Antonio Conte
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Co takiego? Conte przyszedł, w pierwszym sezonie zdobył zapomniane w Londynie od dawna mistrzostwo a i tak znalazł się buc, który kwestionował taktykę?wloski pisze: *posadził Rudigera za kwestionowanie taktyki

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
no ale widzisz różnicę pomiędzy Alexem Sandro a Zappacostą prawda? to coś jak Allegri chciał AM a dostał Hernandeza a nawet gorzej bo Brazylijczyk był ligowym topem nie aż tak dawno przed transferem a Zappacosta był co najwyżej ligowym średniakiem w gorszej i innej kulturowo i językowo lidze a nie każdy staje się Marco Alonso tylko raczej jest to wyjątek potwierdzający regułę, że z gówna bata nie ukręcisz, zresztą nie bez przyczyny napisałem "kogo sobie tylko zażyczy" bo nie o same pieniądze mi chodziłoRICTOR pisze:Czy ja wiem czy takie śmieszne. Przecież Pan Antoni po zdobyciu mistrzostwa dostał okienko za 185 mln. funtów tyle, że nie dostał dokładnie tych nazwisk, które sobie wymarzyłMaly pisze:tak czy inaczej najśmieszniejsze w tym wszystkim będzie jeśli Sarri z miejsca dostanie ponad 200mln na nowych zawodników i kupią mu kogo sobie tylko zażyczy jak Jorginho, Rugani a nawet podstarzały Higuain a Antkowi po zdobyciu mistrza nie chcieli dołożyć kilku klocków do układanki tylko łatali dziury planami B, C albo nawet i D

ja nie bronię Antka bo wiadomo, że charakterek to on ma ale też oddajmy cesarzowi co cesarskie, w CFC nie pierwszy raz i nie ostatni to zawodnicy zwalniają trenera, potrafili nawet wykopać taką klubową legendę jak Mourinho i nie jest powiedziane, że z Sarrim historia się nie powtórzy
@Vanquish: tak, jakoś na wiosnę Niemiec powiedział, że nie rozumie dlaczego po golu na 1-0 się cofają zamiast dobić rywala i przez to stracili kilka(naście) punktów
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
jednak w CFC po staremu - Igła był za stary na taki transfer a Rugani okazał się nieosiągalny wobec nieoczekiwanego odejścia Caldary, ciekawe jaki będzie plan B...
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poulinho
- Juventino
http://www.skysports.com/football/news/ ... ed-manager
To chyba jakaś taka mała moda wśród zawodników związanych z Chelsea, a mających przyjemność pracować z Conte. Najpierw Costa, potem Luiz, Hazard, Batshuayi a teraz Willian. Powinni dodawać sobie hasztag #metoo
To chyba jakaś taka mała moda wśród zawodników związanych z Chelsea, a mających przyjemność pracować z Conte. Najpierw Costa, potem Luiz, Hazard, Batshuayi a teraz Willian. Powinni dodawać sobie hasztag #metoo
- kawek
- Juventino
https://www.asroma.pl/news/show/il-temp ... n-za-conte
https://www.acmilan.com.pl/mobile/news/ ... i_mistrzow
https://fcinter.pl/news/conte-czeka-na-inter
Rozchwytywany jest chłop we Włoszech nie ma co. Wiele źródeł mówi o tym że czeka na to co wydarzy się w Juve z podjęciem decyzji do do przyszłości ale ci mający swoją własną rzeczywistość twierdzą że czeka na nich
https://www.acmilan.com.pl/mobile/news/ ... i_mistrzow
https://fcinter.pl/news/conte-czeka-na-inter
Rozchwytywany jest chłop we Włoszech nie ma co. Wiele źródeł mówi o tym że czeka na to co wydarzy się w Juve z podjęciem decyzji do do przyszłości ale ci mający swoją własną rzeczywistość twierdzą że czeka na nich

- Maly
- Juventino
obawiam się, że nie stać nas na to by puścić Conte do Romy, Milanu czy Interu, jeśli AA dalej chce wygrywać ligę nie może pozwolić by nasi rywale go zatrudnili, szczególnie Inter, który wydaje się mieć najlepszą kadrę + Marottę i praktycznie już w najbliższym sezonie mógłby nam realnie zagrozić
ponadto dla nas Conte pod kątem Scudetto to po prostu najtańsza opcja - pod swoje 343/352 ma praktycznie wszystkich zawodników jakich potrzebuje wraz z rezerwowymi, kupić musielibyśmy jedynie 2 środkowych obrońców, których i tak musimy kupić (1 to obowiązek a pasowałoby 2 w zależności od przyszłości Romero)
ponadto dla nas Conte pod kątem Scudetto to po prostu najtańsza opcja - pod swoje 343/352 ma praktycznie wszystkich zawodników jakich potrzebuje wraz z rezerwowymi, kupić musielibyśmy jedynie 2 środkowych obrońców, których i tak musimy kupić (1 to obowiązek a pasowałoby 2 w zależności od przyszłości Romero)
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Arbuzini
- Juventino
Prawdę powiedziawszy Conte i Marotta to taka sytuacja, na którą wiele osób czeka, co chwilę podnosząc głosy, jaka to Serie A jest słaba i nudna poprzez dominację Juventusu. Maks już raz dostał wciry od tego duetu, a historia lubi się powtarzać więc wyjścia są faktycznie dwa, ale każde i tak sprowadza się do jednego ruchu, a mianowicie zwolnienia Allegriego. Może nas trenować Conte, ale są na tym świecie także inni trenerzy, w dodatku potrafiący godzić grę na kilku frontach i znający więcej niż jeden wariant taktyczny.
Conte do Interu, a Guardiola do nas i wreszcie by się coś działo w tej smutnej lidze.
Conte do Interu, a Guardiola do nas i wreszcie by się coś działo w tej smutnej lidze.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Arbuzini pisze:
Roma zaproponowała 3 letni kontrakt Mourinho, wtedy to by się działo.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Mou do Interu
Conte do Milanu/Romy
Pep do nas
Ale by sie dzialo
Wreszcie jakas konkurencja.
Conte do Milanu/Romy
Pep do nas
Ale by sie dzialo

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 87 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Jeśli Inter załapie się do LM (a niestety jest to prawie pewne), to nie sądzę, iż dojdzie u nich do zmiany na stanowisku trenera. Wiadomo, że nie mogą być do końca zadowoleni z wyników pracy Spallettiego (zwłaszcza z powodu gubienia punktów ze słabszymi ekipami), ale ponoć przedwszczesne rozstanie z Luckiem i jego sztabem kosztowałoby ich ponad 20 mln €. Realnie patrząc na ich skład, to i tak są na pograniczu drugiej i trzeciej pozycji w lidze, co odzwierciedla ich obecne miejsce w tabeli. Regularna gra w CL pozwala im na poważniejsze zakupy, rozwój i stabilizację, a chyba tylko głupcy myślą, że jak za dotknięciem magicznej różdżki zdetronizują Juve poważnie myśląc o występach zarówno w Europie jak i na krajowym podwórku.
Odnośnie Mourinho w Romie, to ponoć temat będzie aktualny tylko wtedy gdy zakwalifikują się do LM.
Odnośnie Mourinho w Romie, to ponoć temat będzie aktualny tylko wtedy gdy zakwalifikują się do LM.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Arbuzini
- Juventino
Wreszcie jacyś zagraniczni szkoleniowcy z nazwiskiem trenowaliby w Serie A. Do pakietu jeszcze trener, który poukładałby Fiorentinę, Spall i Ranieri dobrze żeby zostali we Włoszech i byłoby milutko.
Pora wstać, koniec snów
Pora wstać, koniec snów

- Wojtek
- Juventino
Przecież to już prawie pewne, że Spal nie będzie trenerem interu w nowym sezonie.dimebag11 pisze:Jeśli Inter załapie się do LM (a niestety jest to prawie pewne), to nie sądzę, iż dojdzie u nich do zmiany na stanowisku trenera.
- Shadow Marshall
- Juventino
Wojtek pisze:Już poszła petycja o usunięcie jego gwiazdy ze stadionu :-)

Czasem się zastanawiam czy tacy ludzie to jeszcze kibice czy już duże dzieci...
Jakby jedna decyzja miała wymazać wszystko co osiągnąłeś do tej pory...masakra. Przedszkolaki.