Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Na jakiej pozycji lubicje grać??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2008, 16:24

Bok pomocy, ktora strona - obojetne mi to, chociaz jestem prawonozny 8) :D I w ataku lubie rowniez wystepowac :wink: Pomoc to jest to co lubie chyba najbardziej aczkolwie atakiem nie pogardze :-D Na boku, przy linii mozna sie bardziej wykazac w defensywie ale i mozna byc takze bardzo kreatywnym w ofensywie :twisted: Celne wrzutki, dryblingi, tworzenie przewagi - na skrzydle to bardzo wazne :prochno: Football it's my live hehe :wink:

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 lipca 2008, 16:46

Ja w klubie byłem Defensywnym Pomocnikiem ,jak trzeba było to stałem w obronnie ,raz czy dwa grałem jako środkowy pomocnik ale zdecydowanie najlepiej gram na defensywnej pomocy :)

pele7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2008, 15:19

tylko na szpicy najlepiej sie czuje jak jestem sam w ataku... a tak to na ogolnie to nie chca ze mna grac bo jak mam pilke to jzu jej nie oddaje przewaznie... bo po co ? jak jzu mam zrabac to wole sam

szaman00

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lipca 2008, 16:31

pele7 pisze:tylko na szpicy najlepiej sie czuje jak jestem sam w ataku... a tak to na ogolnie to nie chca ze mna grac bo jak mam pilke to jzu jej nie oddaje przewaznie... bo po co ? jak jzu mam zrabac to wole sam
Nie dziwie się ze nie chcą z Toba grać, też bym nie chciał, jeśli masz takie samolubne podejście do gry. Nie wiem gdybyś reprezentował jakiś wysoki poziom [jak Totti albo Alex] to może by to uszło w tłumie, ale tak to naucz sie grać zespołowo ;p

Nie odbiegając od tematu lubiłem grac w pomocy

Teuton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2008, 17:59

Ja tam tylko z kumplami gram codziennie lub prawie codziennie wieczorkiem i najlepiej czuje sie na obronie lub pomocy, atak zdecydowane nie. Czasem lubie sie podłączyć z tyłu do akcji ofensywnych ale to tylko czasem, zdecydowanie lepiej czuje sie w defensywie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Losiu_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2008, 19:17

Ja w klubie grywam i gram na ofensywnego środkowego pomocnika lub czasem na ataku ale zdecydowanie wole środek pomocy :ball: :ball: :ball:

Arcadio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2008, 14:40

Gram i dobrze sie czuje w roli środkowego pomocnika:P Lubie się długo utrzymywać przy piłce, a ta pozycja mi to umożliwia :D

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2008, 16:28

Dokładnie. Ja również w środku, a z faktu, iż mam długie nogi, udaje mi sie wyłuskiwać piłkę. Niestety są też tego minusy. Mianowicie taki rozstaw nóg umożliwia częste zakładanie 'siaty'.

Lubie grać na tej pozycji, gdyż cieszy mnie moment, w którym dobrze podam lub przerwę atak. W zależności od meczu gram ofensywnie lub defensywnie.

Marcello Lippi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 01:33

Ja tam zawsze gram jako ofensywny pomocnik lub środkowy napastnik :D :D :D :D Nosa do strzelania siat mam jak Gerd Muller :D.A tak na poważnie to mam waruny(185 cm,77 kg.),stylem gry bardzo przypominam Alexa,tj.dużo kiwam(i to bardzo skutecznie),mam świetny strzał z dystansu,dobrze podaję.Jedyną moją wadą jest trochę mała szybkośc :angry: .Jako zawodnik jestem trochę skrzyżowaniem Alexa,Ronaldinho,Batistuty i Ronaldo(oczywiście mam na myśli tego z Brazylii).A jak by ich wszystkich połączyc to chyba najbardziej przypominam na boisku Alana Shearera :D

lUkEN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 13:06

ja gramna środku ale wole na boku pomocy i w tym sezonei zamierzam tam grać :]

Obrazek
Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 13:19

Ja gram jako bramkarz i myślę, że wychodzi mi co całkiem nieźle :D . Jak muszę grać w polu to gram jako środkowy pomocnik :wink:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2008, 20:32

:]

Zawsze uwielbiałem grać na pozycji def. pomocnika, który po przejęciu piłki ma tyle możliwości zagrania że głowa boli :lol: playmakerem nie jestem, zawsze bylem zwolennikiem prostych i skutecznych zagrań. Jako że natura nie uczyniła mnie nowym Bońkiem, musiałem sobie jakoś radzić żeby nie być najgorszy. Taktyka C.I.P.A ("czekaj i potem atakuj") kapitalnie się sprawdza. W połowie meczu, kiedy wszyscy są już przemęczeni ruszam na maksa i nie widac po mnie że jestem od nich gorszy :C . Trzeba kombinować...

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
nitro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2008, 11:24

W klubie (trampkarze) dawno to było grałem na obronie ze wzgledu na wzrost i ostrą grę :C ale to było dawno i mineło teraz gram rekreacyjnie najlepiej na lewej pomocy, sprint + drybling = strzał/ wrzutka uwielbiam takie akcje, najlepiej na mokrej nawierzchni bo mozna poośmieszać przeciwnika ... :P (ostra gra pozostała) I like it :C

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2008, 12:35

Napastnik , pomocnik (prawy ,środek)kilka lat temu gralem jeszcze w klubie MKP Zgierz:) i to przez jakies 12 latek :) zaliczylem też kilka miesiecy w Łksie - Łódz , problemy ze zdrowiem jednak uniemożliwiły mi regularne trenowanie i gre.Teraz jak wychodzimy z chlopakami pograc to samo granie sprawia mi taką przyjemność ze moge grac na każdej pozycji :) pozdrawiam :)

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
PitusJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2008, 09:35

ja od zawsze gram jako bramkarz :) :) ale czsami też na lewym skrzydle :)

.:Storia Di UN Grande Amore:.
ODPOWIEDZ