WARSZAWA || wspólne wypady na mecze
- Alexxxxx
- Juventino
Na finał Ligi Mistrzów nie będzie zorganizowanego spotkania w Warszawie, bo wyjeżdżamy w większości do Berlina. Jakby ktoś chciał się dołączyć, dajcie znać.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juventini2000
- Juventino
Ja z kumplem z okolic Płocka byśmy chcięli się ewentualnie dołączyć do wyjazdu. Dajcie info na priv 

- fedor82
- Juventino
Mimo braku zorganizowanego spotkania będzie ktoś w Złotych Tarasach w Multikinie?Alexxxxx pisze:Na finał Ligi Mistrzów nie będzie zorganizowanego spotkania w Warszawie, bo wyjeżdżamy w większości do Berlina. Jakby ktoś chciał się dołączyć, dajcie znać.
- dzemo2003
- Juventino
Hej,
Do osob z Warszawy jadacych na mecz w Gdansku, mam wolne miejsce w aucie, w zwiazku ze zmiana godziny wyjazd okolo 10-11. Koszt w obie strony nie przekroczy 50 zl. Jakby ktos byl zainteresowany prosze o tel
605 588 565. pozd
Do osob z Warszawy jadacych na mecz w Gdansku, mam wolne miejsce w aucie, w zwiazku ze zmiana godziny wyjazd okolo 10-11. Koszt w obie strony nie przekroczy 50 zl. Jakby ktos byl zainteresowany prosze o tel

- grzes88_92
- Juventino
Cześć 
Orientuje się ktoś, czy Polsat (lub jakaś inna stacja) pokaże Superpuchar Włoch?
I ewentualnie czy będzie gdzieś wspólne oglądanie? Mecz jest o 14, czyli pora taka nie za ciekawa.

Orientuje się ktoś, czy Polsat (lub jakaś inna stacja) pokaże Superpuchar Włoch?
I ewentualnie czy będzie gdzieś wspólne oglądanie? Mecz jest o 14, czyli pora taka nie za ciekawa.
- Alexxxxx
- Juventino
Cyfra plus ma już Eleven w ofercie. Z Napoli w Arkadii.@D@$ pisze:Tak wracając do małej dyskusji na meczu z MC, znalazł ktoś pub z "dobrym łączem" gdzie by się można było ugadać na mecze Juve w serie a?
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli