Man Utd jest pewny awansu w C to sie może wszystko zdarzyć. Jest Marsylia oraz potencjalny czarny koń FC Zurich, czarny koń mowię bo pamiętam jak 6 lat temu FC Basel doszło do II fazy grupowej (dzisiejszej wlasciwie 1/8 finału). Real jak wykorzysta potencjał swoich gwiazd, w co szczerze wątpie to ma pewny awans a Milan bedzie musial sie niemiłosiernie męczyć bo ma średni skład. W Gr. D Chelsea na pewno z niej wyjdzie a o 2 miejsce będą sie bić Porto i Atletico ktore walczyły ze soba w ostatniej 1/8 finału LM i Porto awansowalo dalej dzięki bilansowi bramek po 2:2 na wyjeździe i 0:0 u siebie. A w Gr. E tylko Liverpool jest pewny wyjścia z grupy, Debreczyn bedzie chyba chłopcem do bicia a o 2 miejsce oczywiscie Lyon i Fiorentina i chyba górą i tym razem bedzie Lyon, choć nie miałbym nic przeciwko by Liverpool musiałby sie zadowolić Ligą Europejską

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2009, 08:27 przez KimiIceman, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bobeknaklo
- Juventino
Ja nie wiem czemu, ale bardziej bałbym się Marsylii, bardzo nieprzewidywalna drużyna. Modliłem się, żeby ruski trafili do Interu. Ale Izrael też trudny teren na pewno, czeka nas długa wycieczka.
- Nevermind
- Juventino
1.Bayern Monachium (Niemcy)
4.Maccabi Haifa (Izrael)
Grupa dość łatwa..
Myślę, że Bayern z pośród drużyn z 1 koszyka jest najsłabszą obecnie drużyną, jednak możliwe iż brakuje im zgrania. Miałem taką nadzieję na Manchester United, ale jednak.. ehh
Żyrondyści? Wolałbym OM z uwagi na obecność ich trenera i dodatkowy smaczek. Silna drużyna jako kolektyw, personalnie trzeba uważać na Chamakha i Gourcuffa.
Maccafi Hajfa? Nie mam zdania, wolałbym APOEL ze względu ma Polaków i możliwą transmisję.
Moja wymarzona grupa
Manchester United
Juventus
OM
APOEL
4.Maccabi Haifa (Izrael)
Grupa dość łatwa..
Myślę, że Bayern z pośród drużyn z 1 koszyka jest najsłabszą obecnie drużyną, jednak możliwe iż brakuje im zgrania. Miałem taką nadzieję na Manchester United, ale jednak.. ehh
Żyrondyści? Wolałbym OM z uwagi na obecność ich trenera i dodatkowy smaczek. Silna drużyna jako kolektyw, personalnie trzeba uważać na Chamakha i Gourcuffa.
Maccafi Hajfa? Nie mam zdania, wolałbym APOEL ze względu ma Polaków i możliwą transmisję.
Moja wymarzona grupa
Manchester United
Juventus
OM
APOEL
- Donnie
- Juventino
No i po losowaniu. Grupę mamy na dość wysokim poziomie ale na pewno nie najcięższą. Nie ma co ukrywać: jestesmy jej faworytami. Modliłem się, żeby nie było Rubina. Bayern jest jak najbardziej do pyknięcia, Bordeux to dla mnie trochę niewiadoma, bo nie bardzo śledziłem ich grę ostatnio, ale o strachu przed nimi nie może być mowy. Maccabi powinno być jedynie honorowym dawcą trzech punktów. Powinno. Nigdy nic nie wiadomo.
Ogólnie jestem zadowolony z losowania.
P.S. Inter z Barceloną :twisted:
Ogólnie jestem zadowolony z losowania.
P.S. Inter z Barceloną :twisted:
- nad gopłem
- Juventino
Bayernu bym nie lekceważył, Van Gaal to znakomity trener i to już nie jest to co w tamtym sezonie. Mamy podobną sytuację, zarówno Bayern jak i Juve chcą coś w Europie udowodnić.
Reszta jak najbardziej na komplet pkt.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jestem bardzo zadowolony z losowania. Uważam, że jedynym zgrzytem na naszą niekorzyść jest pojawienie się w grupie nieprzewidywalnego Bordeaux. Zarówno z Bayernem, jak i Maccabi łatwo też naturalnie nie będzie, ale myślę, że to właśnie my jesteśmy faworytami tej grupy. Chcecie sobie poprawić humor
Wejdźcie na stronę kibiców Bayernu, którzy w ogóle nas lekceważą i sądzą, że bez problemu wygrają z nami, zajmując pierwszą lokatę :rotfl: Chyba niezbyt uważnie śledzili przebieg tego mercato... 8) Nasz klub jest mocniejszy niż rok temu, a przypominam, że dodatkowo nasza grupa jest także łatwiejsza :-D Mam oczywiście nadzieję, że będzie organizowany wyjazd do Monachium - na dniach zapisuję się bowiem do JPC. Zresztą spotkanie w Turynie też będzie można zobaczyć na SAT 1, która to stacja pokazuje pojedynki niemieckich zespołów w pucharach europejskich.
Ciekawie zapowiada się konfrontacja Kaka - Milan oraz Ibra - inter.

Ciekawie zapowiada się konfrontacja Kaka - Milan oraz Ibra - inter.
- eslk
- Juventino
Tyle, ze Bayern w trzech dotychczasowych meczach w Bundeslidze ograniczył sie do 2 remisow i porazki. Ekipa VG najgorzej wystartowałą w lidze od kilkudziesieciu lat. Nie jest powiedziane, ze nie odzyskaja formy, ale jak tak dalej pojdzie to Holendra zwolnia szybciej, niz go zatrudnili. Bordeaux bedzie duzo grozniejsze od Bayerny (wygrali 3 mecze w lidze i prowadzą, sa misrzami Francji). To oni moga Nam sprawic najwiecej klopotow.nad gopłem pisze:Bayernu bym nie lekceważył, Van Gaal to znakomity trener i to już nie jest to co w tamtym sezonie. Mamy podobną sytuację, zarówno Bayern jak i Juve chcą coś w Europie udowodnić.
To jest trudna grupa i przed losowaniem za wszelką cenę nie chcialem trafic zadnych Francuzow. Nie wyszło, wielka szkoda, bo mozemy sie pomeczyc.
- juventusprzemek
- Juventino
ni i mamy:
bayern
JUVENTUS
bordoaux
maccabi
pięknie FORZA JUVE
bayern
JUVENTUS
bordoaux
maccabi
pięknie FORZA JUVE
- LeVi
- Juventino
- Bob
- Juventino
grupa chyba 1 z najłatwiejszych wiec problemu niepowinniśmy miec żadnego by z niej wyjśc bordo bedzie tu rozdawało karty jezeli chodzi o 1 i 2 miejsce 4 miejsce dla Maccabi 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- montero4
- Juventino
Ciężka grupa. Nie wiem jak gra Maccabi ale Bordeux to mistrz Francji więc jestem sceptyczny co do gry z nimi. Bayern to zawsze Bayern, wzmocnili się Robbenem ale pewnie będzie miał kontuzje.
Co do Rubinu - co w nim takiego strasznego?
Co do Rubinu - co w nim takiego strasznego?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4