LaLiga
- TreDelIbra
- Juventino
no niestety jest to prawda ;( :płaczę:
na pilka.pl pisalo nawet ,że real chce wypożyczyć do Juve Salgado :lol:
No ale to oczywiście jakaś kiepska plotka :]
Szkoda myślałem że ktoś z dwójki Miguel , Cicinho nas zasili a tu nic :x
Jak Lucek nie kupi juz nikogo to sie obraże na niego :snooty:
Nie wiem moze Oddo , Bonera czy Kompany - on to byłby świetnym rozwiązaniem wg mnie , no ale jest mało prawdopodobne żeby Juve go kupiło
Tak czy siak kogoś trzeba kupić , szczególnie na obrone !!!!
Licze na Lucka i mam nadzieje ,żę mnie nie zawiedzie
na pilka.pl pisalo nawet ,że real chce wypożyczyć do Juve Salgado :lol:
No ale to oczywiście jakaś kiepska plotka :]
Szkoda myślałem że ktoś z dwójki Miguel , Cicinho nas zasili a tu nic :x
Jak Lucek nie kupi juz nikogo to sie obraże na niego :snooty:
Nie wiem moze Oddo , Bonera czy Kompany - on to byłby świetnym rozwiązaniem wg mnie , no ale jest mało prawdopodobne żeby Juve go kupiło

Tak czy siak kogoś trzeba kupić , szczególnie na obrone !!!!
Licze na Lucka i mam nadzieje ,żę mnie nie zawiedzie

- Pirlo
- Juventino
ja za bardzo stronce pilka.pl nie wierze...te ich newsy sa czasem smieszne,no ale jezeli wy wierzycie to wasza sprawa
a z tym Salgado to chyba kawał :rotfl: :rotfl: ja juz bym wolał kupic Rząse zamiast niego :rotfl: :rotfl: :rotfl:

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Ja czytałem coś takiego na www.pilkanozna.pl i www.transfery.info więc jest to dość pewne. Ale Real może mieć problem bo mogą mieć tylko 3 zawodników z poza uni europejskiej a te miejsca zajmują już Robinho Baptista i Diogo.
- Pirlo
- Juventino
Ale Cicinho robi albo juz ma obywatelstwo włoskie albo hiszpanskie,niepamietam dokładnie. ale i tak jakos niemoge w to uwierzyc...co mi sie niewydaje zeby on tam poszedł ale kto wiem-a-t-t-e-o pisze:Ja czytałem coś takiego na www.pilkanozna.pl i www.transfery.info więc jest to dość pewne. Ale Real może mieć problem bo mogą mieć tylko 3 zawodników z poza uni europejskiej a te miejsca zajmują już Robinho Baptista i Diogo.

- Venomik
- Juventino
Obywatelstwo włoskie, jeśli dobrze pamiętam to jego dziadek był Włochem lub/i miał włoskie obywatelstwo...
Mam nadzieję, że Moggi szykuje niespodziankę, jak rok temu.
Oby odkładane pieniązde nie szły na stadion
Mam nadzieję, że Moggi szykuje niespodziankę, jak rok temu.
Oby odkładane pieniązde nie szły na stadion

Dirty mind
- Pilekww
- Juventino
Panowie spokojnie Lucke wie co robi!! Sprowadzil dobry piłkarzy za małą sume praktycznie zapłacił tylko za vieire, kovac, gg, balzaretti przeszli za darmola :!:
Wiem ze nie są to piłkarze z "nazwiskami" (oprócz tego pierwszego), ale po co nam je o tych zawodnikach jest cicho ale graja dobrze trudno kupowac gwiazde i dawac go na lawce zeby wchodzil jak komus trafi sie kontuzja to bez sensu!
No nie powiem ze cichinio by sie nie przydal w juve bo jest to spoko młody zawodnik!!
rezerwy juve - na które niektórzy narzekają!!!!!
Buffon- Abiatti
Zebina - Belzeretti Canavaro - Kovac Thuram - GG* Zambrotta - Chiellini
Camoranesi - Oliviera Vieria - GG Emerson - Blasi Nedved - Mutu
Ibrahimovic - DP Trezeguet - Zalayeta
* GG moze grac na dwóch pozycjach
Aż tak źle nie jest jak przedstawiają to media, kibice itd.
Wracajac to tematu chętnie widział bym tu Cichinio

No nie powiem ze cichinio by sie nie przydal w juve bo jest to spoko młody zawodnik!!
rezerwy juve - na które niektórzy narzekają!!!!!
Buffon- Abiatti
Zebina - Belzeretti Canavaro - Kovac Thuram - GG* Zambrotta - Chiellini
Camoranesi - Oliviera Vieria - GG Emerson - Blasi Nedved - Mutu
Ibrahimovic - DP Trezeguet - Zalayeta
* GG moze grac na dwóch pozycjach
Aż tak źle nie jest jak przedstawiają to media, kibice itd.
Wracajac to tematu chętnie widział bym tu Cichinio
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
To przeczytałem na www.transfery.infoPaweł 10 pisze:(...)real zaproponowal juve transfer salgado (...)
"Działacze Juventusu Turyn złożyli oficjalną ofertę do Realu Madryt w sprawie pozyskania ich prawego obrońcy, Michela Salgado.
Real chcąc zrobić miejsce w podstawowej jedenastce dla Cicinho, gotowy jest do rozpoczęcie rozmów z działaczami "Białej Damy" w sprawie kontraktu Salgado.
Tak czy inaczej, dyrektor sportowy Juventusu, pan Luciano Moggi jak i trener klubu z Turynu, pan Fabio Capello wyrazili ogromne zainteresowanie silnym obrońcą "Królewskich" oraz reprezentacji Hiszpanii."
Ciekawe może gdy Miguel przeszedł do Valencii a o Mancinim jest głucho (może niewypaliło) to jest myśl.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szczerze mówiąc to Realowi nie pomoże nawet Cicinho (jeśli błąd to przepraszam) :oops: Co może pomóc klubowi który kupuje nie piłkarzy a nazwiska
Najlepszym przykładem jest Beckham. Patrząc z neutralnej pozycji miał raptem 1 (słownie - jeden) dobry sezon w Realu. Niech Moggi pomyśli o Cicinho (znowu szansa na błąd)