Nowe koszulki Juve
- Przemo90
- Juventino
Szkoda, tamte byly fajne z logiem Sky Sport. Czasem zastanawiam sie dlaczego nie podpiszemy dlugoterminowej lukratywnej oferty tak jak Manchester czy Real tylko co sezon zmienia nam sie logo, Fajne kiedys bylo logo Sony, teraz zadne mi sie niepodoba, nawet ten Tamoil - niby duzo kasy daja ale jest jakies takie dziwne i wyglada tandetnie.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- karpiu
- Juventino
mom zdanie czerowne koszulki to nie wypal
kompletnie mi sie nie podobaja
najfajniesze byly te biale
no ale to to tylko koszulki wazne kto w nich gra a beda grali sami juventino wiec musi byc dobrze
FORZA JUVE FORZA WIDZEW

FORZA JUVE FORZA WIDZEW
- Wojtom
- Juventino
Osobiście podobają mi się wszystkie nowe koszulki Juventusu. Jak narazie zakupiłem sobie dwie oryginalne: domową - biało-czarną i wyjazdową - czerwoną. W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach i filmach. Równie dobrze prezentuje się koszulka bramkarzy (jeden rękaw czerwony, drugi zielony, środek biały). Jedyny element, który mogłby ulec zmianie to logo Tamoil, które nie jest niestety zbyt piękne, ale za to przychodzą z niego piękne pieniądze, więc za dużych pretensji mieć nie można 
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- GiGi_mati
- Juventino
Wolałem koszulki Juve z poprzedniego sezonu, kiedy miały szerokie biało-czarne pasy, ale ogólnie te nowe koszulki mogą być. Podobają mi się na nich wykończenia, takie jak "niby skrzydełka" pod herbem Juventusu, czy włoska flaga z tyłu koszulki, "na karku". Ogolnie mi sie nie podoba tylko jedna rzecz, mianowicie, że co do wyglądu koszulek najwięcej ma do powiedzenia ich producent, w tym wypadku firma NIKE. Chodzi mi o to, że wszystkie zespoły mają ten sam szablon koszulek na sezon, np. w zeszłym seonie pasy na koszulkach Juve,czy Barcy były grube, dziś są cienkie.
To by było na tyle.
- DamKam
- Juventino
Wlasnie kupilem sobie oryginalna (domowa) koszulke Juve (w GO Sporcie w Katowicach) i odnioslem podobne wrazenie, choc moze jest to spowodowane ogromna radoscia z racji posiadaniem takiej koszulkiWojtom pisze:W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach i filmach.

Mam jednak taki maly problem: mianowicie, ku mojemu zdziwieniu znaczek Scudetto byl osobno wlozony do malej torebeczki przypietej do koszulki (obok wszystkich metek) i jest instrukcja obslugi jak to wprasowac... ale do dzisiaj nie wiem czy probowac to zrobic, boje sie ze jeszcze moge zniszczyc sobie koszulke, albo ze po praniu odejdzie mi ten znak, nie wiem co z tym zrobic

- Gibon
- Juventino
Tak, pisałem o tym nawet bodajże w tym temacie. Od kąd sięgam pamięcią, to zarówno Kappa jak i Nike herb Włoch dodawała osobno do wprasowania. M.in. dzięki temu można poznać oryginał. Stosując się do zawartej tam instrukcji, możesz być pewień, że koszulce nic się nie stanie, a herb prawdopodbnie będzie stanowił już stały element koszulki. W przeciwnym razie masz prawo zwrócić się z reklamacją do sklepu. Pozdrawiam.Czy ktos z Was tez sie z takim czyms spotkal Question
- Dionizos
- Juventino
Przy okazji kazdej oryginalnej koszulki mistrzowskiej, nie wazne jakiegos zespolu i przez jaka firme koszulka jest produkowana, ten znaczek jest dodawany osobno...Par00wa pisze:Tak, pisałem o tym nawet bodajże w tym temacie. Od kąd sięgam pamięcią, to zarówno Kappa jak i Nike herb Włoch dodawała osobno do wprasowania. M.in. dzięki temu można poznać oryginał. Stosując się do zawartej tam instrukcji, możesz być pewień, że koszulce nic się nie stanie, a herb prawdopodbnie będzie stanowił już stały element koszulki. W przeciwnym razie masz prawo zwrócić się z reklamacją do sklepu. Pozdrawiam.
- Gibon
- Juventino
Czyżbyś sugerował, że wszystkie koszulki Lotto z sezonu 02/03 nie są oryginalne?Dionizos pisze:Przy okazji kazdej oryginalnej koszulki mistrzowskiej, nie wazne jakiegos zespolu i przez jaka firme koszulka jest produkowana, ten znaczek jest dodawany osobno...Par00wa pisze:Tak, pisałem o tym nawet bodajże w tym temacie. Od kąd sięgam pamięcią, to zarówno Kappa jak i Nike herb Włoch dodawała osobno do wprasowania. M.in. dzięki temu można poznać oryginał. Stosując się do zawartej tam instrukcji, możesz być pewień, że koszulce nic się nie stanie, a herb prawdopodbnie będzie stanowił już stały element koszulki. W przeciwnym razie masz prawo zwrócić się z reklamacją do sklepu. Pozdrawiam.
- Dionizos
- Juventino