Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2007, 01:14

Torino, Inter, Lazio, Fiorentina, Liverpool, Roma, Milan

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2007, 06:59

Bart pisze: No tak, bo każdy szanujący się kibic Juve musi wiedzieć że Inter to samo zło i jest za wszystko odpowiedzialny. Wcale nieprawda, że niektórzy sobie to ubzdurali i wszyscy ślepo za tym poszli, bo zawsze miło znaleźć sobie kozła ofiarnego.
Inter kozłem ofiarnym? ciekawe czego? Chyba Copa America jak cały skład się rozjezdża po Ameryce Łacińskiej :wink:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2007, 10:35

mati888 pisze:1. Liverpool - Heysel (czy jak to się pisze) - nie wybaczę...29 Juventinich...
Sprawdzil bys chociaz na goglach zamiast sie kompromitowac i denerwowac poczciwych kibicow..

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2007, 22:45

white_wolv pisze:
mati888 pisze:1. Liverpool - Heysel (czy jak to się pisze) - nie wybaczę...29 Juventinich...
Sprawdzil bys chociaz na goglach zamiast sie kompromitowac i denerwowac poczciwych kibicow..
A Ty zły modzie mógłbyś napisać jak było, że nie 29 a 39 choć niektóre źródła podają 38 a to dlatego że jeden kibic zmarł w szpitalu po 3 miesiącach w skutek obrażeń... Teraz nienawiść matiego888 jest pewnie z 10 razy większa :lol:

A zeby offtopoa nie było to napisze, że najbardziej nienawidze interu, później toro, liverpool, chelsea, i barca... No i bym zapomniał Calcio Caravaggese :lol:

Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2007, 23:22

1. Inter- tak właściwie to nie wiem czemu :lol:...wiele powodów za mało czasu aby wymieniać
2. Barcelona- bo jest przereklamowana, klub kibiców "sezonowych"

Jest tego więcej...ale te dwa kluby wyjątkowo i w takiej właśnie kolejnośći
A późńij to (kolejność przypadkowa) Roma , Liverpool, Torino, Real Madryt, ManUtd, Milan

Obrazek
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 15:52

1 Milan
2 Inter
3 Liverpool

Obrazek
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 16:06

white_wolv pisze:
miało być 39, Moderatorze :wink: znam tę liczbę na pamięć-po prostu zdarzają się czasem takie rzeczy,że nie trafi się palcem na dobry klawisz, a na klawisz sąsiadujący-rozumiem-Moderator może już nie przyjmować takich rzeczy do wiadomości...ja jestem jedynie zwykłym kibicem i popełniam błędy. Pozdrawiam...

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 16:20

Pozycja numer 1: Inter, ale to już od 13 lat, a nie od ostatniej afery bo miałem bardzo dobrego kumpla strasznie zapatrzonego w Inter, no i takie naturalne jest że od 13 lat jedziemy po sobie :P i to raczej wrodzona niechęć niż prawdziwa ;)

Pozycja numer 2: Real Madryt, tutaj może nie jest to jakaś nienawiść, lecz to co ten klub sobą prezentuje.. w sumie chodzi mi bardziej o poprzednie lata, no ale cóż uczuć nie zmienię

Pozycja numer 3: BVB Dortmund, za finał LM, nic pozatym po prostu ten finał najbardziej bolał..

gdzieś wceśniej wyłapałem, bardzo fajny koment. odnośnie Milanu, i fakt faktem ja też Milan szanuje strasznie za to jak promuje włoską piłkę, jest świetnym rywalem, i tak jak Juventus jest symbolem włoskiej piłki.. patrząć teraz: Maldini, Pirlo, Gattuso itd. Świetni piłkarze, od lat w Milanie, czy np. Inter może poszczycić się takimi zawodnikami? Milan szanuję za stabilność.

Co do tej całej nienawiści, to odp. na pytanie: wy tak szczerze ich nienawidzicie, cieszycie się z ich porażek itd?

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 16:54

Szczerze z całego serca nienawidzę tylko i wyłącznie Interu. Czuje do nich takie obrzydzenie, że za żadne skarby nie poprosił bym któregokolwiek z piłkarzy tego klubu o autograf gdybym miał okazje. :|
Nie przepadam jeszcze za Romą ze względu na Tottiego i kibiców, ale nienawiści do nich raczej nie czuje.

MSJ23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 17:10

Ja chciałem napisać, że nie cierpię drużyn z Anglii i Hiszpanii po prostu gardzę nimi. Cieszę się kiedy Milan czy nawet Inter ogrywa drużynę z tych krajów. Oddzielam Serie A od CL.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 17:33

Zdecydowanie INTER.Nienawidzę tego klubu za wszystko-dosłownie-długo by tu wymieniać.Nie mam zamiaru niczego zaznaczać,bo dostałbym bana...Zwyczajnie mówiąc zawsze byłem,jestem i będę nastawiony przeciwko temu zespołowi.Z zespołów spoza Włoch-nie darzę szacunkiem Liverpoolu,Chelsea oraz Barcelony i Realu.

fan_of_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2007, 18:46

Widze ze kazdy jakis zespol nienawidzi lub jescze gorsze rzeczy ;D

A ja poprostu nie zywie sympatia Interu za ta afere no i Roma (bo brat jej kibicuje) a tak naprawde to skupiam sie na kibicowaniu tylko i wylacznie Juve a reszta mnie nie obchodzi !!

ps . ofc jescze Kotwica Kolobrzeg nasza duma Pomorza;D

Bo JuVeNtUs ZnAcZy MłOdZiEż, A dO mŁoDyCh ŚwIaT nAlEży.........
Obrazek
bianconeristy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2007, 17:18

wrog numer 1 - INTER (kazdy wie o co chodzi)
ale wydaje mi sie ze polepszaja sie stosunki z Milanem, ostatni mecz byl na to dowodem (poza ty po aferze zapowiedzieli ze nie kupia zadnego zawodnika Juve, wczesniej pozyczyli Abbiatiego za friko? gdy Buffon zlapal kontuzje) wiec mysle ze Milan nie zasluguje zeby byc na czarnej liscie Juve

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2007, 17:27

Też Milan szanuję, ale nie o tym temat. Nienawidzę interu - za Calciapoli, za ryj Morattiego, który chce nasze tytuły, udając głuchoniemego i pokrzywdzonego przez Juve. Nie lubię też Barcy i Wisły, ale to temu, że kibice Barcelony śmiali się ze mnie jak Juve spadło do Serie B, a Wisły - bo lubię Legie.

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2007, 18:31

matekkuba pisze:Nie lubię też Barcy i Wisły, ale to temu, że kibice Barcelony śmiali się ze mnie jak Juve spadło do Serie B, a Wisły - bo lubię Legie.
Człowieku, temat jest "Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu" więc co ma do tego Wisła... :?: :angry:
Po za tym,widać słabo się znasz na piłce,bo dlaczego akurat Wisły? skoro Legia ma większą kose np z Lechem Poznań...Po prostu zazdrość, bo w sezonie 07/08 mistrza może mieć tylko WISŁA. Pozdrawiam

Obrazek
ODPOWIEDZ