Mercato (LATO 2017)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Bajka. Facet obstawia dwie pozycje i daje więcej w aspekcie fizycznym niż Tolisso.ozob pisze:Agresti twierdzi, ze Monaco chce €40 mln za Fabinho i Juve wyraza zainteresowanie.
Keita, Schick, Costa, Fabinho/Savic, De Sciglio :shock:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Monchi to potwór, paru asów do Sevilli sprowadził. Jeśli dobrze pamiętam także Alvesa. Ale Beppe wie co robić.RICTOR pisze:Sky podało, że Monchi spotkał się z agentami Schicka. My dalej jesteśmy na prowadzeniu, ale chętnych na Czecha widać nie brakuje.

- szymken
- Juventino
No Monchi miał tego trochę...
http://www.squawka.com/news/13-players- ... ons/683279
Kurczę Fabinho ma 23 lata, nawet nie myślałem, że jest taki młody. Fajny kierunek, do tego Tielemansa już sobie zapewnili, więc może i ktoś odejdzie z pomocy Monaco. Niemniej z plotek to ja nie wiem, kto by tam miał grać w przyszłym roku, bo pół składu rozkupione może być.
http://www.squawka.com/news/13-players- ... ons/683279
Kurczę Fabinho ma 23 lata, nawet nie myślałem, że jest taki młody. Fajny kierunek, do tego Tielemansa już sobie zapewnili, więc może i ktoś odejdzie z pomocy Monaco. Niemniej z plotek to ja nie wiem, kto by tam miał grać w przyszłym roku, bo pół składu rozkupione może być.

- CzeczenCZN
- Juventino
Hmmmmmm. Jakby nie patrzeć, wszyscy bardzo młodzi. Nie wierzę że nie przyjdzie ktoś doświadczony, tudzież w sile wieku.
Zapewne jak przyjdzie Fabinho, to przy transferach pod 4231 będzie to jedyny pomocnik, na pewno jedyny tego poziomu pomocnik.
Fabinho/Tolisso + Iniesta/De Rossi/ktoś w podobnym wieku, o podobnej klasie. Byłoby super!
Zapewne jak przyjdzie Fabinho, to przy transferach pod 4231 będzie to jedyny pomocnik, na pewno jedyny tego poziomu pomocnik.
Fabinho/Tolisso + Iniesta/De Rossi/ktoś w podobnym wieku, o podobnej klasie. Byłoby super!
- pablo1503
- Juventino
Mamy cholernie doświadczony blok defensywny, również doświadczonych pomocników w postaci Marchisio oraz Khediry, a na szpicy Higuaina, wspomaganego przez między innymi zwycięzce LM Mandżukicia. Nie wspominając już o Alvesu. Sandro, Pjanić czy Dybala też nie są świeżakami i swoje w LM pograli. Może nie tyle, co Alves, ale już rozumieją te rozgrywki.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Hmmmmmm. Jakby nie patrzeć, wszyscy bardzo młodzi. Nie wierzę że nie przyjdzie ktoś doświadczony, tudzież w sile wieku.
Nie widzę potrzeby ściągania kogoś tylko ze względu na doświadczenie. Zmiana pokoleniowa musi przejść gładko i nie dziwię się, że zarząd celuje w młodych zawodników.

- CzeczenCZN
- Juventino
@pablo1503 Chodzi mi o kogoś w wieku i o klasie Aguero, Hamsika, Sancheza, Higuaina - świetnego i ogranego już zawodnika w szczytowym wieku dla piłkarza. Same małolaty, jakoś mało prawdopodobne mi się to wydaje.
Będzie sporo młodych, zgadzam się z tym - na to się zanosi, ale:
Będzie ktoś za free.
Będzie ktoś doświadczony!
Będzie sporo młodych, zgadzam się z tym - na to się zanosi, ale:
Będzie ktoś za free.
Będzie ktoś doświadczony!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Rosjanie zarządzający klubem zapewniają, że nie będą się osłabiać i postarają się zatrzymać wszystkich, ale szczerze w to wątpię. Najmocniejsze kluby Europy ostro się będą dobijać po jakieś pół składu. Jakieś poważne uszczerbki na ich sportowym zdrowiu się pojawią. Ciekawe czy sami chcemy trochę z tego tortu dla siebie.szymken pisze:Kurczę Fabinho ma 23 lata, nawet nie myślałem, że jest taki młody. Fajny kierunek, do tego Tielemansa już sobie zapewnili, więc może i ktoś odejdzie z pomocy Monaco. Niemniej z plotek to ja nie wiem, kto by tam miał grać w przyszłym roku, bo pół składu rozkupione może być.
- kubraczek
- Juventino
Calciomercato:
- Sprawa Tolisso całkowicie wstrzymana. Podają, że w ostatnich dniach skontaktowaliśmy się z Lyonem, który zażyczył sobie 60 mln euro. Dla nas są to warunki nieakceptowalne.
- Leminą zainteresowane są kluby angielskie, RB Leipzing oraz Valencia. Według Cadena Ser hiszpanie pytali się o cenę. Chcemy minimum 20 mln euro. Po finale LM możemy usiąść do rozmów z Valencią.
- Sprawa Tolisso całkowicie wstrzymana. Podają, że w ostatnich dniach skontaktowaliśmy się z Lyonem, który zażyczył sobie 60 mln euro. Dla nas są to warunki nieakceptowalne.
- Leminą zainteresowane są kluby angielskie, RB Leipzing oraz Valencia. Według Cadena Ser hiszpanie pytali się o cenę. Chcemy minimum 20 mln euro. Po finale LM możemy usiąść do rozmów z Valencią.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- ozob
- Juventino
Wydaje mi sie, ze najbardziej zalezy nam na Fabinho, ktory charaktwrystyka lepiej pasowalby do naszego 4-2-3-1.
Dzis ploteczek malo, a najciekawsza jest ta, ze z uwagi na dobre relacje z Bayernem chcemy wypozyczyc Renato Sanchesa.
Khedira chce zostac do konca umowy, czyli do 30 czerwca 2019.
Wczoraj probowal Milan, Roma i Inter, ale Pavel zrobil robote i Schcik ma w glowie tylko Juve. W pozostawianie go na rok w Sampie nie wierze, bo potrzeba nam zmiennikow. Podobnie rzecz sie ma z Keita.
Dzis ploteczek malo, a najciekawsza jest ta, ze z uwagi na dobre relacje z Bayernem chcemy wypozyczyc Renato Sanchesa.
Khedira chce zostac do konca umowy, czyli do 30 czerwca 2019.
Wczoraj probowal Milan, Roma i Inter, ale Pavel zrobil robote i Schcik ma w glowie tylko Juve. W pozostawianie go na rok w Sampie nie wierze, bo potrzeba nam zmiennikow. Podobnie rzecz sie ma z Keita.
La fidanzata d'Italia
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mnie cały czas zastanawia ten Strootman. Byłyby jaja gdybyśmy Romie jeszcze jego klepnęli
Renga cały czas o tym Strootmanie a zastanawiam się czy to nie ten, który jako pierwszy rzucił na temat Igły ?
Pjanić, Strootman, Khedira, Marchisio...genialne

Renga cały czas o tym Strootmanie a zastanawiam się czy to nie ten, który jako pierwszy rzucił na temat Igły ?
Pjanić, Strootman, Khedira, Marchisio...genialne