Żużel - wszystko o speedway'u
- juvetar
- Juventino
Wybacz, ale nie nadążam za twoim piorunująco błyskotliwym tokiem rozumowania... :lol: Gdzie napisałem brednie?FanJuventusu pisze:I kto teraz mi powie ze Unia nie jezdzi na Liderach!!! Jestes zalosny mowiac takie brednie!!!
Wow!! Ściąłeś mnie z nóg. :-D Ja bym na twoim miejscu zaczął się zastanawiać, czy WTS-owi wystarczy punktów do zdobycia brązowego medalu 8)Teraz zabraknie Golloba i juz macie po mistrzostwie cwaniaczku szpagatowy z gilami w nosie!!!
Nie! Litości!! Rozumiem, że skończenie ledwie ośmiu klas szkoły podstawowej z ocenami miernymi nie wiąże się ze znajomością elementarnej geografii, ale chociaż na forum publicznym mógłbyś się powstrzymać przed obnażaniem swojej bezdennej głupotyFanJuventusu pisze:A gdzie jeste TArnów!!!![]()
![]()
On w ogole w POlsce lezy!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

-= UNIA Tarnów żużlowym DMP 2004 i DMP 2005 !!!! =-
(Już coraz mniej, ale ciągle...) Ciężki jest los kibica Interu Mediolan => |LICZNIK|
(Już coraz mniej, ale ciągle...) Ciężki jest los kibica Interu Mediolan => |LICZNIK|
- RuTeK
- Juventino
Ale ty jestes glupi o moj boze;/ !!! To byla przenosnia z Tym tarnowem ale widze ze twoj orzeszek zamiast mozgu nie funkcjonoje najlepiej!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- juvetar
- Juventino
Tak... oczywiście... przenośnia... Najpierw robisz z siebie błazna, teraz próbujesz się ratować. Ale to nic nie da, bo gołym okiem widać jaki jesteś prymitywny.FanJuventusu pisze:Ale ty jestes glupi o moj boze;/ !!! To byla przenosnia z Tym tarnowem ale widze ze twoj orzeszek zamiast mozgu nie funkcjonoje najlepiej!
- RuTeK
- Juventino
hehe Buffo masz w 101% racje a najbardziej sie z taba zgadzam z tym tekstem na koncu wypowiedzi!! 

- Sobi666
- Juventino
Szkoda że Uni sie nie udało ale nie ejst to jeszcze nic straconego
Przewaga 4pkt w tej fazie rozgrywek to już bardzo dużo!!! W pełnym składzie Unia przynajmniej u siebie będzie wygrywała!! Trzeba sie liczyć z paoażkami na wyjazdach które na oewno będą....tylko takie drużyny jak Apator
i WTS i Włókniaż będą chciały wygrać nie tylko z Tarnowem ale także z samimy sobą!!! Czyli moim zdaniem w przybliżeniu można założyć że wszyscy zdobędą po 6 pkt (choć oczywiście nie wszystkim sie to uda)
Podsumowywując mam nadzieje że tytuł zdąbędzie Unia
AhA i nie wiem czy zauważyliście ale chyba zawsze o zdobyciu tytułu decydowała ostatnia kolejka i nie zdziwie sie jak w tym roku też tak będzie a więc trzeba założyć że przewaga Uni będzie sie zmniejszała...;p
A co do Tomka to też bym tak zrobił jak on
na szczęscie kara jest minimalna (prawie wcale jej nie ma - i dobrze:D:D:D)
Tomek był jest i będzie najlepszy i zrobił bardzo dużó jako zawodnik dla Polskiego żużla i dlatego wszyscy powini go szanować ( nie koniecznie pape Golloba!!:P:D) jeśłi ktoś go nie szanuje bo CHmu w D
:F

Podsumowywując mam nadzieje że tytuł zdąbędzie Unia

AhA i nie wiem czy zauważyliście ale chyba zawsze o zdobyciu tytułu decydowała ostatnia kolejka i nie zdziwie sie jak w tym roku też tak będzie a więc trzeba założyć że przewaga Uni będzie sie zmniejszała...;p
A co do Tomka to też bym tak zrobił jak on

Tomek był jest i będzie najlepszy i zrobił bardzo dużó jako zawodnik dla Polskiego żużla i dlatego wszyscy powini go szanować ( nie koniecznie pape Golloba!!:P:D) jeśłi ktoś go nie szanuje bo CHmu w D

- Buffo
- Juventino
Nie masz się czym chwalić. Gollob zachował się jak cham i prostak. Jego zachowanie jest nagenne i kara powinna być większa - bo nie oszukujmy się co to za kara? Te 9 tys? A zawieszenie to prawie uniewinnienie...co do Tomka to też bym tak zrobił jak on na szczęscie kara jest minimalna (prawie wcale jej nie ma - i dobrze:D)
No ale mistrza nie zdobył. To, że trzeba go szanować, to znaczy że najlepiej jeździć za nim i za jego bratem 20 m z tyłu?Tomek był jest i będzie najlepszy i zrobił bardzo dużó jako zawodnik dla Polskiego żużla i dlatego wszyscy powini go szanować ( nie koniecznie pape Golloba!!) jeśłi ktoś go nie szanuje bo CHmu w D :F
- Sobi666
- Juventino
nie. ale znaczy zę nie można wyzywać go od H i innych a o ( nie na tym forum ale w swiecie żużla) zdarza sie często... CO do JAcka jeździ chłopak jak jeździ ale gdy wynik spodkania jest ustalony to zawodnicy powinni mimo wyszstko sznować swoje kości bez względu czy jest Gollob czy Czechowski..Buffo pisze: No ale mistrza nie zdobył. To, że trzeba go szanować, to znaczy że najlepiej jeździć za nim i za jego bratem 20 m z tyłu?
Buffo pisze: Nie masz się czym chwalić. Gollob zachował się jak cham i prostak. Jego zachowanie jest nagenne i kara powinna być większa - bo nie oszukujmy się co to za kara? Te 9 tys? A zawieszenie to prawie uniewinnienie...
Nie wiem jakbyś sie Ty w takiej sytuacji zachował ale ja IDENTYCZNIE i jestem z tego powodu DUMNY... nie chodzi tu też o uderzenie samego zawodnika bo to samo w sobie jest złe i nie powinno mieć miejsca jednak (możesz mi nazwać kibicem lub nie mnie to nie obchodzi) ja zawsze bede za Gollobem choćby nawet zrobił niewiem co

HWDT

Unia Tarnów mistrz!!!! albo ktyokolwiek inny byle nie toruń

- Ulisses
- Qualità Juventino
Właśnie wróciłem z wypoczynku i pozwólcie, że zabiore głos... Czekałem na to dwa tygodnie
Ominęły mnie dwie kolejki - Z Toruniem I Tarnowem... Co do meczu w Toruniu... Pewne zwycięstwo, jak zwykle mamy patent na zespół Aniołków. Nie ma co zbytnio komentowac. Co do meczu z Tarnowem... I to ma być przyszły Mistrz Polski ?? Sorry... Pomyłka... Mozna przegrywać mecze, ale nie 57:33 :shock: Tłumaczenie, że nie ma Rickardssona to zadne tłumaczenie. Pare oczek byłoby wiecej... J.Gollob - śmiechu warte :lol: Zawsze był z niego "lolek". Poza tym chciałbym zauważyć, że tylko 2 zawodników (czytaj: DWÓCH) umiało wygrać wyścigi - Marcin Rempała i J. Kołodziej. Pozostałe 13 biegów Wasi wspaniali Mistrzowie jechali za naszymi plecami. T. Gollob nie wygrał ani jednego wyścigu... W dwumeczu jesteśmy lepsi i to bez porównania... Udowodnimy Wam, że jesteśmy w stanie wygrać i u Was, bo Tarnów nie jest taki mocny jak go malują... Ja tylko żałuje początek sezonu i bezsensownie przegrane mecze (Leszno, Toruń, poźniej Bydgoszcz), bo wcale nie mielibyście takiej przewagi. Poza tym kontuzja w zespole WTS wysmienicie dysponowanego Drabika i kłopoty Hampela - tez szkoda punktów WTS-u... Powiem tyle: Ostatnie mecze zweryfikują wszystko, a Tarnów ma jeszcze spore szanse na strate tytułu - Porazka w Czestochowie, we Wrocławiu, Toruń tez sie nie da i porażka u siebie z WTS lub CKM
Policz sobie... Kiedys trzeba przegrac u siebie...
P.S.Do Sobi666
HWDT - "T" Tarnów??
Pozdrawiam i mówię, że teraz pokażemy "lwi pazur" - bardzo ostry... :twisted: :twisted: :twisted:

P.S.Do Sobi666
HWDT - "T" Tarnów??
Pozdrawiam i mówię, że teraz pokażemy "lwi pazur" - bardzo ostry... :twisted: :twisted: :twisted:
- juvetar
- Juventino
Tendencyjna wypowiedź. A co, lepszy DMP, który nie potrefi wygrać w Lesznie czy Bydgoszczy i przegrywa u siebie z Toruniem?? Sorry... Ale mistrzowi coś takiego nie przystoi :shock:Ulisses pisze:Co do meczu z Tarnowem... I to ma być przyszły Mistrz Polski ?? Sorry... Pomyłka... Mozna przegrywać mecze, ale nie 57:33 :shock:
- Ulisses
- Qualità Juventino
Pewnie, że nie przytoi, ale to Wy jesteście upatrywani jako mistrzowie... Wasz zespół kojarzy się z... Realem Madryt... Forsa, gwiazdy - ale poczekajmy jak to zacznie sie sypać. Real już umoczył (LM, Liga, Puchar). W następnym sezonie nie bedzie tak kolorowo - zobaczycie. Poza tym My nie powiedzieliśmy ostatnigo słowa... Teraz umoczycie we Wrocławiu, a ja licze po cichu na wygraną w Toruniu... Juz dzis ledwo wymeczyliscie z Apatorem 49-41... Poczekajcie jak przyjedziemy... Dzis WTS na tarczy 53-37 (bez większych problemów). Wasza forma zaczyna spadac, nasza rośnie... A na poczatku sezonu było odwrotnie... Poczekajmy do ostatniego meczu... Dla nas czy Wrocławia srebro nie będzie upokorzeniem, dla Was tak...juvetar pisze:Tendencyjna wypowiedź. A co, lepszy DMP, który nie potrefi wygrać w Lesznie czy Bydgoszczy i przegrywa u siebie z Toruniem?? Sorry... Ale mistrzowi coś takiego nie przystoi :shock:Ulisses pisze:Co do meczu z Tarnowem... I to ma być przyszły Mistrz Polski ?? Sorry... Pomyłka... Mozna przegrywać mecze, ale nie 57:33 :shock:
- RuTeK
- Juventino
Swiete slowa!!! To ze przegralismy z Wlokniarzem to byla pomylka przy pracy!! ale tez bardzo wysoki wzrost formy Czestochowian!!! mam andzije ze Tarnowianie nie zdobena mistrza Polski a przypoadnie Ono WTS-owi a w ostatecznosci Wlokniarzowi!!Ulisses pisze: Dla nas czy Wrocławia srebro nie będzie upokorzeniem, dla Was tak...
Forza Wts Forza Włokniarz!!
- juvetar
- Juventino
Ty to napisałeś. Przed sezonem w Tarnowie deklarowano, że medal będzie sukcesem. Nikt nie żądał złotego medalu.Ulisses pisze:Pewnie, że nie przytoi, ale to Wy jesteście upatrywani jako mistrzowie...
To znowu robota dziennikarzy z innych części kraju. Unia nie jest żadnym Realem. Unia Tarnów to Unia Tarnów. A często przez takie gadanie o dream-teamie przeziera zazdrość (większa sympatia dla Unii byłaby, gdybyśmy nie mieli sponsora, skład na miarę 6. miejsca w lidze i gdyby o DMP walczyli CKM, WTS i Apator).Wasz zespół kojarzy się z... Realem Madryt... Forsa, gwiazdy - ale poczekajmy jak to zacznie sie sypać. Real już umoczył (LM, Liga, Puchar).
No popatrz, nawet nie wiadomo jaka sytuacja będzie za dwa miesiące, a tutaj już rozstrzygasz co się będzie działo za rok...W następnym sezonie nie bedzie tak kolorowo - zobaczycie.
Wg mnie teraz od WTS-u silniejszy jest CKM. Moze nawet jesteście w lepszej formie od Unii. Oceniając trzy ostatnie kolejki mogę się na to zgodzić. Ale jeżeli ktoś próbuje oceniać całokształt dokonań "Jaskółek" w trakcie całego sezonu przez pryzmat jednego nieudanego meczu w Czewie (patrz wcześniejsze posty) to jest ograniczonym bufonem.Poza tym My nie powiedzieliśmy ostatnigo słowa... Teraz umoczycie we Wrocławiu, a ja licze po cichu na wygraną w Toruniu... Juz dzis ledwo wymeczyliscie z Apatorem 49-41... Poczekajcie jak przyjedziemy... Dzis WTS na tarczy 53-37 (bez większych problemów). Wasza forma zaczyna spadac, nasza rośnie... A na poczatku sezonu było odwrotnie... Poczekajmy do ostatniego meczu...
Bzdura. Dla Tarnowa każdy medal będzie sukcesem, a nie upokorzeniem. Z tym, że w przypadku wywalczenia srebra lub brązu pozostanie niedosyt, bo szansę na mistrzostwo mamy największą w historii. Niedosyt i żal zmarnowanej szansy - nic więcej!Dla nas czy Wrocławia srebro nie będzie upokorzeniem, dla Was tak...
- juvetar
- Juventino
Już jutro w Toruniu finał Mistrzostw Polski Par Klubowych. Wystartują: Tarnów
, Częstochowa, Toruń, Zielona Góra, Gdańsk, Rzeszów, Grudziądz.
Medale rozdzielą między siebie raczej trzy pierwsze z w/w ekip
UNIA: Kołodziej, M. Rempała, T. Gollob
CKM: Walasek, Ułamek, Osumek
APATOR: Protasiewicz, Jaguś, Miedziński
Będzie ciekawie

Medale rozdzielą między siebie raczej trzy pierwsze z w/w ekip

UNIA: Kołodziej, M. Rempała, T. Gollob
CKM: Walasek, Ułamek, Osumek
APATOR: Protasiewicz, Jaguś, Miedziński
Będzie ciekawie