Orange Ekstraklasa 2007/2008
- Conrad JUVE
- Juventino
Hehe a ile wedlug ciebie jest tych " Atleticów Madrytówstahoo pisze: Co najwyżej trzeba by było sie martwić, żeby w losowaniu nie trafić na jakieś Athletica Madryt, Liverpooly, różne Werdery i inne podobne Fiorentiny.

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- stahoo
- Juventino
Chodziło mi o typ zespołów - nie jacys europejscy giganci, ale tez nie słabiaki. Krótko mówiąc zespoły które mimo że bedą zdecydowanymi faworytami sa do ogrania.
PS. wiem ze jest tylko 1 athletico, fiorentina itp. Aczkolwiek może w jakis niższych ligach są zespoły o podobbnych nazwach. Np. w Brazylii jest Juventus ^^
PS. wiem ze jest tylko 1 athletico, fiorentina itp. Aczkolwiek może w jakis niższych ligach są zespoły o podobbnych nazwach. Np. w Brazylii jest Juventus ^^
- Kamil_on
- Juventino
Do kiedy trwa okienko transferowe w Orange Ekstraklaie ?/
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Conrad JUVE
- Juventino
A w Milanówku jest Milanstahoo pisze:Chodziło mi o typ zespołów - nie jacys europejscy giganci, ale tez nie słabiaki. Krótko mówiąc zespoły które mimo że bedą zdecydowanymi faworytami sa do ogrania.

Aczkolwiek pierwsza kolejka jest bodajze 23 lutego wiec przypadkiem nie jest tak ze do pierwszej kolejki ? Wyglada to absurdalnie i chyba raczej okienko jest otwarte do konca lutego przecierz nie mozan zamknac okienka prawie w srodku miesiaca
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- tabo89
- Juventino
w rundzie wiosennej widze tylko jednego kandydata na mistrzostwo - Wisła Kraków
moim zdaniem z tym składem w ktory sie uzbroiła i nadal sie zbroi (!) ma ona takze szanse na Lige Mistrzów
przewaga jest juz duza po 1 polowie sezonu i teraz pilkarze beda mieli czas zgrac sie porządnie tak aby byc monolitem ktory da rade w eliminacjach LM
moim zdaniem z tym składem w ktory sie uzbroiła i nadal sie zbroi (!) ma ona takze szanse na Lige Mistrzów
przewaga jest juz duza po 1 polowie sezonu i teraz pilkarze beda mieli czas zgrac sie porządnie tak aby byc monolitem ktory da rade w eliminacjach LM
- Safin
- Juventino
Normalnie jak Wisła nie zbobedzie mistrza to nie wiem musi sie stac jakas katastrofa normalnie.
Z takim składem ,reprezentacyjnymi zawodnikami, grzech ligi nie wygrac i pokusic sie o awans do |LM bo na pewno wiekszosc zawodnikow w formie ( imponuje mi normalnie gra Dudki , koles jest jednym z lepszym defensywnych pomocników, a jego podania a'la Zanetti - palce lizac!!)
Moze jeszcze Garguła by przyszedl byloby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Wisła miszczem
tyle
Z takim składem ,reprezentacyjnymi zawodnikami, grzech ligi nie wygrac i pokusic sie o awans do |LM bo na pewno wiekszosc zawodnikow w formie ( imponuje mi normalnie gra Dudki , koles jest jednym z lepszym defensywnych pomocników, a jego podania a'la Zanetti - palce lizac!!)

Moze jeszcze Garguła by przyszedl byloby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Wisła miszczem

- Okoni
- Juventino
Do Wisły został wypożyczony Matusiak a Łobodziński został kupiony :shock: Więc nie zdziwię się jak Wisła zakończy sezon bez porażki i zakwalifikuje się do ligi mistrzów
Byłoby pięknie jednak z drugiej strony nasza liga jest mniej ciekawa bo Wisła zdominowała Orange Ekstraklasa :? .Mój typ na drugie miejsce to Lech liczę też na to żeby w pierwszej 5 zobaczylibyśmy Górnik Zabrze 
- valsir
- Juventino
pożyjemy zobaczymy :d ja jeszcze nic nie mówię na 100%
ale Wisła jest w najlepszym położeniu jakby nie było.

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- bblackk
- Juventino
Pan Łobodziński mnie zadziwia... prędkość z jaką ucieka bez kszty honoru z Zagłębia, jest doprawdy zadziwiająca, no i jeszcze te jego żenujące wypowiedzi. Ten koleś powinien skończyć na stosie.
Wojciech Łobodziński pisze:Było kilka czynników, myślę, że tym głównym było to, że Wisła ma naprawdę bardzo mocny zespół i ma szanse na to, żeby odnosić sukcesy. To, że Zagłębie zostało zdegradowane, nie było głównym powodem. Zanosiłem się ze zmianą klubu od jakiegoś czasu.
Już nawet nie wspominam, jak swojego czasu odrzucał oferty Legii oraz Wisły twierdząc, że już gra w najlepszej polskiej drużynie, a jago następnym przystankiem będzie bliżej nieokreślone miejsce na zachodzie Europy, gdzie dają dużo Euro za odciskanie swoich pośladków na ławce rezerwowej (taka aleja sław polskiej piłki).Wojciech Łobodziński pisze:Nie chcę mówić za wszystkich kolegów z Zagłębia, ale ja na pewno odejdę. Nie wyobrażam sobie siebie w drugiej lidze - już się w niej nagrałem

- GrzesiekK
- Juventino
Jako Fan Legii muszę z przykrością stwierdzić że Wisła na 99% zdobędzie tytuł po transferach Matusiaka i Łobodzińskiego ( być może przejdzie garguła
) Legia nie ma szans na tytuł a Wisła może powalczyć o LM

- valsir
- Juventino
chłopie co Ty gadasz? Wisła ma tylko o 10 punktów większą szanse niż Legia, zobacz sobie jak stoją punkty na giełdzie 

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- paku
- Juventino
Wystarczy skontaktować się z prezesem PZPN aby te punkty zostały szybko zniwelowanevalsir pisze:chłopie co Ty gadasz? Wisła ma tylko o 10 punktów większą szanse niż Legia, zobacz sobie jak stoją punkty na giełdzie

Ale tak na poważnie. 10 punktów przewagi to dużo ale i mało.
Wisła ma trudne wyjazdy. Na początek Kielce, w Kielcach zawsze ciężko nam szło. Później Poznań również nie będzie łatwo. Następnie Warszawa. 3 mecze przegrane i przewaga topnieje do 1 punktu. Oczywiście w założeniu że Legia wygra 3 mecze

Jednak po tych transferach jestem optymistą. Trwa walka o Gargułę. BOT wycenił pomocnika na 6 MLN EURO (!!!) Chyba już im nerwy puszczają, bo doskonale wiedzą iż w środę Garguła będzie zawodnikiem "Białej Gwiazdy."

- bblackk
- Juventino
Jak dla mnie Mistrzostwo Polski rozstrzygnie się w 3-4 pierwszych kolejkach rundy wiosennej. Wisła ma trudne mecze (Kielce, Bełchatów, Poznań) jeżeli nie powinie im się wtedy noga, to niestety Majster powędruje do Krakowa. Zgubione punkty podziałają mobilizująco na Legię i Lecha, Wiślacy będą czuć presję i oddech rywali, będzie nerwówka, może gwiazdy nie wytrzymajapresji... ale jeżeli Krakusy wypunktują rywali na początek, to w lidze będzie się toczyć już tylko walka o miejse w pucharach.paku pisze:Ale tak na poważnie. 10 punktów przewagi to dużo ale i mało.
Wisła ma trudne wyjazdy. Na początek Kielce, w Kielcach zawsze ciężko nam szło. Później Poznań również nie będzie łatwo. Następnie Warszawa. 3 mecze przegrane i przewaga topnieje do 1 punktu. Oczywiście w założeniu że Legia wygra 3 mecze
Tymczasem Legia się wzmacnia - Grosicki zostaje wypożyczony do końca sezonu, z opcją pierowkupu, do FC Sion, Choto nie zagra do końca sezonu, a do obrony zostaje dokoptowany jakiś Murzyn wyglądający jak dwumetrowy maratończyk, który popełnia kardynalne błędy w obronie ['] Mam nadzieję, że to "złe dobrego początki"

- Okoni
- Juventino
10 punktów przewagi, Łobo, Matusiaka za pewne Gargułę i wiele wiele dobrych piłkarzy, nie przegrała oni razu i tylko dwa razy zremisowała.ja już niestety nie widzę szans żeby ktoś ją dogoniłvalsir pisze:chłopie co Ty gadasz? Wisła ma tylko o 10 punktów większą szanse niż Legia, zobacz sobie jak stoją punkty na giełdzie