Apelacja. Dziś poznamy decyzje.
- swiergot
- Juventino
(Na wszelki wypadek zastrzegam, że nie czytałem wcześniejszy postów.)
Skoro tak wierzysz tym ludziom, to zechciej sięgnąć do uzasadnienia wyroku, gdzie wyraźnie jest napisane, że został złamany tylko artykuł 1, a on nie ma nic wspólnego z oszustwem sportowym. Zapewne wierzysz też przewodniczącemu sądu apelacyjnego, a on powiedział, że sezon 2004/05 nie został sfałszowany. Czy to Ci wystarcza?klsmkr pisze:Zlamany zostal artykul 1 - ale czy macie dowody na to, ze nie doszlo do oszustwa sporotwego? Mozecie tego dowiesc na 100%? Ja nie. I dlatego wierze ludziom, ktorzy te sprawe badali.

- Asta#8
- Qualità Juventino
Sześciokrotny triumfator Pucharu Europy, wykluczony z rozgrywek LM przez wyrok trybunału sportowego w sprawie afery z ustawianiem meczów Serie A, zagra w trzeciej fazie kwalifikacji do Ligi Mistrzów z irlandzkim Cork City lub serbską Crveną Zvezdą Belgrad
Komisja ds. nadzwyczajnych UEFA przyznała, że pozwolenie "nie zostało przyznane z pełnym przekonaniem". Europejska federacja stwierdziła, iż została zmuszona zezwolić mediolańskiemu zespołowi na grę w 3. rundzie kwalifikacyjnej po wysłuchaniu zeznań graczy, członków włoskiej federacji i inspektora dyscyplinarnego UEFA.
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65057,3523705.html
To juz jest przesada.
Dla Milanu w tej całej aferze nie ma ŻADNEJ kary! :doh: Jeszcze tylko Zlatan i Buffon do Milanu i będzie już zupełnie super... 
Komisja ds. nadzwyczajnych UEFA przyznała, że pozwolenie "nie zostało przyznane z pełnym przekonaniem". Europejska federacja stwierdziła, iż została zmuszona zezwolić mediolańskiemu zespołowi na grę w 3. rundzie kwalifikacyjnej po wysłuchaniu zeznań graczy, członków włoskiej federacji i inspektora dyscyplinarnego UEFA.
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65057,3523705.html
To juz jest przesada.

- Kuben
- Juventino
Jak to zmuszona... to niech Nasi tesh zaczna narzekac ze chca grac w Serie A i w LM moze UEFA cos zdziala... To wszystko jest chore... 

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Drabik
- Juventino
No niestety[RA]MACIUS pisze:Jak to zmuszona... to niech Nasi tesh zaczna narzekac ze chca grac w Serie A i w LM moze UEFA cos zdziala... To wszystko jest chore...

Głupie Mediolańskie *****

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
www.sokker.org - najlepszy menager online
- lukas1985
- Juventino
kurde Juve w Serie B
dotknęło to tylko piłkarzy i kibiców, jednak Ci drudzy nigdy nie opuszczą klubu... Juve należy się Serie A i te 2 tytuły które zdobyli na murawie nie przez telefon... cała sytuacja jest chora...
ZERO DOWODÓW = NAJWYŻSZA KARA (dlaczego? nacisk mediów, całego piłkarskiego świata?)

ZERO DOWODÓW = NAJWYŻSZA KARA (dlaczego? nacisk mediów, całego piłkarskiego świata?)

- Waldini
- Interista
O jakiej apelacji ty mowisz? Apelacja juz byla i gracie w serie B z 17 pkt na minusie. Czy zauwazyles, ze prasa wloska rozpisuje sie teraz o czyms takim jak apelacja ?? Nikt o tym nie pisze, bo nic takiego nie ma. Wasi dzialacze motaja sie straszac sadami cywilnymi, ale trzeba byc naiwnym myslac, ze przywroca was do Serie A. Gdybyscie mieli chociaz cien szansy na unikniecie degradacji, to nie odchodziliby od was zawodnicy. Ci co odeszli doskonale zdaja sobie sprawe, ze to koniec. Zaakceptujcie w koncu wyrok na was wydany. Pretensje miejcie do oprycha Moggiego, ktory was wpakowal w to bagno. Poczytajcie sobie jeszcze raz jego rozmowy i przyznajcie, ze to co sie u was dzialo to kryminal. Jedyna dla was szansa na powrot do elity to skuteczna gra w serie B i awans. Innego wyjscia nie ma.Sapo_JuveFan pisze:wiec jaki jest wynik tej apelacji? bo ja o niczym nie slyszalem
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- swiergot
- Juventino
Na szczęście nie Ty o tym decydujesz. W tej chwili naszą apelację rozpatruje CONI. Jeżeli to nie pomoże, to apelacja zostanie złożona do TAR, a potem może jeszcze do TAS. Może liga zacznie się w grudniu, może nawet włoskie kluby będą wykluczone z Ligi Mistrzów, ale w końcu znajdziemy sprawiedliwość.Waldini pisze:O jakiej apelacji ty mowisz? Apelacja juz byla i gracie w serie B z 17 pkt na minusie.
Fakt, może to naiwne wierzyć w sprawiedliwość względem Juve we Włoszech.Waldini pisze:trzeba byc naiwnym myslac, ze przywroca was do Serie A.
Kryminał to jest to co wygadujesz, podobnie jak inni którzy nie mają pojęcia o sprawie.Waldini pisze:Poczytajcie sobie jeszcze raz jego rozmowy i przyznajcie, ze to co sie u was dzialo to kryminal.

- Medi
- Qualità Juventino
Pozwól , że sami zadecydujemy co zaakceptować a co nie. Jedyna rzecz jakiej na pewno nie zaakceptujemy to Twojego wymądrzania sie na naszym forum.Waldini pisze:O jakiej apelacji ty mowisz? Apelacja juz byla i gracie w serie B z 17 pkt na minusie. Czy zauwazyles, ze prasa wloska rozpisuje sie teraz o czyms takim jak apelacja ?? Nikt o tym nie pisze, bo nic takiego nie ma. Wasi dzialacze motaja sie straszac sadami cywilnymi, ale trzeba byc naiwnym myslac, ze przywroca was do Serie A. Gdybyscie mieli chociaz cien szansy na unikniecie degradacji, to nie odchodziliby od was zawodnicy. Ci co odeszli doskonale zdaja sobie sprawe, ze to koniec. Zaakceptujcie w koncu wyrok na was wydany. Pretensje miejcie do oprycha Moggiego, ktory was wpakowal w to bagno. Poczytajcie sobie jeszcze raz jego rozmowy i przyznajcie, ze to co sie u was dzialo to kryminal. Jedyna dla was szansa na powrot do elity to skuteczna gra w serie B i awans. Innego wyjscia nie ma.Sapo_JuveFan pisze:wiec jaki jest wynik tej apelacji? bo ja o niczym nie slyszalem
Kryminał to jest to co się dzieje teraz w federacji, dzięki niejakiemu interiście. I nie wyskakuj mi tutaj z rozmowami telefonicznymi, bo skoro powiedziano, że nie było żadnego przestępstwa to możesz je sobie gdzieś wsadzić.
- Medi
- Qualità Juventino
Juventus nie był sądzony przez interistów, a na niesprawiedliwy wyrok miało wpływ wiele różnych czynników.Lord_ Juve pisze:A jak pisalem, ze Juventus jest sadzony przez interenistow, ze nie mam mowy o sprawiedliwym wyroku to dostalo mi sie od white_wolv'a...
- klsmkr
- Interista
Trzeba bylo wypisac nazwiska tych kibicow Interu, ktorzy sadzili JuventusLord_ Juve pisze:A jak pisalem, ze Juventus jest sadzony przez interenistow, ze nie mam mowy o sprawiedliwym wyroku to dostalo mi sie od white_wolv'a...
A ja jeszcze spytam sie o Rossiego, bo kiedys mieliscie pretensje o ograniczenia dotyczace instancji odwolawczych. Jakie jego konkretne decyzje wplynely na niesprawiedliwy wyrok?
- Waldini
- Interista
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Liga zacznie sie w grudniu?? :rotfl: Jaaasneee, wszyscy bede czekali na to az wasi adwokaci zapluja sie na smierc broniac wasz klub. Polozyles mnie na lopatki tym tekstem :rotfl:swiergot pisze:
Na szczęście nie Ty o tym decydujesz. W tej chwili naszą apelację rozpatruje CONI. Jeżeli to nie pomoże, to apelacja zostanie złożona do TAR, a potem może jeszcze do TAS. Może liga zacznie się w grudniu, może nawet włoskie kluby będą wykluczone z Ligi Mistrzów, ale w końcu znajdziemy sprawiedliwość.
To serie A znalazla sprawiedliwosc, spuszczajac was do serie B. Oszusci powinni placic za swoje grzechy. Oprych Moggi w pocie czola staral sie o przychylnych sedziow dla was to wasi pilkarze teraz w pocie czola beda zasuwac w serie B aby przypadkiem nie osunac sie jeszcze nizej.
Ps. W tym miejscu zwracam sie do osob, ktore maja jeszcze zamiar mnie obrazac na gg. Dzis zablokowalem juz 4 "kibica" Juventusu, ktory w wulgarny i prostacki sposob odzywal sie do mnie. Jezeli jest tu ktos kto ma w planie pisac w ten sposob do mnie, to niech lepiej sobie da spokoj od razu, bo dostanie blocka. Ja z niewychowanymi chamami nie dyskutuje.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

- swiergot
- Juventino
Wielka szkoda że się podniosłeś i tu wróciłeś.Waldini pisze:Polozyles mnie na lopatki tym tekstem :rotfl:
Kiedy Inter zapłaci za tę wajchę ze sprzedażą praw do wizerunku i kilkudziesięcioma milionami euro?Waldini pisze:Oszusci powinni placic za swoje grzechy.
Masz na to jakieś dowody?Waldini pisze:Oprych Moggi w pocie czola staral sie o przychylnych sedziow dla was