VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!
- -Lucas-
- Juventino
Przepraszam, że się wtrącam ale proponuje w temacie zaznaczyć, że są wolne komplety wtedy jest szansa sprawniejszego pozyskania chętnych tym bardziej, że wlepki wyszły bardzo fajnie 8)
EDiT:
@ Vieira - swoją działkę już zamówiłem, pozycja 21
EDiT:
@ Vieira - swoją działkę już zamówiłem, pozycja 21
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, 22:19 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vieira
- Juventino
Dobry pomysł -Lucas- a tak przy okazji moze wzioł bys 1 komplecik?? :-D
Napewno znajda sie chetni ( wydaje mi sie ze powinni sie o te vlepki " bić " sa zarabiste i chyba kazdy kibic Juve chcial by je posiadać)!!
Troche to dziwne pare kompletów a tak mało chetnych!!
Juventini do roboty a raczej do kupna............
Napewno znajda sie chetni ( wydaje mi sie ze powinni sie o te vlepki " bić " sa zarabiste i chyba kazdy kibic Juve chcial by je posiadać)!!
Troche to dziwne pare kompletów a tak mało chetnych!!
Juventini do roboty a raczej do kupna............

"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- JaPs
- Juventino
Nooo dobra to i ja sie skusze. Mialem urodzinki niedawno wiec za otrzymana gotowke juz zakupilem Juventus Kit Alternative (czyli ta czerwoną)
Teraz pora na vlepki
Wpiszcie mnie na liste 
P.S. Aha jakbyscie nie wpisali w temacie, ze jest jeszcze 6 kompletow to w ogole nie wiedzialbym, ze ktos cos sprzedaje. Brawo dla pomyslodawcy.

P.S. Aha jakbyscie nie wpisali w temacie, ze jest jeszcze 6 kompletow to w ogole nie wiedzialbym, ze ktos cos sprzedaje. Brawo dla pomyslodawcy.
- JuveFilip_8_
- Juventino
No to ja tez zamawiam
Jutro kaske wysylam 
Ktos moze z Bielska albo okolic tez juz zamowil??

Ktos moze z Bielska albo okolic tez juz zamowil??

- Dagmara
- Juventino
Zdaje mi się, że ten kibic Parmy był sfrustrowany wyglądem naszych vlepek aż do tego stopnia, że postarał się, aby nie doszło chociaż do drugiej tury. :lol: Bo dziwnym jest fakt, że 3 z wyżej wymienionych użytkowników zarejestrowała się 27 kwietnia i w avatarze ma herb Parmy. :o No ale mniejsza o to. Każdy ma swoje problemy.juverm pisze:Okazało się, że panowie Alex85, Dede#99, Reyy, Kita okazali się podszywaczami, albo innaczej "zwykłymi cio**mi".

Na szczęście zgłosiłam się wcześnie i już nie mogę się doczekać..

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Ja jako bidna studentka powiem tak... Jako, że prawie zbankrutowałam już na kserówkach, a mam okrutną chętkę na te vlepy, proponuję takie rozwiązanie
Widzę, że pomysłodawcy akcji "Vlepy" są z Katowic a ja tam jestem codziennie z racji studiów
więc, czy nie byłoby możliwości, żeby sie spiknąć gdzieś (patrz Teatr tudzież inne rozpoznawalne miejsce
) i wtedy bym Wam tą kasę ręczne podała
(odbiór może być w tem sam sposób) Zaoszczedziłabym sobie kase za przesyłkę i koperte a Wy mielibyście jedną kopertę mniej do wylizania
Co sądzicie 

- Mrówa
- Juventino
Wiem, bo Cię znamRadek_88 pisze:Skad wiesz, ze fajnie skoro ich jeszcze nie masz?Michał`fcj pisze:Mordy im obić to mało, buraki jedne...Jakbym dysponował kasa to z chęcią bym wziął więcej, ale niestety tak nie jest. Może chętni się znajdą bo vlepki wyszły naprawdę fajnie :!:
Zdjecia moglem sfalszowac.
![]()

PS. Parmezany pezzo di m***a :!: 8)

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Jeśli zostały to i ja się skuszę