Massimiliano Allegri
- albertcamus
- Juventino
Toż to fejk, dzieciaku, zachowuj spokój.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Było niemiło i oby się skończyło. Sezon może dokończyć Nedved, Agnelli, pani sprzątaczka, albo klubowy ogrodnik. Gorzej grać nie będziemy.
Ciao Betonie :bye:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- juvemaroko
- Juventino
Co ty sezon skonczone ale cele osiagniete 1/4 LM i scudetto wiec Allegri pozostanie zeby znow to osiagnac przez conajmniej dwa lata i zdobyc 10 scudetto z rzedu.jackop pisze:Było niemiło i oby się skończyło. Sezon może dokończyć Nedved, Agnelli, pani sprzątaczka, albo klubowy ogrodnik. Gorzej grać nie będziemy.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nie ma sensu trzymać Maxa, nowy trener powinien przyjść i przez te 6 kolejek zobaczylibyśmy jakieś oznaki czy Dybala, Matuidi, Berna, Sandro coś ogarną czy jednak są problemem na równi z Allegrim. Bo to, że De Sciglio powinien polecieć to jest pewniak, tak słabego gracza to nie mieliśmy od bardzo bardzo dawna, Peluso prezentował się lepiej.
- Sorek21
- Juventino
Za takie wpisy powinien być banjuvemaroko pisze:Co ty sezon skonczone ale cele osiagniete 1/4 LM i scudetto wiec Allegri pozostanie zeby znow to osiagnac przez conajmniej dwa lata i zdobyc 10 scudetto z rzedu.jackop pisze:Było niemiło i oby się skończyło. Sezon może dokończyć Nedved, Agnelli, pani sprzątaczka, albo klubowy ogrodnik. Gorzej grać nie będziemy.
cel 1/4 LM

- juvemaroko
- Juventino
Ban czy nie ban to nic nie zmieni jesli Allegri sam nie odejdzie to zarzad go nie wywali bo gwarantuje pewien minimum.Sorek21 pisze:Za takie wpisy powinien być banjuvemaroko pisze:Co ty sezon skonczone ale cele osiagniete 1/4 LM i scudetto wiec Allegri pozostanie zeby znow to osiagnac przez conajmniej dwa lata i zdobyc 10 scudetto z rzedu.jackop pisze:Było niemiło i oby się skończyło. Sezon może dokończyć Nedved, Agnelli, pani sprzątaczka, albo klubowy ogrodnik. Gorzej grać nie będziemy.
cel 1/4 LM
Gdybysmy odpadli z Atleti moze by go wywalili...
- jackop
- Juventino
#AllegriOut dziś trochę bliżej niż wczoraj. Iskra nadziei przerodziła się dziś w płomień [']
Nie wiem jak tak słaby trener utrzymał się u nas tak długo :niewiem:

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Przynajmniej skończy się teraz dywagowanie "a co jak wygramy LM"? Nie wiem, ja wciąż jakoś nie bardzo jestem w stanie uwierzyć, że zarząd sam z siebie zwolni Maxa. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie kolejnego sezonu pod jego batutą, z 4-3-chaos, z Mandżukiciem, idiotyczną rotacją składem i z jego kumplami od przygotowania fizycznego.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Bo robił wyniki zadowalające zarząd, prostejackop pisze:#AllegriOut dziś trochę bliżej niż wczoraj. Iskra nadziei przerodziła się dziś w płomień [']

Bądź co bądź ale chłodno popatrzeć z perspektywy zarządu 5 scudetto, 4 PW, 2 finały LM, i 2 porażki z tuzami. Ten sezon zdecydowanie najgorszy.
- jackop
- Juventino
Hmmm... jeśli Maks zostanie, to calutki przyszły sezon będę mógł bezkarnie się nad nim pastwić na forum #JustPositiveThingsOsgiliath pisze:
Agnelli mówi, że Max zostanie jeszcze rok, bo ma tyle kontraktu... Nie wierzę...
Serio. Zablokujcie mnie skryptem, bo nie będę się oszczędzał w każdym temacie meczowym i innych dostępnych

Łamaga, patałach, wuefista.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zobaczysz, że zostanie...Allegri nie ma jaj aby wywalić trenera bo jest za miękki skoro zgodził się na taki kontrakt da Mandzukicia. Niestety obawiam się, że Mx pozostanie a odejdzie Costa.