Gonzalo Higuain

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 16:28

Chopie, co to w ogóle za dyskusja? Wsio ryba. Przecież zupełnie nie o to chodzi.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2016, 17:19

Panowie koniec off topu. Temat dotyczny Higuaina. Romowy o 2 wieżach i innych ciekawostakch taktycznych kontynuujcie w temacie ,,taktyka''.
Każdy kolejny post nie na temat będzie kasowany a autor karany kartką.

Obrazek
kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 19:15

Panowie, możecie mi wytłumaczyć jedna rzecz - Piłkarz który kosztuje 90 mln euro tak się spasl na urlopie ze przypomina mi morswina! Szok to jest ! Kto oglądał mecz z West hamem ten wie. Sadlo mu wisi i rusza się jak wóz z węglem.... ojjj słabo to widzę :facepalm:

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 19:28

Obrazek
:facepalm:

Wyglądał dziś strasznie nieporadnie, przypominał Rafę Beniteza :redface:
Trochę sobie na ławce posiedzi

FORZA JUVE!!!
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 19:36

No cóż, fakt jest taki że dziś wyglądał koszmarnie, grubo jak Ronaldo i to nie ten z 7 na plecach... może Igła kosztował milion od kilograma? :)
Będzie miał co zrzucać na siłce.

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 19:37

Różne są fizjonomie ludzkie. Higuain to jest taki typ, który jak nie gra to naturalnie nabiera kilogramów. Tak samo ma Tevez np., ma też sądząc po zdjęciach Gece. Są też tacy jak Claudio albo Mandżu, którzy nawet jak nie grają to nie tyją. Ja bym się nie przejmował.

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 19:57

RICTOR pisze:Różne są fizjonomie ludzkie. Higuain to jest taki typ, który jak nie gra to naturalnie nabiera kilogramów. Tak samo ma Tevez np., ma też sądząc po zdjęciach Gece. Są też tacy jak Claudio albo Mandżu, którzy nawet jak nie grają to nie tyją. Ja bym się nie przejmował.

Rictor chodzi o to jak on się porusza po boisku. Za 2 tygodnie liga rusza a on musi zgubić z 8 kg! Sorry ale jeżeli ktoś kosztuje 90 mln to powinien z miejsca być gotowy do gry na mega wysokim poziomie. Nie stać nas na rezerwowych za 90 mln

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 20:01

No i ja to w pewnym stopniu rozumiem, ale też nie jest naszą ani klubu winą, że w tym roku znów było Copa America przez co urlopy dla piłkarzy tam grających się przesunęły. Dodać do tego tak jak pisałem, skłonność do nabierania wagi jaką niektórzy po prostu mają, i widzieliśmy to co widzieliśmy. Zresztą, Tevez jak do nas przychodził też miał z 6kg nadwagi i szybko to zrzucił (pamiętam jak się kibice Violi z tego nabijali, później już im tak do śmiechu nie było).

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 20:02

kamil-8853 pisze:
RICTOR pisze:Różne są fizjonomie ludzkie. Higuain to jest taki typ, który jak nie gra to naturalnie nabiera kilogramów. Tak samo ma Tevez np., ma też sądząc po zdjęciach Gece. Są też tacy jak Claudio albo Mandżu, którzy nawet jak nie grają to nie tyją. Ja bym się nie przejmował.

Rictor chodzi o to jak on się porusza po boisku. Za 2 tygodnie liga rusza a on musi zgubić z 8 kg! Sorry ale jeżeli ktoś kosztuje 90 mln to powinien z miejsca być gotowy do gry na mega wysokim poziomie. Nie stać nas na rezerwowych za 90 mln
:ok: dokładnie. Jeśli mam być szczery, to byłem lekko przerażony jak go zobaczyłem.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 20:08

Trochę mnie wzruszyła wasza troska ale to nie jest LZS, gdzie jak się Mietkowi przybrało na wadze od piwa to trener rozkłada ręce a po meczu i tak go częstują wurstem z grilla. Higuain to profesjonalista, Juventus to poważny klub i akurat o to, że za dwa tygodnie Igła będzie, jak "spod igły" nikt z nas nie powinien wątpić.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 20:10

Panowie dajcie mu 6 miesięcy, a nie oceniajcie go po 1 sparingu.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 20:28

Poważnie mówicie o tej "nadwadze"? A widzieliście zdjęcia, chociazby z testów medycznych Igły?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

O jakiej nadwadze mowa? Higuain to po prostu duży i silny chłop.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 21:24

Marotta to geniusz mercato. Kupuje piłkarzy na kilogramy :D

Oficjalne zdjęcia to se można... Moim zdaniem Igła "ciutkę" wygląda na zaokrąglonego. Tylko to nie jest tak, że to są kilogramy jakiegoś długoletniego grubasa, a profesjonalnego zawodnika, który wysiłek fizyczny ma dzień w dzień. Organizm w takim wypadku zdecydowanie łatwiej wraca do dawnej wagi.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 21:34

Arbuzini pisze:
Oficjalne zdjęcia to se można...
Arbuz, serio?

Teraz bedziesz przekonywac, ze oficjalne zdjecia z testow medycznych zostaly podrasowane tak, aby nie bylo widac, ze Higuain wyglada jak morświn?:prochno:

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 22:07

Nie. Wystarczy je robić tak żeby brzuch był zasłonięty ręcznikiem albo w takiej pozie, w której bebzol wygląda na mniejszy.

Zresztą nawet na tych fotach fizjonomia Higuaina nie powala.

ODPOWIEDZ