LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 14:22

Michał fcj pisze:Według mnie jeżeli Capello nie zdobędzie w tym roku Ligi Mistrzów z Juventusem to jego odejście jest bardzo możliwe,Real napewno zapłaci mu więcej niż Juve...
I zrobiby bardzo głupio. Po pierwsze to nieporównywalnie większe szanse na zdobycie LM ma z Juventusem niż z Realem. Po drugie zaś, w Realu trzeba ściągnąc przynajmniej kilku dobrych graczy, inaczej nawet diabeł im tam nie pomoże. Jeśli jest łasy na kase to Real może go ściągnac, jeśli zaś jest łasy na sukcesy, to powinien zostać w Turynie.
Michał fcj pisze:Ja bym po nim jakoś specjalnie niepłakał bo chociaż doceniam jego klasę trenerską to osobiście go nie lubię...[
Za to co osiągnął z Juve powinieneś go uwielbiać. No może z uwielbieniem to przesada ale powinieneś się wstrzymać od wyrażania takiej opinii. Capello zrobił z Juventusu drużynę, która naprawde gra bardzo dobrze a przede wszystkim bardzo równo w Serie A. Przez tą równość gry i konsekwentne dążenie do celu udało nam się zdobyć Scudetto. Więc moim zdaniem nie da się nie lubić gościa, który sprawia, że nasza drużyna idzie jak walec drogowy z naprawdę malutkimi potknięciami :wink:

Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 15:00

Hiszpańskie media jak zawsze podnoszą larum a tak naprawde nic z tego nie wyjdzie. Capello zapewnie będzie chciał wypełnić swój kontrakt, który i tak jest (tylko) do 2007 roku a później zapewne pokusi sięo repre :-D. A co do samych umiejętności naszego coacha to nie podlegają one dyskusji 8). Jest świetnym trenerem, który robi kawał dobrej roboty w Juve.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 15:39

Wiadomo, że nie odejdzie. Przeciez do tego co sie tam zrobiło nie warto wchodzić. trzeba by było sprzedać prawie cały skład. Zreszta myśle, że tutaj jest mu bardzo dobrze, bo zbudował wspanialą drużynę.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 16:04

nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki! i Capello dobrze o tym wie. nie sadze, zeby przeszedl do Realu i nas zostawil. juz nie pierwszy raz okazuje sie, ze portal onet.pl zaczyna sobie zaprzatac glowe plotkami. niedlugo to wszystko zejdzie na psy...

Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 16:39

http://www.juvepoland.com/news.php?id=4560
Przeczytajcie sobie tą wiadomość , a dowiecie się czy Capello przejdzie do Realu czy nie . Mam nadzieję , że to rozwieje wszelkie wasze wątpliwości .

I jeszcze jedno potwierdzenie :

http://ligamistrzow.interia.pl/news?inf=689146

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 16:55

Jak przeczytałem tę wiadomość, to trochę sie przestraszyłem, ale wierzę, że to tylko plotka. Niestety Capello jest w stanie zrobić nam coś takiego, ponieważ chęć zarabiania większej kasy zakrywa pod możliwościami rozwijania się. Taki już dzisiejszy sport. Liczy się kassssa... :doh:

Myślę, że Don Fabio zostanie z nami do końca swojego kontraktu :smile:

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 16:57

Niezła ściema. :smile:

Mi osobiscie podoba sie to co Capello robi z Juve i chciał bym go widzieć długo w Juve ponieważ on wiele jeszcze dla nas zrobi . Jest uważany za jednego z najlepszych trenerów świata.

A swoja droga jeśli miałby już odchodzić to wszędzie tylko nie do "Realu" , tylko by sie tam zmarnowal .... :D

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 18:25

Damianinho 15 pisze:
Michał fcj pisze:Według mnie jeżeli Capello nie zdobędzie w tym roku Ligi Mistrzów z Juventusem to jego odejście jest bardzo możliwe,Real napewno zapłaci mu więcej niż Juve...
I zrobiby bardzo głupio. Po pierwsze to nieporównywalnie większe szanse na zdobycie LM ma z Juventusem niż z Realem. Po drugie zaś, w Realu trzeba ściągnąc przynajmniej kilku dobrych graczy, inaczej nawet diabeł im tam nie pomoże. Jeśli jest łasy na kase to Real może go ściągnac, jeśli zaś jest łasy na sukcesy, to powinien zostać w Turynie.
Michał fcj pisze:Ja bym po nim jakoś specjalnie niepłakał bo chociaż doceniam jego klasę trenerską to osobiście go nie lubię...[
Za to co osiągnął z Juve powinieneś go uwielbiać. No może z uwielbieniem to przesada ale powinieneś się wstrzymać od wyrażania takiej opinii. Capello zrobił z Juventusu drużynę, która naprawde gra bardzo dobrze a przede wszystkim bardzo równo w Serie A. Przez tą równość gry i konsekwentne dążenie do celu udało nam się zdobyć Scudetto. Więc moim zdaniem nie da się nie lubić gościa, który sprawia, że nasza drużyna idzie jak walec drogowy z naprawdę malutkimi potknięciami :wink:
po pierwsze faktycznie odejście do realu byłoby głupotą...
po drugie capello z juve osiągnął jeden tytuł mistrzowski więc siętak nim nie podniecaj...uwielbiać go nie mam zamiaru, a Ty nie będziesz mi mówił kiedy i z jakimi wypowiedziami mam się wstrzymać :naughty:

Obrazek
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 19:25

Michal fcj pisze:capello z juve osiągnął jeden tytuł mistrzowski więc siętak nim nie podniecaj
No właśnie. Wygrał jeden tytuł. I wyciągnął tą drużynę z dołka w jakim się znajdowała po tamtym pamiętnym sezonie 2003/2004. I weź się nie podniecaj trenerem, który sprawia, że Juve gra tak swietnie i młóci wszystkich (choć czasem przegra :wink: ) Jestem pewny, że Capello będzie trenerem Juve przez kilka lat i wygra z Juve LM.
Michal fcj pisze:uwielbiać go nie mam zamiaru
A uwielbiasz Juve?? Bo jeśli uwielbiasz to chyba pragniesz dla tego klubu jak najlepiej. A jeśli pragniesz dla Juve jak najlepiej to chyba powinieneś lubić Don Fabio bo on naprawdę jest teraz najlepszym trenerem jakiego może mieć Juve. Jeśli bym go nie lubił, to przynajmniej starałbym się tego tak wyniośle nie okazywać. Tak więc tak czy inaczej jesli chcesz aby twoje Juve które uwielbiasz (?) grało jak najlepiej i osiągało dobre wyniki musisz nie tyle polubić, co zaakceptować Capello.
Michal fcj pisze:Ty nie będziesz mi mówił kiedy i z jakimi wypowiedziami mam się wstrzymać
Nie jestem drogowskazem moralnym i nie chcę za takowy uchodzić. Dlatego oświadczam Ci wszem i wobec że możesz pisać co chcesz, że ja niczego Ci nie narzucam. Proszę Cię tylko, abyś docenił Capello, abyś docenił jego geniusz trenerski.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 20:09

Damianinho 15 pisze:
Michal fcj pisze:uwielbiać go nie mam zamiaru
A uwielbiasz Juve?? Bo jeśli uwielbiasz to chyba pragniesz dla tego klubu jak najlepiej. A jeśli pragniesz dla Juve jak najlepiej to chyba powinieneś lubić Don Fabio bo on naprawdę jest teraz najlepszym trenerem jakiego może mieć Juve. Jeśli bym go nie lubił, to przynajmniej starałbym się tego tak wyniośle nie okazywać. Tak więc tak czy inaczej jesli chcesz aby twoje Juve które uwielbiasz (?) grało jak najlepiej i osiągało dobre wyniki musisz nie tyle polubić, co zaakceptować Capello.
A co ma lubienie Capello do kochania Juve???Capello przyszedł i kiedyś pójdzie a Juventus BYŁ JEST i BĘDZIE ...
[/quote]

Obrazek
*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 20:20

Capello jest naprawde świetny.. nie wiem co wy do niego macie.. :think:

Zdobył z Juve mistrzostwo w pierwszym sezonie. Teraz Juve jest pierwsze w tabeli, więc nie widze powodów do narzekań.. Ja mam nadzieje, że odejdzie dopiero po zdobyciu z Juventusem Ligi Mistrzów.. :smile:

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 20:46

Wszyscy prawie wimy , że Capello nie odejdzie do Realu Madryt ci którzy nie wiedzą niech zajrzą na główną stronę JP. A jakby miał odchodzić to osobiście chciałbym , żeby został w tamtym sezonie zdobył z Juve mistrzostwo i teraz jest bliski drugiego zdobycia więc ja nie chcę , żeby odchodził. Nawet o tym nie myslę nie ma o czym gadać.

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 21:47

PO pierwsze jest to bzdura. PO drugie Realowi pomoze zmiana zawodników i dyrektora sportowego, a nie trenera (wedlug mnie mają dobrego trenera). PO trzecie nawet jakby przeszedl to ciekawe kto bylby trenerem Juve??

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 21:50

To na pewno plotka.

Moim zdaniem nie przejdzie do Realu. A dlaczego? Bo kiedy był on tam trenerem Real grał dobrze konsekwentnie. Wygrali przecież lige. Ale grali za mało ofensywnie. Capello ma taką filozofie futbolu a nie inną i na pewno jej nie zmieni. On nie pasuje do hiszpani gdzie gra się z polotem, pięknie dla oka a obrona schodzi jakby na dalszy plan.

Takie jest moje zdanie i dodając do tego że sam Capello zaprzeczył temu jakoby miał odejśc do "Galacticos" uważam to za absurd.

Grande Juve, Vinci Per Noi
WADMIN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2005, 23:26

Zobaczymy co będzie , jak narazie to jeszcze prowadzi Juve . I nie rozpisujcie takich tematów bo jak nie ma pewności to poco robić zament .

Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!

"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
ODPOWIEDZ