Polska I Liga. Orange Ekstraklasa 2006/2007
- charles
- Juventino
własnieby grac w LM nie nazlezy sie osłabiac a wrecz przeciwnie solidnie wzmocnić!! chocby powalczyc w eliminacjach czy potem PU co jednak Polskim klubom nie wychodzi!! ale nadeszła era nowych czesto bogatych i solidnie prowadzonych zespołow JAk GKS Zagłebie czy KOrona wiec kto wie moze cos w Europie zdziałaja!!
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- charles
- Juventino
Legia przegrała!! niestety pewnie dla wielu fanow tej ekipy jakich mam na JP!! byłem dzis na meczu Groclinu gdzie miejscowi znow zresmiowali z Crakowia niestety!! ale mecz ciekawy zywy!! a najwieksze brawa gdy spiker podał wynik meczu z Zabrza!! ale co tam Legia ciagle mistrzem:D:D mecz wisły lechem podobno nudny a wisełka 3 raz bez gola:D Korona wymeczzyła 2:1 nad brazylia !! Piłkarze juz chyba zyli swiatami zamiast grac Piłke !!:D
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Tomasz.
- Juventino
Legia w tej rundzie to jakieś totalne dno, Wdowczyk chyba niebawem poleci. Przyznaję rację Tomaszowi Hajto, który powiedział, żę jak na takie transfery, budżet, Legia powinna bezproblemowo zdobyć mistrza. Tymczasem o ile się nie mylę, w 5 kolejkach zdobyła tylko 1 punkt!
Widzew 3 punkty, walkower. Niby punkty cieszą, ale szkoda, że meczu nie szło obejrzeć, bo Arka w tej chwili naprawdę jest w ciężkiej sytuacji i to Widzew byłby zdecydowanym faworytem.
Widzew 3 punkty, walkower. Niby punkty cieszą, ale szkoda, że meczu nie szło obejrzeć, bo Arka w tej chwili naprawdę jest w ciężkiej sytuacji i to Widzew byłby zdecydowanym faworytem.
- karol_1991
- Juventino
No to co powiecie o dzisiejszych karach? Wg. mnie nie sprawiedliwe jest to, że Widzew dostał pkt. za darmo, a inne kluby będą musiały o nie walczyć na boisku. Powinny być wszystkie mecze z Arką i Łęczną zweryfikowane na 3-0.
Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
- LBaLin
- Juventino
Przepisy tak mowia. Zreszta co za roznica skoro i tak ostatniemu zespolowi w lidze grozi tylko baraz... a Widzew o nic nie gra...karol_1991 pisze:No to co powiecie o dzisiejszych karach? Wg. mnie nie sprawiedliwe jest to, że Widzew dostał pkt. za darmo, a inne kluby będą musiały o nie walczyć na boisku. Powinny być wszystkie mecze z Arką i Łęczną zweryfikowane na 3-0.

- Kame1988_Kornel
- Juventino
Gra, gra i to o utrzymanieLBaLin pisze:a Widzew o nic nie gra...karol_1991 pisze:No to co powiecie o dzisiejszych karach? Wg. mnie nie sprawiedliwe jest to, że Widzew dostał pkt. za darmo, a inne kluby będą musiały o nie walczyć na boisku. Powinny być wszystkie mecze z Arką i Łęczną zweryfikowane na 3-0..

Bo Wisła Płock obecnie gra o niebo lepiej od w/w dwójki...

- LBaLin
- Juventino
I rozpoczela sie 21 kolejka z odwieszonymi zespolami ktore i tak spadly i nie graja o nic... Oprocz szacunku kibicow
Moje typy:
Zagłębie Lubin - ŁKS Łódź X
Lech Poznań - Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 1X
Odra Wodzisław - Górnik Zabrze 1X
Legia Warszawa - Arka Gdynia 1
Widzew Łódź - Wisła Płock X
Górnik Łęczna - Korona Kielce X2
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1X
Cracovia Kraków - GKS Bełchatów 1X

Moje typy:
Zagłębie Lubin - ŁKS Łódź X

Lech Poznań - Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 1X
Odra Wodzisław - Górnik Zabrze 1X
Legia Warszawa - Arka Gdynia 1
Widzew Łódź - Wisła Płock X
Górnik Łęczna - Korona Kielce X2
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1X
Cracovia Kraków - GKS Bełchatów 1X
- Kame1988_Kornel
- Juventino
I że tak powiem trafiłeś w 100% :!:LBaLin pisze:I rozpoczela sie 21 kolejka z odwieszonymi zespolami ktore i tak spadly i nie graja o nic... Oprocz szacunku kibicow![]()
Moje typy:
Zagłębie Lubin - ŁKS Łódź X![]()

A co do samego meczu, to widać było inny ŁKS w meczu z Legią a inny w meczu z Zagłębiem. Miła niespodzianka i 1 punkt jedzie do Łodzi :!:

- Vincitore
- Juventino
Korzystny wynik dla ŁKSu, dla Zagłębia nie bardzo, nie mogą pozwalać sobie na strate punktów, tymbardziej u siebie jeżeli jeszcze realnie myślą o mistrzostwie kraju, tak to muszą liczyć na Cracovie że pokona Bełchatów. Misio Chałbiński strzelił wkońcu swoją upragnioną bramkę i wysunął się na prowadzenie w tabeli strzelców, jest samotnym liderem bo wiadomo że Chmiest i Matusiak go nie przegonią, ma trzy gole przewagi nad Arifovićem, Dziedzicem i Reissem. Zobaczymy może teraz przestanie się sępić;). Wisła ma ciężki mecz z Szczecinie z Pogonią, dziesięć punktów straty do Bełchatowa przy obecnej formie to niebo a ziemia i praktycznie szans na mistrzostwo nie ma, szkoda tych głupich remisów, może teraz byłyby całkiem realne szanse na mistrzostwo. Ciekawe jak sobie Legia bez Wdowca poradzi, niby lepiej późno niż wcale, ale taka zmiana trenera nie wyjdzie na dobre jeszcze obecnym Mistrzom Polski, bo wiadomo że potrzeba trochę czasu, a Zielu nowy-stary trener raczej nic nie wyczaruje z niczego, chociaż zwycięstwo z Arką jest raczej musem.
- Dominik10
- Juventino
Wedlug mnie bardzo ciekawie w tej kolejce zapowiada sie mecz Pogoni
Szczecin ktora zagra z Wisla Kraków. Obie druzyny sa w kryzysie. Pogon walczy o utrzymanie i powinna zdobyc punkty ale Wisła tez musi zaczac
wreszcie grac bo miejsca premiowaneeuropejskimi pucharami bardzo szybko sie oddalaja. Ja jednak obstawiam ze wygra Wisła Kraków.
Ale Pogon napewno nie podda sie bez walki.
Szczecin ktora zagra z Wisla Kraków. Obie druzyny sa w kryzysie. Pogon walczy o utrzymanie i powinna zdobyc punkty ale Wisła tez musi zaczac
wreszcie grac bo miejsca premiowaneeuropejskimi pucharami bardzo szybko sie oddalaja. Ja jednak obstawiam ze wygra Wisła Kraków.
Ale Pogon napewno nie podda sie bez walki.
- LBaLin
- Juventino
Zakonczyla sie wlasnie bardzo ciekawa kolejka. Wisla nie podolala Pogoni tylko remisujac , GKS przegrywa z Cracovia , Zaglebie z Lks , Lech z Groclinem remisuja. Planowo wygrywaja ze spadkowiczami Legia i Korona. To wszystko powoduje ze wciaz bedzie sie toczyla ciekawa walka do konca o mistrza i puchary...
- valsir
- Juventino
Weekend ledwo się skończył a tu już jutro pierwse mecze nastepnej kolejki, podsumowując kolejkę ułożyła się ona bardzo dobrze dla Legii oraz Korony które wygrały swoje mecze i zaczęły nadganiać. Jedyne niespodzianki to przegrana GKS-u oraz remis Wisły z Pogonią , Wiślacy już kolejny raz ratują się w ostatnich minutach meczu .
Lech Poznań - Pogoń Szczecin 1X
Wisła Kraków - Górnik Łęczna tutaj nie będę strzelał
Korona Kielce - Widzew Łódź 1
Wisła Płock - Legia Warszawa 2
Arka Gdynia - Odra Wodzisław Śląski 2
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin X2
Łódzki KS - Cracovia X2
GKS Bełchatów - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski tutaj nie będę strzelał
Lech Poznań - Pogoń Szczecin 1X
Wisła Kraków - Górnik Łęczna tutaj nie będę strzelał

Korona Kielce - Widzew Łódź 1
Wisła Płock - Legia Warszawa 2
Arka Gdynia - Odra Wodzisław Śląski 2
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin X2
Łódzki KS - Cracovia X2
GKS Bełchatów - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski tutaj nie będę strzelał

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)