Mercato (2012-2014)
- el Pirlo
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
@Szczypek
Wydawało mi się, że to forum kibiców Juventusu i każdy kto kibicuje temu klubowi i jest nowy na forum powinien być ciepło przyjęty, a ty zniechęcasz ludzi żeby się tu wypowiadali. Może po prostu ignoruj posty tych dwóch, forum jest dla każdego. Mam nadzieję że Orkos się stąd nie wyniósł.
Aha, z ciekawości spojrzałem na twoje posty z początku pobytu tu na forum, można powiedzieć że trochę przypominałeś tych co teraz krytykujesz.
Wydawało mi się, że to forum kibiców Juventusu i każdy kto kibicuje temu klubowi i jest nowy na forum powinien być ciepło przyjęty, a ty zniechęcasz ludzi żeby się tu wypowiadali. Może po prostu ignoruj posty tych dwóch, forum jest dla każdego. Mam nadzieję że Orkos się stąd nie wyniósł.
Aha, z ciekawości spojrzałem na twoje posty z początku pobytu tu na forum, można powiedzieć że trochę przypominałeś tych co teraz krytykujesz.
- Piti
- Juventino
nie koniecznie, Caceres to nominalny zastępca Barzagliego gdyż jest prawonożnym zawodnikiem w 3 osobowym bloku obronnym natomiast Ogbonna jest lewonożny wiec zastępowal bedzie w razie czego Chielliniegodr.DeV pisze:No tak, solidny zmiennik dla naszego BBC ale nie zapominajmy, że już takiego mamy (Caceres). Bardzo mnie to ciekawi w jaki sposób to Antek ugryzie. Może Urus chce odejść? A tak w ogóle to jestem prawie pewien, że Marrone odejdzie skoro ma przyjść Angelo

ewentualnie Bonucciego bo murzynek z gorszej części Turynu potrafi ladnie rozrzucac pilkami.
- pumex
- Juventino
To było info z CM (są do przodu, skurczybyki), tymczasem okazuje się, że spotkanie odbywa się teraz i być może potrwa do późnych godzin nocnych, choć pojawiają się glosy, że w razie pomyślnego przebiegu już jutro Ogbonna zjawi się na testach.pumex pisze:1. Ponoć spotkanie z władzami Toro wypadło pozytywnie. Najnowsze informacje w sprawie Ogbonny są takie, że jesteśmy prawie dogadani, zapłacimy 8 mln + nasza połówka Immobile (drugą połówkę Torino odkupi od Genoi).

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No i po jabłkach.pumex pisze:To było info z CM (są do przodu, skurczybyki), tymczasem okazuje się, że spotkanie odbywa się teraz i być może potrwa do późnych godzin nocnych, choć pojawiają się glosy, że w razie pomyślnego przebiegu już jutro Ogbonna zjawi się na testach.

Zaczyna mnie to już irytować.
- Piti
- Juventino
12 baniek? nie za duzo jak na dublera dla Chielliniego? mialo byc 8 + Immobile (chyba ze to byl wymysł dziennikarzy), co oni kombinuja? w sumie to mają czas jeszcze, nikt ich raczej nie pogania, konkurencji wielkiej nie ma (Napoli to zadna konkurencja w przypadku gdy Ogbonna wyklucza inne kluby i chce tylko do nas) ponadto tydzien sie dopiero zaczął, a w piątek będą powoli sie zjeżdżać z urlopów więc z drugiej strony pasowaloby go zaklepać do czwartku by mógl na spokojnie i od początku przygotowań uczestniczyć z drużyną.
/
Tuttosport z kolei podaje, że chcemy wykorzystać to, iż Fiorentina szuka bramkarza (Viviano wraca do Palermo) i mamy zaoferować Storariego + gotówka
wydaje mi sie to troche absurdalne, no ale podaje info ktore przeczytalem.
/
Tuttosport z kolei podaje, że chcemy wykorzystać to, iż Fiorentina szuka bramkarza (Viviano wraca do Palermo) i mamy zaoferować Storariego + gotówka
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2013, 22:38 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Nie każdy nowy użytkownik wali średnio 4 czy 5 postów dziennie, z czego naprawdę większość kompletnie nie ma sensu. Nie chcę, aby się nie wypowiadali, napisałem żeby przed wysłaniem posta trochę nad nim pomyśleli. Jakość, nie ilość. A jeśli gość mówi, ze 8 lat obserwował forum, to chyba wie jakie zasady tu panują, że nabijanie postów nie jest mile widziane.el Pirlo pisze:@Szczypek
Wydawało mi się, że to forum kibiców Juventusu i każdy kto kibicuje temu klubowi i jest nowy na forum powinien być ciepło przyjęty, a ty zniechęcasz ludzi żeby się tu wypowiadali.
No i szybko mnie wyprostowano. Pamiętasz Wojtka, który w poprzednim roku masakrował nas newsami z solojuve? Teraz wypowiada się mniej, ale rozsądnie.el Pirlo pisze:Aha, z ciekawości spojrzałem na twoje posty z początku pobytu tu na forum, można powiedzieć że trochę przypominałeś tych co teraz krytykujesz.
Jestem forumowym celebrytą, muszę o siebie dbać.Łukasz pisze:szczypku, z tą skromnością niebezpiecznie zbliżasz się do poziomu Zarzecznego...
Mnie też, chociaż uważam, że i tak do nas ostatecznie trafi. Ogbonna się przyda.mrozzi pisze:Zaczyna mnie to już irytować.
- mrozzi
- Juventino
Torino zaoferowaliśmy sporo, bo 10 mln + połówka karty Immobile. Oczywiście dzidek od rywala zza miedzy chciałby więcej mamony i w tym cały problem. Wcześniej przyjęliby pewnie taką ofertę, teraz po otrzymaniu propozycji Napoli (rzekomo 15 mln) zaczynają kombinować. Można się było spodziewać, że robienie interesów z tym zespołem nie będzie należeć do łatwych/przyjemnych...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Jak dodamy 36-letniego bramkarza, który przez dwa lata rozegrał dziesięć meczów to im wszystkie faksy we Florencji padną z wrażeniaBazyliszek pisze:Tuttosport z kolei podaje, że chcemy wykorzystać to, iż Fiorentina szuka bramkarza (Viviano wraca do Palermo) i mamy zaoferować Storariego + gotówka

Post sponsorowany przez Koło Przyjaciół Szczypka.
- wojczech7
- Juventino
Zaczynasz? Wtedy to będzie druga tura. Chyba, żeś w temacie nie doświadczony i więcej niż raz nie da rady...Wojtek pisze:Jeszcze Ogbonna,Kolarov,Jovetic i zaczynam fapac :evil:

Ogbonna + Kolarov - fap time vol.2
Jovetić - fap time vol. 3
tak to widzę.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
DiMarzio mówi, że Ogbonna jest prawie Juve i tak pewnie będzie, ale pojawilo się najnowsze info, że po zakontraktowaniu Davida Villi (którego notabene Barca chciał opchnac Juve za ca. 25 mln euro) przez AM, Atletico skupia się teraz na Joveticiu. To nie byloby dobre, miejmy nadzieje, że Juvetic w sercu ma jedno.
Trochę obawiam się tych naszych wzmocnień, bo w ataku wygląda to już fajnie, ale te boki obrony Zuniga, Kolarov moglyby się pojawić jak najszybciej. Bo inni tez nie proznują.
No i DiMarzio napisał, ze w srode spotkanie - agent Jojo - ManCity. Widzę,że będzie cięzko go wyciągnać, może wrócimy do Igłe?
Trochę obawiam się tych naszych wzmocnień, bo w ataku wygląda to już fajnie, ale te boki obrony Zuniga, Kolarov moglyby się pojawić jak najszybciej. Bo inni tez nie proznują.
No i DiMarzio napisał, ze w srode spotkanie - agent Jojo - ManCity. Widzę,że będzie cięzko go wyciągnać, może wrócimy do Igłe?
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2013, 23:37 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Mówimy o tym samym Ogbonnie, który nie tak dawno powiedział, że do Juventusu nie chce, bo nie po drodze mu do lokalnego rywala? No to tak, skoro stwierdził że chce tylko do Juve, to na dobrą sprawę jest już nasz.Bazyliszek pisze:Napoli to zadna konkurencja w przypadku gdy Ogbonna wyklucza inne kluby i chce tylko do nas
A mnie, prawdę mówiąc, ani ziębi, ani grzeje. Jeżeli koniec końców nie uda nam się sprowadzić na ławkę gościa za kilkanaście milionów, to w moim odczuciu nie będzie to jakąś tragedią. Mam nadzieję, wiele zresztą na to wskazuje, że Marotta z Paraticim wychodzą z podobnego założenia. Sprowadzenie napastników to był transfer z kategorii "musimy", natomiast Ogbonna to w mojej opinii opcja typu "możemy".mrozzi pisze: Zaczyna mnie to już irytować.
Co do Lucasa - facet swoją przygodę na forum zaczął z grubej rury, a mianowicie od próby przekonania wszystkich dookoła, żeby przyjąć jego reguły dotyczące zakładania tematów. Od tego czasu poczynił pewien progres, więc jednak dałbym mu szansę.
- mrozzi
- Juventino
Bardzo złe wieści odnośnie Joveticia... Właściwie to chyba pora o nim zapomnieć.
http://www.tuttojuve.com/primo-piano/an ... ita-147364
Jeden z braci d.V. wypowiedział się na temat sytuacji Joveticia. Upiera się przy swoim - Albo Juve da nam 30 milionów, albo nici z porozumienia. W przeciwnym razie oddamy gracza komuś innemu. Trzeba sobie postawić pytanie, czy Juventus ma pieniądze - jak dla mnie ma. Nie akceptujemy kart piłkarzy. Nie zejdziemy z 30 mln. Nie będziemy czekać długo...
Chyba nie ma o czym mówić. Marotta nie będzie brał udziału w licytacjach, a te pionki nie chcą nawet negocjować. Gdyby tego było mało...
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... ster-city/
Di Marzio informuje, że w środę ma dojść do decydującego w sprawie przyszłości Joveticia spotkania agenta piłkarza z władzami City. Klub jest w stanie wyłożyć te 30 mln, a samemu napastnikowi zaoferować 4 mln funtów.
Szkoda szkoda szkoda, bo szczerze powiedziawszy nastawiłem się na tego piłkarza. Nasz atak wygląda dobrze, ale wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia... W zaistniałej sytuacji nie wyobrażam sobie, by Marotta miał zepsuć transfery Ogbonny i Kolarova.
EDIT:
Tak się zastanawiam, czy ten transfer Gomeza nie został tak szybko dopięty właśnie ze względu na konkretne zainteresowanie City osobą Joveticia. Fioletowi musieli wiedzieć, że Anglicy wystosują taką ofertę...
http://www.tuttojuve.com/primo-piano/an ... ita-147364
Jeden z braci d.V. wypowiedział się na temat sytuacji Joveticia. Upiera się przy swoim - Albo Juve da nam 30 milionów, albo nici z porozumienia. W przeciwnym razie oddamy gracza komuś innemu. Trzeba sobie postawić pytanie, czy Juventus ma pieniądze - jak dla mnie ma. Nie akceptujemy kart piłkarzy. Nie zejdziemy z 30 mln. Nie będziemy czekać długo...

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... ster-city/
Di Marzio informuje, że w środę ma dojść do decydującego w sprawie przyszłości Joveticia spotkania agenta piłkarza z władzami City. Klub jest w stanie wyłożyć te 30 mln, a samemu napastnikowi zaoferować 4 mln funtów.

Szkoda szkoda szkoda, bo szczerze powiedziawszy nastawiłem się na tego piłkarza. Nasz atak wygląda dobrze, ale wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia... W zaistniałej sytuacji nie wyobrażam sobie, by Marotta miał zepsuć transfery Ogbonny i Kolarova.
EDIT:
Tak się zastanawiam, czy ten transfer Gomeza nie został tak szybko dopięty właśnie ze względu na konkretne zainteresowanie City osobą Joveticia. Fioletowi musieli wiedzieć, że Anglicy wystosują taką ofertę...
- Osgiliath
- Juventino
Imho:
- dawanie 30 melonów na samego Jove to głupota, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i poddanie się pionkom z violi. Licze na jasnośc umysłu Beppe, że nie pójdzie na taki deal. I zważam tu na jego problemy z mięśniami, wcale nie fanstastyczną formę i nie traktuję go jak pół boga...
- następna kwestia - czy faktycznie chcemy łozyć hajs na samego Stefana skoro trzeba by wyłozyć hajs na Ogbonnę, Kolarova, Zunigę, przy niepewnych sprzedażach naszych debeściaków typu PDC, Ziegler, Szwagier, Q, czy Matri
- uważam, mając Teveza i LL, że nasz atak wygląda całkiem ładnie już teraz. Dozbrójmy pozostałe pozycje i darujmy sobie fapanie i zbędne zabiegi o gracza violi bo deal 10 mln + Q, Marrone, Storari i jeszcze ćwierć Juve i tak nie chwyci przy tych schamiałych prostakach
- atak LL-Tevez // IGŁA-Szwagier + Gio również nie wygądałby źle.
Myślę, że w takiej sytuacji skupmy się na Igle i po sprawie.
Viola innym pewnie stefana walnie po 20 mln i spokój, ale nie będę sobie przez nich truł humoru.
A jeśli nawet City da te 30 mln to co może zrobic zawodnik? Powiedzieć niet??
- dawanie 30 melonów na samego Jove to głupota, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i poddanie się pionkom z violi. Licze na jasnośc umysłu Beppe, że nie pójdzie na taki deal. I zważam tu na jego problemy z mięśniami, wcale nie fanstastyczną formę i nie traktuję go jak pół boga...
- następna kwestia - czy faktycznie chcemy łozyć hajs na samego Stefana skoro trzeba by wyłozyć hajs na Ogbonnę, Kolarova, Zunigę, przy niepewnych sprzedażach naszych debeściaków typu PDC, Ziegler, Szwagier, Q, czy Matri
- uważam, mając Teveza i LL, że nasz atak wygląda całkiem ładnie już teraz. Dozbrójmy pozostałe pozycje i darujmy sobie fapanie i zbędne zabiegi o gracza violi bo deal 10 mln + Q, Marrone, Storari i jeszcze ćwierć Juve i tak nie chwyci przy tych schamiałych prostakach
- atak LL-Tevez // IGŁA-Szwagier + Gio również nie wygądałby źle.
Myślę, że w takiej sytuacji skupmy się na Igle i po sprawie.
Viola innym pewnie stefana walnie po 20 mln i spokój, ale nie będę sobie przez nich truł humoru.
A jeśli nawet City da te 30 mln to co może zrobic zawodnik? Powiedzieć niet??
Czy pozyskamy Jojo, czy nie i tak będę zadowolony. Jeśli nie Jojo, to za rok na pewno przyjdzie ktoś inny
Ogbonna? Hell NO! Nie za tyle kasy! 8mln + Immobile to max.
Wtedy fioletowi się zdziwią 

Też mi to przyszło do głowy. Śmiesznie będzie, jak Jojo odrzuci ofertę City (co jest bardzo prawdopodobne)mrozzi pisze: EDIT:

Ostatnio zmieniony 09 lipca 2013, 00:10 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne