Juventus Stadium
- stahoo
- Juventino
Wiesz, jakby sie dogłebnie temu zdaniu przyjzec, to cos w tym jestAbdul_BN.pl pisze:Takie idiotyzmy to czasem nie wiadomo nawet jak komentować...mam gdzieś jak się będzie nazywał nasz stadion, najważniejsze, żeby spełniał wszelkie wymogi bezpieczeństwa

- Brutalo
- Juventino
Ale mi chodzi o to, żeby Fiat wystartował po prostu do "przetargu" na przejęcie SAMEJ nazwy (bo pewnie tak to działa) na takich samych zasadach jak np. w.w Pirelli(...),ogłoszonego zapewne przez SportFive, a nie sponsorował budowę stadionu.stahoo pisze:Pytanie w jakim celu? Gdyby tak chciał zrobic to SportFive nie byłaby chyba potrzebna w tej inwestycji. po prostu Fiat by nam zasponsorował większość stadionu. No a że nic o tym nie było mówione, a sam Fiat pewnie też nie pali sie do tego (ciekawe czemu?bloktorun pisze:Osobiście tak sobie... marzyłem, że może Fiat by się jakoś dogadał ze Sport Five :roll:i pozostał przy Agnelli... to by było the best...
) to nazwe kupi jakas firma. Byle nie Pirelli
:C
- Drugo ufficialmente
- Juventino
- mati888
- Juventino
kurcze, tyle wspomnień, tyle akcji, tyle meczy, tyle goli, tyle ważnych zwycięstw a tu wjeżdżają sobie koparki i to wszystko niszczą
niesamowicie głupio się czuję...że ten namacalny dowód triumfów tak po prostu ma zniknąć, a w jego miejsce ma powstać jakieś "Stadio coś tam", bo SportFive sprzeda takiemu komuś nazwę...Delle Alpi, to Delle Alpi-uwielbiałem ten stadion...no-ale mam nadzieję,ze ten nowy obiekt będzie mi przypominał jeszcze więcej pięknych akcji, meczy, goli i zwycięstw...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Polecam galerię, zwlaszcza to zdjecie http://sport.alice.it/calcio/foto/stadi ... 69261.html te charakterystyczne promienie słoneczne, jakby zwiastowały to wszystko... nie wiem jak wam, ale jak ja oglądam te fotki, to serducho jednak pęka... tyle wspmnień, tyle sukcesów, każdy z nas się ,,wychował'' jako kibic na Alpejskim... dzięki Bogu, że zdążyłem na nim być. Ale cóż, coś się kończy by coś mogło się zacząć.

- Bobeknaklo
- Juventino
Ma ktoś jakieś nowe ciekawe fotki? Trzeba nadzorować rozbiórkę..
- peste
- Juventino
tutaj macie link http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 82&page=16 mysle ze najbardziej aktualne informacje
praca idzie calkiem szybko... i mam nadzieje, ze nie zwolnia :twisted:

praca idzie calkiem szybko... i mam nadzieje, ze nie zwolnia :twisted:
- Domel
- Juventino
Może nazwa się zmieni ale i tak dla mnie to będzie Delle Alpi. Kibic swoje wie.
A co do rozbiórki. Mogli pójść śladem Arsenalu i wystawić do kupna dla kibiców części stadionu (a to grządke murawy, a to krzesełko ;p)
A co do rozbiórki. Mogli pójść śladem Arsenalu i wystawić do kupna dla kibiców części stadionu (a to grządke murawy, a to krzesełko ;p)
heheVergil pisze:Niech DP usiądzie na każdym z krzesełek i na eBay
W którym roku prace nad stadionem mają być ukończone?
Te porównanie do polski trafne, tam nie ma tak że stoi 5 a jeden robi...

- pan Zambrotta
- Juventino
Co się tak dziwicie? Nigdy nie pracowaliście dorywczo na budowie?^FAZZI^ pisze:heheVergil pisze:Niech DP usiądzie na każdym z krzesełek i na eBay
Te porównanie do polski trafne, tam nie ma tak że stoi 5 a jeden robi...u mnie na osiedlu koncza budowac boisko ( orlik ) i dokladnie tak bylo
stali w kilku popierani o lopaty i se gadali
nie moglem uwierzyc jak tak obserwowalem ich prace
to jest bardzo specyficzna praca...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No popatrz. Szok! Przecież powinni zapieprzać bez przerwy po 12 godzin tak żeby po dniówce nie wiedzieli jak mają na imię! =)^FAZZI^ pisze:heheVergil pisze:Niech DP usiądzie na każdym z krzesełek i na eBay
Te porównanie do polski trafne, tam nie ma tak że stoi 5 a jeden robi...u mnie na osiedlu koncza budowac boisko ( orlik ) i dokladnie tak bylo
stali w kilku popierani o lopaty i se gadali
![]()