Mercato (LATO 2017)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 17:21

ozob pisze:Agresti twierdzi, ze Monaco chce €40 mln za Fabinho i Juve wyraza zainteresowanie. :whistle:
Bajka. Facet obstawia dwie pozycje i daje więcej w aspekcie fizycznym niż Tolisso.

Keita, Schick, Costa, Fabinho/Savic, De Sciglio :shock:

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 18:12

Czyżby mercato miało się dla nas zakończyć zanim się zacznie :D? Dla mnie ekstra ;) lubię okienko transferowe i te emocje, ale jeśli pozbawią mnie tej radości na rzecz takich transferów to jestem za :D

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 18:18

Też lubię szybko zakończone okienka, ale żeby tylko ten zestaw wypalił.

A takie pytanko, co z Pjacą będzie?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 20:04

Push3k pisze:A takie pytanko, co z Pjacą będzie?
Nigdzie się nie rusza, klub w niego wierzy.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 20:13

Sky podało, że Monchi spotkał się z agentami Schicka. My dalej jesteśmy na prowadzeniu, ale chętnych na Czecha widać nie brakuje.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 20:22

RICTOR pisze:Sky podało, że Monchi spotkał się z agentami Schicka. My dalej jesteśmy na prowadzeniu, ale chętnych na Czecha widać nie brakuje.
Monchi to potwór, paru asów do Sevilli sprowadził. Jeśli dobrze pamiętam także Alvesa. Ale Beppe wie co robić. ;) Na szczęście zdaniem Di Marzio ciśniemy ostro.

szymken

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 20:54

No Monchi miał tego trochę...

http://www.squawka.com/news/13-players- ... ons/683279

Kurczę Fabinho ma 23 lata, nawet nie myślałem, że jest taki młody. Fajny kierunek, do tego Tielemansa już sobie zapewnili, więc może i ktoś odejdzie z pomocy Monaco. Niemniej z plotek to ja nie wiem, kto by tam miał grać w przyszłym roku, bo pół składu rozkupione może być. :)

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 21:01

Hmmmmmm. Jakby nie patrzeć, wszyscy bardzo młodzi. Nie wierzę że nie przyjdzie ktoś doświadczony, tudzież w sile wieku.

Zapewne jak przyjdzie Fabinho, to przy transferach pod 4231 będzie to jedyny pomocnik, na pewno jedyny tego poziomu pomocnik.

Fabinho/Tolisso + Iniesta/De Rossi/ktoś w podobnym wieku, o podobnej klasie. Byłoby super!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 21:44

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Hmmmmmm. Jakby nie patrzeć, wszyscy bardzo młodzi. Nie wierzę że nie przyjdzie ktoś doświadczony, tudzież w sile wieku.
Mamy cholernie doświadczony blok defensywny, również doświadczonych pomocników w postaci Marchisio oraz Khediry, a na szpicy Higuaina, wspomaganego przez między innymi zwycięzce LM Mandżukicia. Nie wspominając już o Alvesu. Sandro, Pjanić czy Dybala też nie są świeżakami i swoje w LM pograli. Może nie tyle, co Alves, ale już rozumieją te rozgrywki.

Nie widzę potrzeby ściągania kogoś tylko ze względu na doświadczenie. Zmiana pokoleniowa musi przejść gładko i nie dziwię się, że zarząd celuje w młodych zawodników.

Obrazek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 22:47

@pablo1503 Chodzi mi o kogoś w wieku i o klasie Aguero, Hamsika, Sancheza, Higuaina - świetnego i ogranego już zawodnika w szczytowym wieku dla piłkarza. Same małolaty, jakoś mało prawdopodobne mi się to wydaje.

Będzie sporo młodych, zgadzam się z tym - na to się zanosi, ale:
Będzie ktoś za free.
Będzie ktoś doświadczony!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2017, 22:58

szymken pisze:Kurczę Fabinho ma 23 lata, nawet nie myślałem, że jest taki młody. Fajny kierunek, do tego Tielemansa już sobie zapewnili, więc może i ktoś odejdzie z pomocy Monaco. Niemniej z plotek to ja nie wiem, kto by tam miał grać w przyszłym roku, bo pół składu rozkupione może być. :)
Rosjanie zarządzający klubem zapewniają, że nie będą się osłabiać i postarają się zatrzymać wszystkich, ale szczerze w to wątpię. Najmocniejsze kluby Europy ostro się będą dobijać po jakieś pół składu. Jakieś poważne uszczerbki na ich sportowym zdrowiu się pojawią. Ciekawe czy sami chcemy trochę z tego tortu dla siebie.

ozob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2017, 00:28

Milan (w zemscie za Keite?) tez podobno dzis uderzyl po Schicka oferujac hajs i Lapadule, ale Sampa ich splawila.

La fidanzata d'Italia
kubraczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2017, 09:26

Calciomercato:

- Sprawa Tolisso całkowicie wstrzymana. Podają, że w ostatnich dniach skontaktowaliśmy się z Lyonem, który zażyczył sobie 60 mln euro. Dla nas są to warunki nieakceptowalne.

- Leminą zainteresowane są kluby angielskie, RB Leipzing oraz Valencia. Według Cadena Ser hiszpanie pytali się o cenę. Chcemy minimum 20 mln euro. Po finale LM możemy usiąść do rozmów z Valencią.

Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
ozob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2017, 10:05

Wydaje mi sie, ze najbardziej zalezy nam na Fabinho, ktory charaktwrystyka lepiej pasowalby do naszego 4-2-3-1.

Dzis ploteczek malo, a najciekawsza jest ta, ze z uwagi na dobre relacje z Bayernem chcemy wypozyczyc Renato Sanchesa.

Khedira chce zostac do konca umowy, czyli do 30 czerwca 2019.

Wczoraj probowal Milan, Roma i Inter, ale Pavel zrobil robote i Schcik ma w glowie tylko Juve. W pozostawianie go na rok w Sampie nie wierze, bo potrzeba nam zmiennikow. Podobnie rzecz sie ma z Keita.

La fidanzata d'Italia
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 25 maja 2017, 10:18

Mnie cały czas zastanawia ten Strootman. Byłyby jaja gdybyśmy Romie jeszcze jego klepnęli :D
Renga cały czas o tym Strootmanie a zastanawiam się czy to nie ten, który jako pierwszy rzucił na temat Igły ?
Pjanić, Strootman, Khedira, Marchisio...genialne :ok:

Obrazek
Zablokowany