Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 24 maja 2011, 15:21

Z tego co mówi Conte, ze zespół ma grać z charyzmą, zaangażowaniem ,z jajami. Ma nie tolerowac uśmieszków po przegranym meczu. Brzmi to wszystko zachęcająco, bo tego brakowało 3 poprzednikom. Życie wszystko zweryfikuje. Zobaczymy

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 maja 2011, 15:34

Adi12345 pisze:
pan Zambrotta pisze: nie wiem czemu, ale jestem jakoś dziwnie przekonany, ze Ciro Ferrara, Zakeroni i Alojz to nie ta półka co Conte.

Ja bardziej sceptycznie podchodzę to wyboru trenera tj. Antonio Conte. Jednakże mam nadzieję...nadzieję że w końcu opanuje zespół/ motywacja/ zachowanie/ taktyka...i błagam niech będzie w końcu więcej dokładności w podaniach większości naszych graczy..
Tu akurat żaden trener nie pomoże. Jak się ma piłkarzy z poziomem techniki jak w ekstraklasie to żaden tego nie zmieni.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Prusor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2011, 16:50

^FAZZI^ pisze:Tu akurat żaden trener nie pomoże. Jak się ma piłkarzy z poziomem techniki jak w ekstraklasie to żaden tego nie zmieni.
Zgadzam się ale częste błędy techniczne nie zawsze wywodzą się z braku techniki...czasem to po prostu brak pomysłu na grę (ciągle długie piłki, za wysokie, za lekkie....) bądź rozkojarzenie, brak opanowania.

Ale jakby nie patrzeć to fakt za dużo klasowych piłkarzy to ostatnio My nie mamy.. W sumie zbędna uwaga bo taki stan rzeczy trwa od paru lat. Reasumując kupuj jednego/dwóch za 50 mln niż 6 pionków. -.-

A co do samego A. Conte narazie same znaki zapytania. Nie "czuje" tego że znowu były piłkarz klubu trenuje Juve. Nie wiem zobaczymy, nie przekreślam Go. Myślę że w najbliższych tyg./ miesiącach ujrzymy jakim okaże się trenerem. Kładę tu przede wszystkim na początku nacisk na transfery ( wiem że nie decyduje sam tylko z Giuseppe Marotta, albo przede wszystkim G.M) ale jeśli postawi się ( chce faktycznie zmienić oblicze juve ) to nie da się. Będzie miał swoje zdanie poparte czynami.
A i jeszcze jeden aspekt, trochę ironiczny ale...Ferrara, Conte a Del Piero, niegdyś w jednej drużynie na boisko teraz "trenerzy" a Alex ciągle wielki.

"Nadzieja chodź nie karmi nie ogrzewa utrzymuje przy życiu !" heh ;p

No Del Piero No Party Noo !..
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2011, 17:37

lenor pisze:Z tego co mówi Conte, ze zespół ma grać z charyzmą, zaangażowaniem ,z jajami. Ma nie tolerowac uśmieszków po przegranym meczu. Brzmi to wszystko zachęcająco, bo tego brakowało 3 poprzednikom. Życie wszystko zweryfikuje. Zobaczymy
Mam nadzieję że nie tylko chciał powłazić między pośladki kibicom i zarządowi tymi słowami,no bo w sumie co miał powiedzieć,że ma bandę drewniaków którzy są ciency jak dupa węża ? Nikt z gówna siekiery nie zrobi,nawet Mourinho ! Może magików i craków (jak kiedyś) nie mamy ale można to nadrobić zaangażowaniem i pracą,przede wszystkim oni muszą CHCIEĆ ! obecnym składem spokojnie możemy się łapać do LM,wystarczy że trener złapie ten klub za jaja i wyciśnie z niego 200% a Marotta niech nie ośmiesza siebie i tego klubu i niech odejdzie,zatrudnić porządny zarząd,porządne transfery,chce tu widzieć porządnych piłkarzy...

Jezu jak mi brakuje dawnego Juve,dawnej Serie A,dawnej piłki...

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2011, 09:36

Odczucia mam mieszane. Z jednej strony fajnie, że Conte do nas wróci. Z drugiej zaś, zestawienie jego nazwiska z Van Gaalem, który jest wolny, wypada strasznie słabo.

Ostatecznie to i Mourinho nic nie wyciśnie z byle jakiego piłkarza, a takich mamy sporo w tym momencie. Jak będą jakieś sensowne transfery (Pirlo za taki uważam) to może i Del Neri by sobie poradził. Taka prawda. Na boisko też musi ktoś sensowny wyjść.

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2011, 16:34

Czemu dalej nawijacie temat van Gaal`a, który powiedział, że chce zrobić sobie 1 rok przerwy...

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 12:54

http://www.pilka.pl/lippi-popiera-decyzje-juventusu

Kolejny raz to piszę - to jest jakaś zmowa.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 14:23

Push3k pisze:http://www.pilka.pl/lippi-popiera-decyzje-juventusu

Chyba nic w tym dziwnego że dawne towarzystwo wspiera się nawzajem. Zwykła kurtuazja, ot co.
A Conte, tak jak Delneri, ma u mnie kilka miesięcy kredytu zaufania.

Obrazek
LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 14:35

blackadder pisze:
Push3k pisze:http://www.pilka.pl/lippi-popiera-decyzje-juventusu

Chyba nic w tym dziwnego że dawne towarzystwo wspiera się nawzajem. Zwykła kurtuazja, ot co.
A Conte, tak jak Delneri, ma u mnie kilka miesięcy kredytu zaufania.
Mój kredyt zaufania sprawdzi się w grudniu/styczniu, bo to wtedy z reguły w ostatnich latach następuje katastrofa.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 19:35

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To może w tym wypadku Carlo Ancelotti do Juve? :-D.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 14:42

Kiedy ma byc jakies oficjalne info? :/

KLIK ==>www
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 14:45

Bartek88 pisze:Kiedy ma byc jakies oficjalne info? :/
Po ostatnim meczu Sieny w tym sezonie...

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2011, 15:48

<<W@jTEk>> pisze:
Bartek88 pisze:Kiedy ma byc jakies oficjalne info? :/
Po ostatnim meczu Sieny w tym sezonie...
Czyli jutro(29 maja - Siena vs Albinoleffe) wieczorem albo następnego dnia.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2011, 15:58

Ponoć 31 maja.

#AllegriOut
Monte Cristo