Telefony komórkowe
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
6020 to sympatyczny telefonik, ale jeśli miałbym na Twoim miejscu podjąć decyzję to bym wymieniał. 6230i to solidny i trwały telefon, bez oszałamiających bajerów, po prostu telefon dobrej jakości.. 

- Alexa Del Piero
- Juventino
To faktkacek_ pisze:6230i to solidny i trwały telefon, bez oszałamiających bajerów, po prostu telefon dobrej jakości..

Mam ten telefonik od półtora roku i nie narzekam na niego. Robi ładne zdjęcia i ma dobry odtwarzacz mp3. Jedynym jego mankamentem jest oprogramowanie, które warto wymienić na nowe tuż po zakupie (jeśli jest na gwarancji to serwis nokii zrobi to za free, po gwarancji chyba 60zł).
Jednak mimo to bardzo go polecam.
To jest fota zrobiona N6230i (tyko to miałam na kompie)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- stahoo
- Juventino
to ja zapytam również:
Mam problem z wyborem telefonu (napsiałem na "specjalistycznym" forum ale tam oni takich pytań dostają 200 na dzien więc mnie zlali ) mam nadzieję, że mi troche ułatwicie wybór telefonu
Otóż poszukuje komórki do 400zł, ewentualnie 450...
Generalnie nie ma byc ona jakas super, hiper szpanerska, nie musi miec duzo bajerów, ale:
1. w miarę dobrej marki (Sony Ericsson, Simens, Nokia, Samsung, raczej NIE chciałbym Motorolli)
2. z klapką, chyba że naprawdę fajny bez klapki by była...
3. IrDa, Bluetooth, wap, java
4. mp3
5. aparat (dobrze by było powyzej 1 mgp, ale niekoniecznie)
6. Jakas dobra bateria
7. Polskie MENU
Wiem ze wymagania duze , ale moze ktos ma jakis podobny telefon, albo cos wie na ten temat Bardzo prosze o pomoc
jak narazie zastanawiam sie nad:
1) Sonny Ericsson W300i
2) Sonny Ericsson Z310i
3) Sonny Ericsson Z530i
4) Nokia 2760
5) ewentualnie Motorola V360
prosze doradzcie coś
Mam problem z wyborem telefonu (napsiałem na "specjalistycznym" forum ale tam oni takich pytań dostają 200 na dzien więc mnie zlali ) mam nadzieję, że mi troche ułatwicie wybór telefonu
Otóż poszukuje komórki do 400zł, ewentualnie 450...
Generalnie nie ma byc ona jakas super, hiper szpanerska, nie musi miec duzo bajerów, ale:
1. w miarę dobrej marki (Sony Ericsson, Simens, Nokia, Samsung, raczej NIE chciałbym Motorolli)
2. z klapką, chyba że naprawdę fajny bez klapki by była...
3. IrDa, Bluetooth, wap, java
4. mp3
5. aparat (dobrze by było powyzej 1 mgp, ale niekoniecznie)
6. Jakas dobra bateria
7. Polskie MENU
Wiem ze wymagania duze , ale moze ktos ma jakis podobny telefon, albo cos wie na ten temat Bardzo prosze o pomoc
jak narazie zastanawiam sie nad:
1) Sonny Ericsson W300i
2) Sonny Ericsson Z310i
3) Sonny Ericsson Z530i
4) Nokia 2760
5) ewentualnie Motorola V360
prosze doradzcie coś
- blackrider85
- Juventino
Mam problem z wyborem telefonu
chcialbym kupic jakis dobry model Nokii w granicach 600 - 800 zl. Zastanawiam sie nad modelem 6555 lub 7500 Prism. Możecie cos innego polecic albo podpowiedzieć ktory model lepszy moze ktos z was ma jakis z tych telefonow. Dzieki wielkie za pomoc 

- sushi
- Juventino
Witam ja mam telefon firmy HP iPAQ może ktoś jest chętny kupnem tego telefonu wszelkie info udziele prywatnie lub na gg . Powiem tylko że ma wszystko co trzeba jeżeli ktoś już widział ten telefon to wie coś nieco o tym telefonie
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- tabo89
- Juventino
zmienilem ostatnio moją Nokie 6020 na Moto V3 Razr i jesli macie do niej jakies poradniki itp (troche juz mam z neta) to wyslijcie, mile widziane takze jakies motywy, tapety dzwonki z własnych kolekcji - bo z neta to umiem sobie znalezc
jak narazie oswajam sie z tel bo rozni sie od Nokii ale nie narzekam a wręcz podoba mi sie :-D
jak narazie oswajam sie z tel bo rozni sie od Nokii ale nie narzekam a wręcz podoba mi sie :-D
- olecki1
- Juventino
Nokia produkuje najlepsze pod wzgędem trwałości i niezniszczalności telefony. Co do gier, to marka nie ma różnicy, bo to chodzi głównie o rozmiar ekranu. Ja osobiście używam Sony Ericssona K310i, choć wcześniej też "jechałem" na Nokiachbeavis pisze:Do tej pory jade na modelach Nokii i jestem bardzo zadowolony wiec oddalem na nokie moj glos

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No tutaj bym polemizował, niektóre telefony z serii 'N' już w dotyku są jak plastikowe zabawki.. aż strach to upuścic.. :roll:olecki1 pisze:Nokia produkuje najlepsze pod wzgędem trwałości i niezniszczalności telefony. Co do gier, to marka nie ma różnicy, bo to chodzi głównie o rozmiar ekranu. Ja osobiście używam Sony Ericssona K310i, choć wcześniej też "jechałem" na Nokiachbeavis pisze:Do tej pory jade na modelach Nokii i jestem bardzo zadowolony wiec oddalem na nokie moj glos
- kornknot
- Qualità Juventino
Wlasnie jestem na kupnie n82, jest to dokladnie taki sam telefon jak n95 tylko ze nie ma pamięci wewnetrznej takiej. I slyszalem ze dluzej bateria trzyma. Mnie osobiscie sie n95 nie podoba i slyszalem ze jest dosc wadliwa, dlatego sie na n82 zdecydowalem. Tylko mi sie w 82 klawisze nie podobaja i moga Ci problemy sprawiac, idź sobie do sklepu i sprobuj czy wytrzymasz z nią. Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale ja mialem problemy.Lord_ Juve pisze:Mam pytanie, zastanawiam się nad zakupem telefonu i chciałbym kupić coś z dwójki Nokia N82/N95 8GB, co radzicie? Ma może ktoś któryś z tych telefonów? Mógłbym liczyć na jakieś osobiste opinie na ich temat?
- LordJuve
- Juventino
Ale ma za to karty pamięci, które mają pomieścić, uwaga, 32 GB danych :!: Bierzesz wersje Black? Radze ci, jest lepiej wykonana od srebrnej.kornknot pisze:Wlasnie jestem na kupnie n82, jest to dokladnie taki sam telefon jak n95 tylko ze nie ma pamięci wewnetrznej takiej. I slyszalem ze dluzej bateria trzyma. Mnie osobiscie sie n95 nie podoba i slyszalem ze jest dosc wadliwa, dlatego sie na n82 zdecydowalem. Tylko mi sie w 82 klawisze nie podobaja i moga Ci problemy sprawiac, idź sobie do sklepu i sprobuj czy wytrzymasz z nią. Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale ja mialem problemy.Lord_ Juve pisze:Mam pytanie, zastanawiam się nad zakupem telefonu i chciałbym kupić coś z dwójki Nokia N82/N95 8GB, co radzicie? Ma może ktoś któryś z tych telefonów? Mógłbym liczyć na jakieś osobiste opinie na ich temat?
Kiedy będziesz ją miał? Miałbym kilka pytań odnośnie wrażeń.

Szczególnie interesuje mnie jak na niej się ogląda filmy, szczególnie z napisami, czy są one czytelne na tym 2,4" wyświetlaczu i jak z dźwiękiem, czy gra czysto i głośno, na głośniczkach i słuchawkach.
- kornknot
- Qualità Juventino
Tak, biore wersje black, bo srebrna jest paskudna i slyszalem tez wlasnie ze gorzej wykonana. Kiedy bede mial to nie wiem niestety, bo wlasnie wydalem troche kasy na yyy szkoda gadac
Bede jakos w nastepnym tyg wiedzial czy uda mi sie zalatwic pieniadze na telefon to dam najwyzej znac.