Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2005, 16:30

Szkoda, tamte byly fajne z logiem Sky Sport. Czasem zastanawiam sie dlaczego nie podpiszemy dlugoterminowej lukratywnej oferty tak jak Manchester czy Real tylko co sezon zmienia nam sie logo, Fajne kiedys bylo logo Sony, teraz zadne mi sie niepodoba, nawet ten Tamoil - niby duzo kasy daja ale jest jakies takie dziwne i wyglada tandetnie.

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2005, 15:16

te nowe koszulki są fajne...szczególnie te czerwone...na szczeście Juve nie bedzie już musiało grać w tych różowych :? choć szkoda że nie bedzie niebieskich z napisaem sky sport

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2005, 23:15

witam :) mam pytanko. wie ktos moze gdzie w warszawie mozna kupic oryginalne koszulki na nadchodzacy sezon?? bylbym wdzieczny gdybyscie podali jakis adres... :) z juvestore.com troche za drogo wychodzi :angry: :(

z gory dziekuje :dance:

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2005, 23:49

Ja mam do sprzedania oryginalna koszulkie nike (sky sport) z tamtego sezonu jesli jest ktos chetny niech pisze na gg 7259335

rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 07:02

A jakie inne drużyny mają nowe koszulki na ten sezon?

P.S: potrzebuje zdjęcie trzeciej koszulki Juve

FORZA ITALIA
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 10:07

mom zdanie czerowne koszulki to nie wypal :( kompletnie mi sie nie podobaja :( najfajniesze byly te biale :) no ale to to tylko koszulki wazne kto w nich gra a beda grali sami juventino wiec musi byc dobrze :D

FORZA JUVE FORZA WIDZEW

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 13:21

Osobiście podobają mi się wszystkie nowe koszulki Juventusu. Jak narazie zakupiłem sobie dwie oryginalne: domową - biało-czarną i wyjazdową - czerwoną. W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach i filmach. Równie dobrze prezentuje się koszulka bramkarzy (jeden rękaw czerwony, drugi zielony, środek biały). Jedyny element, który mogłby ulec zmianie to logo Tamoil, które nie jest niestety zbyt piękne, ale za to przychodzą z niego piękne pieniądze, więc za dużych pretensji mieć nie można :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
GiGi_mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 12:29

Wolałem koszulki Juve z poprzedniego sezonu, kiedy miały szerokie biało-czarne pasy, ale ogólnie te nowe koszulki mogą być. Podobają mi się na nich wykończenia, takie jak "niby skrzydełka" pod herbem Juventusu, czy włoska flaga z tyłu koszulki, "na karku". Ogolnie mi sie nie podoba tylko jedna rzecz, mianowicie, że co do wyglądu koszulek najwięcej ma do powiedzenia ich producent, w tym wypadku firma NIKE. Chodzi mi o to, że wszystkie zespoły mają ten sam szablon koszulek na sezon, np. w zeszłym seonie pasy na koszulkach Juve,czy Barcy były grube, dziś są cienkie.

To by było na tyle.
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 13:52

Wojtom pisze:W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach i filmach.
Wlasnie kupilem sobie oryginalna (domowa) koszulke Juve (w GO Sporcie w Katowicach) i odnioslem podobne wrazenie, choc moze jest to spowodowane ogromna radoscia z racji posiadaniem takiej koszulki :D Naturalnie jestem z niej bardzo zadowolony :happy:

Mam jednak taki maly problem: mianowicie, ku mojemu zdziwieniu znaczek Scudetto byl osobno wlozony do malej torebeczki przypietej do koszulki (obok wszystkich metek) i jest instrukcja obslugi jak to wprasowac... ale do dzisiaj nie wiem czy probowac to zrobic, boje sie ze jeszcze moge zniszczyc sobie koszulke, albo ze po praniu odejdzie mi ten znak, nie wiem co z tym zrobic :think: Moze zostawic tak jak jest... tylko ze nie bede mial "odznaki Mistrzostwa". Czy ktos z Was tez sie z takim czyms spotkal :?:

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 14:24

Czy ktos z Was tez sie z takim czyms spotkal Question
Tak, pisałem o tym nawet bodajże w tym temacie. Od kąd sięgam pamięcią, to zarówno Kappa jak i Nike herb Włoch dodawała osobno do wprasowania. M.in. dzięki temu można poznać oryginał. Stosując się do zawartej tam instrukcji, możesz być pewień, że koszulce nic się nie stanie, a herb prawdopodbnie będzie stanowił już stały element koszulki. W przeciwnym razie masz prawo zwrócić się z reklamacją do sklepu. Pozdrawiam.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 15:46

Par00wa pisze:Tak, pisałem o tym nawet bodajże w tym temacie. Od kąd sięgam pamięcią, to zarówno Kappa jak i Nike herb Włoch dodawała osobno do wprasowania. M.in. dzięki temu można poznać oryginał. Stosując się do zawartej tam instrukcji, możesz być pewień, że koszulce nic się nie stanie, a herb prawdopodbnie będzie stanowił już stały element koszulki. W przeciwnym razie masz prawo zwrócić się z reklamacją do sklepu. Pozdrawiam.
Przy okazji kazdej oryginalnej koszulki mistrzowskiej, nie wazne jakiegos zespolu i przez jaka firme koszulka jest produkowana, ten znaczek jest dodawany osobno...

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 16:55

Dionizos pisze:
Par00wa pisze:Tak, pisałem o tym nawet bodajże w tym temacie. Od kąd sięgam pamięcią, to zarówno Kappa jak i Nike herb Włoch dodawała osobno do wprasowania. M.in. dzięki temu można poznać oryginał. Stosując się do zawartej tam instrukcji, możesz być pewień, że koszulce nic się nie stanie, a herb prawdopodbnie będzie stanowił już stały element koszulki. W przeciwnym razie masz prawo zwrócić się z reklamacją do sklepu. Pozdrawiam.
Przy okazji kazdej oryginalnej koszulki mistrzowskiej, nie wazne jakiegos zespolu i przez jaka firme koszulka jest produkowana, ten znaczek jest dodawany osobno...
Czyżbyś sugerował, że wszystkie koszulki Lotto z sezonu 02/03 nie są oryginalne?

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 17:12

Nie wiem jak bylo z koszulkami Lotto, ale znaczek powinien byc osobno...

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 17:40

Widzisz, a ja wiem, jak było, bo ją sam kupowałem i wg mojego matematycznego rozumowania wyjątek obala regułę. Pozdrawiam.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 18:31

Obrazek
Na tym zdjeciu widac znaczki scudetto. Moze to swiadczyc o tym, ze znaczki powinny byc osobno. Zreszta nie wiem o co my sie klocimy...
Mam oczywiscie nadzieje, ze wszyscy wiecie kim byl ten pan na zdjeciu...

ODPOWIEDZ