Sezon 2015/2016
- Tobor
- Juventino
To tylko pokazuje jaki sezon się szykuje w tym sezonie. Juventus kadrowo najmocniejszy, ale mając szpital + młodych nieopierzonych + stratę starych mistrzów wszyscy widzimy co się dzieję.
Mediolany się wzmocniły, ale nie na tyle aby być hegemonem na sale Juve 2012-2015.
Roma również wykonała lekki skok jakościowy.
Napoli trzyma pozoim + fajny Allan.
Do tego Lazio, Fiorentina
Dobre średniaki, które mogą urwać punkty z czołówką: Genoa, Sampdoria, Sassuolo, Chievo.
Ten sezon w Serie A będzie zaskakująco jak w Premier League
ps. Brawo Fiołki, ale w tym momencie nie ma co się cieszyć wpadkami innych, trzeba wygrywać wszystko, bo już limit się wyczerpał.
Inter czerwo. Szykuje się gwałt w Mediolanie :koszulka:
Mediolany się wzmocniły, ale nie na tyle aby być hegemonem na sale Juve 2012-2015.
Roma również wykonała lekki skok jakościowy.
Napoli trzyma pozoim + fajny Allan.
Do tego Lazio, Fiorentina
Dobre średniaki, które mogą urwać punkty z czołówką: Genoa, Sampdoria, Sassuolo, Chievo.
Ten sezon w Serie A będzie zaskakująco jak w Premier League

ps. Brawo Fiołki, ale w tym momencie nie ma co się cieszyć wpadkami innych, trzeba wygrywać wszystko, bo już limit się wyczerpał.
Inter czerwo. Szykuje się gwałt w Mediolanie :koszulka:
Ostatnio zmieniony 27 września 2015, 21:20 przez Tobor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Principino
- Juventino
Ale przecież ten Inter ma być mistrzem Serie A, to jak to tak.
- gucio_juve
- Juventino
Jak Boga kocham - aż mi się humor poprawił od wczoraj. Pierwszy mecz w sezonie interu oglądam i od razu w paje. Chyba zacznę częściej.
Dalej ktoś wątpi, że możemy nie dogonić prowadzącej 3ki?
O, tera Miranda - filar defensywy.
Dalej ktoś wątpi, że możemy nie dogonić prowadzącej 3ki?
O, tera Miranda - filar defensywy.
Ostatnio zmieniony 27 września 2015, 21:19 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jestem pod ogromnym wrażeniem. inter w kilku spotkaniach tego sezonu powinien już był stracić punkty, ale jakoś te 1-0 przechodziło (choćby w końcówkach spotkań). Dzisiaj już tego nie odrobią.
Odbijmy się od dna i do ataku.
Odbijmy się od dna i do ataku.

- TheWitcher
- Juventino
Dalej go zazdroszczę. W jednym meczu zrobił więcej dla nich, niż warty tyle samo Simke "konar" Zaza zrobi dla nas przez całe życie. Jedynym momentem jak się przyda to wtedy gdy odejdzie. Ale kto kupi napastnika, który przyjmuję piłke na 10 metrów ?CavAllano pisze:To takie przesłanie dla tych, którzy zazdrościli go interowi. Kilka meczów pograł i zaś kontuzja.![]()
2-0 dla Violi na propsie - brawo.
O kurna inter w 10 to mogą być baty xD
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Inter na kolanach, jeszcze tera Miranda wyleciał z boiska. Fiora niby osłabiona personalnie (Neto, Gomez, Salah, Joaquin, Aquilani, Savić), ale dokonali jednego, genialnego transferu - Paulo Souse.

- Julek997
- Juventino
A pisałem, przed sezonem, że Viola będzie czarnym koniem, dzięki nowemu trenerowi.
Milan, Inter grają gorszą padakę niż Juve a jest taka róznica punktow;/;/ Mamy pecha, jak mogliśmy z Frosinone w 93 stracić gola ;((
Milan, Inter grają gorszą padakę niż Juve a jest taka róznica punktow;/;/ Mamy pecha, jak mogliśmy z Frosinone w 93 stracić gola ;((
- zbysioJuve
- Juventino
Inter remisuje po pierwszej połowie z Dorią w Genui. Ich gra jak widzę nadal nie jest jakaś porywająca, ale mieli dwie dobre okazje na strzelenie bramki. Strzał Palacio obronił Viviano, natomiast całkowicie nie popisał się w drugiej dogodnej sytuacji Guarin, który mając tylko przed sobą bramkarza Dorii z piątego metra uderzył nad bramką. Całkowicie niewidoczny w Interze Perisić i nie wiem w ogóle czemu z tego powodu jeszcze Ljaić nie dostaje szansy na grę. Obrona Interu tez całkowicie niepewna, kilka razy dopuściła do groźnych sytuacji zawodników z Genui a okazję jaka miał Correa z Samy to jeśli przegrają ten mecz chyba mu się jeszcze długo będzie śniła po nocach, z trzech metrów mając przed sobą pustą bramkę nie trafił do niej. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej połowie.
Miałem oglądać Romę a nie Inter, ale zrezygnowałem w ostatniej chwili i widzę, że tam już rzymianie zapakowali 3 bramki gospodarzom z Palermo :shock:
Miałem oglądać Romę a nie Inter, ale zrezygnowałem w ostatniej chwili i widzę, że tam już rzymianie zapakowali 3 bramki gospodarzom z Palermo :shock:
- Haris
- Juventino
No i Inter traci 2 punkty
Jovetic, tak? Już drugi mecz nie widzę go na liście powołanych. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem jeszcze się podniesiemy i wszystko jest możliwe!

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- annihilator1988
- Juventino
Remis interu i farciarska wygrana romy. Co prawda meczu romy nie oglądałem, ale lista strzelców mówi sama za siebie. Czarny Krasić dostał zbyt dużo swobody i stao się. Z bardziej wymagającym rywalem jak BATE nie byłoby tak słodko :lol:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Trzeba zaczac odrabiac i miejmy nadzieje zaczniemy juz dzisiaj. Po reprezentacjach trzeba ich ograc - to moglby byc przelomowy moment sezonu ligowego, jakkolwiek by to nie brzmialo po ledwie kilku kolejkach sezonu.