Mario Mandżukić

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2016, 20:48

ok przyznaje się - nie przewidziałem sytuacji w której naszym jedynym zdrowym napastnikiem jest Mario ;]

natomiast nie wiem po co wkleiłeś ten drugi cytat :) co miał udowodnić? że lepiej jest cofnąć Igłę niż zagrać parą Cuadrado-Higuain? ;)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2016, 22:33

Mario zdzielił wczoraj swoich nagminnych krytyków prąciem po pysku. Tych, którzy krytykowali go dla zasady wyzywając od drewna. To drewno wczoraj pokazało kawał nowoczesnego napastnika, który nie tylko strzela ale i pracuje dla zespołu. To, że to walczak to wiemy nie od dzisiaj ale wczoraj co wyprawiał to bajka.

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2016, 23:00

alessandro1977 pisze:Mario zdzielił wczoraj swoich nagminnych krytyków prąciem po pysku. Tych, którzy krytykowali go dla zasady wyzywając od drewna. To drewno wczoraj pokazało kawał nowoczesnego napastnika, który nie tylko strzela ale i pracuje dla zespołu. To, że to walczak to wiemy nie od dzisiaj ale wczoraj co wyprawiał to bajka.
Kończyn brak, aby się pod powyższym podpisać.

I świetne występy Chorwata widać nie od wczoraj, ale od początku sezonu. I nie wiem czemu (oprócz samej ilości zdobytych bramek) takie srogie kałotryski od jakiegoś czasu sikają na Mariusza Mandżukowskiego

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kolakow

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2016, 07:27

Na takim poziomie jak zagrał ostatnio Mandżukicz to chyba tylko Tevez zagrał, strzelał bramkę, ratował dupę pod naszą i walczył o każdą piłkę oby tak dalej.

Forza Juve
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2016, 09:01

Maly pisze:ok przyznaje się - nie przewidziałem sytuacji w której naszym jedynym zdrowym napastnikiem jest Mario ;]
Powinno Cię to nauczyć szerszego spojrzenia na pewne sprawy i przywiązywania większej wagi do tego co na swojej klawiaturze wystukuje ja.
Maly pisze:natomiast nie wiem po co wkleiłeś ten drugi cytat :) co miał udowodnić?
Że kto jak kto, ale Ty o cierpliwość apelować nie powinieneś, bo sam jej nie masz za grosz, a pokazałeś to w tej głupiej teorii, do której cytat wkleiłem.

Zauważyliście, że jak Morata kontuzjowany a Mandzukic gra bardzo dobrze, jakby mniej Makiavela w tych tematach? Przypadek?

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2016, 10:24

szczypek pisze:
Maly pisze:ok przyznaje się - nie przewidziałem sytuacji w której naszym jedynym zdrowym napastnikiem jest Mario ;]
Powinno Cię to nauczyć szerszego spojrzenia na pewne sprawy
nadal nie rozumiem dlaczego ma mnie to czegokolwiek nauczyć skoro pisałem o sytuacji w której Mandzukic gra tyle co Morata ;) taka sytuacja jak powtarzam NIE MA W TEJ CHWILI MIEJSCA, miała miejsce przed kontuzją Dybali

analogicznie nic to nie mówi o mojej cierpliwości, po 10 meczach da się wyciągnąć już jakieś wnioski i tyle, kolejne 10 meczów kompletnie zresztą tych wniosków nie zanegowały... więc?
szczypek pisze:Zauważyliście, że jak Mandzukic gra bardzo dobrze, jakby mniej Makiavela w tych tematach? Przypadek?
super, to oznacza mniej więcej tyle, że Mandzukic gra dobrze pierwszy raz w naszych barwach a w poprzednim sezonie grał piach, czyż nie?

przykro mi to stwierdzić ale masz poważny problem z czytaniem ze zrozumieniem i dalsze rozwodzenie się nad "5 golami Mario" nie ma sensu, przypomina to trochę sytuację która jest ostatnio w mediach, tj. pytanie z WOSu - obrazek ojca nad wózkiem i oburzenie głupków wszelkiej maści, którzy nie zadali sobie trudu przeczytania jak wygląda definicja tradycyjnego modelu rodziny, kiedy powstała itd. więc chwalą się swoją niewiedzą a identyczne niedouczone głupki im przyklaskują

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2016, 10:58

Maly pisze:nadal nie rozumiem dlaczego ma mnie to czegokolwiek nauczyć skoro pisałem o sytuacji w której Mandzukic gra tyle co Morata ;) taka sytuacja jak powtarzam NIE MA W TEJ CHWILI MIEJSCA
Napisałeś, że ona będzie miała miejsce, a jak na razie nie ma ona miejsca. Czego tu nie rozumiesz?

Po co nawiązywanie do poprzedniego sezonu? Nie wiem. Ani Ty ani Makiavel tak naprawdę nie chcieliście dyskutować z moimi argumentami, które opisywałem i które odnoszą się do poprzedniego sezonu.

Z mojej strony koniec, więcej się z betonem bił nie będę.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2016, 12:14

ale ty się nie odnosiłeś do tego czy ta sytuacja ma miejsce, czy będzie miała czy nie tylko wyskoczyłeś z 5 golami jak filip z konopii :) nie zrozumiałeś w ogóle tego co wtedy napisałem więc kiedy ci to wytłumaczyłem jak dziecku w przedszkolu teraz zarzucasz mi, że nie przewidziałem kontuzji 3/4 naszego ataku... no po prostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ze mnie, że nie dodałem tego do tamtego wpisu, żeby tacy czepialscy mądrale jak ty nie brali takich ekstremalnych przypadków pod uwagę i mogli zrozumieć, że mowa była o warunkach podobnych do tych w jakich grał wówczas Morata a co (skoro mówiłem o porównywalnych warunkach) powinno być to oczywistą oczywistością, że skoro wtedy nie było takiej sytuacji to nie są to porównywalne warunki

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2016, 19:15

Widzę, że jak Mandzukic nie przewracał się o własne nogi albo nie stał jak słup soli w dwóch meczach z rzędu to już szczypek zmoczył pościel. Normalne.
Dalej twierdzę, że w ataku Juventusu nie ma miejsca na tak słabych piłkarzy. Można go zatrzymać do rotacji w obronie, bo do tego ewentualnie się nadaje (vide filmik wrzucony na Fb Juvepoland).

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2016, 17:08

Obrazek

Przypadek?? No właśnie. Najlepszy zawodnik poprzedniego miesiąca według kibiców ( podkreślam- kibiców, a nie malkontentów pokroju dwóch dziwaków z tego forum) ma najlepszą notę za tą kolejkę.
Ci co go krytykują są malutcy.. tak bardzo tyci :papa:

Szczypek :ok:

ManInBlack87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2016, 20:17

Makiavel pisze:Widzę, że jak Mandzukic nie przewracał się o własne nogi albo nie stał jak słup soli w dwóch meczach z rzędu to już szczypek zmoczył pościel. Normalne.
Akurat ten co po każdym golu Moraty spać nie może, innemu wypomina.
:rotfl:

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2016, 21:01

To ja przypomnę: Mandzukic 1124 minuty w tym sezonie, 5 bramek 1 asysta
Morata: 821 minut, 8 bramek, 4 asysty

eastsider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2016, 21:45

Makiavel pisze:To ja przypomnę: Mandzukic 1124 minuty w tym sezonie, 5 bramek 1 asysta
Morata: 821 minut, 8 bramek, 4 asysty
ta statystyka Moraty to z tego sezonu w Realu?

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2016, 22:27

Mario jest zawodnikiem Juventusu. Alvaro już nie.
Co ma na celu jechanie po Mario i gloryfikacja Moraty?

Hernanes, Sturaro, Asa... do nich można się czepiać, ale po co porównywać w nieskończoność Alvaro z Mario?

Ech, chciałbym mieć tylko takie problemy. Zazdroszczę Wam.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2016, 22:30

Podziwiam Szczypka, że chce mu się wchodzić z bezsensowne dyskusje z hejterami.

Trzeba mieć niezłe kompleksy, żeby bez przerwy wyskakiwać z porównaniami do Moraty. To zachowanie człowieka o mentalności gimnazjum "O patrzcie, zawodnik nad którym się spuszczam od wielu miesięcy ma lepsze statystyki w bardziej ofensywnej drużynie, od tego, którego hejtuje. To ja jestem omnibusem tego forum. Ten kto się nie zgadza jest ignorantem."

ODPOWIEDZ