Wszystko o Milanie
- Asus3
- Juventino

Więc wychodzi na to że kibic jednego ani drugiego klubu nie będzie tu obiektywny, z resztą nikt z góry tabeli dobrze tego nie oceni.mrozzi pisze:Ostatnio dziennikarze przygotowali tabelę uwzględniając błędy sędziowskie i według tego zestawienia to my byliśmy liderem.:
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 16:03 przez Asus3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adi666666
- Juventino

karny wydrukowany nie ma o czym nawet mówić , do tego faul bez piłki cygana na czerwoną sędzia ma oczy w 4 literach
nie ma jak się wkur... na święta
p.s lecce 2-0 goni rome może fiora jeszcze się zmobilzuje jak padnie gol na 2-0 to raczej po meczu ...
nie ma jak się wkur... na święta
p.s lecce 2-0 goni rome może fiora jeszcze się zmobilzuje jak padnie gol na 2-0 to raczej po meczu ...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 16:04 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Gość
Dokładnie 31 minuta. Mieli umowę, że jeśli po 30 minutach nie będzie gola dla Bilanu, to przyjdzie czas na karniaka.Amarillo pisze:Nie spinaj tak, wtedy żałowaliśmy że odpadł ostatni włoski klub. To nie pierwszy i nie ostatni karny podarowany Milanowi. Ja już się zaczynam przyzwyczajać do tego, że jak Milanowi nie idzie to na impre wpada sędzia i rzuca wapnem za dotknięcie piłkarza Rossonerich :lol:Paulo pisze:A gdzie są ci wszyscy co tak w tygodniu płakali nad losem Milanu w LM że sędzia ich tak strasznie skrzywdził ? Teraz też Wam tak żal Milanu...rzucaliście mięsem na Barcelonę, a Milan w lidze włoskiej jest jeszcze bardziej faworyzowany niż Barca we wszystkich rozgrywkach razem wziętych. Może teraz niech znawcy przepisów się wypowiedzą, przecież nie było sytuacji że piłka była wprowadzana do gry jak na Camp Nou...
To już jest żałosne. Maxiego słupek po zagraniu ręką.
Mam nadzieję, że Jovetic coś strzeli
- Kamil_on
- Juventino

Nie wiem co zrobiłby Allegri i szczerze mówiąc nic mnie to nie obchodzi. Oczywiście można powiedzieć, że gdyby mecze były prowadzone prawidłowo, to Milan miałby kilka punktów mniej, ale trzeba patrzeć się na siebie. Jak się przegląda terminarz, to chce się płakać - pogubiliśmy punkt z takimi tuzami jak Chievo, Cagliari, Genoa (+ jeszcze kilka). Gdyby w części tych spotkań były 3 pkt, to dzisiaj prawdopodobnie moglibyśmy cieszyć się z mistrzostwadimebag11 pisze:Właśnie, że temat by był, bo gdybyśmy głupio nie stracili punktów i mieli tyle samo bądź więcej niż Milan, to Allegri jeszcze mocniej płakałby nad tym, że nie uznali bramki z Juve, chociaż sami wygrali ze 3-4 mecze dzięki karnym z kapelusza.Karny trochę na wyrost, ale co zrobić - gdybyśmy głupio nie tracili punktów, to teraz nie byłoby tematu.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Szybka sonda.
Który komentarz Milanisty są zabawniejszy?
1) "No i co z tego? Nasza wina , że sędzia się pomylił?"
2) "Gol (prawidłowy) Seedorfa nie był uznany w tamtej kolejce, jak graliśmy z Violą na wyjeździe, to teraz mamy wyrównany współczynnik kontrowersyjnych decyzji"
Chłopaki chyba szybko zapominają.
Który komentarz Milanisty są zabawniejszy?
1) "No i co z tego? Nasza wina , że sędzia się pomylił?"
2) "Gol (prawidłowy) Seedorfa nie był uznany w tamtej kolejce, jak graliśmy z Violą na wyjeździe, to teraz mamy wyrównany współczynnik kontrowersyjnych decyzji"
Chłopaki chyba szybko zapominają.
- Paulo
- Juventino

Jak widać uderz stół a nożyce się odezwą
no Ty akurat @SKAr7 i Twoje teorie mnie mało obchodzą, bo jak pamiętam, to po meczu Barca - Milan stwierdziłeś że faulujący był faulowany przy karnym
tak na pewno, myślę że to Nesta byl faulowany bo przecież trzymał za koszulkę przeciwnika, puknij się trochę w czółko kolego
ja właśnie dlatego nie płakałem nad Milanem, bo pod względem przepychania przez sędziów dla mnie są jeszcze gorsi niż Barca i dzisiaj macie kolejny dowód na to, także wisi mi to czy to wloska drużyna czy nie i ranking, skoro ganimy wszystkich za takie traktowanie to wszystkich a nie tylko niektórych w Europie, bo Barca jest bee, a Milan jest bee tylko w Serie A.
- SKAr7
- Juventino

Super, nie wiesz co powiedzieć, więc zaczynasz pojazd osobisty? Ile ty masz lat, kolego?Paulo pisze:Jak widać uderz stół a nożyce się odezwąno Ty akurat @SKAr7 i Twoje teorie mnie mało obchodzą, bo jak pamiętam, to po meczu Barca - Milan stwierdziłeś że faulujący był faulowany przy karnym
tak na pewno, myślę że to Nesta byl faulowany bo przecież trzymał za koszulkę przeciwnika, puknij się trochę w czółko kolego
ja właśnie dlatego nie płakałem nad Milanem, bo pod względem przepychania przez sędziów dla mnie są jeszcze gorsi niż Barca i dzisiaj macie kolejny dowód na to, także wisi mi to czy to wloska drużyna czy nie i ranking, skoro ganimy wszystkich za takie traktowanie to wszystkich a nie tylko niektórych w Europie, bo Barca jest bee, a Milan jest bee tylko w Serie A.
Dobrze, a teraz co do argumentu- jasne, Nesta przytrzymywał za koszulkę bodaj Busquetsa to zauważyłeś, ale że równiez koszulkę Nesty trzymał Puyol oraz przede wszystkim popchnął Nestę na Busquetsa, co zaowocowało upadkiem tego ostatniego, toś już nie raczył? Miłe.
Barcelona była w tym meczu lepsza i zasłużyła na awans. Ale po raz kolejny awansowała z niesmakiem. Gdyby to samo wydarzyło się w drugą stronę, byłbym tak samo zniesmaczony. Jak dziś, albo jak Muntari nam strzelił gola.
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... woryzowana
Ogarnij składnie, bo ciężko zrozumieć Twoje miliony przecinków bez ładu i składu.
- Kuben
- Juventino

Amauri :!: :!: :!: :rotfl:
Milan najprawdopodobniej przegra ten mecz. I to otwiera ogromną szansę dla Nas. Obyśmy wyszli odpowiednio nastawieni bo takiego prezentu zmarnować nie możemy.
Cieszy powrót Cassano
Milan najprawdopodobniej przegra ten mecz. I to otwiera ogromną szansę dla Nas. Obyśmy wyszli odpowiednio nastawieni bo takiego prezentu zmarnować nie możemy.
Cieszy powrót Cassano
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- bendzamin
- Redaktor

No tak, doliczony czas, to trzeba sobie poszukac nastepnego karnego :lol:
MILAN - NO PENALTY, NO PARTY.
GRAZIE BORUC
GRAZIE JOJO
GRAZIE AMAURI
MILAN - NO PENALTY, NO PARTY.
GRAZIE BORUC
GRAZIE JOJO
GRAZIE AMAURI
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 16:56 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- whitesignus
- Juventino

Kurna, teraz trzeba wykorzystac to drugie potkniecie sie Milanu ;] Poza juve Amauri bardziej sie przydaje niz u nas jak byl :PP
A co do karnego, to juz jest przegiecie
A co do karnego, to juz jest przegiecie
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Piękniej być nie mogło.
Byłem przekonany, że po tym karnym z kapelusza Milan dowiezie to prowadzenie do końca. Jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie.
Gol Amauriego (lofciam :C ), kiepska gra gospodarzy plus symulacja Cassano w końcówce - wisienki na torcie. 8)
Karny i doliczenie aż 5 minut do regulaminowych 90...
Gol Amauriego (lofciam :C ), kiepska gra gospodarzy plus symulacja Cassano w końcówce - wisienki na torcie. 8)
Karny i doliczenie aż 5 minut do regulaminowych 90...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 17:01 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino

Jeżeli ten mecz przeważy o losie Scudetto, to wybacze Amauriemu te 5 lat w Turyniw 
Normalnie z facetem nie da się wygrać bark w bark, a tu nagle jego drużyna przegrywa i co... Ibrahimovicia powaliłby nawet Giaccherini.bajbek17 pisze:Cassano i Ibra byli żałośni w końcówce
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 17:02 przez pablo1503, łącznie zmieniany 3 razy.