Wszystko o Interze
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Barcelona, Sporting, Ajax...hellllooooł? :roll:Winner pisze:Sukces jest sukcesem ale ta młodzieżowa LM (NextGen Series) składała się z 16 drużyn które zgłosiły swoją chęć i niekonieczni mają mocne drużyny młodzieżowe. Poza tym o ile się nie mylę dopiero od przyszłego sezonu UEFA ma mieć cokolwiek wspólnego z tą imprezą więc mówienie o LM jest trochę na wyrost.
Nie deprecjonowałbym tego osiągnięcia. Naprawdę. Ale czy Straciatella da sobie radę w seniorach, damy rade ocenic dopiero w polowie przyszlego sezonu.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Don Mateo
- Juventino
Dlaczego dopiero w połowie sezonu? Nie dałoby rady szybciej? Z oceną Gasperiniego nikt nie czekał do stycznia, przecież.Dobry Mudżyn pisze:Ale czy Straciatella da sobie radę w seniorach, damy rade ocenic dopiero w polowie przyszlego sezonu.
Forza Juve!
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Racja, jesli bedzie przegrywal wszystko jak leci - to takDon Mateo pisze:Dlaczego dopiero w połowie sezonu? Nie dałoby rady szybciej? Z oceną Gasperiniego nikt nie czekał do stycznia, przecież.Dobry Mudżyn pisze:Ale czy Straciatella da sobie radę w seniorach, damy rade ocenic dopiero w polowie przyszlego sezonu.

BESTER MANN, BESTEEER !

- zahor_jr
- Interista
Akurat Inter Primaverę miał mocną od dłuższego czasu, Pea zrobił tam fajną drużynę, która dobrze się prezentowała. Renoma? Zaczekałbym z takimi stwierdzeniami dopóki nie osiągnie czegoś w poważnej piłce.Serpente pisze:Stramaccioni już w swoim pierwszym sezonie pracy w primaverze wygrał "młodzieżową Ligę Mistrzów", zna lepiej tych chłopaków, w dodatku wyrobił sobie już że tak powiem renomę tym sukcesem
Gasperini przychodził, żeby zrobić rewolucję, Inter miał grać trójką w obronie, pięknie dla oka i strzelać wiele goli. Jak się skończyło każdy dobrze wie...Serpente pisze:Gasperini przychodził aby wyciągnąć Inter z bagna a on jeszcze te bagna bardziej pogłębił
Zasadniczym problemem Interu jest grupka weteranów, którzy mają swoją wizję i trener nieco im w tym przeszkadza. Dlatego co kolejkę wychodzi taki Stankovic, mimo że od dawna gra piach. W letnim mercato podstawą będzie pozbycie się połowy składu: graczy wypalonych i pseudotalentów takich jak Ranocchia.
- Pan Mietek
- Juventino
Nie wiedziałeś? Przecież zahor o tym mówiłpumex pisze:
Co u diabła..? Nasz zahor ma brata?

Witamy, witamy

Nie dziwię się murzynowi, że nie chce do Interu. Kucka to dobry piłkarz ale tak mi się wydaje, że jednak im by się przydał ktoś lepszy.pumex pisze:Ponoć M'Villa ucieka Interowi. Ma przejść do Arsenalu. Może powrócą do tematu Kucki
- pumex
- Juventino
Ale Ty Mietek se jaja robisz, czy poważnie mówisz?Mietson pisze:Nie wiedziałeś? Przecież zahor o tym mówił

Ale żeby do Arsenalu? :doh: Kucka jest dobry? Pff.. jak na Inter to i może...Mietson pisze:Nie dziwię się murzynowi, że nie chce do Interu. Kucka to dobry piłkarz ale tak mi się wydaje, że jednak im by się przydał ktoś lepszy.pumex pisze:Ponoć M'Villa ucieka Interowi. Ma przejść do Arsenalu. Może powrócą do tematu Kucki

Nasuwa się pytanie dlaczego zahor senior nie przyłożył się wystarczająco solidnie do wyprania młodemu bratu mózgu i młodszy nie kibicuje Juve/Milanowi.pumex pisze:Ale Ty Mietek se jaja robisz, czy poważnie mówisz?Mietson pisze:Nie wiedziałeś? Przecież zahor o tym mówiłInterista i Juve-milanista pod jednym dachem...
Inter zajdzie daleko w LE.
- strong return
- Juventino
Optymalny kierunek do rozwoju młodego i dobrego piłkarza. Liga lepsza, przeciwników dobrych więcej i ogólna przychylność Francuzom. Poza tym Wenger może wreszcie zaczął wyciągać wnioski. Jest taka szansa.pumex pisze: Ale żeby do Arsenalu?
Hejtuj z zahorami.-na zdrowie. :C
Aż za bardzo. Przecież przychodzi z dobrej Genui:). Podobno Darek Dudka będzie do wyciągnięcia za grosze po tym sezonie. Byłby idealny, mając na uwagę mnogość luk do zapełnienia u nich ze swoją wszechstronnością. :Cpumex pisze: Kucka jest dobry? Pff.. jak na Inter to i może..
Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 17:59 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Takiej porcji defetyzmu to forum nie wytrzyma. Z drugiej strony jeśli ma być to skierowane w stronę interu, to nie mam nic przeciwko.pumex pisze:
Co u diabła..? Nasz zahor ma brata?
Młody od razu wystawił kawę na ławę i wkleił w avatar odpowiedni herb, to się ceni! Bo starszy milanista niestety nadal ukrywa się pod rangą "Juventino"
Cordoba podobno odchodzi, jego nazwisko zawsze mówiło wszystko. Facet był szybki jak samochodzik, a i wyskok miał też nie gorszy od Cannavaro (obaj są podobnego wzrostu).
- pumex
- Juventino
I boiskową inteligencję miał nie najwyższą. Mi Cordoba zawsze będzie kojarzył się z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> faulami. Nawet nie ostrymi, tylko właśnie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Ileż to ich było... ho, ho.ewerthon pisze:Cordoba podobno odchodzi, jego nazwisko zawsze mówiło wszystko. Facet był szybki jak samochodzik, a i wyskok miał też nie gorszy od Cannavaro (obaj są podobnego wzrostu).
dobra, dajmy spokój zahorowi. Mówcie co chcecie, ale ja w pewnych sprawach się z nim zgadzam i mam odwagę to powiedzieć :oops:

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja tak samo. Zahor mówi mądrze a wiadomo ,że PZ to nie odpowiada, więc go hejtuje.pumex pisze:dobra, dajmy spokój zahorowi. Mówcie co chcecie, ale ja w pewnych sprawach się z nim zgadzam i mam odwagę to powiedzieć :oops:
Zawsze jak karierę kończy zawodnik z mojego dzieciństwa, to lekki smutek jest, nawet jeżeli to zawodnik związany z interem. Mimo wszystko cenię zawodników takich jak on, którzy ponad dekadę grali w jednym klubie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ok , ale 3/4 wypowiedzi o babci marynie, poza tym dla niego Cannavaro grał średnio w 2006 rokuSmok-u pisze: Ja tak samo. Zahor mówi mądrze a wiadomo .
Inter przede wszystkim musi wymienić obronę, 2 pomocników i jednego napadziora jesli chodzi tylko o pierwsza ,11'', czyli 3/4 drużyny hehe , co im nie grozi, przynajmniej nie w nasteonym roku. Powodzenia w LE, mam nadzieje, że nastukają pkt do rankingu

- Pan Mietek
- Juventino
Nie dziwię się murzynowi, że nie chce do Interu. Kucka to dobry piłkarz ale tak mi się wydaje, że jednak im by się przydał ktoś lepszy.[/quote]Ale żeby do Arsenalu? :doh: [/quote]pumex pisze:Ponoć M'Villa ucieka Interowi. Ma przejść do Arsenalu. Może powrócą do tematu Kucki
Toż to jeszcze młody mudżyn. pumi, to że hejtujesz Arsenal to nie znaczy, że ten kto tam pójdzie popełnia błąd

Myślę, że Inter musi odłożyć sentymenty na bok. Skoro Agnelli jest gotowy pożegnać Del Piero, to jasne jest, że z Interu powinni odejść Stanković, Chivu i reszta dziadków. Szkolnym błędem było oddanie młodych utalentowanych zawodników - Balotelliego i Santona. W zasadzie sama decyzja o sprzedaży balo była słuszna bo cisnął koszulką o ziemię ale na jego miejsce powinien zostać sprowadzony gracz o podobnym profilu a nie Pazzini i Castaignos :roll:
- zahor
- Juventino
Wydaje mi się że pożegnanie tych panów nie powinno być dla kibiców Interu ani w jednym procencie tak trudne, jak nasze rozstanie z Alexem. Sentymenty i zasługi to jedno, ale nawet jeżeli patrzeć na przydatność dla zespołu - Alex cały czas potrafi w kluczowym momencie przechylić szalę zwycięstwa nieszablonowym zagraniem. Natomiast jak widzę Gustlika w wyjściowej jedenastce Interu, to od razu humor mi się poprawia bo wiem że na zero z tyłu nie zagrają.Mietson pisze: Myślę, że Inter musi odłożyć sentymenty na bok. Skoro Agnelli jest gotowy pożegnać Del Piero, to jasne jest, że z Interu powinni odejść Stanković, Chivu i reszta dziadków.
Radzę zaprzestać czytania streszczeń moich wypowiedzi autorstwa trolla Zambrotty - Cannavaro do jesieni 2006 grał doskonale, ale Pirlo jeszcze ciut lepiej.Cabrini_idol pisze: Ok , ale 3/4 wypowiedzi o babci marynie, poza tym dla niego Cannavaro grał średnio w 2006 roku
Sam się śmiejesz z tego co napisałeś :-D Dużo bardziej prawdopodobny jest wariant że odejdzie van Persie i nie przyjdzie nikt w jego miejsce. Co oczywiście nie oznacza że Arsenal to zły kierunek dla M'Vili - pogra ze dwa lata w najlepszej szkółce piłkarskiej świata a potem przejdzie do klubu, wygrywać trofea.Mietson pisze: Poza tym, wprawdzie wydaje się to być nudnym sloganem powtarzanym co roku, w tym roku Arsenal może zajść dalej a to z tej prostej przyczyny, że nie odejdzie nikt ważny a Wenger dostanie wreszcie duży hajs na transfery z zamiarem wydania go![]()