Wyjazd do Berlina

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 12:47

@UP dobra rzecz my też mam ok 220 na Berlin ale planujemy jechac z rana :)

Obrazek
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 13:53

Planujecie jakieś wspólne piwko przed meczem? Podłączyłbym się z koleżką.

Capo di tutti capi
boropunk3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 14:24

musialem zalozyc kolejne konto bo zapomnialem haseł do poprzednich,:(, bede w berlinie juz od piatku wieczora prawdopodobnie, wybraliscie juz moze miejsce spotkania juvepoland? boi chetnie bym wypił piwko w zacnym gronie :C :C :prochno:

matechu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 14:34

Razem z dziewczyną będziemy w Berlinie od czwartku wieczorem. Oczywiście piszemy się na wspólne oglądanie meczu!

Jeżeli ktoś ma jeszcze problem z noclegiem to polecam airbnb.pl Dwuosobowy pokój na 3 noce kosztował mnie 400zł. Jakby ktoś się zdecydował to przy swojej rezerwacji dostałem kod na zniżkę dla innych osób w wysokości 94 zł.

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 14:35

Czy jest mozliwe ze Polski-bus dodał połączeń?
Bo wczoraj jak wchodziłem zobaczyc na kursy Wrocław-Berlin czy Poznań Berlin, czy Opole-Berlin, to w duzej mierze było porezerowane do końca a dzis wchodze i normalnie przepuszcza serwis do płacenia i nie pisze, że miejsca zajęte?
I podbijam pytanie czy robimy jakieś współne spotkanie w Berlinie, dla Juvepoland przed meczem? A pozniej podział na podgrupy i każdy do knajpy.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 15:05

juventini22 pisze:Czy jest mozliwe ze Polski-bus dodał połączeń?
Bo wczoraj jak wchodziłem zobaczyc na kursy Wrocław-Berlin czy Poznań Berlin, czy Opole-Berlin, to w duzej mierze było porezerowane do końca a dzis wchodze i normalnie przepuszcza serwis do płacenia i nie pisze, że miejsca zajęte?
I podbijam pytanie czy robimy jakieś współne spotkanie w Berlinie, dla Juvepoland przed meczem? A pozniej podział na podgrupy i każdy do knajpy.
Jak jedziesz? Ja jestem z Walbrzycha i jedynym problemem byl powrot. Moze bede mial dla siebie opcje na dojazd autem, ale watpie. Moglibysmy jechac z chlopakami pociagami z Wro i wrocic polskim busem, jesli miejsca sa.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 16:03

mrozzi pisze:
juventini22 pisze:Czy jest mozliwe ze Polski-bus dodał połączeń?
Jak jedziesz? Ja jestem z Walbrzycha i jedynym problemem byl powrot. Moze bede mial dla siebie opcje na dojazd autem, ale watpie. Moglibysmy jechac z chlopakami pociagami z Wro i wrocic polskim busem, jesli miejsca sa.
Do Berlina są miejsca, bo to pociągi, a z powrotem to miejsce jest o 12 coś w niedzielę polskibus.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 17:21

Push3K

Ale właśnie,że ja patrzyłem na polskiego busa, wyjazd do Berlina i powrót do Polski i są miejsca.
Nie mówię o pociągach

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 17:36

Rzeczywiście jest informacja o wyprzedanych, ale na późniejsze połączenie. Czyli jakaś tam szansa jest. Jeśli się nie uda, możemy pojechać pociągiem, a powrót w późniejszych godzinach rzeczoną czerwoną strzałą. :D

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 17:37

Pisałem do nich maila i potwierdzili, że są dostępne

kaboo85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2015, 23:01

Push3k pisze:Ktoś tam wie jak jest z piciem piwa w miejscu publicznym?
Piwo (ogólnie alko) można spożywać w miejscach publicznych...ludziska tu piją gdzie popadnie i niebiescy nie ganiają. Teoretycznie w komunikacji miejskiej pić nie można, ale i tak dużo miejscowych pije.

Audaces Fortuna Iuvat
Wujekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2015, 08:20

Katowice i okolice jeszcze coś organizują? Jakieś wolne miejsca na Berlin?

Ozgar80x

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2015, 12:16

Do meczu zostało kilka dni, gdzie się spotykamy w Berlinie na piwko i gdzie oglądamy ten finał???
Co tu taka cisza???? Kibice Barcelony mają już wszystko ugadane, nawet lokal i miejscówki zaklepane :doh:
Trzeba coś ustalić w końcu, bo później w samym Berlinie nie każdy będzie miał dostęp do Internetu aby sprawdzić forum.
Dobrze by było też rzeczywiście zarezerwować miejsce w jakimś dużym porządnym barze z dużym ekranem.
Przecież lepiej będzie jak będziemy Wszyscy razem dopingować i oglądać finał. Obserwując ten temat i obserwując znajomych wybiera się dużo kibiców Juve na ten mecz, ustalmy w końcu gdzie się widzimy.
Bo rozumiem na 100% jest pewne to, że w strefie kibiców Juve na Alexanderplatz telebimów nie będzie?
O której zamierzacie uderzyć pod stadion? O której się zjawić w barach?
Ode mnie rusza z 7 osób, zamierzamy podbić pod stadion, na strefę na Branderburger Tor, strefę kibiców Juve na Alexanderplatz i następnie jak na Alexanderplatz nie będzie oglądania to gdzieś do baru, po meczu idziemy na miasto bawić się do samego rana, wracamy w niedzielę.
Uderzylibyśmy też pod hotel Juve lub lotnisko z którego będą wylatywać al;e nie mamy na tą chwilę informacji jakie lotnisko, jaki hotel i jakie godziny....

Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2015, 12:38

Znalazłem też coś takiego, zaraz pod stadionem:
http://www.gratis-in-berlin.de/aktuelle ... inale-2015

Od 10 piknik, więc można jeszcze wczesnym popołudniem obczaić co i jak.

Obrazek
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2015, 13:19

Ozgar80x pisze:Uderzylibyśmy też pod hotel Juve lub lotnisko z którego będą wylatywać al;e nie mamy na tą chwilę informacji jakie lotnisko, jaki hotel i jakie godziny....
Z innego tematu:
fredi19 pisze:Znalazlem właśnie.. Taka sytuacja ;-)

Der spanische Double-Gewinner steigt im Hotel Hyatt am Potsdamer Platz ab. Juventus logiert im Regent am Gendarmenmarkt. - Bild napisał.
Też bym uderzył pod hotel, ale wiadomo o której się z niego wyłonią? :/

ODPOWIEDZ