Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Forma Vucinicia idzie w górę, dzisiaj tym strzałem zrobił różnicę.
Podanie Pirlo przy 1-szej bramce - poezja
Podanie Pirlo przy 1-szej bramce - poezja

- Mate.G
- Juventino
Brawo Vucinic. Piękna bramka! A to co robi Boriello to woła o pomstę do piekła.
- Wojtek
- Juventino
Ależ bramka!!! Mirko powinien częściej uderzać z dysatnsu. Boriello jedynie co na plus to że wywalczył nam jeden rzut rożny, nie lubie go, przypomina mi hitlera.
Gdyby Vucinic przez cały sezon grał tak jak dziś to bylibyśmy liderami w SerieA, to fakt.
Co do rywala to wole Siene
FORZA JUVE!!!
GRANDE MIRKO!!!

Gdyby Vucinic przez cały sezon grał tak jak dziś to bylibyśmy liderami w SerieA, to fakt.
Co do rywala to wole Siene

FORZA JUVE!!!
GRANDE MIRKO!!!

- juvemaroko
- Juventino
:rotfl: :rotfl:bajbek17 pisze:Conte jednak miał nosa do Boriello, kapitalnie schylił głowę przy strzale Vucinicia.
- mnowo
- Qualità Juventino
Boriello szeleści wąsem i nic poza tym.
Dawno już tak nie denerwowałem się na meczu - piękna bramka Del Piero i Vucinicia, dobra walka - choć moim zdaniem i tak Conte powinien wytargać co poniektórych za uszy za to, że w ogóle dopuścili do dogrywki.
Dawno już tak nie denerwowałem się na meczu - piękna bramka Del Piero i Vucinicia, dobra walka - choć moim zdaniem i tak Conte powinien wytargać co poniektórych za uszy za to, że w ogóle dopuścili do dogrywki.
- Arcadio Morello
- Juventino
Ważne, że dobrze się skończyło. Teraz pójść za ciosem i wygrać 10 Coppa Italia
. Piękna bomba Vucinicia z dystansu :shock:
Boriello, który wygląda jak Hitler mam nadzieje, że nie zostanie wykupiony przez Juve i w jego miejsce kupią Higuaina
.

Boriello, który wygląda jak Hitler mam nadzieje, że nie zostanie wykupiony przez Juve i w jego miejsce kupią Higuaina

- SirRose
- Juventino
Fantastyczna bramka Mirko i pięknie dowiezione zwycięstwo. NA koniec wszyscy praktycznie opadli z sił, ale ładnie potrafiliśmy oddalić grę od własnej bramki i urywać cenne sekundy.
Mecz ogólnie bardzo ciężki, ale mam nadzieję, że nie wpłynie niekorzystnie na naszą nadchodzącą potyczkę z Interem.
Forza Juve !!
BTW jak zostanie w statystykach zapisany ten mecz ? Jako zwycięstwo Milanu (w regulaminowym czasie wygrali), remis (po doliczonym czasie) czy zwycięstwo Juventusu (uwzględniając wynik z Mediolanu) ?? Może nie wiemy a nadal kręcimy rekord bez porażki ^_^

Mecz ogólnie bardzo ciężki, ale mam nadzieję, że nie wpłynie niekorzystnie na naszą nadchodzącą potyczkę z Interem.
Forza Juve !!
BTW jak zostanie w statystykach zapisany ten mecz ? Jako zwycięstwo Milanu (w regulaminowym czasie wygrali), remis (po doliczonym czasie) czy zwycięstwo Juventusu (uwzględniając wynik z Mediolanu) ?? Może nie wiemy a nadal kręcimy rekord bez porażki ^_^
To był MExes, potem pokazał język publiczności_Nothing_ pisze:Vucinić piękna bramka. Maxi Lopez opluty czy tylko mi się wydaje?

Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 23:24 przez SirRose, łącznie zmieniany 1 raz.
- cerb
- Juventino
Zgadzam się, zwłaszcza w dogrywce gwizdał przedziwne rzeczy.booyak pisze:Myślałem że sędziowanie we Włoszech nie może być gorsze ale to co dziś wyczyniał pan Orsato wołało o pomstę do nieba... Gorzej niż w naszej rodzimej ekstraklasie.
Trzeba bylo czekac 30 spotkac zeby Mirko sie rozegrał i został Menem Of the metch .. to moze i za 30 spotkan Marko (nie wiem jak strzelic Boriello) sie odblokuje.
To jest to!!!!! Mamy finał.. pierwszy od ho ho ho..
- karosznurek
- Juventino
Piękna bramka Vucinicia. Nerwowa końcówka doliczonego czasu gry oraz cała dogrywka, ale jesteśmy w finale. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- dzidzia
- Juventino
Brawo Juve :-D Jestem bardzo szczęśliwa, choć trochę nam nerwów napędzili tą dogrywką.
Brawa dla Mirko za świetny mecz i dla Del Piero za mam nadzieję nie ostatniego gola w barwach Juve
PS. Co Boriello robi w białoczarnej koszulce? Przecież to jest jakiś DRAMAT
Brawa dla Mirko za świetny mecz i dla Del Piero za mam nadzieję nie ostatniego gola w barwach Juve

PS. Co Boriello robi w białoczarnej koszulce? Przecież to jest jakiś DRAMAT

"Z jakiegoś powodu wiele osób po prostu mnie nie lubi" - Ronnie O'Sullivan
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
- @D@$
- Juventino
Chyba w złym momencie to napisałeś bo gol na 1:1 trochę na jego konto.zahor pisze:Lichtsteiner rozgrywa kapitalne zawody, szkoda że zabraknie go na Inter. No i Del Piero ... Kto wie czy Conte nie miał w rękawie asa, który mógł dał nam scudetto.
Myślałem że się zesram jak to oglądałem, dawno nie byłem taki spękany że przegram (odpadniemy).
Od tej sytuacji z 5. minuty czułem że Mirko w końcu coś strzeli no i udało się. Choć swoje pomaścił no i nie podawał tak chętnie jak z Fiorentiną.
Borriello to jakiś koszmar, Vucinic nawet jak coś zawali to jednak ma swoje atuty, Marco ma w sumie tylko strzelać, zastawiać się i kicha z tego. Pod koniec fajnie grał na czas, ale to troche mało.
Ogólnie dziwny mecz, stracone gole jakieś takie z pupy.
Ale że jestem optymistą, wyszło świetnie, to Milan ma gorzej bo gra w sobotę

I niech mi ktoś powie, że Milan ze Zlatanem nie gra gorzej

- Darius19
- Juventino
Druga połowa niestety słaba. Tego się obawiałem. Nie zrozumiała decyzja z wpuszczeniem Boriello na boisko. Nie wiem co Conte chce zyskać wpuszczając go. Miał w prawdzie 2 akcje które warte były odnotowania ale przy pierwszej zepsuł akcję sam na sam a w drugiej uderzył za lekko i bramkarz bez problemu ją wychwycił. Na szczęście w dogrywce chłopaki zagrali tak jak w pierwszej połowie i mecz zakończył się naszym "zwycięskim" remisem. Ale najważniejszy jest awans. Piękna bramka Mirko stadiony świata
Teraz pozostaje czekać kogo jutro przyniesie los.

Ostatnio zmieniony 20 marca 2012, 23:30 przez Darius19, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE