Liverpool 2-1 JUVENTUS 1/4 LM
- Lypsky
- Juventino
Nie zauwazylem lecz nie bede sie sprzeczalkornknot pisze:DjJuve - myslalem ze tak zareagowali na bramke, bo widzialem jak po golu Cannavaro wlasnie pokazali kilku kibicow ktorzy wlasnie pokazywali ten sam gest.
Tu zdania sa podzielonekornknot pisze:Nie mniej jednak nie bylo to za madre

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- RadeKas
- Juventino
Uwazasz ze wszyscy ci ludzie to bliscy ofiar?DjJuve pisze:Jestem ciekaw jak ty zareagowalbys na przeprosiny osob ktore zabily ci kogos bliskiego :>
Przed meczem nie mialem zadnego szacunku do kibicow Liverpoolu. Nie spodziewalem sie po nich niczego. Ich zachowanie wprawilo mnie w swego rodzaju oslupienie. Uwazam je za piekny gest przyjazni. Skoro kibice Wisly i Cracovie potrafili pogodzic sie, mimo o wiele mlodszych zatargow, to czemu Juventini odwalaja "wioche"? Nie mowiac juz o tym, ze na swiecie panuje teraz dosc specyficzny czas... zwlaszcza w Polsce i we Wloszech. Moim zdaniem zachowali sie fatalnie... kazdy mysli co chce, mozesz nawet isc z nozem i pozabijac ich w odwecie... ja bym wolal jednak aby miedzy kibicami zapanowala zgoda chyba, ze niektorych rajcuja obrazki lejacych sie czym popadnie kiboli. Mam nadzieje, ze wiekszosc tifosi Juve potrafila wybaczyc... a tylko nieliczni wola pokazac "fuckera" i pokrzyczec to i owo.
srali muszki będzie wiosna
- Lypsky
- Juventino
W pewnym sensie.RadeKas pisze:Uwazasz ze wszyscy ci ludzie to bliscy ofiar?
Widocznie w ich sercach panuja nieco inne uczucia niz w sercach krakowskich.RadeKas pisze:Ich zachowanie wprawilo mnie w swego rodzaju oslupienie. Uwazam je za piekny gest przyjazni. Skoro kibice Wisly i Cracovie potrafili pogodzic sie, mimo o wiele mlodszych zatargow, to czemu Juventini odwalaja "wioche"?
Czuja ogromny zal, zal ktorego nawet ta atmosfera nie potrafi przecwyciezyc.RadeKas pisze:Nie mowiac juz o tym, ze na swiecie panuje teraz dosc specyficzny czas... zwlaszcza w Polsce i we Wloszech. Moim zdaniem zachowali sie fatalnie... kazdy mysli co chce,
Nieciekawe zdanie.RadeKas pisze: mozesz nawet isc z nozem i pozabijac ich w odwecie...
Napewno sa tacy ludzie.RadeKas pisze:chyba, ze niektorych rajcuja obrazki lejacych sie czym popadnie kiboli.
Jak widac zwykle przeprosiny nie wystarczly, kibice nadal sa poruszeni tym morderstwem i nie potrafia wybaczyc. Z czasem moze sie to zmienic.RadeKas pisze: Mam nadzieje, ze wiekszosc tifosi Juve potrafila wybaczyc... a tylko nieliczni wola pokazac "fuckera" i pokrzyczec to i owo.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- 2MAN
- Juventino
Wynik lepszy niż gra Juve , ale nie wszystko stracone ... co prwda dalej martwi mnie forma naszych napastników, bo nie bardzo im to idzie
Ale mam nadzieje że w reważnu nie zlekceważymy The Reds - wygramy i zasłużenie awansujemy do dalszej rundy LM - stawiam na 2-0 dla Juve

Ale mam nadzieje że w reważnu nie zlekceważymy The Reds - wygramy i zasłużenie awansujemy do dalszej rundy LM - stawiam na 2-0 dla Juve
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- gerardt1
- Juventino
Tak czy owak,to zdjęcie jest...hmmmmm...interesujące. Ach ci Włosi...ognisty narodek,nie ma cokornknot pisze:A tak oto cieszyli sie włoscy kibice ze strzelonej bramki....
http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/ ... ve_epa.jpg
hmmmm.....
- Wojtom
- Juventino
Co do zdjęc, to DjJuve wytłumaczyl jak bylo na prawde.
Na początku, anglicy uniesli napis "Przyjazn", na co włosi zareagowali oklaskami. Pozniej zaś, podeszli z transparentem, aby ich przeprosic, i wtedy się odwrocili i zrobili co zrobili.
Na samą bramke sie bardzo ucieszyli, co slychac w filmikach z tą wlasnie bramką.
"Pojednanie" niby nastąpiło:
http://www.juventus.com/FE_images/fotog ... oom/08.jpg
kibice razem
Ale jedynie między byłymi graczami i niektorymi, "młodszymi" kibicami.
Na początku, anglicy uniesli napis "Przyjazn", na co włosi zareagowali oklaskami. Pozniej zaś, podeszli z transparentem, aby ich przeprosic, i wtedy się odwrocili i zrobili co zrobili.

"Pojednanie" niby nastąpiło:
http://www.juventus.com/FE_images/fotog ... oom/08.jpg
kibice razem
Ale jedynie między byłymi graczami i niektorymi, "młodszymi" kibicami.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- juve_faaan
- Juventino
Zebina zagrał na pewno lepiej od Alexa. Co do Emersona to nie oceniaj go po poślizgnięcui na początku spotkania. Zlatan ? Faktycznie miał słabszy dzień, nie nap[isałem, że mi sie podobał. David wraca po kuntuzji.romaneq pisze:2 mecze to troche za mało żeby zabierać głos na ten temat. No ale jeśli wczoraj Alex grał słabo to co powiesz o Zebinie, Emersonie, Zlatanie i Davidzie ? A jaki to był ten pierwszy mecz ?Ej my ten sam mecz oglądaliśmy Ja oglądałem... drugi mecz Juve w tym sezonie.. czemu... brak C+ oczywiście Po tych dwoćh meczach nie mam pojęcia, dlaczego Fabio Capello męczy jeszcze Alexa. Wiem, że teraz będą pod moim adresem kierowane różne bluzgi... jestem mu wdzięczny za te wszyskie lata świtności w Juve. Ale bez przesady jak ktoś gra słabo to nie można go dawać do składu tylko dlatego, że kiedyś był dobry, że jest jedną z legend Juventusu.
Zresztą nie ma tematu niech sie dzieje co chce.
Pozdro
Ponawiam prośbę o skrót.
- Szymek
- Juventino
To najlepszy wynik jeśli chodzi o przegraną. Oczywiście przed rewanżem lepiej ustawiłby nas ramis, ba wygrana. Na Stadio Delle Alpi jesteśmy w stanie zdziałać cuda. Nie wiem czemu, jak Juve nie idzie to wina idzie na Alexa. To fakt, Alex nie rozegrał meczu życia ale np. Ibrahimovic czy Trzezeguet nic nie pokazali. Przegrał cały Juventus a nie Alex. Drużyna tworzy kolektyw. NA stadio Delle Alpi ja bym dał szanse temu zawodnikowi, bo napewno będzie dobrze. Przeciez strzelił bramkę. Mój kolega wczoraj na treningu (kibic Liverpoolu) powiedził, że to pomyłka sędziego, Del Piero nie był na spalonym. Powiedział róznież, że na Stadio Delle Alpi Juventus nie da za wygraną. Podziwiam go że potrafił cos takiego powiedzieć, Tym bardziej, ża lubił się pośmiac z Juve.
- marsek
- Juventino
- IGI
- Juventino
Moglo byc zawsze 5-4 :>Szymek pisze:To najlepszy wynik jeśli chodzi o przegraną.
Tak, wygrac 1-0 to bedzie cud^^Na Stadio Delle Alpi jesteśmy w stanie zdziałać cuda.
Bo od niego sie najwiecej wymaga, zauwaz ze do slabej gry Blasi'ego wszyscy juz przywykli bo to tylko Blasi.Nie wiem czemu, jak Juve nie idzie to wina idzie na Alexa.
A co innego mial powiedziec? :>Mój kolega wczoraj na treningu (kibic Liverpoolu) powiedził, że to pomyłka sędziego, Del Piero nie był na spalonym.
Powiedzial tak dlatego, zeby sie ubezpieczyc. Jaka by mial mine jakby sie tydzien z Ciebie smial, a pozniej jego Liverpool zostal upokorzony?Powiedział róznież, że na Stadio Delle Alpi Juventus nie da za wygraną. Podziwiam go że potrafił cos takiego powiedzieć, Tym bardziej, ża lubił się pośmiac z Juve.

- Wojtom
- Juventino
A ja z kazdym meczem dziwie się dlaczego Capello nadal na niego stawia? :? Czemu nie da szansy Oliverze? Jestem pewien, ze zagralby lepiej. Potrafi poderwac do gry, nawet kiedy nie idzie. Wie gdzie ma byc, gdy piłka leci w pole karne i normalnie potrafi namieszac. Wiem, ze Blasi jest do "rozbijania" atakow przeciwnika, ale za taką gre, jaką prezentuje ostatnio to ja dziękuje... :? :naughty: W Turynie Tacchi albo Ruben od pierwszej minuty !IGI pisze:(...) zauwaz ze do slabej gry Blasi'ego wszyscy juz przywykli bo to tylko Blasi
- IGI
- Juventino
Troszke zle mnie zrozumialesWojtom pisze:A ja z kazdym meczem dziwie się dlaczego Capello nadal na niego stawia? :? Czemu nie da szansy Oliverze? Jestem pewien, ze zagralby lepiej. Potrafi poderwac do gry, nawet kiedy nie idzie. Wie gdzie ma byc, gdy piłka leci w pole karne i normalnie potrafi namieszac. Wiem, ze Blasi jest do "rozbijania" atakow przeciwnika, ale za taką gre, jaką prezentuje ostatnio to ja dziękuje... :? :naughty: W Turynie Tacchi albo Ruben od pierwszej minuty !IGI pisze:(...) zauwaz ze do slabej gry Blasi'ego wszyscy juz przywykli bo to tylko Blasi

- Wojtom
- Juventino
Wiem o co Ci chodziło dokładnie, ale wspomniales o Blasim, wiec chciałem dodac co mam do powiedzenia na temat tego pana.IGI pisze:Troszke zle mnie zrozumialesWojtom pisze:A ja z kazdym meczem dziwie się dlaczego Capello nadal na niego stawia? :? Czemu nie da szansy Oliverze? Jestem pewien, ze zagralby lepiej. Potrafi poderwac do gry, nawet kiedy nie idzie. Wie gdzie ma byc, gdy piłka leci w pole karne i normalnie potrafi namieszac. Wiem, ze Blasi jest do "rozbijania" atakow przeciwnika, ale za taką gre, jaką prezentuje ostatnio to ja dziękuje... :? :naughty: W Turynie Tacchi albo Ruben od pierwszej minuty !IGI pisze:(...) zauwaz ze do slabej gry Blasi'ego wszyscy juz przywykli bo to tylko BlasiAle niewazne
![]()
- bblackk
- Juventino
To jednak ktoś mnie słucha w tym pubie 8)x_men_15 pisze:Pamiętam jak w pubie , chyba bblackk taki lekko wkurzony i z taka przekorą, powiedział " Jak liverpool strzelił gola to pokazali jak się cieszą ich fani , a juventusu fanów nie pokazali" - oczywiście nie powiedział tego słowo w słowo tak jak napisałem , ale mniejwięcej pokazałem znaczenie. Teraz już wiemy dlaczego ich nie pokazali :twisted: .
Co do zdjęcia http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/ ... ve_epa.jpg to wydaje mi się, że jest to reakcja kibiców na kartoniadę Anglików, lub jakąś inną sytację, ale napewno nie jest to, po golu dla Juve, bo oglądałem skróty i pokazywali fanów Bianconerich i zachowywali się tak jak kibice, po strzeleniu ważnej bramki, czyli "dziki szał radości"

Wydaje mi się, że Włosi nigdy nie wybaczą Liverpoolowi Haysel i The Reds będą skreśleni przez tifosich na zawsze.
Jeżeli tak zachowywali się na wyjeździe, gdzie kibice Liverpoolu wyrazili skruchę i pokorę oraz wyciągnęli ręke do zgody... to strach myśleć jak będą zachowywać się wobec Anglików, w Turynie.
Mam nadzieję, że na rewanżu będzie spokojnie i nie skończy się na jakiejś karze od UEFA. Niech kibice Juve pokażą, że są lepsi od Wyspiarzy.

- pan Zambrotta
- Juventino
chciałem poruszyć jedną sprawę, a mianowicie: niektórzy uważają, że gdyby sędzia nie odgwizdał spalonego, to Alex zdobył by bramkę. Ja się z tym nie zgadzam, gdyż Carson od razu zobaczył chorągiwekę liniowego i bronił tak od niechcenia. Zresztą inni piłkarze też już nie brali udziału w akcji, gdyż sędzia odgwizdał ofsajda. Mimo, że Carson dobrym bramkarzem (narazie) nie jest, to gdyby miał bronić tą główkę Alexa, to może by wybronił.
Przynajmniej ja tak uważam
:-D
Przynajmniej ja tak uważam
:-D