Nowy Trener?
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Z tego co mówi Conte, ze zespół ma grać z charyzmą, zaangażowaniem ,z jajami. Ma nie tolerowac uśmieszków po przegranym meczu. Brzmi to wszystko zachęcająco, bo tego brakowało 3 poprzednikom. Życie wszystko zweryfikuje. Zobaczymy
Tu akurat żaden trener nie pomoże. Jak się ma piłkarzy z poziomem techniki jak w ekstraklasie to żaden tego nie zmieni.Adi12345 pisze:pan Zambrotta pisze: nie wiem czemu, ale jestem jakoś dziwnie przekonany, ze Ciro Ferrara, Zakeroni i Alojz to nie ta półka co Conte.
Ja bardziej sceptycznie podchodzę to wyboru trenera tj. Antonio Conte. Jednakże mam nadzieję...nadzieję że w końcu opanuje zespół/ motywacja/ zachowanie/ taktyka...i błagam niech będzie w końcu więcej dokładności w podaniach większości naszych graczy..
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Prusor
- Juventino
Zgadzam się ale częste błędy techniczne nie zawsze wywodzą się z braku techniki...czasem to po prostu brak pomysłu na grę (ciągle długie piłki, za wysokie, za lekkie....) bądź rozkojarzenie, brak opanowania.^FAZZI^ pisze:Tu akurat żaden trener nie pomoże. Jak się ma piłkarzy z poziomem techniki jak w ekstraklasie to żaden tego nie zmieni.
Ale jakby nie patrzeć to fakt za dużo klasowych piłkarzy to ostatnio My nie mamy.. W sumie zbędna uwaga bo taki stan rzeczy trwa od paru lat. Reasumując kupuj jednego/dwóch za 50 mln niż 6 pionków. -.-
A co do samego A. Conte narazie same znaki zapytania. Nie "czuje" tego że znowu były piłkarz klubu trenuje Juve. Nie wiem zobaczymy, nie przekreślam Go. Myślę że w najbliższych tyg./ miesiącach ujrzymy jakim okaże się trenerem. Kładę tu przede wszystkim na początku nacisk na transfery ( wiem że nie decyduje sam tylko z Giuseppe Marotta, albo przede wszystkim G.M) ale jeśli postawi się ( chce faktycznie zmienić oblicze juve ) to nie da się. Będzie miał swoje zdanie poparte czynami.
A i jeszcze jeden aspekt, trochę ironiczny ale...Ferrara, Conte a Del Piero, niegdyś w jednej drużynie na boisko teraz "trenerzy" a Alex ciągle wielki.
"Nadzieja chodź nie karmi nie ogrzewa utrzymuje przy życiu !" heh ;p
No Del Piero No Party Noo !..
- DiaVolO
- Juventino
Mam nadzieję że nie tylko chciał powłazić między pośladki kibicom i zarządowi tymi słowami,no bo w sumie co miał powiedzieć,że ma bandę drewniaków którzy są ciency jak dupa węża ? Nikt z gówna siekiery nie zrobi,nawet Mourinho ! Może magików i craków (jak kiedyś) nie mamy ale można to nadrobić zaangażowaniem i pracą,przede wszystkim oni muszą CHCIEĆ ! obecnym składem spokojnie możemy się łapać do LM,wystarczy że trener złapie ten klub za jaja i wyciśnie z niego 200% a Marotta niech nie ośmiesza siebie i tego klubu i niech odejdzie,zatrudnić porządny zarząd,porządne transfery,chce tu widzieć porządnych piłkarzy...lenor pisze:Z tego co mówi Conte, ze zespół ma grać z charyzmą, zaangażowaniem ,z jajami. Ma nie tolerowac uśmieszków po przegranym meczu. Brzmi to wszystko zachęcająco, bo tego brakowało 3 poprzednikom. Życie wszystko zweryfikuje. Zobaczymy
Jezu jak mi brakuje dawnego Juve,dawnej Serie A,dawnej piłki...
- steru
- Qualità Juventino
Odczucia mam mieszane. Z jednej strony fajnie, że Conte do nas wróci. Z drugiej zaś, zestawienie jego nazwiska z Van Gaalem, który jest wolny, wypada strasznie słabo.
Ostatecznie to i Mourinho nic nie wyciśnie z byle jakiego piłkarza, a takich mamy sporo w tym momencie. Jak będą jakieś sensowne transfery (Pirlo za taki uważam) to może i Del Neri by sobie poradził. Taka prawda. Na boisko też musi ktoś sensowny wyjść.
Ostatecznie to i Mourinho nic nie wyciśnie z byle jakiego piłkarza, a takich mamy sporo w tym momencie. Jak będą jakieś sensowne transfery (Pirlo za taki uważam) to może i Del Neri by sobie poradził. Taka prawda. Na boisko też musi ktoś sensowny wyjść.
- blackadder
- Juventino
Chyba nic w tym dziwnego że dawne towarzystwo wspiera się nawzajem. Zwykła kurtuazja, ot co.Push3k pisze:http://www.pilka.pl/lippi-popiera-decyzje-juventusu
Kolejny raz to piszę - to jest jakaś zmowa.
A Conte, tak jak Delneri, ma u mnie kilka miesięcy kredytu zaufania.

- LordRahl
- Juventino
Mój kredyt zaufania sprawdzi się w grudniu/styczniu, bo to wtedy z reguły w ostatnich latach następuje katastrofa.blackadder pisze:Chyba nic w tym dziwnego że dawne towarzystwo wspiera się nawzajem. Zwykła kurtuazja, ot co.Push3k pisze:http://www.pilka.pl/lippi-popiera-decyzje-juventusu
Kolejny raz to piszę - to jest jakaś zmowa.
A Conte, tak jak Delneri, ma u mnie kilka miesięcy kredytu zaufania.
- Arcadio Morello
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To może w tym wypadku Carlo Ancelotti do Juve? :-D.
To może w tym wypadku Carlo Ancelotti do Juve? :-D.
- Mateuszello
- Juventino
Czyli jutro(29 maja - Siena vs Albinoleffe) wieczorem albo następnego dnia.<<W@jTEk>> pisze:Po ostatnim meczu Sieny w tym sezonie...Bartek88 pisze:Kiedy ma byc jakies oficjalne info?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Monte Cristo
- Juventino
A ja słyszałem ze 32. Co to za różnica?