Mercato (LATO 2017)
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Myślę, że wyjaśnienie tego jest proste i brzmi: Neto nigdzie nie odchodzi.
Zresztą, już pisali, że Brazol się uspokoił i już nie chce odchodzić a tu mija kilka dni i znów go sprzedają.
Zresztą, już pisali, że Brazol się uspokoił i już nie chce odchodzić a tu mija kilka dni i znów go sprzedają.
- CzeczenCZN
- Juventino
Chodzi mi że według tamtych doniesień...ozob pisze:Costa.No ale Di Maria to prawoskrzydłowy, to kto na lewe? Mandzukic dalej?
Ja to w ogóle bym chciał najbardziej taki myk 4 skrzydłowych -
preferowane prawe skrzydło - prawonożny i lewonożny
preferowane ewe skrzydło - lewonożny i prawonożny
Chociaż, z drugiej strony bardzo chcę Keite a i chce by Pjaca został - a oni obydwaj to prawonożni lewoskrzydłowi.
Costa, Di Maria + Keita? Nie, to to niemożliwe.
W ogóle co do Costy zastanawia mnie na które skrzydło go rzucimy. Bo on ponoć preferuje prawe.
- kubraczek
- Juventino
Jeśli dobrze pamiętam to dość dawno temu mówiło się, że Neto nie jest zadowolony i później to ucichło. Od jakiegoś czasu mówi się o zainteresowaniu włoskich klubów Brazylijczykiem. Ostatnio w wywiadzie mówił, że warto było opuścić Fiorentinę dla Juventusu, ale również o tym, że nie wie co wydarzy się w przyszłości i co zrobi ze swoją karierą. Jak dla mnie jego odejście wcale nie jest takie nierealne. Wszystko zależy od tego czy woli być cieniem Buffona czy chce jednak wyrobić własną markę.RICTOR pisze:Myślę, że wyjaśnienie tego jest proste i brzmi: Neto nigdzie nie odchodzi.
Niby mówi się, że jest to wielki talent. Wcześniej pojawiły się informacje, że chcemy go kupić i wypożyczyć do Udinese, żeby się ogrywał. Jak będzie to się okażeOuh_yeah pisze:Przecież to jakieś głupoty. 20-latek bez żadnego występu w Serie A, po awansie miałby przyjść grzać ławę przy Buffonie? To od czego mamy Audero?
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- wagner
- Juventino
Może to dziwne, ale mi Di Maria zupełnie nie pasuje do naszej charakterystyki. Poza tym miał fizyczne braki, które uwidocznily jego słabości w PL w Serie A wcale nie jest łatwiej pod tym względem. No nie pasuje
. Costa 

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To pamiętam bardzo dobrze, ale jakoś kilkanaście dni temu była mowa o tym, że Neto jednak jest zadowolony z ilości występów, które dostał w tym sezonie i nie myśli o odejściu. Ale tak teraz patrzę i to info podał tylko Mediaset także sprawa dalej otwarta.
A z Meretem faktycznie niektórzy specjaliści uważają, że to drugi w kolejności talent bramkarski za Donnarummą lepszy chociażby od Perina czy Scuffeta.
A z Meretem faktycznie niektórzy specjaliści uważają, że to drugi w kolejności talent bramkarski za Donnarummą lepszy chociażby od Perina czy Scuffeta.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2017, 14:35 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozob
- Juventino
Skoro Meret ma byc nastepca Buffona, to moze zastapic Neto jako 2 bramkarza. Ba, jeszcze nie tak dawano chcieliscie Giggio na lawke, aby dojrzewal przy Buffonie to w czym jest teraz problem?
Allegri chce, aby w klubie pozostal Khedira i Mandzur. Przymiarki do Iniesty nie dziwia, bo daja szanse na zmiane taktyki na 4-3-3, aby Dybala mogl czasem odpoczac.

Allegri chce, aby w klubie pozostal Khedira i Mandzur. Przymiarki do Iniesty nie dziwia, bo daja szanse na zmiane taktyki na 4-3-3, aby Dybala mogl czasem odpoczac.
La fidanzata d'Italia
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Odejście Neto nie jest nierealne, ale jednak mało prawdopodobne, bo w tym sezonie zagrał 14 meczów, po samym zawodniku widać że coraz lepiej się u nas czuje, a gdyby jego ambicją było zostanie pierwszym bramkarzem klubów pokroju Lazio czy Evertonu, to by chyba został we Fiorentinie.
W zainteresowanie Napoli nie chce mi się wierzyć.
W zainteresowanie Napoli nie chce mi się wierzyć.
- CzeczenCZN
- Juventino
Dobra, ale Cuadrado też jakimś koksem nie jest... Też sobie nie radził w PL. Gdyby on przyszedł, pozostaje tylko się cieszyć!wagner pisze:Może to dziwne, ale mi Di Maria zupełnie nie pasuje do naszej charakterystyki. Poza tym miał fizyczne braki, które uwidocznily jego słabości w PL w Serie A wcale nie jest łatwiej pod tym względem. No nie pasuje. Costa
Co do bramkarza, jeżeli Neto odejdzie, to ja bym chciał przekonać Mirante do przyjścia.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pisaliśmy już o tym wcześniej i potwierdzają to znajomi kibice Bayernu. To Ancelotti sprawia, że sam gracz nie jest obecnie zadowolony z pozycji w klubie. I tak, pojawiało się info, że sam poprosił o możliwość opuszczenia drużyny.kd pisze:Już jest coś nie tak, (może zmiana trenera, może nie) a z Bayernu pokazują go jako pierwszego do odstrzału.
Zainteresowanie Napoli jest realne, od dłuższego czasu już o nim piszą, a działacze z Południa robią swoje przymiarki. Natomiast pewnym jest to, że za darmo byśmy go im nie oddali.Ouh_yeah pisze: W zainteresowanie Napoli nie chce mi się wierzyć.
Dla fanów teorii spiskowych. Siostra Shicka polajkowała taki oto komentarz na Instagramie : Sprowadź swojego brata do Turynu.

https://pbs.twimg.com/media/DAgmjPMXkAEWuAi.jpg:large
Transfer siostry z miejsca oceniam 10/10.
- szymken
- Juventino
Mi tam w zupełności wystarczyłoby duo Keita&Costa +Schick ze siostrą i tam wiadome pomocnik i reszta uzupełnień.
Di Maria to piłkarz genialny, ale ja od czasów United straciłem do niego przekonanie. Jakiś dziwny on jest , nie wiem jak to nazwać. Humorzasty ? Niby mu to mieszkanie opędzlowali, mógł się czuć jakoś zagrożony, ale ja wiem czy aż tak... Wejście miał świetne, potem oklapł zupełnie. W PSG go mniej śledzę, więc nie wiem jak tam z nim było,ale po dwóch latach znów zmiana klubu?
Costa zdecydowanie może u nas się odbudować, mam nadzieję, że się uda go sprowadzić. Jak sobie przypomne co wyprawiał w tamtym roku i , że może do tego wrócić :hellyes:
W kwestii pomocnika ciągle mi się wydaje, że Nzonzi może być tym wzmocnieniem.
Di Maria to piłkarz genialny, ale ja od czasów United straciłem do niego przekonanie. Jakiś dziwny on jest , nie wiem jak to nazwać. Humorzasty ? Niby mu to mieszkanie opędzlowali, mógł się czuć jakoś zagrożony, ale ja wiem czy aż tak... Wejście miał świetne, potem oklapł zupełnie. W PSG go mniej śledzę, więc nie wiem jak tam z nim było,ale po dwóch latach znów zmiana klubu?
Costa zdecydowanie może u nas się odbudować, mam nadzieję, że się uda go sprowadzić. Jak sobie przypomne co wyprawiał w tamtym roku i , że może do tego wrócić :hellyes:
W kwestii pomocnika ciągle mi się wydaje, że Nzonzi może być tym wzmocnieniem.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
http://www.juvepoland.com/news.php?id=35686RICTOR pisze:To pamiętam bardzo dobrze, ale jakoś kilkanaście dni temu była mowa o tym, że Neto jednak jest zadowolony z ilości występów, które dostał w tym sezonie i nie myśli o odejściu..