Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- darel
- Juventino
To jest bardzo trudne wytypowania tego jednego, najwiekszego. Mieliśmy wielu fantastycznych zawodników, jednak jak miałbym powiedzieć to jedno, jedyne nazwisko to powiem - Platini.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Lypsky
- Juventino
Poprawka ja nie pisalem ze Zola gral w Juve ja sie tylko smialem z tego ze ktos tak napisal!!!Andrewtbg pisze:rozbroiłes mnie. Zola i Juve to chyba jest niemożliwe żę on kiedys grał dla bianconerich, chyba że jak miał 14 lat w młodzikach ale w tą opcje raczej nie wierze.DjJuve pisze:Zola :shock: :shock: :shock: Widze ze twoja znajomosc Juve jest ogromnia!!! :shock: Ciekaw kiedy Zola gral w Juve :shock: Piszesz ze kazdemu mogla sie zdarzyc taka pomylka(a zdarzylo sie tobie :shock: nikomu innemu tylko tobie :shock: ) a jestem pewien ze jak ktos przeczytal twojego posta to ze smiechu az z krzesla spadl!!!Alexa Del Piero pisze: 2. Co do Zoli to każdemu może zdarzyć się pomyłka
ja nie spadłem bo mam kontuzje stwu miednicowego, i jak bym spadł to bym pauzował z 2 miesiące, więc starałem sie nie spadać tylko śmiac sie w ekran.
fakt że zola to wielki piłkarz, ale w juve nigdy sie nie pojawił

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DelSojer
- Juventino
W 100% sie zgadzam. Moze dziwi na tej liscie nazwisko Nedveda ale zobaczycie jak nasze dzieci beda go wspominacYoUri` pisze:Jak dla nie to 4 pilkarze zasluguja na takiemiano ( oczywiscie swietnych bylo o wiele wiecej ale ci jakos zalezli mi w pamiec):
Zoff
Platini
Del Piero
Nedved
(kolejnosc przypadkowa)
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Bad_Magick
- Juventino
Roberto Baggio - brakuje nam takiego zawodnika...kiedys jak Alex mial 22 lata to myslalem ze za kilka lat dorowna Baggio, niestety nie jest az tak dobry...ale i tak to moj ulubiony zawodnik 

- Gianni_Marciano
- Juventino
Pavel Nedved i oczywiście Platini