Mercato (2012-2014)
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Taki moment kiedyś musiał nastąpić. Mam nadzieję, że ten numer jeszcze podbuduje Teve do pracy nad sobą. Dobry ruch marketingowy, oby poszła za tym jakość sportowa. Marotta dokonuje znakomitej transakcji. Okienko się jeszcze nie otworzyło, a my już mamy Llorente i Apacza. Świetne informacje. Oby tak dalej.
- Tacchinardi.
- Juventino
http://www.tvarenasport.com/vesti/14950 ... ati-tevezaannihilator1988 pisze:Kolarov udzielił wywiadu, w którym stwierdził: "Jestem w stałym kontakcie z Antonio Conte, zobaczymy co się wydarzy. Jestem szczęśliwy w Manchesterze, ale chcę regularnie grać. Wynagrodzenie? To nie jest problem, chcę po prostu grać". Może to nie koniec brytyjskich działań Szalonookiego?
Nie wiem czy nawet potrzeba tłumaczenia, ale w skrócie Kolarov powiedział, że jest w stałym kontakcie ze swoim menadżerem, a nie Conte. :doh:
Redakcja strony interu na poziomie dorównującym poczynaniom piłkarzy w zeszłym sezonie jak widzę.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 20:01 przez Tacchinardi., łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czytałem dzisiaj tę wypowiedź i można ją odebrać jak wyraźny znak - Kolarov chce zmiany otoczenia i nie miałby nic przeciwko, gdybyśmy go pozyskali właśnie my. Dodał, że nawet Mancini wiedział o tym, że jest w stałym kontakcie z Conte, więc jego priorytety się nie zmieniły.annihilator1988 pisze:Kolarov udzielił wywiadu, w którym stwierdził: "Jestem w stałym kontakcie z Antonio Conte, zobaczymy co się wydarzy. Jestem szczęśliwy w Manchesterze, ale chcę regularnie grać. Wynagrodzenie? To nie jest problem, chcę po prostu grać". Może to nie koniec brytyjskich działań Szalonookiego?
Kolarov w Juve byłby kolejną bombą, tylko ta jego gaża...

- Winner
- Juventino
Plotka z serbskiej strony o naszym zainteresowaniu Kolarovem. Ogólnie jest tam krótka wypowiedz Serba nie odnosząca się bezpośrednio do naszego klubu. Stwierdza że jest mu dobrze w MC ale chce grać w pierwszym składzie i pieniądze nie są najważniejsze. Można przypuszczać że jeśli nowy trener nie będzie widział go w składzie na nowy sezon to będzie okazja na sprowadzenie kolejnego dobrego zawodnika tylko ciekawe ile byłby skłonny zejść w zarobkach.
http://www.tvarenasport.com/vesti/14950 ... ati-teveza
http://www.tvarenasport.com/vesti/14950 ... ati-teveza
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Moim zdaniem obniżka pensji dla Kolarova nie byłaby problemem, bo raczej zdaje on sobie z tego sprawę, że w Man City za dużo zarabia. Wszyscy na świecie wiedzą, że Man City przepłaca. Serb swoje zarobił i jeśli chce utrzymać swoje zarobki to musiałby iść do PSG, Monaco, Anzhy a raczej tam się nim nie interesują.
- pumex
- Juventino
Dopiero się zorientowałem, iż wcześniej cały czas byłem święcie przekonany, że 10-tkę na wejściu podarujemy Joveticiowi, co chyba zresztą było jemu obiecane (przynajmniej wg mediów). Czyli co? W takim wypadku, pomimo doniesień Sky, odpuszczamy jednak w tym okienku Jo-Jo, czy po prostu koszulka Teveza nie ma związku ze sprawą 
Prędzej mi kaktus wyrośnie na czole niż Lewy zawita do Juve.

Ale to dotyczy Juventusu? Mogę prosić o jakieś źródło?meda11 pisze:w najbliższych dniach czeka nas bomba. Tako rzecze Stanowski, a on jest jednym z najlepiej poinformowanych polskich pismaków. Bomba zapewne dotyczy Lewandowskiego więc... :shock:
Prędzej mi kaktus wyrośnie na czole niż Lewy zawita do Juve.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 20:05 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bandiera_Rossa
I co niby zrobisz?Brutalo pisze:Tevez nie będzie grał z 10. Nie wytrzymałbym tego.
Dobrze, że Tevez przyszedł, w tej sytuacji nie wierzę w Joveticia.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Mamy Llorente, mamy Teveza, teraz jeszcze Ogbonna + Kolarov/Zuniga (Asamoah wróci wtedy do środka) i uznam Marottę za króla transferów, który w to Mercato za jakieś 30-35 mln wzmocni nas niesamowicie i załata praktycznie wszystkie braki kadrowe! 

- Mateuszello
- Juventino
Na JuveStore wybierając koszulkę Teveza(już jest!) dobierają numer 10. Także już nic się nie zmieni w tej kwesti.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Orkos
- Juventino
Kibice sami sobie tworzą mity o jakichś numerkach czy o innych zawodnikach, że trzeba zasłużyć na 10...boże ludzie to nie Kapitan Tsubasa gdzie największy paker miał 10.
Tevez jest świetnym napastnikiem, który niesamowicie pracuje na boisku.
Gdyby internet był tak dostępny w latach 90 jak teraz to większość z was już wysłałaby Del Piero na wypożyczenie do Serie B.
Tevez jest świetnym napastnikiem, który niesamowicie pracuje na boisku.
Gdyby internet był tak dostępny w latach 90 jak teraz to większość z was już wysłałaby Del Piero na wypożyczenie do Serie B.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
@Dante93
Słaby sezon Teveza??? Nie żartuj - najlepszy zawodnik City w tym roku. Oglądałem z 7 meczy ligowych the Citizens i w niemal każdym był bardzo dobrze dysponowany. Wiecie kogo mi najbardziej przypomina swoim stajlem?... Vidala. Zapierdziela aż miło.
10 dla Carlita? Nie widzę problemu. Zawsze grały z nią gwiazdy, a on jest gwiazdą...

Słaby sezon Teveza??? Nie żartuj - najlepszy zawodnik City w tym roku. Oglądałem z 7 meczy ligowych the Citizens i w niemal każdym był bardzo dobrze dysponowany. Wiecie kogo mi najbardziej przypomina swoim stajlem?... Vidala. Zapierdziela aż miło.
10 dla Carlita? Nie widzę problemu. Zawsze grały z nią gwiazdy, a on jest gwiazdą...
Na czole chyba... Na rękach po dzisiejszym poranku już rosną mu włosySKAr7 pisze: Nie powiem, chętnie bym zobaczył kaktusa na ręce pumexa

- blackadder
- Juventino
Z każdym rokiem byłoby ciężej znaleźć tego jedynego godnego tego numeru, jednak rozumiem kontrowersje.
Marotta zrobił dobry deal, w końcu kupił topplejera, ale czuł już chyba coraz intensywniejszy zapach benzyny i słyszał po nocach dźwięki ostrzonych wideł.
Teraz będziemy wyczekiwać Fiorentinę i szukać kupców na naszych bombardierów.
Jakby nam Beppe jeszcze załatwił Kolarova, mielibyśmy najmocniejszy Juventus od.. umówmy się że jeden z najmocniejszych.
Marotta zrobił dobry deal, w końcu kupił topplejera, ale czuł już chyba coraz intensywniejszy zapach benzyny i słyszał po nocach dźwięki ostrzonych wideł.
Teraz będziemy wyczekiwać Fiorentinę i szukać kupców na naszych bombardierów.
Jakby nam Beppe jeszcze załatwił Kolarova, mielibyśmy najmocniejszy Juventus od.. umówmy się że jeden z najmocniejszych.