Mecze przez internet (problemy i instrukcje)
- MysticAllen
- Juventino
mam problem wczesniej go nie mialem gdy wlanczam mecz mam glos i czarny ekran czego to jest wina? W allplayerze wszystkie filmy chodza mi ladnie a w wmp nie otwarzaja sie dlaczego ?
- Railis
- Qualità Juventino
To gdzie chcesz oglądać?drozdi pisze:wie ktos gdzie mozna obejrzec dzisiejszy mecz?? byle nie przez sopcatsa

Jak narazie ma lecieć na Sopcascie, na kanale True Sports. Do meczu się może coś jeszcze zmienić.
- MysticAllen
- Juventino
Nie lubie spamowac ale nikt nie chce pomoc...
Mam sciagniete nowe kodeki k-litle
Mam sciagnietego wmp10
Filmy w allplayerze chodza normalnie
Filmy w wmp chodzi sam dzwiek czarny ekran
To samo jest w tvants i sopcast
Jakies sugestie ?
Mam sciagnietego wmp10
Jakies sugestie ?
- Barbarzynca
- Juventino
- CzarnyZkultury
- Juventino
za mało peer'ów prawdopodobnie i nie może utworzyć połączenia..Barbarzynca pisze:ja tez mam problem z sopcastem. Jak uruchamiam jakis kanal- obojetnie jaki, to non stop sie buforuje:/ wszystkie inne programy jak tv ants normlanie mi chodza. Wie ktos jaka moze tego byc przyczyna?
- bianconerio
- Juventino
@Railis możesz podać numer tego kanału na sopcascie bo nie mam go na liscie... no chyba, że potrzebna jest jakaś supskrypcja wcześniej to powiedz?
- Barbarzynca
- Juventino
- MysticAllen
- Juventino
sop://202.71.98.173:3912/873
Mam sciagnietego wmp10
Jakies sugestie ?
Mam sciagnietego wmp10
Jakies sugestie ?
- Giacobbneri
- Juventino
Panowie a ja mam ostatnio taki problem , że oglądam mecze bez zacinki ale zauważyłem że średnio 20-30 s mam poślizg w stosunku do livescore na BWIN chociażby . Dodam , że mecze oglądam za pomocą Sopcasta na Guandong Sports ale jak patrzyłem na inne stacje to też jest poślizg . Da się to jakoś obejść , coś zmienić w opcjach ? Mam wrażenie , że w zeszłym sezonie oglądałem wszystko i takich problemów nie miałem ...
- Mati
- Juventino
Ja mam problem z dźwiękiem w telewizji bułgarskiej.Gdy oglądam mecze przez SopCasta albo z linków mms:// to słychać normalny dżwiek.Gdy natomiast włączam telewizji TB7 to dźwięku nie ma.
Jeśli ktoś wie co to może być, proszę o pomoc.
Jeśli ktoś wie co to może być, proszę o pomoc.
- Railis
- Qualità Juventino
To ci się tylko tak zdaje. Bufor takiego programu to minimum 20 sekund. Wliczając do tego jeszcze opóźnienia w sieci, powinieneś się cieszyć, że tylko 30 s.Jacques pisze:Panowie a ja mam ostatnio taki problem , że oglądam mecze bez zacinki ale zauważyłem że średnio 20-30 s mam poślizg w stosunku do livescore na BWIN chociażby . Dodam , że mecze oglądam za pomocą Sopcasta na Guandong Sports ale jak patrzyłem na inne stacje to też jest poślizg . Da się to jakoś obejść , coś zmienić w opcjach ? Mam wrażenie , że w zeszłym sezonie oglądałem wszystko i takich problemów nie miałem ...

- Maciek10
- Juventino
Mam problem z sopcastem nie chce mi nic na nim odtwarzać, dochodzi do 30-35% a potem spada i waha się od 15% do 30%. Przed wakacjami wszystko było ok bufor 90-100% i można było oglądać, nie wiem dlaczego teraz nie chce mi odtwarzać. Może ktoś potrafi mi pomóc?
Może jest to związane z firewallem?
Może jest to związane z firewallem?
- daniel488
- Juventino
Ja mam taki problem: wchodze na stronke z planem transmisji i klikam na link meczu do sopcasta i nic sie nie dzieje, kanał sie nawet nie zaczyna buforowac
Mam windowsa viste, czy to moze byc przyczyna? wczoraj myslalem ze mnie szlag trafi.