Quiz (Filmy)
- KwiAtek
- Juventino
Nie ogladalem, ale poznaje panne - 'Jumper'?

Nie wierze, ze nikt nie ogladal :shock:
Podpowiedz - zwroccie uwage ile osob wystepuje na screenie nr 2

Nie wierze, ze nikt nie ogladal :shock:
Podpowiedz - zwroccie uwage ile osob wystepuje na screenie nr 2

OczywiscieMadzia:) pisze:Dwunastu gniewnych ludzi ?

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2008, 18:02 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- mnowo
- Qualità Juventino
Czyżby My Name Is Earl?
Dobra, ponieważ przeszukałem temat i stwierdziłem, że nie pojawił się tu pewien bardzo znany film, który osobiście bardzo mi się podoba, wlepiam i kto pierwszy ten prędszy:

Oukej. Kamon.
Dobra, ponieważ przeszukałem temat i stwierdziłem, że nie pojawił się tu pewien bardzo znany film, który osobiście bardzo mi się podoba, wlepiam i kto pierwszy ten prędszy:

Ale przyznaj, że domyśliłeś się, bo napisałem, że "stwierdziłem, że nie pojawił się..."!steru pisze:Twierdza

Oukej. Kamon.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2008, 09:29 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Twierdza
Żadne "stwierdziłem" buehehe
Moja zagadka brzmi/wygląda :

No to zmiana. Coś prymitywnego na szybko :

Pomogła mi to wywnioskować metoda indukcji matematycznej połączona z instynktem Spidermanamnowomiejsky pisze:Ale przyznaj, że domyśliłeś się, bo napisałem, że "stwierdziłem, że nie pojawił się..."!steru pisze:Twierdza![]()
Oukej. Kamon.
Moja zagadka brzmi/wygląda :

O ja głupi, myślałem że na tyle regularnie sprawdzam ten temat że nie muszę patrzeć na listę :oops:mnowomiejsky pisze:No po trochu wygląda mi to na 88 minut, ale ten film przecież już był...
No to zmiana. Coś prymitywnego na szybko :

Taaa...Mam nadzieje że nie oglądałeś tego szajsu ehhhbblackk pisze:Piła ćtery
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2008, 11:18 przez steru, łącznie zmieniany 2 razy.
- bblackk
- Juventino
Oglądałem, i powiem więcej, byłem nawet na seansie nocnym ze wszystkimi "piłami"... ale dobrze, że mieliśmy pod ręką polski, gazowany napój z ziemniaka, bo inaczej nie strawiłbym takiej porcji bezsensów.steru pisze:Taaa...Mam nadzieje że nie oglądałeś tego szajsu ehhhbblackk pisze:Piła ćtery

steru z zamiłowania jest fryzjeremmnowomiejsky pisze:Twierdzę, że wszystko jest ustawione a wyniki sprzedane.

Ale Wam zabiłem ćwieka

Jest Gwiazdka, jest Gwiazdka w niebie!wituk pisze:Sens życia wg Monty Pythona
Hip, hip, hip, hip hurra!
Congratulations...
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2008, 11:45 przez bblackk, łącznie zmieniany 4 razy.

- steru
- Qualità Juventino
Nic nie jest ustawione ani sprzedane a ta darowizna która do mnie wpłynęła to ja nie wiem skąd...mnowomiejsky pisze:Co za niesprawiedliwość tu nastąpiła! Przecież zgadłem 88 minut!
Twierdzę, że wszystko jest ustawione a wyniki sprzedane.
Nie fryzjerem tylko golibrodą!!bblackk pisze:steru z zamiłowania jest fryzjeremmnowomiejsky pisze:Twierdzę, że wszystko jest ustawione a wyniki sprzedane.
- wituk
- Juventino
Sens życia wg Monty Pythona 
To tak:

To tak:

Nie.ULAT pisze:Książę w Nowym Jorku ?
Też nie.steru pisze:Pierwsza liga?
Blędnie.steru pisze:To jeszcze jedna próba:
FAN?
Dokładniemeca pisze:Mo' Better Blues

Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2008, 23:18 przez wituk, łącznie zmieniany 4 razy.