Wszystko o Interze
- pumex
- Juventino
bracia zahorowie wymieniający poglądy na JP. Like it!
Jak Wy w domu spędzacie święta?
Lucio odchodzi z Interu, co może im ładnie skomplikować sytuację. Nie dość, że mają spore luki w pomocy i w ataku, to jeszcze trzeba rozglądać się za zastępstwem dla naprawdę dobrego obrońcy.

Lucio odchodzi z Interu, co może im ładnie skomplikować sytuację. Nie dość, że mają spore luki w pomocy i w ataku, to jeszcze trzeba rozglądać się za zastępstwem dla naprawdę dobrego obrońcy.

- Dzięcioł
- Juventino
Lucio to rocznik '78, tak więc w przypadku transferu za rozsądną kwotę (do 3/4 mln) i kontraktu max do 1,5 mln euro chętnie bym go u nas przywitał. Czwarty stoper jest potrzebny, zwłaszcza w przypadku gdy na 3 frontach, poza tym obrońców w naszej kadrze jest raptem sześciu (Barza,Kielon, Leoś, Lichy, Kutcher i Martin). Brazylijczyk to najlepszy obrońca Interu, ciągle gwarantując dobry poziom gry. A mając na uwadze nasze rzekome zainteresowanie Nestą (wiem że był za darmo), to Lucio brałbym w ciemno (mimo konieczności wykupienia go z Interu). Pieniądze z ewentualnego transferu młodszego/droższego obrońcy można byłoby przeznaczyć wówczas na Cavaniego, a dopiero za rok sprowadzić czwartego stopera na dłużej (może akurat Frederik w Bologni zacznie regularnie grać i nawet na dobrym poziomie). No chyba, że Beppe wyciągnie z Cagliari za rozsądne pieniądze Astoriego (na transfermarket.de wyceniają go na 7 mln euro i to jest dobra cena). Niemniej w transfer Davide do nas jakoś nie wierzę, zwłaszcza że chłopina zaczynał w Primce Milanu.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Widzisz i nie grzmisz :roll: Na szczęście to tylko chore fantazje Dzięcioła.Dzięcioł pisze:Lucio to rocznik '78, tak więc w przypadku transferu za rozsądną kwotę (do 3/4 mln) i kontraktu max do 1,5 mln euro chętnie bym go u nas przywitał.
Czy oferta MU za Julio C. to taki dżołk ???

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pumex
- Juventino
Nigdzie nie widziałem informacji o zainteresowaniu Cesarem ze strony SAF'a, ale tak, to musi być jokejackop pisze:Czy oferta MU za Julio C. to taki dżołk ???

- wojczech7
- Juventino
hmm, może trochę spłycę, ale dostrzegam pewną analogię:stahoo pisze:Znam 2 przykłady braci, gdzie jedni kibicują: Real (starszy), Barca (młodszy) i manchester United (starszy, choć on nie tyle kibicuje, co hmm po prostu ich lubi), City - młodszy.
Bracia kibicujący klubom z bogatą tradycją/historią/sukcesami:
starszy (Juventus)
starszy (Real)
starszy (MU)
"Sezonowcy" (?):
młodszy (Inter)
młodszy (Barcelona)
młodszy (MC)

Ciekawe, czy Guarin żywi jakąś urazę do Juventusu i będzie próbował się odegrać w najbliższym meczu?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Serpente
- Interista
I bardzo dobrze, mimo wielkiej sympatii do niego to jego czas minął, mimo przebłysków nie jest już wartościowym piłkarzem a jego odejście ma same plusy (teraz Moratti musi kupić jakiegoś stopera, chyba że Strama ogarnie Ranocchię).pumex pisze: Lucio odchodzi z Interu, co może im ładnie skomplikować sytuację. Nie dość, że mają spore luki w pomocy i w ataku, to jeszcze trzeba rozglądać się za zastępstwem dla naprawdę dobrego obrońcy.
Mam nadzieję że te rzekome zainteresowanie Cesarem to plotki!

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Serpente pisze:Najbardziej śmieszni jesteście w tym Wy jako dorośli faceci, dojrzali kibice którzy zwracają uwagę na jakieś bzdury wypisywane przez jakiś frustratów bądź ludzi totalnie nie znających się na piłce
Błogosławieni, którzy umieją śmiać się z samych siebie.Serpente kilka postów wcześniej pisze:Tak słowem wstępu, jak można być tak głupim? bo pewnie myślisz że kibicuje od 2006r. itd. Inter to klub jak każdy inny i naturalne że ma swoich kibiców, ja pierdziele...jareckik pisze:W ogóle jak można być kibicem Interu ? Tak słowem wstępu.
Lavezzi w Interze? Podobno Inter nie ma pieniędzy, a jeden z klubów francuskich ma ich za dużo.
- Łoles
- Juventino
PE-ES-ŻE ma za dużo pieniędzy ale nie ma tez pomysłu kogo za nie kupić, przy co drugim nazwisku w prasie widnieje gdzieś mniej więcej takie zdanie:szczypek pisze: Lavezzi w Interze? Podobno Inter nie ma pieniędzy, a jeden z klubów francuskich ma ich za dużo.
...zainteresowane pozyskaniem XXXX* jest równiez PSG...
*tutaj należy wstawić nazwisko jakiegoś koniecznie drogiego (bądź wycenianego na biliard milionów) kopacza o który pisze prasa.
Co do samego Lavezziego i sprawy PSG to imo dla niego byłby to krok w tył.
Powinien zostać we Włoszech bo jak będziemy się co sezon pozbywać takich piłkarzy to transmisji z serie a nie będzie chciała, nawet za darmo, puszczać żadna stacja.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Oczywiście masz rację, ale w tym wypadku sugerowałem się tym newsem. Oferty oficjalnej wprawdzie nie było, ale "do tej pory". Cholera wie.Łoles pisze:PE-ES-ŻE ma za dużo pieniędzy ale nie ma tez pomysłu kogo za nie kupić, przy co drugim nazwisku w prasie widnieje gdzieś mniej więcej takie zdanie:*tutaj należy wstawić nazwisko jakiegoś koniecznie drogiego (bądź wycenianego na biliard milionów) kopacza o który pisze prasa....zainteresowane pozyskaniem XXXX* jest równiez PSG...
Tobie to trzeba wszystko tłumaczyć...Serpente pisze:O co Ci tym razem chodzi? bo napisałem że Inter to klub jak każdy inny, ze swoją historią, kibicami itd.?
Napisałeś, że śmieszą Cię ludzie, dorośli faceci, dojrzali kibice, którzy zwracają uwagę na bzdury wypisywane przez jakiś frustratów. Ty sam kilka postów przed tą wypowiedzą ustosunkowałeś się do (chyba nie masz wątpliwości) bzdury napisanej przez jakiegoś frustrata. Tak więc śmiejąc się z nich nie zapominaj o sobie.
- SKAr7
- Juventino
Dobra to jeszcze raz, tym razem krócej.
Wystarczająco jasne?
Edit. Oj, szczypek mnie uprzedził, trza się było nie wychylać przed szereg
Serpente pisze:Najbardziej śmieszni jesteście w tym Wy jako dorośli faceci, dojrzali kibice którzy zwracają uwagę na jakieś bzdury wypisywane przez jakiś frustratów bądź ludzi totalnie nie znających się na piłce
Serpente kilka postów wcześniej pisze:Tak słowem wstępu, jak można być tak głupim? bo pewnie myślisz że kibicuje od 2006r, ja pierdziele...
Wystarczająco jasne?
Edit. Oj, szczypek mnie uprzedził, trza się było nie wychylać przed szereg
- Serpente
- Interista
No tak ale odpisywałem jarecikowi i zahorowi czyli jak sądzę już zaawansowanych użytkownikach na tym forum (i ogólnie jako kibice Juve) natomiast ja mówię tutaj o typowych trollach, szczekaczach, itd. bo jak widzę wrzucacie wszystkich do jednego wora.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Inter już podobno ustalił warunki transferu Palacio o tu o tym piszą.
Oby tak dalej. Ciekawe czy on wyklucza Lavezziego i Destro.
Oby tak dalej. Ciekawe czy on wyklucza Lavezziego i Destro.
- ewerthon
- Juventino
Nie cieszyłbym się tak. Palacio jest na dzień dzisiejszy lepszym zawodnikiem niż Matri, Quagliarella i Borriello. Wiadomo, że ma już swoje lata, ale trochę bramek dla interu na pewno strzeli. Ma doświadczenie w Serie A, dlatego raczej nie będzie niewypałem jak Forlan. Trzy lata temu również sprowadzili podstarzałego snajpera z Genoi i doskonale na tym wyszli.Ouh_yeah pisze: Oby tak dalej.