Forumowicz od A do Z - vol.3
- zahor
- Juventino
Chodziło mi właśnie o to, żeby uniknąć sytuacji, w której każdy wysyła do każdego PW o treści "a weź się zgłoś do alfabetu". Jeżeli dana osoba nie ma ochoty, to zapewne wolałaby otrzymać jedną wiadomość z propozycją w imieniu szerszego grona użytkowników, zamiast co dwa dni dostawać PW od kogoś innego. Można oczywiście pisać w tym wątku czyj alfabet chciałoby się przeczytać, ale zwróć uwagę że wiele osób z Twojej listy nie zabierało głosu w tym temacie, przypuszczalnie go nie śledzą.szczypek pisze:oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, aby i ci, którzy kogoś proponują zachęcili go do udziału w prywatnej wiadomości
Ja od siebie mogę napisać że chętnie zagłosowałbym na któregoś z Redaktorów JP, przeczytałbym też co do napisania mają jakku1 i Pan Mietek.
- Pan Mietek
- Juventino
Miło mizahor pisze:Ja od siebie mogę napisać że chętnie zagłosowałbym na któregoś z Redaktorów JP, przeczytałbym też co do napisania mają jakku1 i Pan Mietek.

Ja ogólny zarys alfabetu już mam ale zgłoszę się do ankiety dopiero za jakiś czas bo obecnie nie mam go zbyt wiele.
- deszczowy
- Juventino
Podbijam. Alfabety jakku i Mietka przeczytałbym z chęcią 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie no bez przesady, sądzę, że to mogą być pojedyncze przypadki.zahor pisze:Chodziło mi właśnie o to, żeby uniknąć sytuacji, w której każdy wysyła do każdego PW o treści "a weź się zgłoś do alfabetu".
Przypomnę, że w kolejce do ankiety są: Ouh_yeah, italismano, Alfa i Omega, Supersonic.
Swoje alfabety napisali do tej pory: zahor, Maly, deszczowy.
Zwycięzcy ankiet, którzy są w trakcie pisania: Kucharius1, Smok-u, yanquez.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chopacy ja tak średnio z tym pisaniem bo pijem sporo... Buziol... :-* Dzięki za żółtko admini...
Głos na Antka za koszulkę AiC na woodstock.
Kończę bo Marcin skończył kupe i mam mu oddać lapka...
Głos na Antka za koszulkę AiC na woodstock.
Kończę bo Marcin skończył kupe i mam mu oddać lapka...
- szczypek
- Juventino
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czas na kolejne podsumowanie i gratulacje 
Wyniki:
-10- 35% [ 19 głosów ]
Mate.G 31% [ 17 ]
Antek666 29% [ 16 ]
Bobeknaklo 3% [ 2 ]
Do kolejnej ankiety przechodzą: Mate.G oraz Antek666. Bobeklaklo nie uzyskał wymaganych 80% głosów, które zdobył Antek666 (miejsce 3)...
Ankieta na przyszły tydzień wygląda więc następująco:
Antek666
Mate.G
Ouh_yeah
italismano
Proszę o zmianę obecnej ankiety (wyślę to pw xD).
Powodzenia!
PS. Chłopaki, jedziemy z tymi alfabetami, bo jest źle, barz źle...
Wyniki:
-10- 35% [ 19 głosów ]
Mate.G 31% [ 17 ]
Antek666 29% [ 16 ]
Bobeknaklo 3% [ 2 ]
Do kolejnej ankiety przechodzą: Mate.G oraz Antek666. Bobeklaklo nie uzyskał wymaganych 80% głosów, które zdobył Antek666 (miejsce 3)...
Antek666
Mate.G
Ouh_yeah
italismano
Powodzenia!
PS. Chłopaki, jedziemy z tymi alfabetami, bo jest źle, barz źle...
- szczypek
- Juventino
Byłem ciekawy czy ktoś w ogóle zainteresuje się tym, że ankieta się nie zakończyła w niedzielę, ale nie...
Wyniki:
Ouh_yeah 69% [ 27 głosów ]
italismano 12% [ 5 ]
Antek666 10% [ 4 ]
Mate.G 7% [ 3 ]
Antek666
Mate.G
Alfa i Omega
italismano
Powodzenia!
----
Yanquez bardzo fajny aflabet. Myślę, że litery C i Ż się trochę łączą. Wielu ludzi się w pewnych sytuacjach poddaje, ale można i trzeba iść do przodu
Wyniki:
Ouh_yeah 69% [ 27 głosów ]
italismano 12% [ 5 ]
Antek666 10% [ 4 ]
Mate.G 7% [ 3 ]
Antek666
Mate.G
Alfa i Omega
italismano
Powodzenia!
----
Yanquez bardzo fajny aflabet. Myślę, że litery C i Ż się trochę łączą. Wielu ludzi się w pewnych sytuacjach poddaje, ale można i trzeba iść do przodu
- LordJuve
- Juventino
Yanquez, chciałbym pogratulować Ci alfabetu. Bardzo mi się spodobał, szczególnie, że mamy trochę wspólnego.
Mogę powiedzieć, że łączą nas literki B, C, E, G, J.
Wyszedł Ci bezpretensjonalny tekt, z którego nie kipi tanim humorem rodem z kwejka.
Masz dość ciekawe, ale zarazem ułożone życie, chyba rzeczywiście jesteś "człowiekiem sukcesu". Gratuluję!

Wyszedł Ci bezpretensjonalny tekt, z którego nie kipi tanim humorem rodem z kwejka.
Masz dość ciekawe, ale zarazem ułożone życie, chyba rzeczywiście jesteś "człowiekiem sukcesu". Gratuluję!

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo dziękuję chopacy za miłe słowa (za privy także)... Nad alfabetem spędziłem kilka fajnych godzinek. Następny napiszę za 10 lat i wtedy zobaczymy!
Uffffff!!! Już się bałem, że K :shock:LordJuve pisze:Yanquez, chciałbym pogratulować Ci alfabetu. Bardzo mi się spodobał, szczególnie, że mamy trochę wspólnego.Mogę powiedzieć, że łączą nas literki B, C, E, G, J.
- LordJuve
- Juventino
Spoko, K też miałem wymienić, ale w kontekście innej literki.yanquez pisze:Uffffff!!! Już się bałem, że K :shock:LordJuve pisze:Yanquez, chciałbym pogratulować Ci alfabetu. Bardzo mi się spodobał, szczególnie, że mamy trochę wspólnego.Mogę powiedzieć, że łączą nas literki B, C, E, G, J.

- Pan Mietek
- Juventino
yanquez, również mi podoba się Twój alfabet. Zgadzam się z Lordem - musisz być szczęśliwym człowiekiem 
Mam tylko 1 uwagę - nie wyjeżdżaj do Stanów bo nam nigdy tych wiz nie zniosą! :evil:
Głosuję na Alfę i Omegę.

Mam tylko 1 uwagę - nie wyjeżdżaj do Stanów bo nam nigdy tych wiz nie zniosą! :evil:
Głosuję na Alfę i Omegę.
Ostatnio zmieniony 21 września 2013, 11:48 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Yanquez, propsuję! Dobrze się to czytało, niezły alfabet. Zazdroszczę tych włajaży i Central Parku!