Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)
- KeRmit19
- Juventino
Bok pomocy, ktora strona - obojetne mi to, chociaz jestem prawonozny 8)
I w ataku lubie rowniez wystepowac
Pomoc to jest to co lubie chyba najbardziej aczkolwie atakiem nie pogardze :-D Na boku, przy linii mozna sie bardziej wykazac w defensywie ale i mozna byc takze bardzo kreatywnym w ofensywie :twisted: Celne wrzutki, dryblingi, tworzenie przewagi - na skrzydle to bardzo wazne
Football it's my live hehe 

- szaman00
- Juventino
Nie dziwie się ze nie chcą z Toba grać, też bym nie chciał, jeśli masz takie samolubne podejście do gry. Nie wiem gdybyś reprezentował jakiś wysoki poziom [jak Totti albo Alex] to może by to uszło w tłumie, ale tak to naucz sie grać zespołowo ;ppele7 pisze:tylko na szpicy najlepiej sie czuje jak jestem sam w ataku... a tak to na ogolnie to nie chca ze mna grac bo jak mam pilke to jzu jej nie oddaje przewaznie... bo po co ? jak jzu mam zrabac to wole sam
Nie odbiegając od tematu lubiłem grac w pomocy
- Teuton
- Juventino
Ja tam tylko z kumplami gram codziennie lub prawie codziennie wieczorkiem i najlepiej czuje sie na obronie lub pomocy, atak zdecydowane nie. Czasem lubie sie podłączyć z tyłu do akcji ofensywnych ale to tylko czasem, zdecydowanie lepiej czuje sie w defensywie.

- Losiu_10
- Juventino
Ja w klubie grywam i gram na ofensywnego środkowego pomocnika lub czasem na ataku ale zdecydowanie wole środek pomocy

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie. Ja również w środku, a z faktu, iż mam długie nogi, udaje mi sie wyłuskiwać piłkę. Niestety są też tego minusy. Mianowicie taki rozstaw nóg umożliwia częste zakładanie 'siaty'.
Lubie grać na tej pozycji, gdyż cieszy mnie moment, w którym dobrze podam lub przerwę atak. W zależności od meczu gram ofensywnie lub defensywnie.
Lubie grać na tej pozycji, gdyż cieszy mnie moment, w którym dobrze podam lub przerwę atak. W zależności od meczu gram ofensywnie lub defensywnie.
- Marcello Lippi
- Juventino
Ja tam zawsze gram jako ofensywny pomocnik lub środkowy napastnik
Nosa do strzelania siat mam jak Gerd Muller
.A tak na poważnie to mam waruny(185 cm,77 kg.),stylem gry bardzo przypominam Alexa,tj.dużo kiwam(i to bardzo skutecznie),mam świetny strzał z dystansu,dobrze podaję.Jedyną moją wadą jest trochę mała szybkośc
.Jako zawodnik jestem trochę skrzyżowaniem Alexa,Ronaldinho,Batistuty i Ronaldo(oczywiście mam na myśli tego z Brazylii).A jak by ich wszystkich połączyc to chyba najbardziej przypominam na boisku Alana Shearera 

- pan Zambrotta
- Juventino
:]
Zawsze uwielbiałem grać na pozycji def. pomocnika, który po przejęciu piłki ma tyle możliwości zagrania że głowa boli :lol: playmakerem nie jestem, zawsze bylem zwolennikiem prostych i skutecznych zagrań. Jako że natura nie uczyniła mnie nowym Bońkiem, musiałem sobie jakoś radzić żeby nie być najgorszy. Taktyka C.I.P.A ("czekaj i potem atakuj") kapitalnie się sprawdza. W połowie meczu, kiedy wszyscy są już przemęczeni ruszam na maksa i nie widac po mnie że jestem od nich gorszy :C . Trzeba kombinować...
Zawsze uwielbiałem grać na pozycji def. pomocnika, który po przejęciu piłki ma tyle możliwości zagrania że głowa boli :lol: playmakerem nie jestem, zawsze bylem zwolennikiem prostych i skutecznych zagrań. Jako że natura nie uczyniła mnie nowym Bońkiem, musiałem sobie jakoś radzić żeby nie być najgorszy. Taktyka C.I.P.A ("czekaj i potem atakuj") kapitalnie się sprawdza. W połowie meczu, kiedy wszyscy są już przemęczeni ruszam na maksa i nie widac po mnie że jestem od nich gorszy :C . Trzeba kombinować...
- nitro
- Juventino
W klubie (trampkarze) dawno to było grałem na obronie ze wzgledu na wzrost i ostrą grę :C ale to było dawno i mineło teraz gram rekreacyjnie najlepiej na lewej pomocy, sprint + drybling = strzał/ wrzutka uwielbiam takie akcje, najlepiej na mokrej nawierzchni bo mozna poośmieszać przeciwnika ...
(ostra gra pozostała) I like it :C

- karpiu
- Juventino
Napastnik , pomocnik (prawy ,środek)kilka lat temu gralem jeszcze w klubie MKP Zgierz:) i to przez jakies 12 latek
zaliczylem też kilka miesiecy w Łksie - Łódz , problemy ze zdrowiem jednak uniemożliwiły mi regularne trenowanie i gre.Teraz jak wychodzimy z chlopakami pograc to samo granie sprawia mi taką przyjemność ze moge grac na każdej pozycji
pozdrawiam 

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!