Arturo Vidal
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Rzeczywiscie, gwiazdki sobie tatuowal bo jest idiota. To ze odchodzi to nie musi znaczyc, ze nim nie jest.dawid91 pisze:Rzeczywiście prawdziwy... :lol:alessandro1977 pisze:ale ja Vidalovi życzę jak najlepiej bo dla mnie to prawdziwy Juventino...
Po prostu profesjonalista (przynajmniej na boisku). Przykładał się do gry i to by było na tyle.
- emzet91
- Juventino
A skąd wiadomo, że te gwiazdki to akurat symbolizują scudetta, nie tylko on takie maAlexinhio-10 pisze:Rzeczywiscie, gwiazdki sobie tatuowal bo jest idiota. To ze odchodzi to nie musi znaczyc, ze nim nie jest.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Stare zdjęcie? Pozostale dwie gwiazdki gdzie?Alexinhio-10 pisze:Rzeczywiscie, gwiazdki sobie tatuowal bo jest idiota. To ze odchodzi to nie musi znaczyc, ze nim nie jest.dawid91 pisze:Rzeczywiście prawdziwy... :lol:alessandro1977 pisze:ale ja Vidalovi życzę jak najlepiej bo dla mnie to prawdziwy Juventino...
Po prostu profesjonalista (przynajmniej na boisku). Przykładał się do gry i to by było na tyle.
Pewnie nie mial pomyslu na nowy tatuaz, a jakiś musial miec. Jak starczy mu stron to pojawi się jakas symbolika triumfów z Bayernem.
FORZA JUVE!!!
- wloski
- Juventino
Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Vidal odchodzi i nagle możne wszędzie wyczytać, że: Vidala nie szkoda, bo i tak ma chorą nogę, Vidal gówno grał od 2 lat, Vidal pije, więc to nie profesjonalista, a najlepsze, że coś się mówi o jego głowie. Artek to fajny gość, ale jego kariera dobiegła u nas do końca, ktoś kto za plecami rozmawia z innym klubem nie może grać u nas, bo mu się po prostu nie podoba tutaj.
Gwiazdki (tatuaże) nie mają w ogóle związku z Juventusem.
Vidal odchodzi i nagle możne wszędzie wyczytać, że: Vidala nie szkoda, bo i tak ma chorą nogę, Vidal gówno grał od 2 lat, Vidal pije, więc to nie profesjonalista, a najlepsze, że coś się mówi o jego głowie. Artek to fajny gość, ale jego kariera dobiegła u nas do końca, ktoś kto za plecami rozmawia z innym klubem nie może grać u nas, bo mu się po prostu nie podoba tutaj.
- jarmel
- Redaktor
Ludzie po prostu próbują na siłę sobie usprawiedliwić stratę takiego piłkarza. Nawet można było przeczytać, że np Pereyra jest lepszy od Arturo
Tak w ogóle to jakoś dziwnie przycichł ten transfer. Nie zdziwię się jak Vidal jednak zostanie
To o co chodzi z tymi gwiazdkami na ręce Vidala w takim razie?

Tak w ogóle to jakoś dziwnie przycichł ten transfer. Nie zdziwię się jak Vidal jednak zostanie

- wojczech7
- Juventino
Na moje chodzi o mistrzostwa zdobyte z Juventusem, nie mistrzostwa zdobyte przez Juventus.jarmel pisze: To o co chodzi z tymi gwiazdkami na ręce Vidala w takim razie?
Gdyby zdobywał te tytuły z innym klubem - też by się pewnie wydziarał, bo to swoista pamiątka, a nie symbol przywiązania do klubu z Turynu...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
A taki fan Vidala z Ciebie :roll:wloski pisze:
Na tych gwiazdkach są numery 30 i 31 - tak, są to tatuaże związane z Juventusem. Tak, Vidal jest Juventino. Dodatkowo ma trzy gwiazdki z prawej strony szyi, ale nie mogę znaleźć dobrej jakości fotki, żeby się im przyjrzeć, czy mają związek z Juventusem.

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Molek big fun juve
- Juventino
Jarmel , newsy 3ba czytaćjarmel pisze:Ludzie po prostu próbują na siłę sobie usprawiedliwić stratę takiego piłkarza. Nawet można było przeczytać, że np Pereyra jest lepszy od Arturo![]()

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wojczech7 dobrze pisze.Cobra pisze:A taki fan Vidala z Ciebie :roll:wloski pisze:
Na tych gwiazdkach są numery 30 i 31 - tak, są to tatuaże związane z Juventusem. Tak, Vidal jest Juventino. Dodatkowo ma trzy gwiazdki z prawej strony szyi, ale nie mogę znaleźć dobrej jakości fotki, żeby się im przyjrzeć, czy mają związek z Juventusem.
Poza tymi tatuażami i odejściem do Bayernu co takiego zrobil, ze jest Juventino?
FORZA JUVE!!!
- wloski
- Juventino
Fanem, bo co bo mam Vidala w avatarze? Jestem fanem Juventusu, nie piłkarzy. Myślałem, że chodzi o tą gwiazdkę na łokciu, bo ona nie ma nic wspólnego z Juve. Te na bicepsie to co innego.Cobra pisze:A taki fan Vidala z Ciebie :roll:wloski pisze:
- Molek big fun juve
- Juventino
A tymczasem WP i Onety dalej w formie ;D Zmyślone jakieś bajki o liście Vidala do kibiców ;D
"Arturo Vidal pożegnał się z kibicami Juventusu Turyn. - Dziękuję za wszystko. To były najlepsze lata w mojej karierze. Wy, kibice, zawsze byliście ze mną! Będę bardzo za wami tęsknił, jeszcze raz dziękuję - napisał 28-letni piłkarz na jednym z portali społecznościowych. Prasa od dłuższego czasu łączy go z Bayernem Monachium, podawana jest nawet orientacyjna wartość transferu. Vidal miałby zastąpić w ekipie z Bawarii Bastiana Schweinsteigera, sprzedanego do Manchesteru United." Ciekaw jestem który to portal społecznościowy
Ściertitter? 
"Arturo Vidal pożegnał się z kibicami Juventusu Turyn. - Dziękuję za wszystko. To były najlepsze lata w mojej karierze. Wy, kibice, zawsze byliście ze mną! Będę bardzo za wami tęsknił, jeszcze raz dziękuję - napisał 28-letni piłkarz na jednym z portali społecznościowych. Prasa od dłuższego czasu łączy go z Bayernem Monachium, podawana jest nawet orientacyjna wartość transferu. Vidal miałby zastąpić w ekipie z Bawarii Bastiana Schweinsteigera, sprzedanego do Manchesteru United." Ciekaw jestem który to portal społecznościowy

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe