Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- blk01
- Juventino
Założyli, jacyś uchodźcy z angliiLukasz_JUVE pisze:Anglicy nie założyli przypadkiem MilanuCzarnyZkultury pisze:bo Inter zalozyli anglicy..Kędzior pisze:Przecież te stroje Interu to jakaś reprezentacja Anglii. :rotfl: Nono pogratulować

Nie no ten krzyż to stary herb Lombardii i Mediolanu, a inter założyli działacze Milanu którzy nie zgadzali sie z polityka Milanu (że Milan transferował tylko włoskich piłkarzy, a inter chciał międzynarodowy skład mieć<argentyński ]:->>), i dlatego są Internazionale.
różowe były piękneRuTeK pisze: Nie zmienia to faktu, że są tak okropne jak nasze różowe (byłe) czy tam łososiowe!

Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2007, 13:05 przez blk01, łącznie zmieniany 1 raz.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- RuTeK
- Juventino
NieLukasz_JUVE pisze:Anglicy nie założyli przypadkiem MilanuCzarnyZkultury pisze:bo Inter zalozyli anglicy..Kędzior pisze:Przecież te stroje Interu to jakaś reprezentacja Anglii. :rotfl: Nono pogratulować
A mi to imponuje, że już od wielu lat mają jednego sponsora na koszulkach.. ! a nie np. jak Milan i Werder tego samegoTharpenio pisze:Inter się strasznie kocha z tymi gościami od opon, nie ździwiłbym się jakby w przyszłym sezonie (08/09) sobie wkomponowali "Pirelli" w herb.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- blk01
- Juventino
Jak to nieRuTeK pisze:NieLukasz_JUVE pisze:Anglicy nie założyli przypadkiem MilanuCzarnyZkultury pisze:
bo Inter zalozyli anglicy..

co do koszulek Valencii- pomarańczowe ujdą, ale po kiego grzyba taki wielki kołnierz na domowych

- JaPs
- Juventino
blk01 pisze:Jak to nieRuTeK pisze:NieLukasz_JUVE pisze:
Anglicy nie założyli przypadkiem MilanuAnglik założył Milan, a część działaczy mianu (głównie włosi i szwajcarzy) założyli inter
Mi sie wydaje ze Milan zalozyli Niemcy. Poprostu gratulacje. Dwie "rzeczy" ktorych nienawidze najbardziej na swiecie. O Interze nie czytalem bo nie mam do nich szacunku ze wzgledow wiadomych. A ten krzyż to na droge bo poplynal na srodek tabeli.
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
O ile sie nie myle to Cruzeiro tez ma sponsora PirelliRuTeK pisze:A mi to imponuje, że już od wielu lat mają jednego sponsora na koszulkach.. ! a nie np. jak Milan i Werder tego samego

- blk01
- Juventino
z Niemcami wyskoczyłPsipaf pisze:blk01 pisze:Jak to nieRuTeK pisze:
NieAnglik założył Milan, a część działaczy mianu (głównie włosi i szwajcarzy) założyli inter
Mi sie wydaje ze Milan zalozyli Niemcy. Poprostu gratulacje. Dwie "rzeczy" ktorych nienawidze najbardziej na swiecie. O Interze nie czytalem bo nie mam do nich szacunku ze wzgledow wiadomych. A ten krzyż to na droge bo poplynal na srodek tabeli.

O Milanie
"Klub został utworzony 16 grudnia 1899 przez Herberta Kilpina, brytyjskiego imigranta. Pamiętając o swoich początkach, klub zachował w nazwie angielską nazwę miasta, zamiast włoskiej formy Milano."
O Interze
"Inter został założony dokładnie 9 marca 1908 roku przez grupę działaczy innego zespołu z Mediolanu – "Milan Cricket and Football Club", dzisiaj zwanego A.C. Milan. Tego dnia kilku włoskich i szwajcarskich przedstawicieli tej drużyny postanowiło podczas spotkania w restauracji zbuntować się przeciwko dominacji Włochów w ich zespole i złamać tą zasadę zakładając nowy, własny zespół, który nazwali Internazionale
- trz3pit
- Juventino
http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=10132
ja znalazłem cos takiego
ale nie wime czy to oficjalny projekt
ja znalazłem cos takiego
- Monte Cristo
- Juventino
Ten granatowy to jest wyjazdowy jak cos..trz3pit pisze:no mi tez sie podobaja te granatowe, ale pasy to w koncu nasze barwy!!
- Mortal Wombat
- Juventino
Wyjazdowa i Zapasowa całkiem fajne nie powiem 

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- MatPe
- Juventino
trz3pit pisze:http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=10132
ja znalazłem cos takiego
Pierwsza koszulka ładniej by się prezentowała, gdyby nie te czerwone wstawki :? Żółte wstawki jak zawsze ładnie komponują się w biało czarne pasy. A nowy pomysł ze zmienieniem tego, jest zły. W końcu drużyna musi się prezentować ładnie na boisku. Strój wyjazdowy i rezerwowy, bardzo mi sie podobają

- MrWlodek
- Juventino
RuTeK pisze:NieLukasz_JUVE pisze:Anglicy nie założyli przypadkiem MilanuCzarnyZkultury pisze:
bo Inter zalozyli anglicy..
Wikipedia pisze:Klub został utworzony 16 grudnia 1899 przez Herberta Kilpina, brytyjskiego imigranta. Pamiętając o swoich początkach, klub zachował w nazwie angielską nazwę miasta, zamiast włoskiej formy Milano.
To rozwiązuje wszelkie komplikacjeACMilan.pl pisze:Historia Milanu sięga jeszcze XIX wieku. Pod koniec roku 1899 kilku Anglików postanowiło założyć w Mediolanie klub sportowy. Jak postanowili tak zrobili. Milan Football And Cricket Club powstał 16-stego grudnia a jego pierwszym prezydentem został Alfred Edwards.