Arturo Vidal

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2015, 23:31

dawid91 pisze:
alessandro1977 pisze:ale ja Vidalovi życzę jak najlepiej bo dla mnie to prawdziwy Juventino...
Rzeczywiście prawdziwy... :lol:
Po prostu profesjonalista (przynajmniej na boisku). Przykładał się do gry i to by było na tyle.
Rzeczywiscie, gwiazdki sobie tatuowal bo jest idiota. To ze odchodzi to nie musi znaczyc, ze nim nie jest.

RSelevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 01:05

W sumie, to można byłoby go usunąć już z logo strony..

emzet91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 01:19

Alexinhio-10 pisze:Rzeczywiscie, gwiazdki sobie tatuowal bo jest idiota. To ze odchodzi to nie musi znaczyc, ze nim nie jest.
A skąd wiadomo, że te gwiazdki to akurat symbolizują scudetta, nie tylko on takie ma

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 02:45

Obrazek
Domyśl się :whistle:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
emzet91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 09:54

A o tym mówisz :-D

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 13:22

Alexinhio-10 pisze:
dawid91 pisze:
alessandro1977 pisze:ale ja Vidalovi życzę jak najlepiej bo dla mnie to prawdziwy Juventino...
Rzeczywiście prawdziwy... :lol:
Po prostu profesjonalista (przynajmniej na boisku). Przykładał się do gry i to by było na tyle.
Rzeczywiscie, gwiazdki sobie tatuowal bo jest idiota. To ze odchodzi to nie musi znaczyc, ze nim nie jest.
Stare zdjęcie? Pozostale dwie gwiazdki gdzie?
Pewnie nie mial pomyslu na nowy tatuaz, a jakiś musial miec. Jak starczy mu stron to pojawi się jakas symbolika triumfów z Bayernem.

FORZA JUVE!!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 13:28

Nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Vidal odchodzi i nagle możne wszędzie wyczytać, że: Vidala nie szkoda, bo i tak ma chorą nogę, Vidal gówno grał od 2 lat, Vidal pije, więc to nie profesjonalista, a najlepsze, że coś się mówi o jego głowie. Artek to fajny gość, ale jego kariera dobiegła u nas do końca, ktoś kto za plecami rozmawia z innym klubem nie może grać u nas, bo mu się po prostu nie podoba tutaj.

Gwiazdki (tatuaże) nie mają w ogóle związku z Juventusem.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 14:05

Ludzie po prostu próbują na siłę sobie usprawiedliwić stratę takiego piłkarza. Nawet można było przeczytać, że np Pereyra jest lepszy od Arturo :)
Tak w ogóle to jakoś dziwnie przycichł ten transfer. Nie zdziwię się jak Vidal jednak zostanie :whistle:

To o co chodzi z tymi gwiazdkami na ręce Vidala w takim razie?

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 14:41

jarmel pisze: To o co chodzi z tymi gwiazdkami na ręce Vidala w takim razie?
Na moje chodzi o mistrzostwa zdobyte z Juventusem, nie mistrzostwa zdobyte przez Juventus.

Gdyby zdobywał te tytuły z innym klubem - też by się pewnie wydziarał, bo to swoista pamiątka, a nie symbol przywiązania do klubu z Turynu...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 15:04

wloski pisze:
A taki fan Vidala z Ciebie :roll:

Na tych gwiazdkach są numery 30 i 31 - tak, są to tatuaże związane z Juventusem. Tak, Vidal jest Juventino. Dodatkowo ma trzy gwiazdki z prawej strony szyi, ale nie mogę znaleźć dobrej jakości fotki, żeby się im przyjrzeć, czy mają związek z Juventusem. :think:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 18:56

jarmel pisze:Ludzie po prostu próbują na siłę sobie usprawiedliwić stratę takiego piłkarza. Nawet można było przeczytać, że np Pereyra jest lepszy od Arturo :)
Tak w ogóle to jakoś dziwnie przycichł ten transfer. Nie zdziwię się jak Vidal jednak zostanie :whistle:

To o co chodzi z tymi gwiazdkami na ręce Vidala w takim razie?
Jarmel , newsy 3ba czytać :D Na stronce kilka dni temu (2-3), było info , że transfer zostanie potwierdzony prawdopodobnie w poniedziałek , ze względu na papiery wartościowe czy coś ten teges. W jego odejście , już jestem na 95 % pewny , dziwny był wywiad z Mario, gdy go pytano o Teveza, Pirlo i możliwe odejście Vidala, to ten o Vidalu nawet jednej litery nie powiedział, jakby ktoś taki zniknął z powierzchni ziemi. No i ta cisza Marotty... rok temu mimo , że Artek milczał , to co jakiś czas Zezol uspokajał fanów.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 19:01

Czytałem to przecież, ale jakoś średnio mnie to przekonuje. Bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że ciągle nie ma 100% porozumienia między klubami. Może faktycznie Marotta kombinuje jakąś transakcję łączoną :whistle:

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 19:58

Cobra pisze:
wloski pisze:

Na tych gwiazdkach są numery 30 i 31 - tak, są to tatuaże związane z Juventusem. Tak, Vidal jest Juventino. Dodatkowo ma trzy gwiazdki z prawej strony szyi, ale nie mogę znaleźć dobrej jakości fotki, żeby się im przyjrzeć, czy mają związek z Juventusem. :think:
Wojczech7 dobrze pisze.
Poza tymi tatuażami i odejściem do Bayernu co takiego zrobil, ze jest Juventino?

FORZA JUVE!!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 22:42

Cobra pisze:
wloski pisze:

Fanem, bo co bo mam Vidala w avatarze? Jestem fanem Juventusu, nie piłkarzy. Myślałem, że chodzi o tą gwiazdkę na łokciu, bo ona nie ma nic wspólnego z Juve. Te na bicepsie to co innego.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2015, 22:51

A tymczasem WP i Onety dalej w formie ;D Zmyślone jakieś bajki o liście Vidala do kibiców ;D
"Arturo Vidal pożegnał się z kibicami Juventusu Turyn. - Dziękuję za wszystko. To były najlepsze lata w mojej karierze. Wy, kibice, zawsze byliście ze mną! Będę bardzo za wami tęsknił, jeszcze raz dziękuję - napisał 28-letni piłkarz na jednym z portali społecznościowych. Prasa od dłuższego czasu łączy go z Bayernem Monachium, podawana jest nawet orientacyjna wartość transferu. Vidal miałby zastąpić w ekipie z Bawarii Bastiana Schweinsteigera, sprzedanego do Manchesteru United." Ciekaw jestem który to portal społecznościowy :D Ściertitter? :D

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
ODPOWIEDZ